αποριες... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 114
    Δυστυχώς θα συμφωνήσω με τη ρέμεντι και λέω δυστυχώς, γιατί θεωρώ πως έκανες τεράστιο λάθος να παντρευτείς έναν άνθρωπο που δεν ταιριάζετε στο σεξ και μιλάς γι αυτόν όπως εγώ για τον καλύτερο μου φίλο.
    Είσαι πολύ μικρή για να καταλάβεις πόσο τεράστιο ρόλο θα παίξει στη ζωή σου αργότερα αυτό, αλλά βάζω στοίχημα πως δυο-τρία χρόναι αργότερα αν παραμείνεις σε αυτό το γάμο θα έχεις κάνει σίγουρα εξωσυζυγική σχέση.

ΥΓ. Το γεγονός πως σε είπε \"διεφθαρμένη\" επειδή ήθελες να τον ικανοποιήσεις, δεν σου λέει τίποτα?

Senior Member
    Originally posted by k_thessal
    κοιταξε.. από κάποια άποψη έχεις δίκιο... όντως αυτό που βλέπω είναι φιλία, ίσως \"αδελφική\" αγάπη, ίσως κάποιο άλλο πολύ ανώτερο είδος αγάπης που εγώ η φτωχή τω πνεύματι πολλές φορες δε μπορώ να το καταλάβω... γι αυτό βασικά νιώθω χαζή κ ανώμαλη,. κ άχρηστη όπως είπα αλλά και αχάριστη,. επειδή λόγω της ερωτικής μου επιθυμίας δεν μπορώ να εκτιμήσω την αγάπη που μου δίνει... ούτε να του δώσω τη δική μου γτ όταν τα έχω συνέχεια με τον εαυτό μου δεν μπορώ ούτε να είμαι ούτε να φαίνομαι ήρεμη και ευτυχισμένη..
    δεν ξέρω αν είμαι σαφής,. πολύ μπερδεμένα είναι τα πράγματα,.
    κι ομως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήσω,.
    τι λες παιδακι μου???
    ποια αδελφικη αγαπη? σε μοναστηρι ειμαστε? αυτος τα λεει αυτα η εχεις πεισει τον εαυτο σου? ουτε 50 χρονων ανθρωποι δεν αρκουνται στην \"αδελφικη αγαπη\" προκειμενου να μη χαλασουν μια πολυχρονη σχεση , που οστοσο ξεκινησε με παθος και ερωτα και κατεληξε χλιαρη, και χωριζουν για να ζησουν ξανα με παθος,κι εσυ 24 χρονων κοριτσακι προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ειναι φυσιολογικο να ζεις χωρις ερωτα ενω το θελεις? συνελθε λιγο!!! η μανα σου το ξερει?
    χωρις πλακα τωρα, εχεις καλη σχεση με την μητερα σου, εχεις την εμπιστοσυνη να συζητας τοσο προσωπικα θεματα?

Member
    παιδια, Remedy, sabb και Θεοφανία..
    η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει έρωτα πριν το γάμο .. κ φυσικά δεν ήξερα τπτ για τις απόψεις του... νόμιζα ότι θέλει να είναι \"σωστός\" λόγω θρησκευτικών (ύστερα αποδείχτηκε όμως ότι ούτε το \"Πάτερ Ημών\" δεν το ξέρει καλά... ποια θρησκεία... ακόμα κι εγώ που δεν είμαι καθόλου τέλεια Χριστιανή πηγαίνω πιο συχνα στη εκκλησία) ή ηθικών ιδεών κ το εκτιμούσα αυτό :(
    οσο γ το γεγονός που ανέφερες εσύ Θεοφανία.. τι να πω... ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ,. απλώς με πλήγωσε γτ πιστεύα ότι άμα αγαπάμε πρέπει να εκφραζόμαστε στον έρωτα,. να δίνουμε τα πάντα,. να μην \"σιχαινόμαστε\" πράγματα που οδηγούν τον άλλον στην ευχαρίστηση,. εκτός αν είναι όντως κάτι άρρωστο..
    νά όμως που μερικές φορές δεν ισχύει αυτό,..
    στη μητέρα μου δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο,. όχι,.. ούτε στη καλύτερη μου φίλη,. όχι ότι ντρέπομαι,. απλά θα έχω τύψεις μετά,. που έκανα θέμα κάτι τόσο προσωπικό.. εδώ τώρα μιλάω ελεύθερα μόνο κ μόνο λόγω ανωνυμίας :)

Banned

κι ομως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον αφήσω,.

οποτε τι το συζηταμε??
    κατσε εκει να αγιασεις, και αμα προκοψει ο προκοπης θα δεις και προκοπη.

Θυμησου μονο κατι για οποτε χρειαστει στο απωτερο μελλον:
    Η ζωη μας ειμαστε εμεις και οι επιλογες μας.

Καλη σου μερα.

Senior Member
    παιδια, Remedy, sabb και Θεοφανία..
    η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει έρωτα πριν το γάμο .. κ φυσικά δεν ήξερα τπτ για τις απόψεις του... νόμιζα ότι θέλει να είναι \"σωστός\" λόγω θρησκευτικών (ύστερα αποδείχτηκε όμως ότι ούτε το \"Πάτερ Ημών\" δεν το ξέρει καλά... ποια θρησκεία... ακόμα κι εγώ που δεν είμαι καθόλου τέλεια Χριστιανή πηγαίνω πιο συχνα στη εκκλησία) ή ηθικών ιδεών κ το εκτιμούσα αυτό :(
    οσο γ το γεγονός που ανέφερες εσύ Θεοφανία.. τι να πω... ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ,. απλώς με πλήγωσε γτ πιστεύα ότι άμα αγαπάμε πρέπει να εκφραζόμαστε στον έρωτα,. να δίνουμε τα πάντα,. να μην \"σιχαινόμαστε\" πράγματα που οδηγούν τον άλλον στην ευχαρίστηση,. εκτός αν είναι όντως κάτι άρρωστο..
    νά όμως που μερικές φορές δεν ισχύει αυτό,..
    στη μητέρα μου δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο,. όχι,.. ούτε στη καλύτερη μου φίλη,. όχι ότι ντρέπομαι,. απλά θα έχω τύψεις μετά,. που έκανα θέμα κάτι τόσο προσωπικό.. εδώ τώρα μιλάω ελεύθερα μόνο κ μόνο λόγω ανωνυμίας :)
    αυτο ειναι πολυ περιεργο.....μα παρα πολυ περιεργο...
    χωρις να θελω να κανω τον αστυνομο σαινη, οι μονες περιπτωσεις που ξερω με μεγαλους αντρεςπου επιδιωκουν να παντρευτουν μικρουλες χωρις σεξ πριν τον γαμο, ενω δεν ειναι θρησκοληπτοι, ειναι η περιπτωση του \"σεναριου\" της nature....
    δλδ ομοφυλοφιλοι που θελουν μια γυναικα που δεν ξερει απο σεξ, να την πεισουν οτι ειναι φυσιολογικο να μη πολυκανει σεξ και να τους κανει μερικα παιδια για να συγκαλυψουν τις προτιμησεις τους..
    σορυ αλλα εκει κλινω...

Senior Member
    Νομίζω ότι κακώς προβαίνουμε σε τέτοια σενάρια, περί ομοφυλοφιλίας κτλ
    Σίγουρα κάποιες καταστάσεις μοιάζουν με τούτη εδώ αλλά ας μην φτάνουμε στα άκρα

Εξάλλου ο σύζυγος της πήγε και σε ψυχίατρο όπως μας είπε η αφηγήτρια

Παρεπιπτόντως γιατί δεν πάτε μαζί σε ένα ψυχολόγο ή σύμβουλο γάμου να δείτε πως θα το λύσετε?

Banned
    κλεισε οπου θες, εσυ και η αγκαθα κριστι η αλλη.

Το οτι ο ανθρωπος παιζει να ειναι συντηρητικος, να εχει γεννηθει - γαλουχηθει υπο καταστολη στο νεαρο της ηλικιας του και αυτο να εμποδιζει στο να αναπτυχθει ομαλα η σεξουαλικοτητα του σας περασε απο το μυαλο??

Εχω βαρεθει να διαβαζω (γυναικες κυριως) να βλεπουν παντου αδερφες....

Ε σορρυ δηλαδη, αλλα αμα ο αλλος δεν θελει να πηδηξει δεν ειναι παντα αυτος ο λογος.
    Εχετε γινει ρετρο πια, με την ομοφυλοφοβια σας!

Member
    ωχ έλεος...
    :(

Member
    Originally posted by Nora

Παρεπιπτόντως γιατί δεν πάτε μαζί σε ένα ψυχολόγο ή σύμβουλο γάμου να δείτε πως θα το λύσετε?
    όχι,. δεν θα παει,. στον ψυχίατρο πήγε μόνος κ μόνο για να μάθει αν είμαι τρελλή... ασε που δεν πολυπιστεύω ότι ο κ. γιατρός όντως του έδωσε τέτοια απάντηση.. εκτός αν βρήκε επίτηδες το πιο κομπλεξικό γιατρό στην Ελλάδα... σίγουρα τα \"μαγείρεψε\" τα λεγόμενά του όπως του κάπνισε αποκλειστικά γ να με νικήσει σε κάποια από τις - συχνές τότε - λογομαχίες περί αυτού του θέματος...

Banned
    θεσσαλ,
    παρολο που τον αγαπας οπως λες, βλεπω οτι αισθανεσαι σαν να εισαι σε μαχη.....
    κατι δεν παει καλα με αυτη την \"αγαπη\".

Αν θελετε να ισορροπησετε, η νορα σου εδωσε μια σωστη και τιμια συμβουλη.

Senior Member

όχι,. δεν θα παει,. στον ψυχίατρο πήγε μόνος κ μόνο για να μάθει αν είμαι τρελλή... ασε που δεν πολυπιστεύω ότι ο κ. γιατρός όντως του έδωσε τέτοια απάντηση.. εκτός αν βρήκε επίτηδες το πιο κομπλεξικό γιατρό στην Ελλάδα... σίγουρα τα \"μαγείρεψε\" τα λεγόμενά του όπως του κάπνισε αποκλειστικά γ να με νικήσει σε κάποια από τις - συχνές τότε - λογομαχίες περί αυτού του θέματος...
    επειδη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οποιασδηποτε ειδικοτητας γιατρος κι οχι μονο ψυχιατρος να του εδωσεμια τετοια απαντηση, και επομενως την εβγαλε απ το κεφαλι του, αν θελουμε το πιστευουμε οτι πηγε σε γιατρο και δεν το σκαρφιστηκε ολο αυτο για να σε βγαλει τρελλη που θελεις εναν αντρα διπλα σου.....
    εμμενω στο σεναριο...

Member
    ναι κρίνο.. που και που αισθάνομαι ακριβώς έτσι όπως είπες,.. όταν προσπαθω να πιστέψω ότι έχω δίκιο,. έστω και μικρό,. αλλά δίκιο,..

Senior Member
    To τι ειπώθηκε μεταξύ του γιατρού και του συζύγου, το ξέρουν μόνο οι 2 τους.

Εσύ από την στιγμή που θες να παραμείνεις στον γάμο σου, πολύ όμορφα και τρυφερά λοιπόν, πρότεινε του να πάτε μαζί

Αν πάλι δεν δεχτεί, ίσως ήρθε η ώρα να αρχίσεις κάποιες συνεδρίες μόνη σου

Senior Member
    αν δεν θελει ο κυριος να πατε μαζι,να πας μονη σου...εκει θα διαπιστωσεις οτι δεν εισαι καθολου τρελη, και θα σκεφτεις τι πραγματικα θελεις απ την ζωη σου κι αν σου ταιριαζει αυτος ο γαμος..
    στον κυριο, πες οτι εφοσον εισαι τρελη, επιθυμεις να πας σεψυχολογο να βρεις μια βοηθεια για να ισορροπησεις την τρελλα σου και να επιβιωσει ογαμος σας, να δουμε αν θα του αρεσει αυτη η προοπτικη..

Senior Member

Σόρι αλλά εδώ ξεφεύγει εντελώς το πράγμα ...Πήγε στο ψυχίατρο για να δει αν είσαι τρελή ? Εσύ ???? Θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται...Και πως δηλαδή θα έβγαζε το συμπέρασμα ο πανεπιστήμονας ? Με τηλεπάθεια εξ αποστάσεως αφού το αντικείμενο της έρευνας του δεν ήταν εκεί ?

Νομίζω πως πρέπει τάχιστα να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου και να επαναπροσανατολίσεις το δρόμο σου σε άλλη κατεύθυνση. Αν κάποιος πάει σε ψυχίατρο για να δει αν η γυναίκα του είναι τρελή επειδή επιδιώκει τη σωματική επαφή (!!), τι άλλο μπορεί να κάνει στο μέλλον ? Βουντού ???
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast