Results 1 to 15 of 18
Thread: Βοήθεια!!!
-
30-12-2019, 10:48 #1
Βοήθεια!!!
Είμαι ο Άκης, 29 χρόνων!
Η ζωή μου έχει καταστραφεί!
6 χρόνια τώρα ζω την ίδια μέρα!
Δεν έχω ούτε 1 άνθρωπο δικό μου!
Δεν έχω λεφτά ούτε να φάω!
Ζω 8 χρόνια χωρίς ρεύμα!
Η μητέρα μου με χρέωσε καμπόσα λεφτά & καμπόσα δικαστήρια & με παράτησε - κι εγώ γλύτωσα παρά τρίχα την φυλακή!
Δεν έχω καμία περιουσία στο όνομά μου - ούτε μεταφορικό μέσο! Ε1 & Ε9 είναι μηδενικά!
6 χρόνια τώρα έχω ζητήσει βοήθεια από όποιον ήξερα! Ακόμα & αυτοί που με βοηθούσαν πριν καταστραφώ - τώρα κάνουν πως δεν με ξέρουν!
Έχω φτάσει σε σημείο που δεν έχω όρεξη όχι να δουλέψω - ούτε να σηκωθώ απ' το κρεβάτι. Πονάει η κοιλιά μου από την πείνα & πάλι αυτός ο πόνος δεν φτάνει για να με σηκώσει!
Επίσης ζω με νευραλγία τριδύμου από το 2012!
Χρειάζομαι πνευματική & οικονομική βοήθεια μπας & βρω πάλι Λόγο για να ζω & ξανασταθώ στα πόδια μου!
- 30-12-2019, 12:01 #2
Καλησπερα και χρονια πολλα και ελπιζω να σε βρει το 2020 σε καλυτερο μουντ και σε καλυτερη οικονομικη κατατσταση.
λυπαμαι πολυ που ακουω κατι τετοιο.
Δυστυχως ειναι μονοδρομος να δουλεψεις και να βρεις τον εαυτο σου. Η βοηθεια οση και αν σου δωσουν δεν θα κρατησει για παντα.
Οσο αφορα την πνευματικη βοηθεια ελπιζω να την βρεις και να σε καθοδηγησει σωστα.
Μενεις σε πολη?
Εχεις επισκεφθει καποιον ειδικο?
Εκτος απο την μανα σου δεν εχεις αλλους συγγενεις? Μιλας ακομα μαζι της?
30-12-2019, 12:23 #3
Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, γιατί να σου απαντήσω;
30-12-2019, 12:30 #4
Τα προβληματα που σου εχουν δημιουργηθει , φαινεται απο την απαντηση σου, το γιατι. Προφανως η μονη βοηθεια που μπορουμε να σου δωσουμε εδω, ειναι η υποστηριξη. τιποτα αλλο.
Μπηκες δλδ στο φορουμ για να βρεθει καποιος "αρχαγγελος" και ως δια μαγειας να σου λυσει τα οικονομικα προβληματα, τα ψυχολογικα και ολα, η ψαχνεις καποιο θυμα να αποσπασεις λεφτα?
Στην ζωη γεννιόμαστε μονοι μας και πεθαινουμε μονοι μας, αν δεν κανεις κατι για την κατασταση σου κανενας δεν θα σε βοηθησει.
Εκτος απο αυτα δεν το ανεφερα ειπα κλαιν....Αλλα λες πως δεν εχεις ρευμα 8 χρονια...συσκευη να μπεις ιντερνετ και ιντερνετ πως βρηκες ομως?
Θα θεωρησω Τρολ και δεν ασχοληθω αλλο.
Good luck my friend!
30-12-2019, 12:54 #5
Κατ' εμέ' υπάρχουν πολλών λογιών υποστηρίξεις!
Όταν εσύ θέτεις σκέτη την λέξη "υποστήριξη", για ποιου είδους υποστήριξη μιλάς;
Μπήκα στο φόρουμ διότι έχω εξαντλήσει τις δοκιμές μου στον περίγυρό μου!
Νομίζω είμαι ξεκάθαρος στο τι χρειάζομαι: "πνευματική & οικονομική βοήθεια" - το λέω πεντακάθαρα ότι χρειάζομαι & λεφτά - δεν ψάχνω για θύμα.
Στην ζωή μας φέρνουν 2 άνθρωποι - δεν γεννιόμαστε μόνοι! Πεθαίνουμε μόνοι!
Περιουσίες μπορεί να μην έχω, αλλά έχω κινητό τηλέφωνο - την ίδια συσκευή εδώ & 5 χρόνια.
Επίσης ο άνθρωπος αντέχει περίπου 1 μήνα χωρίς φαϊ - εγώ μιλάω για 6-8 χρόνια. Τι θα πει αυτό; Ότι 8 χρόνια δεν έχω φάει ούτε μία φορά; Δουλεύω που & που εξ' ανάγκης τρελής! Δεν φτάνουν όμως για να ζήσω. Απλά υπάρχω. Τρώω μία στο τόσο -κάνω μπάνιο μία στο τόσο (όχι ρεύμα=όχι ζεστό νερό). Έτσι λοιπόν βάζω κάρτα (megabyte) μία στο τόσο & φορτίζω & το κινητό μου μία στο τόσο.
Μένω σε χωριό.
Έχω επισκευθεί διαφόρων ειδών ειδικούς (με πτυχία & μη).
Έχω κάποιους συγγενής. Αποφεύγω την όποια επικοινωνία μαζί τους. Έχω διώξει το μίσος από μέσα μου & τους συγχωρώ - απλά δεν θέλω άλλη συναναστροφή μαζί τους.
Ελπίζω να αναθεωρήσεις θεωρίες περί τρολλ - που δεν βασίζονται πάνω σε πραγματικά δεδομένα.
Αν αναθεώρησες λοιπόν, πες μου,
τώρα που σου απάντησα, τι κερδίζω;
30-12-2019, 17:32 #6
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε ανθρωπε -αν ανηκεις πνευματικα εκει δλδ - γραφεις σε εναν ανθρωπο οπου ειναι πληρες απογοητευμενες, οπου ειναι αγανακτησμενος με την μοιρα του!! μεσα στα χριστουγεννα ,μπαινεις και του γραφεις οτι το κανει για να σουφροσει χρηματα?, οτι ψανει αρχαγγελους κι οτι ειναι απατεωνας?? για λογικεψου λιγο!! και στην τελικη προσπαθησαι οταν βλεπεις οτι το μυαλο σου σκεφτεται με την κακια να αποφευγεις να γραφεις μηνυματα!!! διοτις δεν μπορεις να καταλαβεις οτι η απαξια σου ,εξω, στον πραγματικο κοσμο οπου ο καθενας σε βλεπει κι σε ζυγιζει αρα μετραει κι τα λογια σου αντιστοιος εδω δεν ειναι ετσι, εδω τα λογια και του πιο βλακα! τα γραπτ και του πιο κακου ηλιθιου μπορει να παρθουν σοβαρα κι να βλαψουν ανεπανορθοτα καποια ψυχη!!
Το αν ο θεματοθετης κανει καλος η οχι πουδεν εχει πιασει δουλεια, η αν δεν προσπαθει οσο πρεπει δεν εισαι εσυ που θα το μετρησεις!!!! ο ανθρωπος εχει καποιο προβλημα! κι βρηκε μια "γωνια" να το εκφρασει!!
30-12-2019, 17:40 #7
φιλε Ακη ,πρωτον χρονια πολλα, ευχομαι ο νεος χρονος να ειναι ο καλητερος απο ολους σου μεχρι σημερα!
Δεν με απασχολει αν εχεις λεφτα, η αν τεμπελιαζεις, με απασχολει κι με επιρεαζει οτι η κοινωνια μας αντι να βοηθαει ατομα σαν εσενα τους προσβαλλει! ειναι λογικο λοιπον μετα απο τωσες ηβρεις που εχεις δεχτει, μετα απο τοσες προσβολες που σου εχουν χαρησει ειναι λογικο ο τροπος που μηλας να ειναι βαρυς, νοχελικος και λιγο ασεβεις, διοτις οντως δεν διαβαζεται ομορφα οταν λες - τι εχω να κερδισω απο εσενα¨- στο λεω διοτις μπορει να γνωριζει κι ο αποδεκτης και ο διαβαζων το μηνυμα οτι αυτο ειναι το νοημα του μηνυματος σου αλλα δεν ακουγετε ομορφο να το ξερεις, η επετια θελει δυπλοματια φιλε μου Ακη.
Εαν θελεις , κι αν το επιτρεπει η διοικησεη του φορουμ ,μπορεις να μας γραψεις εναν λογριασμο τραπεζης, κι οποιος θελει να αφηνουμε εκει οτι μπορουμε ο καθ ενας μας!
Οσο αφορα την πνευματικη βοηθεια εαν θελεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, θελω να πω, εχεις καποιο συγκεκριμενο ψυχικο προβλημα υγειας που σε τιραννα ? η εχεις την κοινωνικη καταθλιψη? εαν θες πες μας. Επισης, θα σου ελεγα οτι μια μεγαλη βοηθεια στην πνευματικη σου γαληνη μπορεις να την βρεις σε καποια εκκλησεια, οπου σκοπος και προορισμος καθε ιερεα ειναι αυτος, να μηλαει και να κανει παρεα με αγαπη και στοργη σε ανθρωπους με προβληματα σαν το δικο σου!
αν θες γραψς λιγο πιο αναλυτικα το προβλημα σου
30-12-2019, 18:47 #8
Ευχαριστώ για τις ευχές & των 2
αλλά δεν πιστεύω
στις καθιερωμένες εορτές,
έχω το προσωπικό μου εορτολόγιο,
γι' αυτό συμπαθάτε με
αν είμαι απότομος & άμεσος!
Φίλε Γιώργο,
δεν νομίζω ότι ήμουν κάπου ασεβής
& δεν χρησιμοποίησα την λέξη "εσένα".
Ρώτησα γενικά τι έχω να κερδίσω...
Ήμουν όμως απότομος,
το παραδέχομαι,
ευτυχώς βλέπω ότι κατανοείς κάποιους Λόγους!
Αν ήμουν καλός διπλομάτης
δεν θα χρειαζόμουν
οικονομική βοήθεια.
Επίσης δεν έχω
τραπεζικό λογαριασμό!
Υπάρχει μόνο ένας λογαριασμός
στο όνομά μου
που ποτέ δεν έχω χειρηστεί.
Τον χειριζόταν η μητέρα μου
& με χρέωσε σχεδόν 100.000€.
Αλλά κι εγώ να τον χειριζόμουν
θα μου έπαιρναν ότι λεφτά
κι αν είχε μέσα - λόγω χρεών.
Ευχαριστώ για την πρόταση όμως,
δείχνει άνθρωπο με πρόθεση
για βοήθεια & αλληλέγγυο.
Έχω ψάξει & στην εκκλησία
& σε πνευματικούς - μοναχούς
αλλά δεν έχει αποτέλεσμα σε 'μένα.
Το πνευματικό μου πρόβλημα
είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο
για να σου δώσω να καταλάβεις
έτσι εύκολα.
Θέλει αρκετό χρόνο
αλληλεπίδρασης μαζί μου
για να καταλάβεις.
Να το θέσω έτσι απλά
με 2 πολύ κλισέ φράσεις:
"νοιώθω ότι κανένας δεν με νοιώθει - κι αν κάποιος με καταλαβαίνει,
το χρησιμοποιεί εναντίον μου".
30-12-2019, 19:12 #9
φιλε Ακη, πρωτα απο ολα, θα σουξανα πω οτι καλο θα ηταν να μας γραψεις ενα μικρο ιστορικο σου, οπως δλδ εκανες στην αρχη αλλα το σταματησες, ενα ιστορικο απο τα παιδικα σου χρονια ως το σημερα. Δεν σου λεω να γραψεις αραδες απο πρωτασεις! ουτε να γεμησεις σελιδες επι σελιδων! Πανω απο ολα στο αναφερω διοτις θα δεις οτι πολλα καλα θα φερει αυτο, πανω απο ολα ειναι μια προσωπικη σου καταθεση ζωης! ακομα δλδ κι σε ενα χαρτι απευθυνομενο προς την φωτια ενος τσακιου να ηταν παλυ θα σου εκανε πολυ καλο να καθοσουν και να εγραφες -οχι αναλυτικοτατα - την ζωη σου, θα σε βοηθουσαι να δεις ξανα τα σημαντικα σημεια της ζωης σου, να τα δεις με ενα ματι πιο αντικοιμενικο! να δεις αν ειχες αντιδρασει σωστα, να δεις ποιοι σε αδικισαν και αν σε αδικισαν, παντα οταν κανουμε κατι τετοιο βρησκουμε κατι που τωτες πανω στην ενταση της στιγμης δεν μπορουσαμε να το δουμε! -δεν ειναι δικη μου ανακαλυψη το προσφερον καλο αυτης της κινησης , το λενε ολο οι ψυχοθεραπευτες - , επισης, εκτως απο εσενα, εκτος απο τον εαυτο σου θα βοηθησει και εμας -εαν βεβαια θελεις - να μαθουμε καποια πραματα για τον συνανθρωπο μας οπου ζητα βοηθεια! να μας κανεις κατα βασην συνενοχους στην δυσμερη κατασταση σου διοτις ολοι φιλε μου φταιμε για ολων τα προβληματα - αναφερω προβληματα που εχουν να κανουν κατα την γενεση τους σε κοινωνικοπολιτικους λογους ,διοτις η κοινωνια ειναι ενας ζωντανος οργανισμος οπου μελοι της ειμαστε ολοι !! και οταν καποιο απο αυτα εχει προβλημα ειμαστε ολοι συνυπευθηνοι - ,δεν μηλω δλδ για προβληματα με τν μεση σου η αν ποναει το δοντι σου.
Υ.Γ. σχετικα με τον λογαριασμο τραπεζης, εαν δεν μπορεις να ανοιξεις εναν λογαριασμο μικρου ταμειευτιριου , οπου φανταζομαι οτι γινετε εαν πας στον γκισε καποιου τραπεζικου καταστηματος με ΑΦΜ και με ΑΜΚΑ αλλα κι με καποια κατοικια , -αληθεια μενεις καπου? - αν δεν μπορεις ετσι υπαρχει τροπος, απο οτι βλεπω εχεις ιντερνετ αρα μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο μεσω π.χ. westernunion. ,ειναι λογαριασμοι περιορισμενων δυνατοτητων αλλα τον σκοπο που θες εσυ τον κανουν, εαν σε ενδιαφερει μπορεις να το ψαξεις και να στειλεις μηνυμα με τα ακριβεις στοιχεια σου στην συγκεκριμενη εταιρεια , κι αν θες βοηθεια, εδω ειμαι. Διοτις Ακη, αλλος τροπος ,τουλαχιστον προσωπικα να σου εδινα λεφτα δεν παιζει, δεν μπορω απο το κεντρο της αθηνας να φυγω ουτες μπορω να σε συναντησω! γενικα αποφευγω να συναντω ατομα απο το φορουμ λογο του οτι μοου ειχε γινει κακη συνηθεια να γνωριζω ατομα απο εδω μεσα, και δεν μου βγηκε ,δεν μας βγηκε σε καλο, ουτε σε εμενα ουτε στην γνωρισθεντα εκ του φορουμ.
30-12-2019, 20:10 #10
Φίλε Γιώργο
μπορεί να δυσκολεύομαι
να βρω τροφή & θέρμανση
αλλά πίστεψέ με,
έχω μεγαλύτερη ανάγκη
από πνευματική υποστήριξη
παρά από οικονομική.
Φαντάσου, λοιπόν,
αν οι πρακτικές-σωματικές
μου ελλείψεις
είναι τόσες,
πόσες είναι οι πνευματικές-ψυχικές!
Γράφω από 9 χρόνων,
πολύ τακτικά
& είμαι 29.
20 χρόνια τώρα
έχω γράψει πάνω απο 1 τόμο
με βιώματα,
& τα περισσότερα εξ' αυτών
ομοιοκατάληκτα.
Θα μπορούσε ίσως
& να πουληθεί σαν Έπος ή σαν Δράμα
αν τελειοποιηθεί.
Τι να πρωτομοιραστώ, πραγματικά;
Θέλω να μοιραστώ,
αλλά είναι τόσα πολλά
που δεν ξέρω από που ν' αρχίσω
& με τι να συνεχίσω.
Δύσκολα πιστεύονται
ή κατανοούνται
από άνθρωπο
αυτά που έχω ζήσει.
Αν μπορούσες ίσως να με βοηθήσεις
να επιλέξω, τι απ' όλα να πρωτοπώ...
Τι θα ήθελες να γνωρίσεις;
Όπως το λες ακριβώς!
Η ανθρώπινη κοινωνία,
αν την δεις από ψηλά,
λειτουργεί όπως & ένας
κυτταρικός ιστός!
Το έχω ξανακούσει ότι γίνεται να ανοίξω λογαριασμό ακατάσχετο,
μέχρι & 1000€ περίπου,
αλλά δεν ξέρω τα βήματα,
αν θα μπορούσες να με βοηθήσεις
& σε αυτό.
Ακόμα & αυτό είναι δύσκολο,
γιατί εδώ στο χωριό
δεν έχει κοντά δημόσιες υπηρεσίες
& οι συγκοινωνίες είναι μηδαμηνές
& πανάκριβες.
Αλλά αν έχω κάποιον
να μου δείξει τα βήματα
θα το κάνω.
Κανονικά διακαιούμαι
& τα κοινωνικά επιδόματα
αλλά ούτ' αυτά δεν ξέρω πως
να τα πάρω.
Μένω στο πατρικό μου σπίτι
(χωρίς ρεύμα-χωρίς ρολόι καν)
αλλά στα χαρτιά είμαι άστεγος.
Το σπίτι είναι
στο όνομα του πατέρα μου
& υποθηκευμένο & δεσμευμένο
& εν όψη πλειστηριασμού
από την τράπεζα για δάνεια
του πατέρα μου.
ΑΦΜ έχω!
ΑΜΚΑ δεν ξέρω!
Κάτι με ασφάλεια είναι αυτό;
Το όνομά μου χρωστάει στο ΤΕΒΕ
καμιά 20αριά χιλιάρικα.
& λέω το όνομά μου & όχι εγώ,
γιατί αυτά
είναι δουλειές της μητέρας μου.
Το western union δεν ξέρω τι είναι,
αλλά θα το ψάξω!
Ειδικά αν γίνεται μόνο ιντερνετικά
& δεν χρειάζεται να οργανώνω,
άφραγκος, αποτυχημένες εκ'στρατίες
στην πόλη
& στις δημόσιες υπηρεσίες.
Καταλαβαίνω καλά τους Λόγους
που δεν θες συνάντηση από κοντά
& το σέβομαι απόλυτα.
Για 'μένα ο χρόνος σου
& η προσπάθειά σου
είναι βαθειά εκτιμητέα,
είναι σαν να μου έχεις δώσει
ήδη λεφτά.
30-12-2019, 20:40 #11
συμφορμιτη Ακη πρωτα απο ολα, σχετικα με το ΑΜΚΑ, ναι ειναι ο αριθμος σου που εχει να κανει με την υγεια για να χρωστας στο ΤΕΒΕ κοντα στα 20,000 -ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΓΑ 19,500 πηγα κι εκανα διακανονισμο με τον νεο νομο ,μου τα πηγαν στα 9,000 και τα πληρωνω σε 120 δωσεις ατοκα - για να εχεις ΤΕΒΕ (πλεον λεγετε ΕΦΚΑ κι ανηκει στην ιντερνετικη υπερεσια του ΚΕΑΟ =κεντρο εισπραξεις ασφαλιστικων οφειλων .)θα εχεις συγουρα και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη αρα μπορεις να πας σε οποιοδυποτε μερος με ιατρεια ,η νοσοκομειο και να ζητησεις οτι γουσταρεις απο θεματα υγειας τσαμπα.Συγουρα θα εχεις κι τραπεζικολογαριασμο αλλα αν ειναι πανω απο χρονο που εχει να δουλεψει θα στον εκλεισαν,μπορεις πανευκολα να τον ανοιξεις ,αν εχεις ιντερνετ μπανκινγ μπορεις χωρις ν βγεις απο το σπιτι, μπορεις να βρεις το τηλ. της τραπεζας οπου ειχες λογαριασμο , να τους παρεις τηλ.και να σε καθοδιγησουν. Σε περιπτωση που δεν βγαλεις ακρη η που σου πουνε οτι θα παρει πολυ καιρο τωτες μου το λες και σου δειχνω τον τροπο για την westernunion,αλλα πρωτα εξαντησαι ολες τις δυνατωτητες απο την τραπεζα σου διοτις η δευτερη λυση παιρνει μεγαλη "μπαζα" εννοω εξοδα λειτουργικα.
Προσπαθω να βοηθω τους συνανθρωπους μου Ακη,ανεξαρτητου χρωματος και ηλικιας, ο λογος ειναι οτι προσπαθω να δειξω στον θεο οτι ειμαι καλος ωστε να με βαλει σε καμια καλη θεση εκει πανω, κι για να μπορεσω να εξαλειψω το μεγαλο κακο που εχω κανει στο μακρινο παρελθον σε αλλους ανθρωπους Ακη, διοτις δυστυχως καπωτες εκανα πολυ μεγαλο κακο σε μερικους ανθρωπους! και παρα το οτι ο νομος και η επιστημη μου δινει μεγα αλλοθι -το οτι δεν δρουσα με σωας τας φρενας, οτι δλδ η λειτουργια της συνηδησης μου οπου εβρησκετε στο σημειο του υποκαμπου κι δεξια ,λογο των κοκτειλ ουσιων οπου επερνα αποδηκτηκε και στο δηκαστειριο με επιστημονικο τροπο οτι υπολειτουγουσε και οτι δεν ειχα το " φιλτρο" ωστε να επεμβω στα αντανακλαστικα του σωματος μου, του χεριου μου και να σταματισω τις μιραιες αυτες κινησεις οπου και δυστυχως εκανα.Το οτι την γλυτωσα ,αρκετες φορες απο τον νομο, το οτι την γλυτωσα αρκετες φορες απο τον δρομο! απο το να βρεθω εγω στην θεση ενος ατυχου θυματος -διοτις θυμα εχω υπαρξη αλλα δεν ειμουν θανατηφορα ατυχος- ολα αυτα πωτες μεσα βαθια δεν με γλυτωσαν απο τις τυψεις οπου ηρθαν σαν εγινα καλα!
Οσο για την πεινα φιλε μου , και την ασχημη οικονομικη κατασταση σου μπορω να σε νιωσω, βλεπεις καπωτες ειχα την ατυχια να ζησω στο δρομο, να κοιμαμαι σε παγκακια, και στον λοφο του στρεφη,να τροω υπολοιματα απο φαγητα στην πισω πορτα των σουβλατζιδικων της ηφαιστου και της βαλτετσιου, να μου δινουν τα φαγυτα που παραταγαν οι πελατες! και μαλιστα να τα μοιραζομαι με τα σκυλια! ,να κανω μπανιο στα ποτιστικα συστηματα των παρκων του παιδιου Αρεως, να παιρνω βασικα ειδη πρωτης αναγκης απο την κινητη μοναδα του δημου Αθηνων.Γενικα εχω ζησει πολλα οπως και τις ατυχες νυχτες οπου με ξυπναγαν με κλωτσιες στο κεφαλι κι να μου κλεβουν οτι ειχα κερδισει απο την επετια, η απο τα σκουπιδια!. Και ολα αυτα πριν το μνημονιο, που δεν υπηρχαν τοσες πολλες υπερεσιες οπως τωρα.
Ειδες σου ειπα κι εγω ενα μικρο ιστορικο μου, κατι τετοιο σου λεω να γραφεις κι εσυ Ακη.
Πνευματικα Ακη, για πες μας σε παρακαλω, που νομιζεις οτι η ψυχη σου μπορει να βρει μια "ζεστασια" μια γαληνη, νομιζεις οτι υπαρχει κατι το θεικο? η νομιζεις οτι μπορεις μεσα απο καποιο αλλο τροπο?
30-12-2019, 20:45 #12
Ακη, πρεπει να βαλεις ενα μικρο προγραμμα, να υπολογισεις μια ημερα, δεν ειναι αναγκη να ειναι αυτη την εβδομαδα, να ειναι μια μερα με καλο καιρο, να εχεις ετοιμασει απο πριν τα χρτια σου και τα οποια δικαιολογιτικα θα χρειαστεις, να εχεις γραψει σε χαρτακι ακριβως και με σειρα το τι και το που θα πας, και να πας σε καποιο κεντρικο χωριο η σε καποια πολης κοντα σου οπου εχει τις απαιτουμενες κοινωνικες και δημοσιες υπερεσιες οπου χρηαζεσαι. τι λες για αυτο? ε?
30-12-2019, 21:15 #13
Γιώργο,
το ότι μου μίλησες τόσο ευγενικά
ακόμα & που ήμουν απότομος
& το ότι επιμένεις στην προσπάθειά σου
& το ότι νοιώθεις συνυπεύθυνος
για την κοινωνία,
μου έδωσε κατ' ευθείαν να καταλάβω
ότι έχω απέναντί μου 1 άνθρωπο
που έχει περάσει πράγματι πολλά
& είναι & έξυπνος.
Το ότι νοιώθεις τύψεις