αποριες... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 114
    Senior Member
    Και εσύ και αυτός μια χαρά νέοι άνθρωποι είστε. Με κάποια διαφορά ηλικίασ αλλά και οι δύο νέοι.
    Κατανοώ ότι είναι δύδκολο αλλά πρέπει να του μιλήσεισ καθαρά. Πεσ του επιτέλουσ ότι επισκέφθηκεσ ειδικό και ότι δεν θεωρεί ότι το πρόβλημα εστιάζεται σε σένα αλλά σε αυτόν.
    Δεν φέρεται φυσιολογικά αυτός ο άνθρωποσ, πρέπει να το δεις.
    Πηγαίνετε μαζί σε ένα σύμβουλο έστω γάμου, όχι ψυχολόγο και ίσωσ από τα λόγια ενόσ ειδικού να δει το πρόβλημα του.
    Διαφορετικά δεν ξέρω, φύγε, σίγουρα κάτι έχει, μου θυμίζει τα περίεργα που ακούμε στην τηλερόραση. Ανθρώπουσ γλυκείσ τρυφερούσ, που όμωσ κάτι δεν.........και αποκαλύπτεται στο τέλοσ ότι αυτόσ ο ήσυχοσ και γλυκόσ άνθρωποσ είναι παιδεραστήσ. Τραβηγμένο αλλά δεν μπορεί αυτόσ ο άνθρωποσ να είναι εντάξει και όταν αυτό φαίνεται στη σεξουαλικότητα του αυτό σημαίνει ότι εκεί εντοπίζεται και το πρόβλημα. Αν με καταλαβαίνεισ ...............
    Να σου πάνε όλα καλά:)

Senior Member
    Εγω στη θέση σου ,
    θα του ζητούσα να πάμε να τον δει ένας σεξολόγος.
    Αν πάλι θα του ήταν αδιανόητο να παραδεχτεί οτι κάτι τρέχει με αυτόν,
    θα του ζήταγα να πάμε να με δει εμένα τη \"νυμφοναμη\"... για να ερχόταν στην δύσκολη θέση να αντιμετωπίσει επιτέλους το πρόβλημά του...

Συγνώμη που θα το πω,
    αλλά πιστεύω( μπορεί ασφαλμένα), ότι δεν σε έχουν αγαπήσει αρκετά....
    Δεν είναι έτσι η αγάπη κοπέλα μου..
    Δεν τυραννάς τον άλλο, ούτε τον κάνεις να νιώθει προβληματικός για να κρύψεις τη δική σου καμπούρα..
    Αγάπη είναι,να ακούτε ο ένας τον άλλον, να επικοινωνείτε,
    να καλύπτεται ο έναςτις ανάγκες του άλλου...
    Προσπάθησε να το ζήσεις αυτό με κάποιον!
    Αξίζει, στο λέω απο πρώτο χέρι.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Member
    ευχαριστώ... :)
    το θέμα είναι ότι αυτό που συμβαίνει του φαίνεται απολύτως σωστό. αρά,.. δεν χρειάζονται ούτε συμβουλές ούτε συζητήσεις...
    η δικια μου άποψη είναι \"εγωισμός\"..
    η δικια του - \"αλήθεια\"..
    εν τω μεταξύ εγώ η άτιμη κάθε φορά νιώθω σαν να μου κάνει χάρη (\"θα προτιμούσα να δω τηλεόραση/να κοιμηθώ/να ανοίξω μια τρύπα στον τοίχο, κι ας μη χρειάζεται... αλλά αφού επιμένεις... εντάξει\".. όχι βέβαια δεν το λεει έτσι... απλά αισθάνομαι κάτι τέτοιο) - κι αυτό πρέπει να το δεχτώ σαν \"φυσιολογικό\"...

υπάρχουν στιγμές που είναι... λες κ ζω μια ελληνική ταινία.. αυτή τον φιλάει, αυτός κρύβεται αναφωνάζοντας \"αυτό φοβόμουν!!!\"... εντάξει αν ήμουν στραβή χοντρή και φαλακρή... θα το καταλάβαινα... δεν είμαι όμως... μερικές φορές με βλέπει π.χ. με τη σκούπα στα χέρια κ μου λεει πόσο όμορφη είσαι.. ύστερα όταν τον φιλώ γιατί άραγε δεν το λεει αυτό αλλά λεει \"πρέπει επειγόντως να ποτίσω το φυτό\";.. ομορφια = σκούπα δλδ;..

τελικά νιώθω σαν να είμαι 40 χρονών και ηλίθια.

αναρωτιέμαι... όντως για εσάς τους άντρες όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα;.. έχετε δηλάδη στη ζωη σας τόσες ευκαιρίες να νιώσετε ..επιθυμητοί, όμορφοι, ερωτικά ελκτικοί... και όχι για ένα δευτερόλεπτο όπως στο λεωφορείο όταν μια άγνωστη σας κοιτάει με ενδιαφέρον και στην επόμενη στάση εξαφανίζεται... αλλά για χρόνια,.. και με συναισθήματα αληθινά, ειλικρινά... τόσες ευκαιρίες έχετε λοιπόν που τις πετάτε έτσι;.. χωρίς να σκέφτεστε πως νιώθει η άλλη;.. αμφιβάλλω,.. ή απλά δεν σας χρειάζεται τίποτα απ\' αυτά;.. κ παντρεύεστε μόνο για να έχετε πάντα έτοιμο φαγητό και εκτίμηση της κοινωνίας; πάλι αμφιβάλλω,..
    έχω δει αντρες που πίστευαν ότι η γυναίκα δεν έχει άλλη \"χρήση\" εκτός από αυτην που συζητάμε... το σιχαίνομαι αυτό...
    τώρα βλέπω το αντίθετο... δεν χαίρομαι καθόλου...

Senior Member
    Το έχετε συζητήσει;

Member
    το αποτέλεσμα όλων των συζητήσεων ήταν 1
    - μου έδινε να καταλάβω ότι θέλω πολλά και μάλιστα όχι αυτά που \"πρέπει\" να θέλω.

Banned
    Και το συμπέρασμα είναι επίσης ένα, ότι δεν θέλετε τα ίδια πράγματα και δεν σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο.

Senior Member
    Originally posted by k_thessal
    το αποτέλεσμα όλων των συζητήσεων ήταν 1
    - μου έδινε να καταλάβω ότι θέλω πολλά και μάλιστα όχι αυτά που \"πρέπει\" να θέλω.
    Χμμμ...το εκλαμβάνω ως
    οτι θέλεις πολλά μπροστά σε αυτά που εκείνος θέλει να σου δώσει.
    και οτι μέσα στην σχέση σας, δεν πρεπει να θέλεις, πράγματα που δεν είναι διατεθειμένος να σου δώσει..

Member
    αν ήθελε να μου τα δώσει... έστω και χωρίς να κάνει τίποτα... δεν θα τα ήθελα τόσο πολύ. ευχαριστημένη μόνο με τη σκέψη ότι κι αυτός ΘΕΛΕΙ.
    εν τω μεταξύ ποτέ δεν μου απάντησε κανείς από που προέρχεται αυτό το \"πρέπει να θελεις αυτό, εκείνο όμως δεν πρέπει να το θέλεις\".

Senior Member
    Originally posted by marina38
    .
    ................
    Εκείνος άραγε γιατί επέλεξε εσένα? Για σκέψου, θα σκέφτονταν πολλές 37άρες άραγε ότι όλο αυτό ίσως είναι \'ένα είδος εκπαίδευσης\'....κλπ κλπ??
    Πάλι εύστοχη ήταν η μαρίνα...
    και επαυξάνω: θα τολμούσε ο τύπος να πει αυτές τις μπαρούφες σε μία συνομίληκή του? ή θα έτρωγε λεμονόκουπες?
    Τι είπες? θέλω πολλά? θα του έλεγε....
    για πήγαινε να δεις αν έρχομαι.... και αντε γεια

Senior Member
    Συγνώμη αν γίνομαι ενοχλητική αλλά σκέφτομαι ότι έχεις πέσει σε παγίδα και κινδυνεύει να κλονιστεί η λογική σου με αυτά που ακούς.... έχεις φίλες? τι σου λένε αυτές?
    Πιστεύω ότι δεν πρέπει να του δώσεις το χώρο να σε παραμυθιάζει....Προσπάθησε να έχεις επαφή με φίλες και φίλους για να σου θυμίζουν τι είναι και αν τα έχουν ξανακούσει πουθενά αυτά τα πρέπει που σου λέει αυτός...
    Πάω στοίχημα ότι κάτι θέλει να κρύψει με αυτά τα \"πρέπει\". Το τι είναι αυτό δεν ξέρω καν αν αξίζει να μπεις στον κόπο να το ψαξεις.

Member
    και φίλες έχω, και φίλους έχω, και μάλιστα αρκετούς, μόνο που δεν θα τους πω κάτι τέτοιο. τα εν οίκω... μη εν δήμω...

Senior Member
    τα εν φίλω ...ουκ εισί εν δήμω..
    ( χεχε με ότι θυμαμαι απο αρχαια)
    Βρες καποιον που εμπιστευεσαι και μιλα του,θα σου κανει καλο πιστευω να εχεις καποιον να σου θυμιζει πόσο παράλογη ΔΕΝ εισαι.

Senior Member
    K_thessal,

ξεκινωντας το θεμα σου καταλαβα, οτι ανησυχεις πολυ για το προβλημα που εχεις με τον αντρα σου, στην πορεια σαν να προσπαθησες να πειστεις πως δεν ειναι κατι κ πολυ σοβαρο, αλλα πάλι μετα επανερχεσαι ανησυχωντας πως κατι δεν πάει καλα. Νομιζω πώς ψαχνεις εναν φταιχτη για ολο αυτο για να ηρεμισεις. Το να θελεις σεξ με τον συντροφο σου δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ντρεπεσαι, ουτε το να το διεκδικεις ειναι κατι που σε κανει να μειονεκτεις.

Μονο που οπως διαβαζω τα οσα γραφεις, το προβλημα νιωθω να δειχνει κ αλλα σημεια που σκονταφτει η μεταξυ σας επικοινωνια. Το να προσπαθει να σε βγαλει τρελη, ο ιδιος ο αντρας σου επειδη θελεις κατι που ο ιδιος δεν θελει ειναι πολυ σκληρο. Κ αδικο. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.

Αποφευγω τα απολυτα, αλλα σεξ μια φορα την εβδομαδα με παρακαλια, κ συζητησεις επι συζητησεων μονο καλη σχεση δεν δειχνει.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Member
    Nαι... συζητήσεις επί συζητήσεων και ούτε ένα ίχνος ενδιαφέροντος σε αυτόν τον τομέα.
    Αφού πιστεύει ειλικρινά ότι οι επιθυμίες μου είναι \"ανεπίτρεπτες\"... ας παει στο καφενείο να παίζει τάβλι με τους παππούδες κ να μην αναρωτιέται γιατί από ενα εκ φύσεως χαρούμενο άτομο έγινα μέγαιρα.
    Κ μάλιστα να μη μου λεει ότι \"φταίω\" για αυτό. :cool:
    Γιατί τον φταίχτη που λες δεν τον ψάχνω εγώ. Εκφράζομαι απλά και ξεκάθαρα. Σε αγαπω. Σε θελω.
    Δεν υπάρχει απάντηση; Στεναχωριέμαι. Στο ψάξιμο του φταίχτη έχει καταμπερδευτεί ο άντρας μου, οχι εγω. Σημερα του φταιει η ηλικία, αύριο η διάθεση, μεθαύριο κατι που φόρεσα ή δεν φορεσα, το κρύο, η ζέστη, η εθνική τράπεζα κ 1002 άλλα πράγματα.
    Εν τω μεταξύ μίλησα με κάποιες φίλες μου. Βέβαια δεν τις είπα ότι προκειται για τον εαυτό μου. Απλα έκανα μερικές ερωτήσεις. Όλες νομίζουν ότι είναι δική του ντροπή, όχι \"δική της\" (δική μου δηλαδή).
    Αυτά.

Senior Member
    Και τί σκέφτεσαι να κανεις λοιπον? Αφου του δήλωσες ξεκαθαρα νομιζω τί θελεις, αυτος εξακολουθει να σου καταλογιζει φταιξιμο που θελεις σεξ, εξακολουθει να σε λεει τρελη ή παραλογη?

Ξερεις τί είδα?Σαν η δικη σου αναγκη να υποβιβαστηκε απο σενα την ιδια πρωτα πρωτα, σαν να ηθελες να πιστέψεις τον αντρα σου, αλλα ταυτοχρονα κατι μεσα σου να σου λεγε οτι κατι δεν πάει καλα.

Κι ετσι να στραφηκες και εδω κ στις φιλες σου, για να παρεις μια αποψη για το αν εισαι τρελη, αν εισαι καλα ή οχι.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast