Γνωριμία με τα μέλη του forum - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Banned
    φιλη μου καλο θαειναι να βαλεις στο μυαλο σου μεσα εναν κανονα!! μια απαραβιαστη αρχη! οπου θα την θεωρεις δεδομενη οσο την βαρυτιτα αυτη ειναι οτι στην σκεψη σου πολλες φορες θα παρεμβαινει κατις που ειναι εναντι στις αρχες σου! οι αρχες σου ειναι κατις αχαρτογραφιτο που πρεπει εσυ ομως να το καθορησεις αλλα να το κανεις οταν δεν θα εχεις καποιο επησοδειο και οταν θα εισαι πληρες ηρεμη,για παραδηγμα μια απο αυτες ειναι οτι ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΒΑΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ !!!!!!!

Junior Member
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΟΓΙΚΗ.ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ?ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ,ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?

Junior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν είναι παράλογο που βλέπεις καμία φορά και την οικογένειά σου εχθρικά. Μην σε τρελαίνει αυτό ότι είσαι τόσο λάθος γιατί δεν είσαι. Δεξου αυτό τον "φοβο" αλλά προσπάθησε να τους έχεις εμπιστοσύνη παρόλο που νοιώθεις μερικες φορες κάτι το εχθρικό.
    Φαντάσου ότι διαγνωστηκες επίσημα με σχιζοφρένεια οπότε οι άνθρωποι σου θέλοντας και μη θα σε βλέπουν κάπως διαφορετικά, ίσως και να σε φοβηθούν κάποιες φορές, προσπαθούν να μην κάνουν κάτι λάθος και χειροτερεύσεις, διακρίνεις μια άλλη συμπεριφορά προς εσένα σε σχεση με τα αδέρφια σου πχ, μπορεί να σου πουν κάποιο ψέμα για το καλό σου και όλο αυτό μπορεί δικαιολογημενα να μεταφρασθεί στο μυαλό του οποιουδήποτε σαν εχθρικό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι εχθροί σου.
    Είναι πονηρή η σχιζοφρένεια, αν σε κάνει να δεχτείς ότι οι γονείς σου είναι εχθροί θα φερθεις άσχημα, θα κάνεις παράλογα πράγματα και στο τέλος θα σε κλείνουν σπίτι η ακόμη και σε ίδρυμα, ίσως να παραφερθουν για λίγο και να σου φερθούν βίαια, οπότε πλέον η σχιζοφρένεια θα σε επιβεβαιώσει ότι είχε δίκιο, ότι είναι κακοί και εχθροί σου.
    Είναι πονηρή, όσο της κάνεις τις χαρές και την ακούς, τόσο θα σε βυθίζει μέσα της.
    ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?

Senior Member
    δηλαδη εσυ πιστευεισ οτι σου τη λενε επιτηδεσ και τουσ τι λεσ κι εσυ μετα και μαλωνεται χωρισ λογο αυτο ειναι μια κουταλια νερο εγω που βγαινω στον κοσμο κι εχω το ιδιο προβλημα πιστευω οτι δεν εχουμε ηλιο μασ βαζουν κατι καιβλεπουμε ηλιο κι αλλα χειροτερα απο αυτο πρεπει να βρεισ μια ομαδα να γνωρισεισ κι αλλουσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12