Κνίδωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Κνίδωση

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχω ένα θέμα στο κεφαλι και πρέπει να βάζω συγκεκριμένο φάρμακο. Καθε 6 μήνες πρέπει να αλλάζω.. Οπότε δεν έχω πολλές επιλογές.. Θα βάζω το προηγούμενο φάρμακο--shampoo που έβαζα και ξέρω ότι δεν με ενόχλησε συν το Johnson που είναι παιδικό. Εύχομαι να είναι αυτή η αυτιά.. Απλά τώρα δεν είμαι καλά.
    Τουλάχιστον μη ξαναβάλεις γενικά κανονικό σαμπουάν μέχρι να λύσεις αυτό το θέμα.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Τουλάχιστον μη ξαναβάλεις γενικά κανονικό σαμπουάν μέχρι να λύσεις αυτό το θέμα.
    Να μη λουζομαι γενικά. Οπότε βρέχει να βγαίνω έξω

Senior Member
    Να μη λουζομαι γενικά. Οπότε βρέχει να βγαίνω έξω
    Χαχαχα είσαι απίστευτος βρε παιδί μου..

Αα και το Johnson.. Να το αντικαταστησεις με panthenol extra για μωρά. Είναι πολύ καλύτερο.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Χαχαχα είσαι απίστευτος βρε παιδί μου..

Αα και το Johnson.. Να το αντικαταστησεις με panthenol extra για μωρά. Είναι πολύ καλύτερο.
    Τον Johnson το ξέρω χρόνια.. Το βάζω. Από την μέρα που έκανε η αδελφή μου το πρώτο της παιδί με αυτο κάνω..

Όπου έχω φαγούρα βάζω sudocrem.

Μόνο παιδική πούδρα δεν έβαλα.. Προς τα εκεί με βλέπω όμως

Senior Member
    Τον Johnson το ξέρω χρόνια.. Το βάζω. Από την μέρα που έκανε η αδελφή μου το πρώτο της παιδί με αυτο κάνω..

Όπου έχω φαγούρα βάζω sudocrem.

Μόνο παιδική πούδρα δεν έβαλα.. Προς τα εκεί με βλέπω όμως
    Και εγώ το ήξερα το Johnson. Μέχρι που ερωτεύτηκα το panthenol...
    Όχι πούδρα σε κνιδωση! Μόνο κρέμα..

george1520
    Guest
    Και εγώ το ήξερα το Johnson. Μέχρι που ερωτεύτηκα το panthenol...
    Όχι πούδρα σε κνιδωση! Μόνο κρέμα..
    Πλάκα έκανα...

Οποίος ξέρει κάτι περισσότερο ας σχολασει..

george1520
    Guest
    Επαναφέρω το θέμα.. Όποιος θέλει γράφει εδώ ή στέλνει προσωπικό μήνυμα όπως έκανε την άλλη φορά. Εύχομαι να το δουν κι άλλα άτομα που έχουν περάσει αυτό το θέμα..

Είπαμε με τον γιατρό να πάρω το χάπι ακόμη 21 μέρες. Εμφανίστηκαν τα σημάδια ξανά ενώ έπινα το χάπι και έτσι συμφωνήσαμε να το πιω 26 μέρες αντί 21. Όταν εμφανίστηκαν κράτησε όλο αυτό 4 ημέρες περίπου και για τις επόμενες 7 μέρες ήμουν εντάξει. Σήμερα μίλησα μαζί του για δουμε τι θα κάνουμε και είπε να πάρω τα χάπια μέχρι 10 Φεβρουαρίου γιατί τις προηγούμενες 2 φορές που σταμάτησα επανήλθαν.. Οπότε καλύτερα λέει να πάρω περισσότερες μέρες για να μειώσουμε τις πιθανότητες αφού δεν μπορούμε να βρούμε την αιτία.. Και έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ενώ έπινα χάπι κάποια στιγμή είχα θέμα..
    Είπε ακόμη πως αν σταματούσα το χάπι και έβλεπα σημάδια στις 3 μέρες θα πηγαίναμε πάλι στο μηδέν.
    Σχόλια...

Senior Member
    Επαναφέρω το θέμα.. Όποιος θέλει γράφει εδώ ή στέλνει προσωπικό μήνυμα όπως έκανε την άλλη φορά. Εύχομαι να το δουν κι άλλα άτομα που έχουν περάσει αυτό το θέμα..

Είπαμε με τον γιατρό να πάρω το χάπι ακόμη 21 μέρες. Εμφανίστηκαν τα σημάδια ξανά ενώ έπινα το χάπι και έτσι συμφωνήσαμε να το πιω 26 μέρες αντί 21. Όταν εμφανίστηκαν κράτησε όλο αυτό 4 ημέρες περίπου και για τις επόμενες 7 μέρες ήμουν εντάξει. Σήμερα μίλησα μαζί του για δουμε τι θα κάνουμε και είπε να πάρω τα χάπια μέχρι 10 Φεβρουαρίου γιατί τις προηγούμενες 2 φορές που σταμάτησα επανήλθαν.. Οπότε καλύτερα λέει να πάρω περισσότερες μέρες για να μειώσουμε τις πιθανότητες αφού δεν μπορούμε να βρούμε την αιτία.. Και έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ενώ έπινα χάπι κάποια στιγμή είχα θέμα..
    Είπε ακόμη πως αν σταματούσα το χάπι και έβλεπα σημάδια στις 3 μέρες θα πηγαίναμε πάλι στο μηδέν.
    Σχόλια...
    Γενικά το αντισταμινικό που παίρνεις είναι ένα χάπι με ελάχιστες παρενέργειες (η υπνηλία η σημαντικότερη μάλλον που μετά από λίγο την συνηθίζεις) και θεωρείται "ελαφρύ" για τον οργανισμό. Οπότε μη σε αγχώνει που θα χρειαστεί να το πάρεις παραπάνω, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου.

Μπορείς να τον ρωτήσεις και για την αλόη, βοηθάει πολύ και τοπικά για την φαγούρα και το κάψιμο και σαν χάπι ή σαν χυμός αν μπορείς να βρίσκεις φυσικό.

Το βασικότερο είναι ότι δεν θέλει άγχος Γιώργο...πάρτο χαλαρά, κνίδωση είναι, ενοχλητικό μεν, αλλά δεν πεθαίνεις, θα κάνει τον κύκλο του και θα σταματήσει.

george1520
    Guest
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Δεν αγχώνομαι ακριβώς. Απλά θέλω να κλείσει αυτό το κεφάλαιο... Και αντί να γίνει αυτό μου είπε ακόμη ένα μήνα να πάρω χάπι..

Το χάπι το ξέρω. Το έχω πάρει άπειρες φορές λόγω αλλεργική ρινίτιδας..

Senior Member
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Δεν αγχώνομαι ακριβώς. Απλά θέλω να κλείσει αυτό το κεφάλαιο... Και αντί να γίνει αυτό μου είπε ακόμη ένα μήνα να πάρω χάπι..

Το χάπι το ξέρω. Το έχω πάρει άπειρες φορές λόγω αλλεργική ρινίτιδας..
    Εντάξει ένας μήνας είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο γιατρός. Προσπάθησε όσο μπορείς να το αγνοείς και να μην το σκέφτεσαι.

Και επιμένω ότι ένα ημερολόγιο όπου θα καταγράφεις καθημερινά τι τρως, τι προιόντα χρησιμοποιείς κτλ θα σε βοηθήσει πολύ.

george1520
    Guest
    Εντάξει.. Σε ευχαριστώ και πάλι.. Για ολα

Senior Member
    Εντάξει.. Σε ευχαριστώ και πάλι.. Για ολα
    Να σαι καλά Γιώργο, μακάρι να βοήθησα. Ευχομαι να είναι περαστικό και να τελειώσει σύντομα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12