Πλήρης απόγνωση και απογοήτευση!!!(SOS) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    η μηνα ειναι ιδια με αυτη με το ναυτικο κι ο ακησ ειναι μερακλησ
    αστειακι για να περασει η ωρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by opert View Post
    Οτι γραφω ειναι προσωπικη αποψη απο εμπειρια 40 χρονων που παλευω με αυτο το τερας.πρωτη κριση πανικου στα 8 ετη.για 30 και πλεον χρονια εσφιγγα τα δοντια και ξεπερνουσα τις κρισεις που ερχοντουσαν ανα 2-4 χρονια.Δεν επαιρνα ποτε φαρμακο γιατι ημουν σωματικα υγιης και δε διανοουμουν να παω στο ψυχιατρο.Αναγκαστηκα τελικα 6 χρονια οταν επαθα τετοια κριση που νομιζα στη βδομαδα θα πεθανω.ψυχοφοβια στα υψη.ηθελα καθε 5λεπτο να μου λενε οτι θα γινεις καλα.τιποταλλο.Ετσι τα τελευταια8 χρονια ζω με φαρμακευτικη σγωγη.2 φορες τα εκοψα μονος μου οταν ειδα καλυτερευση και υστερα υποτροπιασε.3 ψυχιατρους εχω αλλαξει και οι 2 τελευταιοι μου εχουν δωσει διαφορετικα φαρμακα ενω τους εχω πει το ιστορικο
    Κοντολογις συμπεραινω οτι αυτο το τερας ειναι ο καρκινος της ψυχης.Τη ριζα της καταθλιψης δεν την θεραπευουν πιστευω τα φαρμακα.Αυτα βοηθουν ωστε να κοπουν καποια συμπτωματα οδυνηρα απο την αρρωστια.Οσοι ειναι καταθληπτικοι πιστευω τελικα οτι ειναι ενα "δωρο"" του θεου πανω στη πλατη μας.Ειμαι 50 τωρα και το εχω παρει αποφαση οτι και στη τελευταια μου ανασα θα παρω χαπι..Αν δε συμβει αυτο σημαινει οτι καποιος αγιος ή η παναγία με βοήθησε και οχι ο γιατρος μου.Το φορουμ μου ειναι αγχολυτικο και στελνω ενα μηνυμα σε ολους οτι ΔΕΝ ειμαστε αρρωστοι ..
    Αγωνισυες ειμαστε καλη χρονια
    δεν εχεις κανει ποτε ψυχοθεραπεια?

Να αλλαξεις αμεσα ψυχιατρο.Πριν παρω αντικαταθλιπτικα ημουν προκατειλημενη παρολο που στο περιβαλλον μου ειχα ανθρωπους που μου ελεγαν ποσο καλο τους εκαναν.Οταν τα ξεκινησα ειδα τεραστια αλλαγη μεσα σε ενα μηνα.Απο εκει που ολη μερα εκλαιγα κ δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι ,εγινα ξανα λειτουργικη.Κι εγω ειμαι σε φαση υποτροπης τωρα γιατι περασα πολυ ψυχοφθορες καταστασεις κ μου ηρθαν πολλα μαζεμενα.Αυτο που θυμαμαι απο τον δικο μου ψυχιατρο ειναι οτι ηθελε να κραταμε επαφη για να δουμε αν θα λειτουργησει το φαρμακο,αν αρκει η δοση κτλπ.Δεν εξαφανιστηκε.Ηταν εκει και μου εδωσε οδηγιες για το ποτε και πως θα δω διαφορα.Σου κανω αγκαλια.Σε νιωθω.Οι υποτροπες ειναι δυσκολες αλλα με τον καταλληλο γιατρο ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Να αλλαξεις αμεσα ψυχιατρο.Πριν παρω αντικαταθλιπτικα ημουν προκατειλημενη παρολο που στο περιβαλλον μου ειχα ανθρωπους που μου ελεγαν ποσο καλο τους εκαναν.Οταν τα ξεκινησα ειδα τεραστια αλλαγη μεσα σε ενα μηνα.Απο εκει που ολη μερα εκλαιγα κ δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι ,εγινα ξανα λειτουργικη.Κι εγω ειμαι σε φαση υποτροπης τωρα γιατι περασα πολυ ψυχοφθορες καταστασεις κ μου ηρθαν πολλα μαζεμενα.Αυτο που θυμαμαι απο τον δικο μου ψυχιατρο ειναι οτι ηθελε να κραταμε επαφη για να δουμε αν θα λειτουργησει το φαρμακο,αν αρκει η δοση κτλπ.Δεν εξαφανιστηκε.Ηταν εκει και μου εδωσε οδηγιες για το ποτε και πως θα δω διαφορα.Σου κανω αγκαλια.Σε νιωθω.Οι υποτροπες ειναι δυσκολες αλλα με τον καταλληλο γιατρο ολα θα πανε καλα.
    Ποσα λεφτα πληρωνεις;

Τι εννοεις;για την αγωγη η την επισκεψη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τι εννοεις;για την αγωγη η την επισκεψη?
    Για την επισκεψη.

Page 3 of 3 FirstFirst 123