Αγωνια για ευρεση συζυγου και αποκτηση παιδιου και ασπεργκερ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Ασχετα με το ποστ μου θα ηθελα να σας ευχηθω καλη ευλογημενη χρονια σε οσους μου στειλατε η οχι

Senior Member
    καλη χρονιά!σόρυ αλλά στις μέρες μας στα γραφεία συνοικεσίων κυκλοφορούνε μόνο άτομα γκαγκά, σαν αυτούς που έφερνε η Αννίτα Πάνια παλιά στις εκπομπές της, ο Κατμαν για παράδειγμα, αν θυμάσαι. Όπως γράφεις και εκφράζεσαι, πιστεύω οτι σου αξίζει κάτι καλύτερο.
    Σου συμβαίνει κάτι που πιάνει πολλές γυναίκες στα μέσα των 30 τους, να θέλουν εδώ και τώρα παιδί, ίσως είναι ορμονικό, η φύση, το έχω δει σε πολλές. Το ότι είχες 2 τραυματικές εμπειρίες δεν σημαίνει οτι όλοι οι άντρες ή οι περισσότεροι είναι έτσι και κακώς για μένα καταφεύγεις στη χωματερή σαν τους γλάρους.
    Οπότε προσπάθησε να κάνεις μια σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Παιδια καλησπερα κ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, Απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι μου λετε να βρω εναν συντροφο κ να τον αγαπησω κ μετα να ερθουν ολα τα υπολοιπα, δεν λεω εχετε ενα δικιο, ομως εχω υπαρξει πολυ κακοποιημενη ψυχολογικα απο τους αντρες κ εχασα κ τους 2 ανθρωπους που ειλικρινα ερωτευτηκα ο ενας απαξιουσε κ ο αλλος με εδιωξε με τον χειροτερο τροπο, επομενως η πραγματικοτητα ειναι οτι εχω παψει να ελπιζω σε εναν ανθρωπο που θα με αγαπησει ,θελω απλα ενα λογικο ανθρωπο που να θελει κ ο ιδιος οικογενεια κ παιδι κ στην πορεια πιστευω θα νιωσω πραγματα για αυτον ακομα κ εαν δεν ειμαι κ τρελα ερωτευμενη, για αυτον δεν ξερω δεν ελπιζω, Σιγουρα θα ηταν ενα ομορφο σεναριο να με αγαπησει καποιος αλλα εχω χασει τις ελπιδες μου εξου κ ψαχνω μεσω προξενιου, Οπωσδηποτε το σημαντικοτερο για μενα ειναι η αποκτηση παιδιου ,περισσοτερο απο ολους με καλυψε η απαντηση του George gr 1
    Καλή Χρονιά

Αυτό με το "λογικό άνθρωπο που να θέλει οικογένεια και παιδί" ακούγεται σαν συμφωνία και ο γάμος δεν "στέκει" με συμφωνίες. Δεν ψάχνεις διαμέρισμα αλλά άνθρωπο και μάλιστα για να κάνετε παιδί. Πες ότι το κάνατε. Μετά τι; Αν δεν ταιριάζετε; Αν δεν μπορείς να συνεννοηθεις μαζί του; Αν είναι αδιάφορος και τον νοιάζει ακόμα και η τρύπα του όζοντος αλλά εσύ όχι; Με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις καλά δεν κάνεις όχι παιδί αλλά ούτε καν παρέα. Όλα αυτά είναι από την εμπειρία μου που υποτίθεται ότι παντρεύτηκα από έρωτα.

Ααα και οοολα αυτά μετά τη γέννα σκέψου τα διπλάσια. Τότε;

Και βέβαια είναι δικαίωμα σου να παντρευτείς και χωρίς τον μεγάλο έρωτα όπως λες. Αλλά πρέπει να τον γνωρίσεις καλά. Και όσο τον βλέπεις με το σκεπτικό του "δότη" δεν πρόκειται να δεις τον χαρακτήρα του.

Senior Member
    Αντιθέτως με τους περισσότερους εγώ θα σου πω ότι δεν είμαι κατά του προξενιό. Φυσικά το ιδανικό θα ήταν ο έρωτας αλλά κ το προξενιό είναι μια λύση. Βλέπεις αν έχεις κοινά θέλω με τον άλλον από την αρχή κ μετά συνεχίζεις. Οι περισσότεροι γάμοι διαλύονται γιαυτό το λόγο του ότι δεν υπάρχει επικοινωνία, κοινά ενδιαφέροντα κ φυσικά το οικονομικό. Φεύγει ο έρωτας, αγάπη δεν υπάρχει κ τη πληρώνουν τα παιδάκια. Δεν είναι μόνο η πανια παιδιά υπάρχουν κ σοβαρες επιχειρήσεις προξενιων. Καλή χρονιά σε όλους. Χρόνια πολλά και καλά
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Page 2 of 2 FirstFirst 12