αποριες... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 114 of 114
    Member
    Να τον πιστέψω δεν ήθελα, οχι, αλλά όταν αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια άθελά σου αρχίζεις κ αμφιβάλλεις, μήπως είσαι έτσι μήπως είσαι αλλιώς. άσε που είναι αρκετά... ταπεινωτικό για μια γυναίκα, να παντρευτεί κ από την αρχή να μην αποτελεί αντικείμενο.. επιθυμίας... Ενώ υπάρχουν χιλιάδες αντρες που στεναχωριούνται επειδή οι γυναίκες τους είναι αδιάφορες.. γτ έπρεπε να το πάθω εγώ αυτό.. εγώ που ούτε αδάφορη δεν είμαι ούτε αναίσθητη; κ όταν το σκέφτεσαι αυτό συνέχεια σαφώς κ σου περνάνε σκέψεις απ το μυαλο, ότι μήπως η αιτία είσαι εσύ η ίδια.

Banned
    Για στάσου...σίγουρα υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ο ένας ή και οι δύο αδιαφορούν για το σεξ μετά το γάμο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως στην περίπτωσή σου η αδιαφορία υπήρχε από πριν, σωστά?

Senior Member
    ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΕΙΣ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΕΙΣ;

ίσως... κάτι τέτοιο υποπτευόμουν κι εγώ αλλά που κολλάνε τότε αυτά που μου έλεγε .. για το ότι δεν έχω το δικάιωμα να θελω κτ τέτοιο, ότι είμαι διεστραμμένη κλπ.; χαζομάρα μου φαίνεται.... εντάξει να αδιαφορεί αλλά όχι και να προσβάλλει.

Member
    Originally posted by marina38
    Για στάσου...σίγουρα υπάρχουν πολλά ζευγάρια που ο ένας ή και οι δύο αδιαφορούν για το σεξ μετά το γάμο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως στην περίπτωσή σου η αδιαφορία υπήρχε από πριν, σωστά?
    ακριβώς.

Member
    Για να μην διαβάσω και τις 8 σελίδες, εκείνος σου ζητάει να το κάνετε ποτέ? Ξεκινάει ποτέ πρώτα αυτός τα ερωτικά παιχνίδια?

Member
    Ξεκινάει. Είπαμε, μια φορά την εβδομάδα. Με το ρολοϊ στο χέρι, μη τυχόν και διαρκέσει πάνω από 10 λεπτά. :)

Ξέρεις... με έχουν παρεξηγήσει αρκετά άτομα εδώ - δίνοντας σημασία μόνο στη σωματική πλευρά - λες και θέλω να τελειώνω δυο φορές κάθε μέρα.
    Όχι. Θέλω απλά να νιώθω μια έκφραση συναισθήματος σαν κι αυτή που σου περιέγραψα στο δικό σου θέμα.
    Να κάνουμε έρωτα γιατί είμαστε όχι μόνο αθάνατες ψυχές αλλά και δυο θνητά σώματα που θα εξαφανιστούν και κανείς δεν θα νοιαστεί ποτέ γιατί και πως υπήρχαν. Και δυστυχώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τα τιμήσουμε. - οχι ο καθένας τον εαυτό του - ο ένας τον άλλον....

Senior Member
    Originally posted by k_thessal
    ..................
    Ξέρεις... με έχουν παρεξηγήσει αρκετά άτομα εδώ - δίνοντας σημασία μόνο στη σωματική πλευρά - ...........
    Από όσο θυμάμαι - για να μη ξαναδιαβάζω τις 8 σελίδες- κανείς δεν σε είχε παραξηγήσει....
    Ηταν από τα λίγα θέματα που έχω δει τόση ομοφωνία.
    Ολοι έλεγαν πως οι επιθυμίες σου είναι φυσιολογικότατες. Επίσης καθένας με τον τρόπο του σου έλεγε να μην αρχίσεις να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου εξαιτίας όσων ακούς από την άλλη πλευρά.....

Senior Member
    Originally posted by k_thessal
    Ξέρεις... με έχουν παρεξηγήσει αρκετά άτομα εδώ - δίνοντας σημασία μόνο στη σωματική πλευρά - λες και θέλω να τελειώνω δυο φορές κάθε μέρα.
    Όχι. Θέλω απλά να νιώθω μια έκφραση συναισθήματος σαν κι αυτή που σου περιέγραψα στο δικό σου θέμα.
    Να κάνουμε έρωτα γιατί είμαστε όχι μόνο αθάνατες ψυχές αλλά και δυο θνητά σώματα που θα εξαφανιστούν και κανείς δεν θα νοιαστεί ποτέ γιατί και πως υπήρχαν. Και δυστυχώς μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να τα τιμήσουμε. - οχι ο καθένας τον εαυτό του - ο ένας τον άλλον....
    k_thessal,

θα θελα πραγματικα να μας πεις, αν δεν σε πειραζει σε ποιες λεξεις, σε ποια λογια καποιου απο μας ενιωσες οτι παρερμηνευεσαι κ εχεις παρεξηγηθει. Πιστευω οπως γραφει κ η nature πιο πανω, οτι υπηρχε μια σχετικη ομοφωνια κ καταννοηση στο θεμα που εθιξες. Αλλα, σημασια εχει εσυ πώς το βλεπεις.

Εγω νομιζω πώς ολη αυτη η αναλυση για το σεξ, που γραφεις παραπανω ειναι σαν να γινεται για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου απεναντι στον αντρα σου. Σαν να προσπαθεις να τον κανεις να δει κατι διαφορετικα απο οτι το βλεπει ηδη. Αν εχουν βαση τα οσα λεω, πιστευεις οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο?

Κ τελος, τί ελπιζεις να γίνει στην πορεια της σχεσης σας?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678