Επιστροφή από παλια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Junior Member

Επιστροφή από παλια

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!
    Εμφανίστηκε στην επιφάνεια παλιός έρωτας 8 χρόνων πίσω ( δεν είχαμε κάτι απλά υπήρξε το ενδιαφέρον και η εκδήλωση τότε) παντρεμένη με παιδάκι τώρα πια η οποία χωρισμένη από το αρχές του χρόνου. Βρεθήκαμε τυχαία σε μια εκδήλωση και δεν μιλήσαμε παίχτηκαν όμως ματιές. Το βράδυ λαμβάνω αίτημα στο φβ. Ότι με είδε κτλ και να πηγαίναμε να πιναμε καφε κάποια στιγμή και να τα λεγαμε. Πάμε για φαγητό και μου λεει την ιστορία της πόσο άσχημα περνούσε πως χώρισε με τον άντρα της και ζει με άλλη τώρα. Περάσαμε καλά δεν μπορώ να πω. Σιγά σιγά όμως με τον καιρό άρχισε να βγαίνει το ενδιαφέρον καινονερωτας που είχε κρυφτεί τόσα χρόνια και το δείχνω καθημερινά, το θέμα είναι ότι είναι πολυ επιφυλακτικη. Δεν θέλει να βάλει κάποιον στην ζωή της και ειδικά της κόρης της χωρίς να τον εγκρίνει πρώτα. Δεν την κατακρίνω για αυτό καλά σκέφτεται. Το θέμα είναι βγαίνουμε 3-4 μήνες μιλάμε πάμε για φαγητό τα λέμε είδα την μικρή μερικές φορές την συμπάθησα κιόλας και αυτή θέλω να πιστεύω αλλά είναι νωρίς ακομα. Είχε ένα ατύχημα στο δρόμο με κάτι μαλακές που την άρπαξαν αλλά αυτυχως δεν της έκαναν κακό την άφησαν ηρηγορα, της έχει μείνει όμως αυτό το σοκ, είμαι δίπλα της σε αυτό και θέλω να είμαι να τη στηριξω όπως μπορω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθεί και αυτή φυσικά αλλά αυτά περνάνε με τον καιρό. Προς το παρόν δεν θέλει καν να την αγγίζω ούτε εγώ ούτε κανείς. Εκεί που λες μπορούσα να την αγκαλιάσω έστω και λίγο πάει κιαναυτο. Ας ηρεμήσει αυτή πρώτα και όλα θα γίνουν καλά πάλι πιστεύω. Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθούσα να την φιλήσω πάντα απέφυγε και μου έλεγε ο επόμενων νικά. Να δούμε τι θα γίνει και με εμας. Η αλήθεια την θέλω πολύ και να είμαστε μαζί, από την άλλη λόγω εμπειριών έχω μια σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου που λέει ότι απλά με θέλει να ξεπεράσει τα θέματα της και.μετα απλά να μου πει έχω γνωρίσει άλλον και αντίο. Αυτό θα πονέσει.. σκεφτόμουν να κάνω κάνα τρίμηνο υπομονή να μην αλλάξω κάτι να της μιλάω όπως πάντα αλλά από τέλος τριμήνου να αρχίσω να ζητάω και εγώ σαν άνθρωπος από τη μεριά μου. Όχι μόνο να προσφέρω συναισθήματα χωρίς να λαμβάνω κατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hitsugaya View Post
    Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!
    Εμφανίστηκε στην επιφάνεια παλιός έρωτας 8 χρόνων πίσω ( δεν είχαμε κάτι απλά υπήρξε το ενδιαφέρον και η εκδήλωση τότε) παντρεμένη με παιδάκι τώρα πια η οποία χωρισμένη από το αρχές του χρόνου. Βρεθήκαμε τυχαία σε μια εκδήλωση και δεν μιλήσαμε παίχτηκαν όμως ματιές. Το βράδυ λαμβάνω αίτημα στο φβ. Ότι με είδε κτλ και να πηγαίναμε να πιναμε καφε κάποια στιγμή και να τα λεγαμε. Πάμε για φαγητό και μου λεει την ιστορία της πόσο άσχημα περνούσε πως χώρισε με τον άντρα της και ζει με άλλη τώρα. Περάσαμε καλά δεν μπορώ να πω. Σιγά σιγά όμως με τον καιρό άρχισε να βγαίνει το ενδιαφέρον καινονερωτας που είχε κρυφτεί τόσα χρόνια και το δείχνω καθημερινά, το θέμα είναι ότι είναι πολυ επιφυλακτικη. Δεν θέλει να βάλει κάποιον στην ζωή της και ειδικά της κόρης της χωρίς να τον εγκρίνει πρώτα. Δεν την κατακρίνω για αυτό καλά σκέφτεται. Το θέμα είναι βγαίνουμε 3-4 μήνες μιλάμε πάμε για φαγητό τα λέμε είδα την μικρή μερικές φορές την συμπάθησα κιόλας και αυτή θέλω να πιστεύω αλλά είναι νωρίς ακομα. Είχε ένα ατύχημα στο δρόμο με κάτι μαλακές που την άρπαξαν αλλά αυτυχως δεν της έκαναν κακό την άφησαν ηρηγορα, της έχει μείνει όμως αυτό το σοκ, είμαι δίπλα της σε αυτό και θέλω να είμαι να τη στηριξω όπως μπορω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθεί και αυτή φυσικά αλλά αυτά περνάνε με τον καιρό. Προς το παρόν δεν θέλει καν να την αγγίζω ούτε εγώ ούτε κανείς. Εκεί που λες μπορούσα να την αγκαλιάσω έστω και λίγο πάει κιαναυτο. Ας ηρεμήσει αυτή πρώτα και όλα θα γίνουν καλά πάλι πιστεύω. Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθούσα να την φιλήσω πάντα απέφυγε και μου έλεγε ο επόμενων νικά. Να δούμε τι θα γίνει και με εμας. Η αλήθεια την θέλω πολύ και να είμαστε μαζί, από την άλλη λόγω εμπειριών έχω μια σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου που λέει ότι απλά με θέλει να ξεπεράσει τα θέματα της και.μετα απλά να μου πει έχω γνωρίσει άλλον και αντίο. Αυτό θα πονέσει.. σκεφτόμουν να κάνω κάνα τρίμηνο υπομονή να μην αλλάξω κάτι να της μιλάω όπως πάντα αλλά από τέλος τριμήνου να αρχίσω να ζητάω και εγώ σαν άνθρωπος από τη μεριά μου. Όχι μόνο να προσφέρω συναισθήματα χωρίς να λαμβάνω κατι.
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά
    Τα λες λίγο μπερδεμένα. Κατ αρχήν λογικό είναι να είναι διστακτική και ειναι πολύ σωστό εκ μέρους της που θέλει να προσέχει για το ποιόν βάζει στη ζωή της κόρης της.
    Από κει και πέρα δεν νομίζεις ότι είναι κάπως "υπερβολικό" να μη θέλει να την αγγίζεις επειδή κάποιος της επιτέθηκε στο δρόμο; Συν ότι δεν θέλει ούτε να την φιλήσεις...
    Μήπως δεν είναι ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο; Σχέση κτλ..

Junior Member
    Επίθεση αρπαγή στο δρόμο, και κάποιες ώρες την είχαν δεμένη, τώρα τι να πω η ψυχολογία του καθενός σε κάθε στιγμή το παίρνει διαφορετικά. Την καταλαβαινω, πιστεύω και εγώ ότι κάνει το σωστό για το ποιόν θέλει να ξαναβάλει στη ζωή της. Θέλει πρώτα να με εγκρίνει να με γνωρίσει, νιώθω σαν γουρούνι στο σακί που το ζυγιζουν να πω την αλήθεια. Πάντα περνάμε καλά όταν βγαίνουμε μιαλμε στο τηλ μέσω νετ βίντεο πάω και σε διάφορες εκδηλώσεις της μικρης. Αλλά στο να δέσουμε κάτι μεταξύ μας να πούμε ότι κάτι έχουμε δεν υπάρχει κάτι παρά μόνο το ότι μιλάμε και της λέω συνέχεια το πως αισθανομαι για αυτήν. Της φτιάχνω την ψυχολογία οκ, αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω να πω την αλήθεια μετά από 4 μήνες. Θα περάσω από πολύ ζύγισμα μου φαίνεται

Senior Member
    Επίθεση αρπαγή στο δρόμο, και κάποιες ώρες την είχαν δεμένη, τώρα τι να πω η ψυχολογία του καθενός σε κάθε στιγμή το παίρνει διαφορετικά. Την καταλαβαινω, πιστεύω και εγώ ότι κάνει το σωστό για το ποιόν θέλει να ξαναβάλει στη ζωή της. Θέλει πρώτα να με εγκρίνει να με γνωρίσει, νιώθω σαν γουρούνι στο σακί που το ζυγιζουν να πω την αλήθεια. Πάντα περνάμε καλά όταν βγαίνουμε μιαλμε στο τηλ μέσω νετ βίντεο πάω και σε διάφορες εκδηλώσεις της μικρης. Αλλά στο να δέσουμε κάτι μεταξύ μας να πούμε ότι κάτι έχουμε δεν υπάρχει κάτι παρά μόνο το ότι μιλάμε και της λέω συνέχεια το πως αισθανομαι για αυτήν. Της φτιάχνω την ψυχολογία οκ, αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω να πω την αλήθεια μετά από 4 μήνες. Θα περάσω από πολύ ζύγισμα μου φαίνεται
    Της έχεις μιλήσει γι αυτό; για το πως αισθάνεσαι γι αυτό το "ζύγισμα"; Έχετε συζητήσει για το που πάει αυτό το μεταξύ σας; Αν και προσωπικά δεν μου φαινονται πολλοί 4 μήνες (για να πάρεις κάποια σοβαρή απόφαση)

Junior Member
    Δεν έχω αναφέρει ακόμα το πού πάμε η αληθεια, περιμένω λίγο ακόμα να δω πως θα πάει η κατάσταση και να ρωτήσω πως μας βλέπει. Πιστεύω ότι δεν είναι όντως πολύ 4 μήνες και δεν είναι ότι βγαίνουμε και κάθε μέρα. Τελικά μάλλον η υπομονή θα δείξει το αποτελεσμα...

george1520
    Guest
    Καλησπέρα φίλε μου.. Χρόνια πολλά.
    Πρώτα απο όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θες πραγματικά από αυτή την γυναίκα για να ξέρεις και πως να χειριστείς αυτή την κατάσταση. Είσαι διατεθειμένος να μπεις σε μια σχέση που πάντα θα είναι προτεραιότητα το παιδί; Θες απλά να περάσει η ώρα σου; Τι ακριβώς ζητάς;
    Η γυναίκα αυτή έχει βγει από ένα γάμο που δεν περνούσε καλά.. Στην συνέχεια έγινε αυτό στο δρόμο το οποίο για ένα περίεργο λόγο δεν του δίνεις την σωστή βαρύτητα και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί ή να εμπιστευτεί οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά αυτή η γυναίκα μάθε να την ακούς και να την καταλαβαίνεις έτσι ώστε να αρχίσει και αυτή να σε εμπιστεύεται και να νιωθει ασφάλεια. Αν θεωρεις ότι δεν έχεις τον χρόνο, την διάθεση να το κάνεις τότε αστην να βρει κάποιον άλλον που θα μπορεί..
    μίλησε της. Πες της να πάει σε ένα καλό ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό που πέρασε. Να είσαι ουσιαστικά δίπλα της και όχι να είσαι απλά γιατί περιμένεις να σου δώσει κάτι.

Senior Member
    Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν οχτώ χρονια γιατι δεν προχωρησε; Πρεπει να σκεφτεις σοβαρα και να ζυγισεις μεσα σου αν οντως θελεις να εισαι με αυτην την γυναικα και με οτι συνεπάγεται αυτο (κυρίως το παιδι να αναλαβεις ευθυνες, να παρεις το ρολο του πατερα) η αν ειναι απλως ενα απωθημένο του παρελθοντος. Επισης ποσος καιρος είναι που εχει χωρισει με τον αντρα της; Μηπως υπαρχουν ακομα ανοιχτοι λογαριασμοι μαζι του;

Junior Member
    Όπως είχα γράψει εγώ ήμουν αυτός που είχα φάει το κόλλημα και την πολιορκουσα, δεν είχε γίνει κάτι και μετά έμαθα ότι είχε σχέση. Ειλικρινά θέλω να είμαι μαζί της και να αναλάβω κάθε ευθύνη για τη μικρή και όλα. Θέλω να την βλέπω χαρούμενη και πολλά παραπάνω (έρωτας) έχουν χωρίσει από αρχές του έτους που είναι κάπως νωρίς θα ελεγα. Εκείνος ήδη μένει με άλλη γυναίκα που ήταν ο λόγος χωρισμού. Ξέρω ότι είναι δύσκολο ειδικά όταν ξυπνάς κοιμάσαι με τη σκέψη της, και να θες να κάνεις τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη. Δεν την κατακρίνω που θέλει να με γνωρίσει παραπανω, έχει και ένα παιδί στη μέση δεν είναι απλό. Απλά από ότι καταλαβαίνω πρέπει να κάνω υπομονή και επιμονή αν την θέλω πραγματικά και αν είναι να γίνει κάτι καλό θα γίνει.

george1520
    Guest
    Όπως είχα γράψει εγώ ήμουν αυτός που είχα φάει το κόλλημα και την πολιορκουσα, δεν είχε γίνει κάτι και μετά έμαθα ότι είχε σχέση. Ειλικρινά θέλω να είμαι μαζί της και να αναλάβω κάθε ευθύνη για τη μικρή και όλα. Θέλω να την βλέπω χαρούμενη και πολλά παραπάνω (έρωτας) έχουν χωρίσει από αρχές του έτους που είναι κάπως νωρίς θα ελεγα. Εκείνος ήδη μένει με άλλη γυναίκα που ήταν ο λόγος χωρισμού. Ξέρω ότι είναι δύσκολο ειδικά όταν ξυπνάς κοιμάσαι με τη σκέψη της, και να θες να κάνεις τα πάντα για να είναι ευτυχισμένη. Δεν την κατακρίνω που θέλει να με γνωρίσει παραπανω, έχει και ένα παιδί στη μέση δεν είναι απλό. Απλά από ότι καταλαβαίνω πρέπει να κάνω υπομονή και επιμονή αν την θέλω πραγματικά και αν είναι να γίνει κάτι καλό θα γίνει.
    Αφού καταλαβαίνεις όπως λες.. Εδώ στο φόρουμ τι ακριβώς ψάχνεις;; Την αλήθεια για να ακούσεις γνώμες!

Senior Member
    Καλή χρονιά φίλε. Δεν μου αρέσει που θα στο πω κάπως ωμά αλλά δεν το βλέπω να προχωράει.1)δεν είχατε ποτέ τίποτα. 2)την παράτησε ο άντρας της. 3)δεν έχετε καν φιληθει γιατί δεν θέλει. Μήπως δεν σε γουστάρει γενικώς αλλά της αρέσει το ενδιαφέρον σου;;προσεξε γιατί είσαι καψουρακος κ θα πληγωθεις. Το νου σου.
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Καλή χρονιά φίλε. Δεν μου αρέσει που θα στο πω κάπως ωμά αλλά δεν το βλέπω να προχωράει.1)δεν είχατε ποτέ τίποτα. 2)την παράτησε ο άντρας της. 3)δεν έχετε καν φιληθει γιατί δεν θέλει. Μήπως δεν σε γουστάρει γενικώς αλλά της αρέσει το ενδιαφέρον σου;;προσεξε γιατί είσαι καψουρακος κ θα πληγωθεις. Το νου σου.
    Διάβασε λίγο το θέμα. Η κοπέλα έχει περάσει κάτι άσχημο.. Είμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας.. Υποθέτω ότι μπορούμε λιιιιγο να καταλάβουμε τον άλλο που έχει περάσει κάτι άσχημο.

Senior Member
    Το διάβασα Γιώργο αλλά όλα αυτά που είπα αναφέρονται πριν το περιστατικό που της έτυχε. Μετά το περιστατικό δεν άλλαξε και κάτι αποτι κατάλαβα. Κ πριν δεν γινότανε κάτι μεταξύ τους. Όπως κ να έχει είναι η γνώμη μου. Επίσης αυτό το ο επιμένων νικά δεν μου πολυαρεσε. Μπορείς να κάτσεις σαν φίλος να τη στηρίξεις αν μπορείς κ δεν σε χαλάει,μην επενδύεις συναισθηματικά. Η γνώμη μου το ξαναλεω
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Το διάβασα Γιώργο αλλά όλα αυτά που είπα αναφέρονται πριν το περιστατικό που της έτυχε. Μετά το περιστατικό δεν άλλαξε και κάτι αποτι κατάλαβα. Κ πριν δεν γινότανε κάτι μεταξύ τους. Όπως κ να έχει είναι η γνώμη μου. Επίσης αυτό το ο επιμένων νικά δεν μου πολυαρεσε. Μπορείς να κάτσεις σαν φίλος να τη στηρίξεις αν μπορείς κ δεν σε χαλάει,μην επενδύεις συναισθηματικά. Η γνώμη μου το ξαναλεω
    Μπορείς φίλε να μου πεις που λέει ότι το περιστατικό έγινε ενώ γνωρίζονταν; νόμιζα ήταν πριν γιαυτό δικαιολογήσα και την συμπεριφορά της..

Senior Member
    Καλησπέρα και Καλή Χρονιά με Υγεία να έχουμε.

Να είμαι ειλικρινής; Μου χτυπάει πάρα πολύ άσχημα που έκανε πρώτη κίνηση να σε βρει, μέσα σε 3-4 μήνες σε γνώρισε στην κόρη της και πάτε μαζί σε εκδηλώσεις της μικρής, αλλά κατά τα άλλα όταν είστε οι δυο σας λέει να το πάτε σιγά και να μην την αγγίζεις. Πιο πολύ λες και σε θέλει διακοσμητικό και να εμφανίζει γκόμενο τριγύρω μου ακούγεται ή σαν να ψάχνει κάπου να πιαστεί, χωρίς να είναι έτοιμη ή να έλκεται ιδιαίτερα από εσένα και να υπολογίζει τις ανάγκες σου.

Δηλαδή πως υποτίθεται το πάτε σίγά σιγά και με αυτή και με το παιδί -που ιδίως για το παιδί αυτό είναι το λογικό-,αλλά κατά τα άλλα μέσα σε ένα τρίμηνο σκάτε μαζί στις εκδηλώσεις του παιδιού; Δεν είναι μία έμμεση επισημοποίηση όλο αυτό και στο παιδί και σε τρίτους; Κάτι δεν κολλάει εδώ.
    Last edited by Sonia; 31-12-2019 at 22:07.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δηλαδή πως υποτίθεται το πάτε σίγά σιγά και με αυτή και με το παιδί -που ιδίως για το παιδί αυτό είναι το λογικό-,αλλά κατά τα άλλα μέσα σε ένα τρίμηνο σκάτε μαζί στις εκδηλώσεις του παιδιού; Δεν είναι μία έμμεση επισημοποίηση όλο αυτό και στο παιδί και σε τρίτους; Κάτι δεν κολλάει εδώ.
    Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
    Επισημοποίηση ως τι? τον παρουσιάζει ως φίλο η ως σχέση; Δεν έχω καταλάβει. Ίσως το κάνει να δει τις αντιδράσεις του με το παιδί. Επίσης, πιστεύω αν και εκείνη ήταν πιο αποφασιστική ως προς το τι θέλει, πιστεύω θα έκανε κάποιες κινήσεις με την θεματοθέτη τουλάχιστον να δει αν κολλάνε οι δυο τους πρώτα . Είναι μητέρα αλλά δεν παύει να είναι και γυναίκα. Σίγουρα έχει περάσει δύσκολα με το χωρισμό και δεν είναι εύκολο.

Πιστεύω ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα να φανεί και από τις δύο πλευρές τι θέλουν από αυτή τη σχέση.

Page 1 of 2 12 LastLast