Εκει που ημουν καλα να σου παλι.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Member
    Originally posted by Empneustns
    Originally posted by stephanos
    Η οποια ειναι η εξης:Αν το κομπρεσερ, το μηχανημα, που τρυπαει το πεζοδρομιο, οταν γινονται εργα, μπορει να σπασει το μεταλλο (πχ ενα νυχοκοπτη) και το πλαστικο ( πχ ενα καπακι απο μπουκαλι νερου).Γενικα εχω ενα θεμα με τους νυχοκοπτες εξαιτιας της ιψδ.
    Και ρωταω και αλλος μου λεει οτι σπαει, αλλος οτι δε σπαει και δεν αντεχω αλλο.Αν δε μαθω νιωθω οτι δε θα ησυχασω.Φοβαμαι οτι θα μου κολλησει αυτη η παλιοαπορια.Παλιοψυχαναγκ� �στικη.Σε μισω, σε σιχαινομαι, σε απεχθανομαι.:(
    λοιπον,τα σιδερα εχουν την εξης ιδιοτητα,οσο πιο σκληρα ειναι τοσο πιο ευκολα σπαζουν.στην περιπτωση που ειναι μαλακα στραβωνουν,πχ βεργες της οικοδομης.αν χτυπησεις ακομα και με σφυρι σκληρο σιδηρο σπαζει.αν ειναι μαλακος σιδηρος απλα θα μεινει το σημαδι πανω στο σιδερο.αν το χτυπησεις επανελημενα στο ιδιο σημειο θα σπασει και αυτο.στην περιπτωση του νυχοκοπτη,ΝΑΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ αν το κομπρεσερ χτυπησει πανω του.Αυτο ειναι επιβεβαιωμενο 100%.Το εχω δοκιμασει με νυχοκοπτες,με βεργες,με ελατηρια κλπ κλπ παμπολες φορες λογω επαγγελματος :)
    Τον θεράπευσες ! Τι ψυχοθεραπείες και μαλακίες.

Junior Member
    bre stephane afoy spaei tsimento den ua spaei kai to metalo h to plastiko? ΣΤΑΝΤΑΡ ΝΑΙ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12