Καλή χρονιά με ψυχική και σωματική υγεία...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Καλή χρονιά με ψυχική και σωματική υγεία...

Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία σωματική, ψυχική, χωρίς αγχη, φόβους, ανησυχίες, και αν αυτό δεν είναι εφικτό ότι έρθει να είναι κάτι απλό, εύκολο, αντιμετωπισιμο, περαστικό ώστε κι εμείς επιτέλους να έχουμε μια χρονιά ευχάριστη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis78 View Post
    Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία σωματική, ψυχική, χωρίς αγχη, φόβους, ανησυχίες, και αν αυτό δεν είναι εφικτό ότι έρθει να είναι κάτι απλό, εύκολο, αντιμετωπισιμο, περαστικό ώστε κι εμείς επιτέλους να έχουμε μια χρονιά ευχάριστη...
    Καλη χρονιά!

george1520
    Guest
    Καλή χρονιά με υγεία και ηρεμία στην ζωή σου

Senior Member
    Καλή Χρονιά ρε παιδιά με υγεία σε σώμα και νου...!!! Εύχομαι όλοι εδώ μέσα να πάμε ένα βήμα παρακάτω με αφορμή το νέο έτος, και όλη αυτή την αγάπη και κατανόηση που βρίσκουμε εδώ ο ένας από τον άλλον, να την βρούμε και από τον εαυτό μας. Να μας αγαπήσουμε!!

Καλη χρονιά σε ολα τα μέλη αλλά και σε οσους διαβαζουν για να βρουν μικρη λυτρωση στα τοσα ερωτηματα που τους βασανιζουν. Ευχομαι κουράγιο σε οσους τετοιες μέρες στεκονται διπλα σε ανθρωπους τους που νοσηλευονται. Σε οικογενειες που πενθουν. Σε γονεις που νιωθουν ασχημα που δεν πηραν αυτο που ονειρευονταν για τα παιδια τους. Σε ανθρωπους τριτης ηλικιας που έμειναν μόνοι. Σε οσους δεν εχουν τροφη και στεγη. Μακάρι σε ολους να φανερωθεί ελπιδα χαρας Βοηθεια και δύναμη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Όχι καλή εύχομαι σε όλους μια τέλεια χρονια χωρίς πόνο, αρρωστια, άγχος, φόβο ή πανικό. Μόνο καλά πράγματα για όλους υγεία σωματική και ψυχική !!! Να βοηθάμε ο ένας τον άλλο όπως μπορούμε και να μην γυρνάμε την πλάτη μας στο συνάνθρωπο μας . Καλή δύναμη !

Banned
    Kαλή Χρονιά παιδιά. Εγω παλι με αφορμη με αυτα που ειπατε, θα ηθελα να σας πω ότι τωρα τελευταια εχω αναθεωρήσει καποια πραγματα. Να κοιταζετε τον εαυτο σας, να μην δινετε παραπανω απο αυτο που αντεχετε να δωσετε. Πιστευω ενας λογος που αποκτησαμε αρρωστοφοβια ειναι αυτος. Οταν συμπαραστεκεσαι σε εναν αρρωστο, σε καποιον που εχει προβληματα και τα βιώνεις τόσο έντονα όταν όλοι οι άλλοι την έχουν κάνει μακριά και συ δεν μπορεις να το αντεξεις γιατι δεν ειμαστε ουτε ειδικοι ουτε ψυχολογοι και αρρωστοι θα γινουμε και καταθλιψη θα παθουμε. Οπότε σας εύχομαι να μην είστε τόσο ευαίσθητοι στη ζωή σας!!

Junior Member
    Πρώτη φορά παιδιά γράφω σε φόρουμ , δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, αν θα με βοηθήσει. Δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας, οπότε μπορεί και να μπήκα λάθος. Μου φτάνει το άγχος που εχω να μην αποκτήσω και άλλο. Πάντος Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία και πάλι υγεία.

Banned
    Quote Originally Posted by Αγγέλα View Post
    Πρώτη φορά παιδιά γράφω σε φόρουμ , δεν ξέρω αν θα συνεχίσω, αν θα με βοηθήσει. Δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας, οπότε μπορεί και να μπήκα λάθος. Μου φτάνει το άγχος που εχω να μην αποκτήσω και άλλο. Πάντος Καλή χρονιά σε όλους. Με υγεία και πάλι υγεία.
    Χαχα για να μπεις εδω μεσα μια χαρα τα πας με την τεχνολογια καλως ηρθες

Senior Member
    Καλή χρονιά παίδες εν φόρουμ, μην πω καλή δεκαετία! Άντε φέτος να κάνουμε όλοι μας βήματα εμπρός, όσοι είναι με άγχος να το μετριάσουν, όσοι με ιδεοληψίες να τις βάλουν λίγο στην άκρη και όσοι με αρρωστοφοβιες να μη δίνουν σημασία στο σώμα τους.
    Γενικώς φέτος λέω να είναι η χρονιά του YOLO
    Όσα δεν κάναμε μέχρι τώρα γιατί φοβομασταν, γιατί θεωρούσαμε πως είναι πάνω από τις δυνάμεις μας, γιατί νομίζαμε πως άλλοι μας εμποδίζουν και όχι ο εαυτός μας, ε λοιπόν να τα προσπαθήσουμε!
    Βουρ στον πατσά!
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."