Επιστροφή από παλια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Τι αντιδράσεις να κόψει για το παιδί αν δεν είναι σίγουρη η ίδια για το πως πάει μεταξύ τους filenia; Αν δεν έχει προχωρήσει τίποτα ερωτικό, δεν μπορείς να λες ότι έχεις σχέση ή ότι υπάρχουν κάποιες βασικές έστω ενδείξεις ότι ταιριάζεις σαν ζευγάρι. Σαν χαρακτήρα μπορεί να συμπαθείς ή να ταιριάζεις και να συζητάς και να έχεις κατανόηση και καλά να τα πηγαίνεις και να σε στηρίζει ψυχολογικά κι ο μπαρμπα-Γιώργος από απέναντι και ο παπάς της ενορίας και η ξαδέρφη σου η Σούλα ξέρω ΄γω, δεν πάει να πει ότι σου κάνουν και για γκόμενοι όλοι αυτοί και πατριοί για το παιδί σου. Αν δεν προχωρήσει έστω και λίγο ουσιαστικά η σχέση, πως αναστατώνεις το παιδί; Με το να αναστατώσεις δεν εννοώ ότι πήγες και του έκανες τίποτα ανακοινώσεις, αλλά μη τρελαθούμε, και το παιδί και ο περίγυρος καταλαβαίνει ότι ένας άνθρωπος που δεν είχαν δει ποτέ πριν στη ζωή τους και ξαφνικά εμφανίζεται μαζί με τη μαμά σε εκδηλώσεις που αφορούν το ίδιο το παιδί δεν μπορεί απλά να είναι φίλος. Είναι λογικό να περιμένουν ότι μία μαμά είναι διπλά προσεκτική σε αυτή την ευαίσθητη φάση για το ποιόν και πως εμφανίζει δίπλα της. Εκτός κι αν έφερνε μία ζωή στις εκδηλώσεις του παιδιού από ένα φίλο από κοντά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hitsugaya View Post
    Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!
    Εμφανίστηκε στην επιφάνεια παλιός έρωτας 8 χρόνων πίσω ( δεν είχαμε κάτι απλά υπήρξε το ενδιαφέρον και η εκδήλωση τότε) παντρεμένη με παιδάκι τώρα πια η οποία χωρισμένη από το αρχές του χρόνου. Βρεθήκαμε τυχαία σε μια εκδήλωση και δεν μιλήσαμε παίχτηκαν όμως ματιές. Το βράδυ λαμβάνω αίτημα στο φβ. Ότι με είδε κτλ και να πηγαίναμε να πιναμε καφε κάποια στιγμή και να τα λεγαμε. Πάμε για φαγητό και μου λεει την ιστορία της πόσο άσχημα περνούσε πως χώρισε με τον άντρα της και ζει με άλλη τώρα. Περάσαμε καλά δεν μπορώ να πω. Σιγά σιγά όμως με τον καιρό άρχισε να βγαίνει το ενδιαφέρον καινονερωτας που είχε κρυφτεί τόσα χρόνια και το δείχνω καθημερινά, το θέμα είναι ότι είναι πολυ επιφυλακτικη. Δεν θέλει να βάλει κάποιον στην ζωή της και ειδικά της κόρης της χωρίς να τον εγκρίνει πρώτα. Δεν την κατακρίνω για αυτό καλά σκέφτεται. Το θέμα είναι βγαίνουμε 3-4 μήνες μιλάμε πάμε για φαγητό τα λέμε είδα την μικρή μερικές φορές την συμπάθησα κιόλας και αυτή θέλω να πιστεύω αλλά είναι νωρίς ακομα. Είχε ένα ατύχημα στο δρόμο με κάτι μαλακές που την άρπαξαν αλλά αυτυχως δεν της έκαναν κακό την άφησαν ηρηγορα, της έχει μείνει όμως αυτό το σοκ, είμαι δίπλα της σε αυτό και θέλω να είμαι να τη στηριξω όπως μπορω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθεί και αυτή φυσικά αλλά αυτά περνάνε με τον καιρό. Προς το παρόν δεν θέλει καν να την αγγίζω ούτε εγώ ούτε κανείς. Εκεί που λες μπορούσα να την αγκαλιάσω έστω και λίγο πάει κιαναυτο. Ας ηρεμήσει αυτή πρώτα και όλα θα γίνουν καλά πάλι πιστεύω. Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθούσα να την φιλήσω πάντα απέφυγε και μου έλεγε ο επόμενων νικά. Να δούμε τι θα γίνει και με εμας. Η αλήθεια την θέλω πολύ και να είμαστε μαζί, από την άλλη λόγω εμπειριών έχω μια σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου που λέει ότι απλά με θέλει να ξεπεράσει τα θέματα της και.μετα απλά να μου πει έχω γνωρίσει άλλον και αντίο. Αυτό θα πονέσει.. σκεφτόμουν να κάνω κάνα τρίμηνο υπομονή να μην αλλάξω κάτι να της μιλάω όπως πάντα αλλά από τέλος τριμήνου να αρχίσω να ζητάω και εγώ σαν άνθρωπος από τη μεριά μου. Όχι μόνο να προσφέρω συναισθήματα χωρίς να λαμβάνω κατι.
    καλημερα..
    νομιζω οτι οι φοβοι σου ειναι πολυ αληθινοι...
    δεν βλεπεις την αντιφαση, οτι σου λεει οτι πρεπει να ειναι σιγουρη ΠΡΩΤΑ για καποιον που θα βαλει στην ζωη της, λογω του παιδιου, κι απο την αλλη το εχεις ηδη συναντησει και σε τρεχει σε εκδηλωσεις του παιδιου ;;;;
    αρα, δεν ειναι οτι δεν σε θελει στην ζωη του παιδιου, στην δικια της ζωη δεν σε θελει.
    επισης το οτι χωρισε απο κερατο και προφανως πληγωμενη, ζωντας την απορριψη, ειναι ΠΟΛΥ κακη ενδειξη. σημαινει τοι εχει απωθημενα με τον πρωην, δεν ειναι οτι προχωρησε παρακατω μονη της. αναγκαστηκε.
    και την πληρωνεις τωρα εσυ.
    δυστυχως αγαπητε, αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι σε εχει κανει στηριγμα για τον χωρισμο της και για τις κοινωνικες αναγκες (να δειχνει καποιον διπλα της), ενω δεν υπαρχει τιποτε ερωτικο για σενα..
    "χωρις κερδος, κερατα" το λεμε αυτο...
    νομιζω οτι θα γινει αυτο που φοβασαι. θα τραβηξεις ολη την ταλαιπωρια, θα κανεις ολα τα χατηρια και τα χαμαλικια και καποτε που θα νοιωσει καλυτερα θα βρει καποιον που θα ερωτευθει και τοτε μια χαρα θα θελει αγκαλιες και φιλιά.

η γνωμη μου ειναι να απομακρυνθεις, να της πεις οτι ειναι κατανοητο το οτι δεν ειναι ετοιμη, αλλα ουτε εσυ εισαιε τοιμος για να ειστε μονο φιλοι.
    αν σε δει διαφορετικα, να σε ενημερωσει. μεχρι τοτε, προτιμας πιο ισοτιμες σχεσεις και ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
    ειναι 100% σιγουρο οτι υπηρξε το περιστατικο με την απαγωγη και μαλιστα χωρις να παθει τιποτε; πολυ κινηματογραφικο ακουγεται για να ειναι αληθινο. το εχεις τσεκαρει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Τι αντιδράσεις να κόψει για το παιδί αν δεν είναι σίγουρη η ίδια για το πως πάει μεταξύ τους filenia; Αν δεν έχει προχωρήσει τίποτα ερωτικό, δεν μπορείς να λες ότι έχεις σχέση ή ότι υπάρχουν κάποιες βασικές έστω ενδείξεις ότι ταιριάζεις σαν ζευγάρι. Σαν χαρακτήρα μπορεί να συμπαθείς ή να ταιριάζεις και να συζητάς και να έχεις κατανόηση και καλά να τα πηγαίνεις και να σε στηρίζει ψυχολογικά κι ο μπαρμπα-Γιώργος από απέναντι και ο παπάς της ενορίας και η ξαδέρφη σου η Σούλα ξέρω ΄γω, δεν πάει να πει ότι σου κάνουν και για γκόμενοι όλοι αυτοί και πατριοί για το παιδί σου. Αν δεν προχωρήσει έστω και λίγο ουσιαστικά η σχέση, πως αναστατώνεις το παιδί; Με το να αναστατώσεις δεν εννοώ ότι πήγες και του έκανες τίποτα ανακοινώσεις, αλλά μη τρελαθούμε, και το παιδί και ο περίγυρος καταλαβαίνει ότι ένας άνθρωπος που δεν είχαν δει ποτέ πριν στη ζωή τους και ξαφνικά εμφανίζεται μαζί με τη μαμά σε εκδηλώσεις που αφορούν το ίδιο το παιδί δεν μπορεί απλά να είναι φίλος. Είναι λογικό να περιμένουν ότι μία μαμά είναι διπλά προσεκτική σε αυτή την ευαίσθητη φάση για το ποιόν και πως εμφανίζει δίπλα της. Εκτός κι αν έφερνε μία ζωή στις εκδηλώσεις του παιδιού από ένα φίλο από κοντά.
    Εχεις δικιο ομως δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει στο μυαλο της η συγκεκριμένη γυναικα. Μπορει να το βλεπει οτι πληγωθηκα με νοιαζει μονο να βρω ενα καλο πατερα για το παιδι μου.. Μονο οι δυο τους θα μπορεσουν να τα βρουν αν συζητησουν ειλικρινα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by filenia View Post
    Εχεις δικιο ομως δεν μπορουμε να ξερουμε τι εχει στο μυαλο της η συγκεκριμένη γυναικα. Μπορει να το βλεπει οτι πληγωθηκα με νοιαζει μονο να βρω ενα καλο πατερα για το παιδι μου.. Μονο οι δυο τους θα μπορεσουν να τα βρουν αν συζητησουν ειλικρινα.
    ναι, αυτη μαλλον αυτο σκεφτεται, το θεμα ομως ειναι οτι δεν δειχνει να γουσταρει τον ανθρωπο, σαν ανδρα.
    αυτος τι φταιει, να της κανει τα χαμαλικια, αν δεν τον θελει ερωτικα;
    αλλα και να τον θελει γι αυτο, του λεει ψεματα.
    γιατι αυτη του ειπε οτι πρεπει να ειναι πρωτα σιγουρη πριν τον βαλει στην ζωη του παιδιου της, ενω τον εχει βαλει βαλει κανονικοτατα στην ζωη του παιδιου της, αλλα οχι στο κρεβατι της. κι ετσι αν τελικα δεν τα βρουν η δεν ταιριαξουν, το παιδι θα αναστατωθει ετσι κι αλλιως..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αυτη μαλλον αυτο σκεφτεται, το θεμα ομως ειναι οτι δεν δειχνει να γουσταρει τον ανθρωπο, σαν ανδρα.
    αυτος τι φταιει, να της κανει τα χαμαλικια, αν δεν τον θελει ερωτικα;
    αλλα και να τον θελει γι αυτο, του λεει ψεματα.
    γιατι αυτη του ειπε οτι πρεπει να ειναι πρωτα σιγουρη πριν τον βαλει στην ζωη του παιδιου της, ενω τον εχει βαλει βαλει κανονικοτατα στην ζωη του παιδιου της, αλλα οχι στο κρεβατι της. κι ετσι αν τελικα δεν τα βρουν η δεν ταιριαξουν, το παιδι θα αναστατωθει ετσι κι αλλιως..
    Ακριβως. Βεβαια τον εχει βαλει στη ζωη του παιδιου της σαν φιλο της. Αν καταλαβα καλα δεν εχει ανακοινωσει στο παιδι απο δω ο νεος σου μπαμπας ασχετα αν το παιδι και οι γυρω υποψιαζονται. Οποτε ενταξει η μαμα σταματησε να κάνει παρεα με ενα φιλο της. Απο την αλλη στον θεματοθετη δεν ξεκαθαριζει τι ακριβως θελει ειτε γιατι δεν ξερει ουτε η ιδια ειτε γιατι "εκμεταλλευεται" κατι και αυτο ειναι το προβλημα. Εκει κολλαει και ο θεματοθετης.

Page 2 of 2 FirstFirst 12