Απλή περιέργεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 43
    Senior Member

Απλή περιέργεια

Καλή χρονιά σε όλους!

Παιδιά φωτιστε με κάπως (κυρίως οι άντρες).. Τι σκατα προσπαθεί να καταφέρει κάποιος όταν σου μαυρίζει τη ζωή(δοκιμασμένο ότι δεν σε θέλει) αλλά στο καπάκι σου λέει "τα πράγματα είναι απλά, αν δεν σ'αγαπουσα δεν θα ήμουν μαζί σου"... Και γυρνάς και του λες "εγώ δεν σ' αγαπάω" (γα.. την ειλικρίνεια μου μέσα) και σου λέει "δεν πειράζει θα σου περάσει"...
    Θέλει ψυχίατρο ή προσπαθεί να με (ξανά) στείλει;;; Είμαι πολύ περίεργη να μάθω το νόημα όλου αυτού...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Member
    στάσου να πω κι εγώ την χαζομάρα μου..

άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου,
    δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από αυτό που σου δείχνει κάποιος και γι εμένα καλό είναι να μην το ψάχνεις τόσο πολύ.

Στην εταιρική συμπεριφορά υπάρχει ένας όρος που ονομάζεται ..."το παγόβουνο της συμπεριφοράς"
    ξέρεις,,, το παγόβουνο είναι βυθισμένο κατά 8/9 και φαίνεται μόνο το 1/9, άρα και η συμπεριφορά του ανθρώπου κάπως έτσι είναι
    αυτό που φαίνεται είναι μόνο το 1/9 και αυτό πρέπει να μας μας αφορά.
    Εάν το 1/9 είναι οκ με εμάς καλό είναι να μένουμε αλλιώς ,....χαίρεται

Senior Member
    Quote Originally Posted by Navi View Post
    στάσου να πω κι εγώ την χαζομάρα μου..

άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου,
    δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβεται πίσω από αυτό που σου δείχνει κάποιος και γι εμένα καλό είναι να μην το ψάχνεις τόσο πολύ.

Στην εταιρική συμπεριφορά υπάρχει ένας όρος που ονομάζεται ..."το παγόβουνο της συμπεριφοράς"
    ξέρεις,,, το παγόβουνο είναι βυθισμένο κατά 8/9 και φαίνεται μόνο το 1/9, άρα και η συμπεριφορά του ανθρώπου κάπως έτσι είναι
    αυτό που φαίνεται είναι μόνο το 1/9 και αυτό πρέπει να μας μας αφορά.
    Εάν το 1/9 είναι οκ με εμάς καλό είναι να μένουμε αλλιώς ,....χαίρεται
    Η συμπεριφορά στην προκειμένη περίπτωση είναι φως φανάρι. Οι ασυναρτησίες όμως πάνε σύννεφο.

Member
    εδώ υπάρχει και κάτι ακόμα
    η συνέπεια λόγων και πράξεων, όταν τα λόγια , οι ασυναρτησίες πάνε σύννεφο, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε εάν συσχετίζονται με τις πράξεις
    καλύτερα να ξεμπλέξεις το κουβάρι χωρίς τύψεις.

Senior Member
    Με μια κουβέντα σε παίζει. Η κάθεσαι κ παίζετε μαζί, η την κοπανάς με άλλον. Τόσο απλό. Καλή χρονιά
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

george1520
    Guest
    Σου λέει αυτό που θεωρεί ότι θέλεις να ακούσεις "ότι σαγαπα"... Αλλα στην ουσία δεν τον νοιάζει κιόλας αφού φαίνεται και από την αντίδραση του στο "εγώ δεν σαγαπω".
    Στην ουσία κάνετε το ίδιο πράγμα.. Μένετε σε ένα γάμο από συνήθεια κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Navi View Post
    εδώ υπάρχει και κάτι ακόμα
    η συνέπεια λόγων και πράξεων, όταν τα λόγια , οι ασυναρτησίες πάνε σύννεφο, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε εάν συσχετίζονται με τις πράξεις
    καλύτερα να ξεμπλέξεις το κουβάρι χωρίς τύψεις.
    Σίγουρα.. Απλά η ερώτηση έγινε από περιέργεια γιατί αδυνατώ να παρακολουθήσω τη λογική του. Και το έχω ακούσει και από άλλους άντρες (γνωστούς και συγγενείς) το "αν δεν σ'αγαπουσα δεν θα ήμουν μαζί σου"

Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Σίγουρα.. Απλά η ερώτηση έγινε από περιέργεια γιατί αδυνατώ να παρακολουθήσω τη λογική του. Και το έχω ακούσει και από άλλους άντρες (γνωστούς και συγγενείς) το "αν δεν σ'αγαπουσα δεν θα ήμουν μαζί σου"
    με συγχωρείς για την έκφραση αλλά αυτό στην καθομιλουμένη λέγεται ... ΜΠΟΥΡΔΕΣ

είπαμε
    συνέπεια λόγων και πράξεων
    είναι πολύ απλό
    δώσε λύση και μην παλινδρομείς

Senior Member
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Με μια κουβέντα σε παίζει. Η κάθεσαι κ παίζετε μαζί, η την κοπανάς με άλλον. Τόσο απλό. Καλή χρονιά
    Καλά μπορώ να την κοπανήσω απλά. Χωρίς "με άλλον"
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σου λέει αυτό που θεωρεί ότι θέλεις να ακούσεις "ότι σαγαπα"... Αλλα στην ουσία δεν τον νοιάζει κιόλας αφού φαίνεται και από την αντίδραση του στο "δεν με νοιάζει αν με αγαπάς".
    Στην ουσία κάνετε το ίδιο πράγμα.. Μένετε σε ένα γάμο από συνήθεια κτλ.
    Ναι το έχουμε συζητήσει. Απλά ήθελα να δω σε γενικές γραμμές τι στο καλό γίνεται με αυτή την έκφραση. Γι αυτό είπα κυρίως οι άντρες.

Senior Member
    Χαχα, ακόμα καλύτερα να χαρείς την εργένικη ζωή η οποία πίστεψε με έχει παααρα πολύ καλά πράγματα! Συνήθως πάντως οι άντρες τα βαριόμαστε αυτά τα λεκτικά παιχνίδια. Γιαυτό κ φαινόμαστε αμέσως αν γουστάρουμε κ τι γουστάρουμε.
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

george1520
    Guest
    Ναι το έχουμε συζητήσει. Απλά ήθελα να δω σε γενικές γραμμές τι στο καλό γίνεται με αυτή την έκφραση. Γι αυτό είπα κυρίως οι άντρες.
    Δεν εχει να κανει με άντρα ή γυναίκα. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο.. Δεν νομίζω να σε βοηθάνε τέτοιες συζητήσεις μαζί του. Σε πληγώνουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν εχει να κανει με άντρα ή γυναίκα. Έχει να κάνει με τον άνθρωπο.. Δεν νομίζω να σε βοηθάνε τέτοιες συζητήσεις μαζί του. Σε πληγώνουν.
    Στο να πληγώνει έχει τερματίσει όλες τις πίστες.
    Πιο πολύ με εξοργίζει η φράση "δεν πειράζει θα σου περάσει". Άνετα μπορώ να του ανοίξω το κεφάλι εκείνη τη στιγμή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Χαχα, ακόμα καλύτερα να χαρείς την εργένικη ζωή η οποία πίστεψε με έχει παααρα πολύ καλά πράγματα! Συνήθως πάντως οι άντρες τα βαριόμαστε αυτά τα λεκτικά παιχνίδια. Γιαυτό κ φαινόμαστε αμέσως αν γουστάρουμε κ τι γουστάρουμε.
    Εγώ σε πιστεύω γιατί δεν γεννήθηκα παντρεμένη.

george1520
    Guest
    Στο να πληγώνει έχει τερματίσει όλες τις πίστες.
    Πιο πολύ με εξοργίζει η φράση "δεν πειράζει θα σου περάσει". Άνετα μπορώ να του ανοίξω το κεφάλι εκείνη τη στιγμή.
    Αφού δεν σε υπολογίζει σαν άνθρωπο και σαν μάνα των παιδιών του.. Θα σε υπολογίζει σαν γυναίκα του; Γιατί πέφτεις στην τρύπα που σου ανοίγει;

Page 1 of 3 123 LastLast