Ερώτηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49

Thread: Ερώτηση

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Έχεις κάνει εξετάσεις να σου φύγουν οι ιδέες;
    Εξετάσεις αίματος έκανα πριν 1 χρόνο ήταν όλες πεντακάθαρες όπως πάντα τώρα αυτή την εβδομάδα θα πάω "λογικά" γιατί όλο και κάτι τυχαίνει στους γονείς μου και στην τελική δεν πάμε ποτέ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γιάννης Βάγιας View Post
    Κάθομαι σπίτι σαν το βόδι αντί να πάω κανένα γυμναστήριο, να βγω λίγο εξω να βοηθήσω λίγο τον εαυτό μου , τίποτα, έχω βαρεθεί τα πάντα
    Τι τα λες και δεν τα κάνεις;
    Να πας για έλεγχο (που δεν έχεις τίποτα) και μετά σε ψυχολόγο (που τον χρειάζεσαι)

Senior Member
    Εξετάσεις αίματος έκανα πριν 1 χρόνο ήταν όλες πεντακάθαρες όπως πάντα τώρα αυτή την εβδομάδα θα πάω "λογικά" γιατί όλο και κάτι τυχαίνει στους γονείς μου και στην τελική δεν πάμε ποτέ
    Μόνος σου δεν μπορείς να πας;

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    και οι αμυγδαλές λεμφαδένες είναι, και έχει διάφορους λεμφαφένες στο λαιμό και σε περίπτωση και απλού συναχιού ενδέχεται να πρηστούν. μην ασχολείσαι. Εγώ επί χρόνια έπιανα στο λαιμό μου ένα μπαλάκι, σκληρό και ούτε που ασχολιόμουν, πριν 20 χρόνια αυτό. Το θυμήθηκα τώρα που σε διάβασα, το έψαξα και είναι άφαντο. Ξέχασέ το.
    Γεια σου Νικόλα ευχαριστώ για την απάντηση, πως είσαι εσύ? Καλή χρονιά κιόλας.. εγώ πάντως κάτι κρυαδες τις έχω, πυρετό καθόλου, τώρα δεν ξέρω... Όταν πρηζεται ένας λεμφαδένας πως τον νιώθεις? Αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα

Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Μόνος σου δεν μπορείς να πας;
    Που να πάω? Δεν ξέρω καν από αυτά συν ότι ντρέπομαι κιόλας όχι ότι είναι κάτι το σπουδαίο αλλά τέλος πάντων

Senior Member
    Γεια σου Νικόλα ευχαριστώ για την απάντηση, πως είσαι εσύ? Καλή χρονιά κιόλας.. εγώ πάντως κάτι κρυαδες τις έχω, πυρετό καθόλου, τώρα δεν ξέρω... Όταν πρηζεται ένας λεμφαδένας πως τον νιώθεις? Αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα
    Καλή χρονιά! Όταν πρήζονται οι λεμφαδένες, δεν τους νιώθεις, δεν πονάνε. Απλά ενδέχεται να είναι ψηλαφητοί.

Άρα και εγώ αυτό που πιάνω είναι λεμφαδένας πρησμένος? Εφόσον μπορώ και τον πιάνω?

Senior Member
    Που να πάω? Δεν ξέρω καν από αυτά συν ότι ντρέπομαι κιόλας όχι ότι είναι κάτι το σπουδαίο αλλά τέλος πάντων
    Ντρέπεσαι να πας να δόσεις αίμα;
    Ή φοβάσαι;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Ντρέπομαι στην ηλικία που είμαι δεν χρειάζεται να πάω με τους γονείς μου?

Senior Member
    Άρα και εγώ αυτό που πιάνω είναι λεμφαδένας πρησμένος? Εφόσον μπορώ και τον πιάνω?
    μπορεί, μπορεί και να μην είναι, δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι, πριν πας για εξετάσεις αίματος, μπορείς να ζητήσεις κάτι πιο απλό, να σε ψηλαφήσει ένας ΩΡΛ. Εμείς και να είχαμε τη δυνατότητα να σε ψηλαφήσουμε, δεν θα είμασταν σε θέση να σου πούμε τί είναι, και αν είναι κάτι.

Senior Member
    Αν ειχες λέμφωμα πιστεψε με θα ειχες κ ενα σωρο σύμπτωματα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Ντρέπομαι στην ηλικία που είμαι δεν χρειάζεται να πάω με τους γονείς μου?
    Δεν θα κάνεις κάτι περίεργο. Αίμα θα δόσεις.

Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    μπορεί, μπορεί και να μην είναι, δεν έχεις λόγο να ντρέπεσαι, πριν πας για εξετάσεις αίματος, μπορείς να ζητήσεις κάτι πιο απλό, να σε ψηλαφήσει ένας ΩΡΛ. Εμείς και να είχαμε τη δυνατότητα να σε ψηλαφήσουμε, δεν θα είμασταν σε θέση να σου πούμε τί είναι, και αν είναι κάτι.
    Δίκιο έχεις, το θέμα είναι όμως ότι έχω ζαλίσει τους γονείς μου δεν μπορώ άλλο τους γιατρούς

[QUOTE=Νοσηρή φαντασία;1084370]Αν ειχες λέμφωμα πιστεψε με θα ειχες κ ενα σωρο σύμπτωματα[/QUOTE
    Ξερω, αυτό νομιζω αν δεν λέω ψέματα παίζει να το έχω χρόνια υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και μεγαλύτερη λεμφαδένες από αυτούς που δεν μπορούμε να ψηλαφησουμε?

Senior Member
    Δίκιο έχεις, το θέμα είναι όμως ότι έχω ζαλίσει τους γονείς μου δεν μπορώ άλλο τους γιατρούς
    ούτε εγώ μπορώ τους γιατρούς. Πριν 7 χρόνια είχα κάνει υπέρηχο για θυροειδή και ήταν καθαρό. Ο Ενδοκρινολόγος που με ψηλάφησε στο λαιμό βρήκε πρησμένους λεμφαδένες, εγώ δεν τους κατάλαβα ψάχτηκα μόνος μου, μου έγραψε κάτι αιματολογικές τ3, τ4 κάτι τέτοια τελοσπάντων που δεν έκανα. Ψέμματα, πριν 8 χρόνια, άλλαξε ο χρόνος....χαλάρωσε

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast