αποριες... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 114
    Senior Member
    k_thessal,

διαβάζω οτι εσυ και ο αντρας σου αντιλαμβανεστε το σεξ με εναν διαφορετικο τροπο, που ο ενας ερχεται σε κοντρα με τον αλλο. Φυσικα κ οπως εχει δικαιωμα να αντιλαμβανεται αυτος με οποιο τροπο θελει το σεξ, το ιδιο δικαιωμα εχεις και εσυ. Το χυδαιο, στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι να πάει να βγάλει ο αλλος τον συντροφο του τρελο, ανωμαλο ή κατωτερο επειδη η δικη του σεξουαλικοτητα δεν μπορει να συμπλευσει με του άλλου.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Δεν θες να χωρισεις,καλως ή κακώς εμπλεξες με κομπλεξικο,ασεξουαλικό άτομο κ προσπαθει να σου φορτωσει ενοχες για τις σεξουαλικες σου ορμες!!Εισαι 24 χρονων κ δικαιουσαι να ζησεις,εαν αυτος αποφασισε να ζησει την καλογερική δικο του προβλημα!!Η κατσε μαζι του κ βρες εναν αλλον που να ικανοποιεις τις επιθυμιες σου ή χωρισε έτσι κ αλλιώς εχεις ζωη μπροστα σου ακομα...Αυτος εννοει την αγαπη μαλλον μαζι σου,οπως αγαπαει την μανα του κ την αδερφη του,ολοκληρος μαντραχαλος δεν ξερει ποια η διαφορα???
    Και αμα αυτος σε αγαπουσε δεν θα σε θεωρουσε ουτε τρελη ουτε νυμφομανη,Ελεος τι αλλο θα ακουσω...Αντε κοπελα μου να ζησεις την ζωη σου ελευθερη κ με κανεναν βλακα να σε βαζει σε τετοιες σκεψεις!!

Member
    κυριακη ε?? και μολις πριν λιγο ηταν δευτερα..... εισαι σε μια προβληματικη σχεση, οσο το συζηταμε αυτο βγαινει. Επισης θα σου πω οτι σε ολο αυτο εχεις το δικο σου μεριδιο που καταρχην προχωρησες σοβαρα την σχεση σου χωρις να εχεις ξεκαθαρισει τι ζητας απο ενα ανθρωπο (για να μην εχεις τετοια παρατραγουδα) και επιπλεον σε αλλο πλανο
    ε η περασμένη κυριακή ήταν εξαίρεση.. αλλιώς δεν θα είχα γράψει τπτ εδώ... υποθέτω...
    στο ότι κι εγώ φταίω για ορισμένα πραγματα.. συμφωνω.. αλλά δεν νομιζω ότι έπρεπε να \"ξεκαθαρίσω\" κάτι,. ερωτεύτηκα κ παντρεύτηκα,. τι άλλο χρειάζεται,. δεν τον αγόρασα τον άνθρωπο για να καλύπτει τις αναγκες μου,. απλά ήλπιζα ότι ο ιδιος εφόσον μ\'αγαπάει θα τις καταλάβει.

Banned
    Originally posted by k_thessal

ε η περασμένη κυριακή ήταν εξαίρεση.. αλλιώς δεν θα είχα γράψει τπτ εδώ... υποθέτω...
    στο ότι κι εγώ φταίω για ορισμένα πραγματα.. συμφωνω.. αλλά δεν νομιζω ότι έπρεπε να \"ξεκαθαρίσω\" κάτι,. ερωτεύτηκα κ παντρεύτηκα,. τι άλλο χρειάζεται,. δεν τον αγόρασα τον άνθρωπο για να καλύπτει τις αναγκες μου,. απλά ήλπιζα ότι ο ιδιος εφόσον μ\'αγαπάει θα τις καταλάβει.

Τωρα τι να σου πω....
    αν μετα απο τοση κουβεντα δεν καταλαβες οτι οταν κανεις μια σοβαρη σχεση, σχεση ζωης θα ελεγα,
    χρειαζονται να γινουν καμποσες συζητησεις και να βιωθουν καποια πραγματα, δεν θα καταλαβεις και ποτε σου.

Ηλπιζες, νομιζες, θα καταλαβαινε....
    Ολα αυτα υποθεσεις χωρις κανενα αντικρισμα.

Ξερεις ακομα και αν χωρισεις και μπλεξεις με αλλο ανθρωπο, θα εχεις και παλι προβληματα (αλλου τυπου, δεν εχει σημασια αυτο) και μετα απο ενα Χ διαστημα θα επανελθεις στο οτι ηλπιζα και νομιζα....

Ξερεις οι ανθρωποι για να μην βασανιζονται στη ζωη τους, προσπαθουν να επικοινωνουν και να μην νομιζουν αλλα να γνωριζουν, να μην ελπιζουν αλλα να ειναι βεβαιοι.

Θα κλεισω με μια χιλιοειπωμενη φραση μου που εχω βαρεθει να την λεω,
    αυτο που ειμαστε ειναι εμεις και οι επιλογες μας.

Senior Member
    Originally posted by krino
    κλεισε οπου θες, εσυ και η αγκαθα κριστι η αλλη.

Το οτι ο ανθρωπος παιζει να ειναι συντηρητικος, να εχει γεννηθει - γαλουχηθει υπο καταστολη στο νεαρο της ηλικιας του και αυτο να εμποδιζει στο να αναπτυχθει ομαλα η σεξουαλικοτητα του σας περασε απο το μυαλο??

Εχω βαρεθει να διαβαζω (γυναικες κυριως) να βλεπουν παντου αδερφες....

Ε σορρυ δηλαδη, αλλα αμα ο αλλος δεν θελει να πηδηξει δεν ειναι παντα αυτος ο λογος.
    Εχετε γινει ρετρο πια, με την ομοφυλοφοβια σας!
    Κρινο,
    αυτό που βλέπουν οι γυναίκες, δεν χρειάζεται και ιδιέταιρη φιλοσοφία για να το δούνε. Αρκεί λίγος ρεαλισμός.
    Όσο για την ομοφυλοφοβία δεν είναι ....καραμέλα για να την πιπιλάμε συνέχεια όταν το θέμα ακουμπάει κάτι σχετικό με ομοφυλοφυλία.
    Με τιμή
    Αγκάθα Κρίστι

Senior Member
    [quote]Originally posted by k_thessal
    Originally posted by Ζουζουνάκι
    Ο Χριστός και η Παναγία!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα αυτά που διαβάζω. Κολλάει πολύ η άποψη ότι είναι γκεί πάντως.Δεν είμαι ιδιαίτερα απελευθερωμένη για να πω την αλήθεια σε σεξουαλικά θέματα αλλά όλο αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι σίγουρα ένας πολύ προβληματικός άνθρωπος. Κανένας ψυχολόγοσ-ψυχίατροσ δε του είπε ότι εσύ δεν πασ καλά. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Αυτά που ζητάσ και κάνεισ τα κάνει η μέση γυναίκα, ούτε η ψυχοπαθήσ αλλά ούτε και από την άλλη αυτή που δουλεύει σε οίκο ανοχήσ.
    Φύγε τρέχοντας, ή χρειάζεται βοήθεια ή έχει τουσ λόγουσ του που που είναι έτσι και που και πάλι χρειάζεται βοήθεια.
    :mad:
    θα σου βγάλει και άλλα κουσούρια, που σίγουρα δεν θα είναι δικά σου :mad:

βρε φιλενάδα.. ας αφήσουμε προς το παρόν τις συζητήσεις περί χωρισμου .. δεν θα ηττηθώ τόσο εύκολα εγώ :) αλλά θέλω πάρα πολύ να καταλάβω τι συμβαίνει, πως να φερθώ, πως να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου.. στο κάτω κάτω πρέπει να υπάρχει κάποια \"χρυσή τομή\".

γράφεις ότι ίσως χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια.. ακου.. έχω την εντύπωση ότι έχεις δίκιο.. δηλ αυτό με τον \"ψυχίατρο\" κ καποια άλλα πράγματα που μου έλεγε όντως μ εδωσαν να καταλάβω ότι, αν υποθέσουμε ότι εγώ είμαι φυσιολογική, τοτε αυτός βλεπει το θέμα του έρωτα μέσα από κάποια συμπλέγματα.
    τώρα τι μπορώ να κάνω εγώ γι\'αυτό;;; πάντως απ την αρχή ήμουν τρυφερή μαζί του.. πιστεύω ότι δεν ήμουν ούτε κρύα ούτε πρόστυχη.. άλλοστε δεν θα μπορουσα να είμαι αδιάφορη γτ τον θέλω.. ούτε θα μπορούσα να είμαι εντελώς τρελλή γτ εκτιμώ κ τον εαυτό μου. [/quote
    Αυτά όλα θα είχαν νόημα για κάποιον που νιώθει ότι υπάρχει πρόβλημα, αυτός μόνο ένα πρόβλημα βλέπει: εσένα, μέσα άπό την νυμφομανία σου ίσως το γεγονόσ ότι είσαι αχόρταγη κ.τ.λ. και για όλα αυτά προσπαθεί να σε πείσει με ψέμμα και αυτό είναι το κατακριτέο.
    Γι αυτό δεν ξέρω τι είδουσ άνθρωποσ είναι; προσπαθεί να καλύψει την σεξουαλική του αδιαφορία για εσένα ή είναι ψυχικά άρρωστοσ;
    τώρα τι να του πεισ; αν δεν θέλει να πάτε μαζί σε κάποιον ειδικό πεσ ότι πήγεσ και συ σε ψυχολόγο και βρίσκει απόλυτα φυσιολογική την σεξουαλική σου συμπεριφορά.
    Ηταν και έτσι πριν το γάμο;

Banned
    Originally posted by nature

Με τιμή
    Αγκάθα Κρίστι

ανταποδιδω για την τιμη,

Διογενης
    εξω απο το πιθαρι

Member
    Γι αυτό δεν ξέρω τι είδουσ άνθρωποσ είναι; προσπαθεί να καλύψει την σεξουαλική του αδιαφορία για εσένα ή είναι ψυχικά άρρωστοσ;
    τώρα τι να του πεισ; αν δεν θέλει να πάτε μαζί σε κάποιον ειδικό πεσ ότι πήγεσ και συ σε ψυχολόγο και βρίσκει απόλυτα φυσιολογική την σεξουαλική σου συμπεριφορά.
    Πάντα ήταν έτσι. Και το παράξενο είναι ότι αυτή η \"αδιαφορία\" δεν τον εμποδίζει να είναι, επαναλαμβάνω, απίστευτα τρυφερός σε όλους τους άλλους τομείς.

ούτε γκει είναι ούτε ψυχοπαθής... νομίζω ότι έχει δίκιο ο κρίνο, είμαστε απλά διαφορετικοί + υπάρχουν κάποια συμπλέγματα που δεν τον αφήνουν να εκφραστεί κ μου λεει σαχλαμάρες σαν κι αυτές που ανέφερα προηγουμένως.

τέλος πάντων... το σκεφτόμουν, το ξανασκεφτόμουν.. το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσο μεγάλες κ να είναι οι διαφωνίες μας πάνω στο θέμα δεν θέλω να θυσιάσω ούτε τον γάμο μας ούτε την ευτυχία που παρ\'ολα αυτά υπήρχε κ υπάρχει. ο ειδικός δεν ξέρω αν όντως μου χρειάζεται. δεν νομίζω. δηλ. υπήρχαν στιγμές που ημουν έτοιμη να πιστέψω ότι είμαι πραγματικά ανώμαλη αλλά τώρα βλέπω ότι κτ τέτοιο δεν ισχύει...

Senior Member
    Originally posted by k_thessal
    Πάντα ήταν έτσι. Και το παράξενο είναι ότι αυτή η \"αδιαφορία\" δεν τον εμποδίζει να είναι, επαναλαμβάνω, απίστευτα τρυφερός σε όλους τους άλλους τομείς.

ούτε γκει είναι ούτε ψυχοπαθής... νομίζω ότι έχει δίκιο ο κρίνο, είμαστε απλά διαφορετικοί + υπάρχουν κάποια συμπλέγματα που δεν τον αφήνουν να εκφραστεί κ μου λεει σαχλαμάρες σαν κι αυτές που ανέφερα προηγουμένως.

τέλος πάντων... το σκεφτόμουν, το ξανασκεφτόμουν.. το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όσο μεγάλες κ να είναι οι διαφωνίες μας πάνω στο θέμα δεν θέλω να θυσιάσω ούτε τον γάμο μας ούτε την ευτυχία που παρ\'ολα αυτά υπήρχε κ υπάρχει. ο ειδικός δεν ξέρω αν όντως μου χρειάζεται. δεν νομίζω. δηλ. υπήρχαν στιγμές που ημουν έτοιμη να πιστέψω ότι είμαι πραγματικά ανώμαλη αλλά τώρα βλέπω ότι κτ τέτοιο δεν ισχύει...
    Ανώμαλη δεν είσαι...
    Τον μπάρμουλα τον αγαπάς απ\' ότι φαίνεται...
    Να τον χωρίσεις ούτε που το συζητάς..

Προς τι τότε το άνοιγμα του thread ? Έτσι για να καταλαβαίνουμε και τι στο καλό θέλουμε από τους άλλους...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Member
    Προς τι τότε το άνοιγμα του thread ? Έτσι για να καταλαβαίνουμε και τι στο καλό θέλουμε από τους άλλους...
    βασικά είχα πει στην αρχή οτι θέλω
    α\' να μάθω αν είμαι εντάξει (αυτο το θέμα να το θεωρήσουμε κλειστό)
    κ
    β\' να μάθω πως να αντιμετωπίζω σωστά αυτά που συμβαίνουν.. ή μάλλον δεν συμβαίνουν. γτ μου τη σπαει να τα έχω συνέχεια με τον εαυτό μου κ να στεναχωριέμαι αλλά κ να στεναχωρώ τον άντρα μου δεν μ αρέσει καθόλου.
    η 1η λύση είναι βοήθεια ενός ειδικού.. η 2η να συνηθίσω.. άλλες ιδέες;;

Banned
    3η να την κανεις.

και δεν υπαρχουν αλλες.

Αν θες την γνωμη μου, καλο ειναι να παλεψεις την 1η και οτι βγαλεις.

Senior Member
    συγνώμη αλλά τον άντρα σου γιατί να τον στενοχωρείς;μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.αυτός στενοχωρεί εσένα και σε βάζει στο τρυπάκι να σκέφτεσαι αν είσαι καλά ή όχι.είμαστε σοβαροί βρε παιδιά;είπαμε είσαι μία φυσιολογικότατη γυναίκα.σταμάτα να βασανίζεσαι.και σκέψου και το άλλο.φαντάζεσαι να ήθελε κάθε μέρα επαφή και να μην σε άφηνε σε χλωρό κλαρί;τότε θα έτρεχες να φύγεις για να γλιτώσεις.

Member
    Originally posted by λίτσα
    συγνώμη αλλά τον άντρα σου γιατί να τον στενοχωρείς;μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.αυτός στενοχωρεί εσένα και σε βάζει στο τρυπάκι να σκέφτεσαι αν είσαι καλά ή όχι.είμαστε σοβαροί βρε παιδιά;είπαμε είσαι μία φυσιολογικότατη γυναίκα.σταμάτα να βασανίζεσαι.και σκέψου και το άλλο.φαντάζεσαι να ήθελε κάθε μέρα επαφή και να μην σε άφηνε σε χλωρό κλαρί;τότε θα έτρεχες να φύγεις για να γλιτώσεις.
    ε δεν νομίζω ότι θα αισθανόμουν άσχημα τότε.. μάλλον θα το αντιμετώπιζα με χιούμορ κ σιγουρα δεν θα τον έλεγα ανώμαλο. θάξερα ότι με θεωρεί επιθυμητή κ όμορφη - απλά με κάποιον ευγενικό τρόπο δεν θα επετρεπα να συμβαίνει αυτό κάθε μέρα, δεν είμαι σιδερένια :P αλλά τις ανω αναφερομενες 3-4 φορες την εβδομάδα (να πουμε 2 για περίοδο γεματη κουραση κ ένταση, να πουμε 4 για σχετικά χαλαρη)... δεν θα του τις στερούσα :cool:

Senior Member
    εντυπωσιακο!!!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    τι δλδ σε εντυπωσιαζει; :P

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast