αποριες... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 114
    Member
    νταξ.. λοιπόν δεν θα πάω να πνιγώ στο Θερμαϊκό ούτε θα καλέσω τους κυρίους με τα λευκά να με πάρουν.
    αυτό μου δίνει ελπίδες.. κ όπως είπε η marina38 δεν χάνουμε το χιούμορ :cool:
    ειλικρινά παιδιά τώρα γέλασα αρκετά κ ένιωσα 1000 φορές πιο δυνατή :P

τώρα χωρίς πλάκα..
    πρέπει δλδ να βρω έναν ψυχολόγο κ να του μιλήσω; μήπως έχετε υπ\'οψην σας κάποιον στη θεσσαλονίκη;

Senior Member
    Originally posted by k_thessal
    νταξ.. λοιπόν δεν θα πάω να πνιγώ στο Θερμαϊκό ούτε θα καλέσω τους κυρίους με τα λευκά να με πάρουν.
    αυτό μου δίνει ελπίδες.. κ όπως είπε η marina38 δεν χάνουμε το χιούμορ :cool:
    ειλικρινά παιδιά τώρα γέλασα αρκετά κ ένιωσα 1000 φορές πιο δυνατή :P

τώρα χωρίς πλάκα..
    πρέπει δλδ να βρω έναν ψυχολόγο κ να του μιλήσω; μήπως έχετε υπ\'οψην σας κάποιον στη θεσσαλονίκη;
    Δεν ξέρω κανέναν να σου συστήσω , αλλά κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεσαι κανενός είδους ψυχανάλυση εσύ...Αν ήμουν στη θέση σου, θάλεγα στον τύπο να πηγαίναμε μαζί στον ψυχίατρο που πήγε να μου επαναλάβει και μένα τα περί διαστροφής και όλες τις άλλες παπαριές που σου αράδιασε, να δω βρε αδελφέ που θα καταλήξω...Σε στριπ σόου να ανεβοκατεβαίνω παλούκια όρθια μήπως ή πεζοδρόμιο στη Πολυτεχνείου ?? :P
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Banned
    σαββα,
    δεν εχουν ολοι το ψυχικο σθενος να αντιμετωπιζουν τετοιες καταστασεις.
    για αυτο χρειαζονται να εχουν διπλα τους ενα δευτερο χερι βοηθειας, μεχρι να μπορεοσυν να αποκτησουν την αυτοπεποιθηση που τους λειπει.

Ξερω αλλες γυναικες, που σε τετοια ιστορια, θα του ελεγαν του τυπου, αντε στο καλο και οταν στανιαρεις ελα να μου το πεις....
    Εδω ομως τα πραγματα ειναι αλλιως.

Senior Member
    Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα αυτά που διαβάζω. Κολλάει πολύ η άποψη ότι είναι γκεί πάντως.Δεν είμαι ιδιαίτερα απελευθερωμένη για να πω την αλήθεια σε σεξουαλικά θέματα αλλά όλο αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι σίγουρα ένας πολύ προβληματικός άνθρωπος. Κανένας ψυχολόγοσ-ψυχίατροσ δε του είπε ότι εσύ δεν πασ καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτά που ζητάσ και κάνεισ τα κάνει η μέση γυναίκα, ούτε η ψυχοπαθήσ αλλά ούτε και από την άλλη αυτή που δουλεύει σε οίκο ανοχήσ.
    Φύγε τρέχοντας, ή χρειάζεται βοήθεια ή έχει τουσ λόγουσ του που που είναι έτσι και που και πάλι χρειάζεται βοήθεια.
    :mad:
    θα σου βγάλει και άλλα κουσούρια, που σίγουρα δεν θα είναι δικά σου :mad:

Member
    Originally posted by Ζουζουνάκι
    Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα αυτά που διαβάζω. Κολλάει πολύ η άποψη ότι είναι γκεί πάντως.Δεν είμαι ιδιαίτερα απελευθερωμένη για να πω την αλήθεια σε σεξουαλικά θέματα αλλά όλο αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι σίγουρα ένας πολύ προβληματικός άνθρωπος. Κανένας ψυχολόγοσ-ψυχίατροσ δε του είπε ότι εσύ δεν πασ καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτά που ζητάσ και κάνεισ τα κάνει η μέση γυναίκα, ούτε η ψυχοπαθήσ αλλά ούτε και από την άλλη αυτή που δουλεύει σε οίκο ανοχήσ.
    Φύγε τρέχοντας, ή χρειάζεται βοήθεια ή έχει τουσ λόγουσ του που που είναι έτσι και που και πάλι χρειάζεται βοήθεια.
    :mad:
    θα σου βγάλει και άλλα κουσούρια, που σίγουρα δεν θα είναι δικά σου :mad:

βρε φιλενάδα.. ας αφήσουμε προς το παρόν τις συζητήσεις περί χωρισμου .. δεν θα ηττηθώ τόσο εύκολα εγώ :) αλλά θέλω πάρα πολύ να καταλάβω τι συμβαίνει, πως να φερθώ, πως να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου.. στο κάτω κάτω πρέπει να υπάρχει κάποια \"χρυσή τομή\".

γράφεις ότι ίσως χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια.. ακου.. έχω την εντύπωση ότι έχεις δίκιο.. δηλ αυτό με τον \"ψυχίατρο\" κ καποια άλλα πράγματα που μου έλεγε όντως μ εδωσαν να καταλάβω ότι, αν υποθέσουμε ότι εγώ είμαι φυσιολογική, τοτε αυτός βλεπει το θέμα του έρωτα μέσα από κάποια συμπλέγματα.
    τώρα τι μπορώ να κάνω εγώ γι\'αυτό;;; πάντως απ την αρχή ήμουν τρυφερή μαζί του.. πιστεύω ότι δεν ήμουν ούτε κρύα ούτε πρόστυχη.. άλλοστε δεν θα μπορουσα να είμαι αδιάφορη γτ τον θέλω.. ούτε θα μπορούσα να είμαι εντελώς τρελλή γτ εκτιμώ κ τον εαυτό μου.

Banned
    καταρχην να κατανοησεις οτι ο δρομος σου ειναι πολυ δυσκολος.
    Αν καταφερεις να τον πεισεις οτι ουτε εσυ αλλα ουτε αυτος ειναι τρελος παει καλα.
    Στην συνεχεια αν ξαναματακαταφερεις να τον πεισεις οτι πρεπει να δειτε το θεμα με την βοηθεια
    ενος ειδικου ξαναπαει καλα....

Ολα αυτα ομως ειναι πολυ δυσκολα, γιατι εχεις δωσει την εντυπωση για ενα πολυ δυστροπο ανθρωπο, οταν μαλιστα πηγε σε ψυχιατρο οχι για την παρτη του, αλλα για να οχυρωθει πισω απο τον εαυτο του.
    Εαν τολμησεις και πας ενα βημα παρακατω θα σου βγει με επιθεση.
    Για αυτο σου ειπα οτι ο δρομος που εχεις να κανεις ειναι δυσκολος.
    Αλλα οχι αδιαβατος αν θες την αποψη μου.

Senior Member
    ενας αντρας 37 ετων ξερει ΠΑΡΑ πολυ καλα τι του συμβαινει σεξουαλικα, ειτε αυτο ειναι συντηρητισμος ειτε ειναι ομοφυλοφιλια ειτε ειναι ασεξουαλισμος ειτε ειναι οτι στο καλο ειναι...
    δεν περιμενει απο ενα κοριτσακι 24 να τον αναμορφωσει..πιθανοτατα την πηρε για να προσαρμοστει αυτη στους τροπους και τις συνηεθιες του...και δεν εχετε κανει ακομα και παιδι...αν το κανετε μπορει να κοπει και τελειως το σεξ..
    εγω προτεινω αντι να μπεις σε προσπαθεια να αναμορφωσεις τον υπερηλικα(σεξουαλικα υπερηλικα) να δεχτεις οτι αυτος ΕΤΣΙ ειναι...σου κανει για να ζησεις μια ζωη κοντα του με αυτον τον στερημενο τροπο? εχει καλως....δεν σου κανει? φυγε τρεχοντας και μη κοιταξεις πισω...ουτε τρελλη εισαι ουτε νυμφομανης και το οτι θελει να σε πεισει γι αυτο, ειναι το πιο αισχρο απ ολα..

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    ενας αντρας 37 ετων ξερει ΠΑΡΑ πολυ καλα τι του συμβαινει σεξουαλικα, ειτε αυτο ειναι συντηρητισμος ειτε ειναι ομοφυλοφιλια ειτε ειναι ασεξουαλισμος ειτε ειναι οτι στο καλο ειναι...
    δεν περιμενει απο ενα κοριτσακι 24 να τον αναμορφωσει..πιθανοτατα την πηρε για να προσαρμοστει αυτη στους τροπους και τις συνηεθιες του...και δεν εχετε κανει ακομα και παιδι...αν το κανετε μπορει να κοπει και τελειως το σεξ..
    εγω προτεινω αντι να μπεις σε προσπαθεια να αναμορφωσεις τον υπερηλικα(σεξουαλικα υπερηλικα) να δεχτεις οτι αυτος ΕΤΣΙ ειναι...σου κανει για να ζησεις μια ζωη κοντα του με αυτον τον στερημενο τροπο? εχει καλως....δεν σου κανει? φυγε τρεχοντας και μη κοιταξεις πισω...ουτε τρελλη εισαι ουτε νυμφομανης και το οτι θελει να σε πεισει γι αυτο, ειναι το πιο αισχρο απ ολα..
    συμφωνώ απόλυτα.με έχεις καλύψει πλήρως.όλα τα υπόλοιπα είναι περιτά.μπάβο για την ωραία σκέψη σου.

Senior Member
    οποια υποκρισια οταν ηταν αυτος 24 δεν εκανε τετοια ε ηταν του καθηγητικου mad mad
    η τα χορτασε ολα αυτα-αλλα και παλι αν η συντροφος σου θελει δεν θα τη βγαλεις και νυμφομανη στο κατω κατω ,ημαρτον- η εχει δικιο η ρεμεντι περι κρυφο ομοφυλοφιλιασ κτλ
    παντως να μην βιαστεις για παιδι θα ειναι μεγαλο λαθος κατα τη γνωμη μου

Member
    λοιπον... προσπάθησα σήμερα να του μιλήσω.. να εκφραστώ,. να εξηγήσω κατι,. νομίζω ότι ήμουν σαφής,.. ούτε τπτ άσχημο του είπα ούτε τον πρόσβαλλα...
    η απάντηση ήταν.. \"αν αισθάνεσαι έτσι άρα δεν μ\'αγαπάς\"
    τώρα δεν ξέρω τπτ.
    ξέρω δλδ ότι τον αγαπω
    αλλα ρε γμτ παιδια αγαπω και την θάλασσα!! και μου αρεσει να κάνω μπανιο στη θαλασσα, οχι μόνο να τη θαυμάζω απο χιλιόμετρα!!!
    τι το αφύσικο έχουν οι επιθυμίες μου?.. είναι εγωιστικές?..
    οντως θα με παρουν μεσα θαρρω..

Senior Member
    γιατί τον αφήνεις να σου φορτώνει ενοχές που σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να έχεις; είσαι μια φυσιολογικότατη γυναίκα που ζητάει το ευκολονόητο.γιατί δεν κάνεις και εσύ το ίδιο;εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.θα του έλεγα πως δεν είναι εντάξει στα συζηγικά του καθήκοντα και πως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.με λίγα λόγια θα τον έκανα να νιώθει αυτός ενοχές για τον τρόπο που μου συμπεριφέρεται.η ταπεινή μου γνώμη.

Banned

δεν βλεπω τιποτα κακο σε αυτο....
    μπορει να συμβει σε ολους τους ανθρωπους.

Αλλωστε το τι σημαινει αγαπη για τον καθενα ειναι πολυ σχετικο.
    Οπως σχετικο ειναι πως παραμετροποιει την αγαπη κατα τα δικα του πιστευω.

Αλλιως την βλεπει την αγαπη ο συζυγος σου αλλιως εσυ.
    Κανεις φυσικα δεν ειναι ουτε τρελος ουτς κατι αλλο,
    απλα διαφορετικος.

Member
    βσκ του ειχα πει.. βεβαια σαν αστειακι.. οτι είναι τουβλο κ πάγος κλπ.. τι καταφερα??? θυμωνε καθε φορα κ μουλεγε τα γνωστά.. οτι σκεφτομαι μόνο ένα πράγμα κλπ
    φανταζομαι τι θα γινόταν αμα του έλεγα κατι σοβαρό.. αλλά δεν θέλω,. ξέρω πόσο \"ευχάριστο\" είναι..
    σημερα εν τω μεταξυ ακουσα κ το κορυφαιο... οτι το θελω 10 φορες την ημερα ..
    εδω με χιλια ζορια μονο τις κυριακες συμβαινει κατι.. αλλά κ παλι ...κατα τη γνωμη μου ερωτας δεν ειναι,.. ισως σκετο σεξ αλλα οχι ερωτας.. όλα σιωπηλα, σοβαρα κ καθε φορα τα ίδια,. τελειωσαμε, σηκωθηκαμε, φυγαμε.. ή εγω είμαι ρομαντική ηλιθια που ακομα πιστευω οτι πρέπει οι ανθρωποι σε τέτοιες στιγμες να λενε ομορφα πράγματα ο ένας στον άλλον, να δείχνουν την επιθυμία τους;; με κανέναν δεν το χάρηκα αυτό.. πριν απο κάποια χρόνια είχα μια σχέση που κράτησε αρκετό καιρό αλλα εφόσον δεν αγαπουσα εκείνον τον κύριο δεν με ένοιαζαν και τόσο οι τρόποι του σε αυτό το θέμα... οι άλλες εμπειρίες ήταν τι.. κτ εφηβικές χαζομάρες, φιλάκια στα στενάκια κι αηδίες.
    και τωρα που είμαι παντρεμένη κ αγαπω, κ αγαπιέμαι (ελπιζω!!!) .. πάλι να μη το χαρω;;;; ή ίσως η γυναίκα απλά δεν έχει το δικαίωμα να χαιρεται τέτοια πράγματα;.........................

Member
    Originally posted by krino

δεν βλεπω τιποτα κακο σε αυτο....
    μπορει να συμβει σε ολους τους ανθρωπους.

Αλλωστε το τι σημαινει αγαπη για τον καθενα ειναι πολυ σχετικο.
    Οπως σχετικο ειναι πως παραμετροποιει την αγαπη κατα τα δικα του πιστευω.

Αλλιως την βλεπει την αγαπη ο συζυγος σου αλλιως εσυ.
    Κανεις φυσικα δεν ειναι ουτε τρελος ουτς κατι αλλο,
    απλα διαφορετικος.
    όχι δεν είπα ότι είναι κακό.. απλά διαφωνώ γιατί νομίζω ότι την αγάπη μου την δείχνω με πολλούς και διάφορους τρόπους.. και το ότι βγάζει τετοιο συμπέρασμα από το γεγονός ότι αισθάνομαι λίγο ή πολύ ηλίθια σε αυτόν τον τομέα .. είναι άδικο..

Banned
    κυριακη ε??
    και μολις πριν λιγο ηταν δευτερα.....

εισαι σε μια προβληματικη σχεση, οσο το συζηταμε αυτο βγαινει.
    Επισης θα σου πω οτι σε ολο αυτο εχεις το δικο σου μεριδιο που καταρχην προχωρησες σοβαρα την σχεση σου χωρις να εχεις ξεκαθαρισει τι ζητας απο ενα ανθρωπο (για να μην εχεις τετοια παρατραγουδα) και επιπλεον σε αλλο πλανο,
    αντι να καθησετε σοβαρα α βαλετε το ζητημα κατω κρυβεται ο ακθενας πισω απο την κουρτινα του.

Αν αυτο ζητας αυτο απο την ζωη σου, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast