Δεν έχω επιλογές? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 62
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Φυσικά και δεν το λέω με το καλημέρα σας. Εκείνη με ρώτησε και μόλις το είπα ελεγε ότι έμεινε μαλακας και δεν το περίμενε με τίποτα κι ότι δεν μου φαίνεται ( κι ένιωσα άσχημα)
    Στον πρώην μου δεν το είχα πει, αλλα μάλλον το υπέθετε γιατί δεν με πίεσε ποτέ να κάνουμε σεξ, μόνο φάσεις κάναμε

Νομίζω ότι ειμαι πλέον πολύ όμορφη αλλά δεν έχει νόημα να το αποδείξω εδώ.
    Και ίσως να θέλω να διαφημίζω τον εαυτό μου γιατί αρκετά χρόνια αναρωτιομουν μήπως δεν είμαι τόσο ωραία
    Εχεις την ανάγκη να στο αναγνωρίσουν οι άλλοι; Είναι καλό να έχουμε αυτοπεποίθηση αλλά μη το πάρουμε στο άλλο άκρο. Όσο αφορά το κομμάτι που ακόμη δεν έχεις ολοκληρώσει.. Ο κάθε άνθρωπος όταν το ακούει αντιδράει διαφορετικα.. Δεν πρέπει να σε επηρεάζει η αντιδραση τους. Επιλογή σου είναι άλλωστε. Αν οι συζητήσεις σου είναι γύρω από αυτό το θέμα να ξέρεις πως δεν φταίνε οι άνθρωποι που είναι κοντά σου όταν τα σχόλια τους κάποτε είναι καυστικά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    εγώ πραγματικά χαίρομαι για την αυτοπεποίθηση που έχεις για την εμφάνισή σου. Έτσι πρέπει να είναι. Πλησιάζοντας πλέον προς τα 50 και βλέποντας τις φωτογραφίες μου στα 18, στα 25, σκέφτομαι πόσο μαλάκας ήμουν που ένιωθα μειονεκτικά απέναντι σε συμμαθητές, συμφοιτητές που τώρα πλέον, κατόπιν εορτής, βλέπω οτι ήταν για τα μπάζα.
    Από εκεί και πέρα, πιστεύω οτι έχεις άπειρες επιλογές. Τουλάχιστον στην Αθήνα, οι άνδρες είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Μην μπλέκεις με τον κολλητό του πρώην σου, έστω και η σχέση ήταν πλατωνική, επειδή "θα μπλέξετε τα μπούτια σας" και ενδέχεται να γίνετε μαλλιά κουβάρια.
    Πραγματικά αυτές που αναφέρω που σχολίαζαν κιόλας τις λες μέτριες προς άσχημες.
    Μόνο μια από τις φίλες μου ήταν ωραία στο σχολείο και την γουσταραν πολλοί, αλλά τώρα χάλασε

Όσο για τον κολλητό αυτό σκέφτηκα κι εγώ
    Και εκεί είναι που με πιάνει το παράπονο γιατί οποίος μου αρέσει πάντα θα είναι περίεργη η κατασταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εχεις την ανάγκη να στο αναγνωρίσουν οι άλλοι; Είναι καλό να έχουμε αυτοπεποίθηση αλλά μη το πάρουμε στο άλλο άκρο. Όσο αφορά το κομμάτι που ακόμη δεν έχεις ολοκληρώσει.. Ο κάθε άνθρωπος όταν το ακούει αντιδράει διαφορετικα.. Δεν πρέπει να σε επηρεάζει η αντιδραση τους. Επιλογή σου είναι άλλωστε. Αν οι συζητήσεις σου είναι γύρω από αυτό το θέμα να ξέρεις πως δεν φταίνε οι άνθρωποι που είναι κοντά σου όταν τα σχόλια τους κάποτε είναι καυστικά...
    Μα δεν συζητάω ανοιχτά για αυτό
    Μόνο με εκείνη το έχω συζητήσει
    Στις άλλες φίλες δεν είχα πει κάτι αλλά το υπέθεταν αφού δεν είχα ούτε μια σχέση μέχρι τότε

Senior Member
    Ότι δεν καίγομαι και ο,τι είναι να γίνει θα γίνει
    Και πως αν θέλω γκομενο βρίσκω μόνη μου
    Αυτή στο "ξεκάρφωτο" σου το έλεγε; πώς ξεκινούσε αυτή η κουβέντα; μήπως εσύ την πας συνέχεια εκεί;
    Και η απάντηση σου είναι απάντηση που αααν τη δώσουμε θα τη δώσουμε σε κάποια γνωστή. Εκτός και αν εσύ δεν το πολυσυζητας και αυτή έχει κολλήσει στο να σε "βοηθήσει" και έχει γίνει ενοχλητική.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Αυτή στο "ξεκάρφωτο" σου το έλεγε; πώς ξεκινούσε αυτή η κουβέντα; μήπως εσύ την πας συνέχεια εκεί;
    Και η απάντηση σου είναι απάντηση που αααν τη δώσουμε θα τη δώσουμε σε κάποια γνωστή. Εκτός και αν εσύ δεν το πολυσυζητας και αυτή έχει κολλήσει στο να σε "βοηθήσει" και έχει γίνει ενοχλητική.
    Ναι στο ξεκαρφωτο
    Από την ώρα που της είπα ότι δεν έχω ολοκληρώσει
    Δεν πήγαινα εγώ εκεί τη συζήτηση
    Ούτε χρειάζομαι βοήθεια

Senior Member
    Ναι στο ξεκαρφωτο
    Από την ώρα που της είπα ότι δεν έχω ολοκληρώσει
    Δεν πήγαινα εγώ εκεί τη συζήτηση
    Ούτε χρειάζομαι βοήθεια
    Καλά αυτά είναι προσωπικά θέματα και δεν νομίζω ότι κάποιος χρειάζεται "βοήθεια" για να κάνει σχέση.
    Φιλίες όμως όλοι χρειαζόμαστε.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Συμφωνώ αλλά έχω απογοητευτεί αρκετά σε αυτό το θέμα και είμαι επιφυλακτική

Senior Member
    Θέλω απάντηση από Ελισάβετ και ρεμεντυ
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Διάβασα όσο μπορούσα το θέμα γιατί ήταν κ πολλά κ ψιλοβαρεθηκα. Καταρχάς ξεκινάς θέλω μια σχέση γιατί βαρέθηκα, μετά λες όλοι έχουν ενώ εγώ όχι, μετά γουστάρω αυτούς που έχουν κ αυτοί ξενοκοιτανε κτλ.. Παρά πολλά ελαττώματα για κοπέλα έχεις. Από την άλλη μας λες ότι είσαι ωραίο γκομενακι κ μετράς πολύ. Δηλαδή ένα υπέρ ότι είσαι μπανικη και καμιά 10αρια κατά. Για πιο λόγο να κάτσει κάποιος μαζί σου;;το έχεις σκεφτεί;
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Εχω μεινει αναυδη.Εσυ δλδ εισαι η μις περφεκτ και ολοι οι υπολοιποι ,ο κακος κοσμος που σε ζηλευει και θελει να σε φαει.Ουτε μια φιλη ,ουτε μια σχεση.Δεν φταις πουθενα ομως φταινε παντα οι αλλοι...ουαου...λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει...

Senior Member
    Ήμουν τις προάλλες κάπου για να πάρω καφέ κι έπεσα πάνω στον κολλητό ενός πρώην μου (είχαμε σύντομη σχέση πριν 1,5 χρόνο και πλατωνική)Μιλήσαμε για λίγο και μου έκανε κομπλιμέντα για την εμφάνιση μου , ενώ μου έδωσε και το κινητό του αν θελήσω κάτι.
    Μου άρεσε αρκετά όταν τον είχα γνωρίσει αλλά είχε σχέση με φίλη μου (του άρεσα κι εγώ όμως και μετά τα έφτιαξα με τον κολλητό του στο καπάκι οπότε δεν έγινε τίποτα)
    Φαντάζομαι ότι δεν είναι ο,τι καλύτερο να τον πάρω τηλέφωνο και έτσι θα μου πείτε κι εσείς...
    Ο πρώην μου ήταν πολύ καλό παιδί, δεν είχα πρόβλημα σε τίποτα μαζί του , απλά δεν ήθελα να ολοκληρώσουμε το αυτό το τελείωσα ( επίσης και αυτός και ο κολλητός του ξέρουν ότι δεν είχα άλλη σχέση και φαντάζονται και ότι δεν έχω ολοκληρώσει και είμαι 25)
    Επίσης ένα άλλο παιδί που βγαίνω με έχει ξενερώσει εντελώς με διάφορες βλακείες που κάνει (ψέματα για τις εμπειρίες του , υποτιμάει ο,τι κάνω επαγγελματικά) και το συνεχίζω καθαρά και μόνο για πλάκα και γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Δεν με ελκύει η ιδέα να κάνουμε κάτι ενώ παλιότερα ήθελα.
    Από το περιβάλλον μου μου αρέσουν κάποιοι αλλά έχουν δεσμό ( με κοπέλες όμως που δεν συγκρίνονται μαζί μου εμφανισιακά , σορυ αν ακούγεται κάπως). Απλά μου χαμογελανε, δείχνουν λίγο αμήχανοι αλλά ως εκεί. Δεν έχω ευκαιρία να τους πλησιάσω παραπάνω και σίγουρα θελει πολλή προσπάθεια για να αφήσουν την σιγουριά τους για εμένα.

Και βλέπω άλλες κοπέλες αρκετά μέτριες να έχουν αγόρι απλά και μόνο επειδή έχουν κύκλο γνωριμιών. Το θεωρώ καθαρά θέμα τύχης και εμένα αρκετά άτυχη.
    Δεν έχω φίλες γιατί έχω απομακρυνθεί από όλους (μου φέρθηκαν απαράδεκτα)
    Έχω γνωρίσει τύπους από το ίντερνετ αλλά μόνο σε φάση κατέληξε , δεν ήθελα να προχωρήσω παραπάνω.

Νιώθω να βαριέμαι τελευταία και θέλω μια σχέση , να νιώσω έναν ενθουσιασμό με κάποιο και να έχω ενα άτομο να βγαίνουμε και να μου φέρεται ωραία . Το αξίζω και έχω κάνει πολλές αλλαγές για αυτό τόσο στην εμφάνιση μου όσο και στο να ρίχνω τον εγωισμό μου και τα στάνταρντς μου. Δεν είχα ποτέ μια φυσιολογική σχέση όπως όλοι και δεν ένιωσα ποτέ αυτό το "αγνό" αίσθημα. Σε ο,τι έκανα ως τώρα λειτουργούσα με τη λογική του να αποκτήσω κάποιες εμπειρίες. Όσοι μου άρεσαν πραγματικά είχαν σχέση
    καλησπερα.
    θεωρω οτι εχει μεγαλα προβληματα η συλλογιστικη σου, κι επειδη εχει η συλλογιστικη σου, σιγουρα θα εχει και η συμπεριφορα σου..

ας αρχισουμε απο τα καλα νεα.
    ειναι πολυ καλο που βελτιωσες την εμφανιση σου, εφοσον ενοιωθες να υστερεις. αφενος απεκτησες μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση ετσι κι αφετερου ειναι οντως ενας σοβαρος παραγοντας για να κανεις γνωριμιες με το αλλο φυλο. αυτα ηταν τα καλα νεα...

τα κακα νεα ειναι οτι η εμφανιση δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας που χρειαζεται στις γνωριμιες...
    απο ολα οσα λες σε ΟΛΑ τα μηνυματα σου, δειχνεις να θεωρεις μοναδικο και ικανο κριτηριο την εμφανιση και για να γνωρισεις καποιον και για να ενδιαφερθει για κατι παραπανω μεταξυ σας.
    μου φανηκε εντελως εξωπραγματικο το σχολιο σου, οτι γνωριζεις δεμσευμενους που σου αρεσουν, αλλα θα θελει αρκετη προσπαθεια να τους χωρισεις μιας και το εχεις βεβαιο οτι μπορεις να τους χωρισεις, μιας και θεωρεις τις κοπελες τους λιγοτερο ωραιες.
    ακομα κι αν παρουμε τα λεγομενα σου ως 100% αληθινα, εχεις σωστη αποψη περι της εμφανισης του καθενος και της δικιας σου, παρολο που ειναι κατι υποκειμενικο, αλλα για αρχη ας το θεωρησουμε αντικειμενικο κι ας θεωρησουμε οτι σωστα θεωρεις αυτες τις κοπελες ως λιγοτερο ομορφες σου.
    ποιος σου ειπε οτι οποιος σε κοιταει οταν τον καρφωνεις, θελει να κανει κατι μαζι σου;; ολοι κοιταμε οταν μας κοιτανε.
    πχχχοιος σου ειπε οτι καποιος κρινει μονο απο την εμφανιση για να αφησει η να μην αφησει την κοπελα του;;;;;
    η εμφανιση ειναι αυτο που θα τον τραβηξει σε μια αγνωστη και για να ειναι με τις συγκεκριμενες κοπελες, η εμφανιση τους ηταν ικανοποιητικη για την αρχικη προσεγγιση.
    μετα την προσεγγιση ομως, θα μεινουν για τον χαρακτηρα, την προσωπικοτητα, τον αισθησιασμο την ενσυναισθηση, και οποιες αλλες ιδιοτητες τους ελκουν!!
    ποιος σου ειπε οτι εισαι καλυτερη απο αυτες τις κοπελες, ακομα κι αν δεχτουμε οτι εισαι ωραιοτερη;;; μπορει να ειναι πολυ καλυτερες σου και να μην τις αλλαζαν οσο κι αν προσπαθουσες.
    αν ηταν να ειναι οι σχεσεις μια διαρκης πασαρελα και τα φιαχναμε παντα με τον ωραιοτερο που γνωριζαμε, σχεσεις θα ειχαν μονο τα μοντελα...

το οτι με τοση μανια επιμενεις να μιλας για την εμφανιση και των αλλων και την δικια σου, δειχνει οτι θελεις να περιορισεις το θεμα των σχεσεων στο κριτηριο αυτο και μονο, το οποιο μαλιστα στο μυαλο σου ειναι αντικειμενικο και το κατεχεις (ενω στην πραγματικοτητα ουτε καν αυτο ισχυει, γιατι ειναι υποκειμενικο σε μεγαλο βαθμο).
    μαλλον επειδη θελεις να βγαλεις καθε πιθανη ευθυνη απο πανω σου για την αποτυχια σου στις σχεσεις και να το ριξεις εν ολιγοις στην "ατυχια " σου...
    δλδ "εγω την διαιτα μου την εκανα , κοπίασα και εγινα κουκλαρα. δε πα να μην ξερω τι να πω σε μια παρεα, δε πα να μαι βαρετη, καχυποπτη, ερριστικη, να μην εχω χιουμορ, να πεταω βατραχια, να μην μου αρεσει το σεξ, ειμαι η καλυτερη αφου αδυνατισα" (δεν λεω οτι κανεις ολα τα παραπανω, αλλα δεν ξερουμε ουτε οτι δεν τα κανεις. δλδ υπαρχουν πολλα θεματα που μπορει να απωθουν, περα απο μια κακη εμφανιση).

πολυ ωραια κανεις κι εχεις μια ομορφη εμφανιση. ενα το κρατουμενο λοιπον. θα σε προσεγγισουν αρκετοι ανδρες.
    γοητευτικη προσωπικοτητα εχεις; εισαι πνευματωσης; εισαι εξυπνη; , εισαι αισθαντικη, σεξουαλικη, κλπ;
    θα μου πεις, μα ολα αυτα πρεπει να ειμαι; δεν ξερω ποσα απο αυτα πρεπει να εισαι. η εμφανιση δεν φτανει παντως για ομορφες σχεσεις. πρεπει να εισαι, οσα ψαχνει ο αλλος. ο οποιοσδηποτε αλλος.
    εσυ, δεν ψαχνεις να βρεις που χωλαινεις. θεωρεις δεδομενο οτι αφου αδυνατισες, δεν υπαρχει τπτ αλλο που σε χωριζει απο μια ομορφη σχεση, παρα η ατυχια...
    και απο τις φιλιες τι σε χωριζει; μαλλον η ατυχια παλι να υποθεσω..
    οκ, σου φερθηκαν πολυ περιεργα 2-3 φιλες.
    λες δουλευεις, πιθανα και να σπουδασες. νεα κοπελα εισαι. γιατι δεν εχεις αλλες φιλες που σου κανουν, αφου οι συγκεκριμενες σε απογοητευσαν;;;
    να σου πω γιατι.
    για τον ιδιο λογο που δεν τα καταφερνεις με τους ανδρες.
    δλδ, γι καποιον λογο ΕΚΤΟΣ της ατυχιας. ψαξε να τον βρεις.

οσο για το αρχικο ερωτημα, αν ο φιλος του φιλου ειναι απαγορευτικος, θεωρω μπορεις μια χαρα να τον παρεις τηλεφωνο αφου στο εδωσε ο ιδιος και χαρηκε τοσο με την συναντηση σας. σιγα την σχεση. και συντομη και πλατωνικη και πριν απο 2 χρονια. εσυ δεν εχεις τπτ πλεον με τον πρωην. αυτος να σκεφτει αν υπαρχει θεμα, που ειναι κολλητος του.

να σου εντοπισω αλλο ενα θεμα που δεν σκεφτεσαι σωστα.
    σου ειπαν ηδη εδω, οτι πιθανως συζητας εσυ το θεμα της μη ολοκληρωσης και λες οτι ασχολουνται ολοι. και ειπες οχι.
    εδω μας λες οτι ο φιλος φιλου σιγουρα ξερει για τις (μη) εμπειριες σου. απο που να το ξερει μπρε;;; απο το οτι δεν ξερουν να ειχες αλλες σχεσεις πριν 2 χρονια;;; κι αν ειχες, θα τους εδινες λογαριασμο;;;
    κι αν εστω το ηξεραν οτι δεν ειχες τπτ πριν 2 χρονια, θα μυρισει τα νυχια του αυτος οτι δεν ειχες τπτ και τα προηγουμενα 2 χρονια, 25 χρονων γυναικα;;; τιποτε δεν ξερει.
    ειναι στο δικο σου το μυαλο ενα μονιμο θεμα αυτο κι εχεις την εντυπωση οτι ολοι το ξερουν .
    αν τον γουσταρεις λοιπον, παρτον. δεν χανεις τπτ..

να σου πω επισης οτι ενας αλλος λογος που δεν κανεις γνωριμιες ειναι το οτι βγαινεις με αυτον που δεν γουσταρεις κι ετσι εισαι και απασχολημενη και γινεται γνωστο οτι εισαι δεσμευμενη. εσυ το ξερεις οτι δεν τον θελεις. οι αλλοι που σε βλεπουν μαζι του, δεν το ξερουν. αν βαριεσαι και δεν ε χεις τι να κανεις, πλεξε κανενα πουλοβερ. μην σερνεσαι με καποιον που δεν θελεις.

Senior Member
    ακουσε με λιγο σαν αντρασ μπορει να εισαι η πιο ομορφη κι η πιο καυλερη κι η πιο γαματη να εισαι φεραρι εσενα αν σου εδιναν μια φεραρι θα την επαιρνεσ η θα διαλεγεσ ενα οικογενειακο suv τι θελω να πω δεν ονειρευονται ολοι να οδηγησουν φεραρι εγω ασ πουμε ετρεχα σε καρτ μικροσ κουτσα στραβα θα το οδηγησω αλλα δεν ειναι αυτο που θελω θελω ενα chr toyota το πολυ με λιγο τεχνολογια λιγο γκαζι και λιγο ογκο φεραρι τι να την κανω που να την παω εσυ λοιπον που εισαι η μισ φεραρι χτυπασ πανω στον ανδρισμο και τισ ανασφαλειεσ του αλλου οταν εχει σχεση ειναι ευκολο να το σκεφτει αφου εχει ενα φιατακι και του προσφερεισ φεραρι αν βρεισ καποιον με αυτην την προσφορα θα ειναι βλημα γτ πολυ απλα πρεπει να εχει τα προσοντα για να εχει φεραρι λεφτα δουλεια κυκλο τον καταλληλο αρα ειμαστε στημενοι για αγωνεσ αλλα ο κυκλοσ μασ ειναι τα φιατακια αρα διαλεγεισ η αλλαζεισ κυκλο η γινεσαι ενα σπορ yaris εγω στα ειπα κι οτι καταλαβεσ εγω ειμαι κι οδηγοσ δεν μπορω να στα πω αλλιωσ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εχω μεινει αναυδη.Εσυ δλδ εισαι η μις περφεκτ και ολοι οι υπολοιποι ,ο κακος κοσμος που σε ζηλευει και θελει να σε φαει.Ουτε μια φιλη ,ουτε μια σχεση.Δεν φταις πουθενα ομως φταινε παντα οι αλλοι...ουαου...λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει...
    Φίλες το παραδέχομαι δεν έχω. Και το ότι ζήλευαν δεν το έλεγα μόνο εγώ, μου το έχουν πει κι άλλοι.
    Όχι όμως "ούτε μια σχέση". Είχα έστω και σύντομες. Δεν είναι ότι δεν είχα κανέναν ποτέ. Και από επιλογή μου το σταμάτησα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα.
    θεωρω οτι εχει μεγαλα προβληματα η συλλογιστικη σου, κι επειδη εχει η συλλογιστικη σου, σιγουρα θα εχει και η συμπεριφορα σου..

ας αρχισουμε απο τα καλα νεα.
    ειναι πολυ καλο που βελτιωσες την εμφανιση σου, εφοσον ενοιωθες να υστερεις. αφενος απεκτησες μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση ετσι κι αφετερου ειναι οντως ενας σοβαρος παραγοντας για να κανεις γνωριμιες με το αλλο φυλο. αυτα ηταν τα καλα νεα...

τα κακα νεα ειναι οτι η εμφανιση δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας που χρειαζεται στις γνωριμιες...
    απο ολα οσα λες σε ΟΛΑ τα μηνυματα σου, δειχνεις να θεωρεις μοναδικο και ικανο κριτηριο την εμφανιση και για να γνωρισεις καποιον και για να ενδιαφερθει για κατι παραπανω μεταξυ σας.
    μου φανηκε εντελως εξωπραγματικο το σχολιο σου, οτι γνωριζεις δεμσευμενους που σου αρεσουν, αλλα θα θελει αρκετη προσπαθεια να τους χωρισεις μιας και το εχεις βεβαιο οτι μπορεις να τους χωρισεις, μιας και θεωρεις τις κοπελες τους λιγοτερο ωραιες.
    ακομα κι αν παρουμε τα λεγομενα σου ως 100% αληθινα, εχεις σωστη αποψη περι της εμφανισης του καθενος και της δικιας σου, παρολο που ειναι κατι υποκειμενικο, αλλα για αρχη ας το θεωρησουμε αντικειμενικο κι ας θεωρησουμε οτι σωστα θεωρεις αυτες τις κοπελες ως λιγοτερο ομορφες σου.
    ποιος σου ειπε οτι οποιος σε κοιταει οταν τον καρφωνεις, θελει να κανει κατι μαζι σου;; ολοι κοιταμε οταν μας κοιτανε.
    πχχχοιος σου ειπε οτι καποιος κρινει μονο απο την εμφανιση για να αφησει η να μην αφησει την κοπελα του;;;;;
    η εμφανιση ειναι αυτο που θα τον τραβηξει σε μια αγνωστη και για να ειναι με τις συγκεκριμενες κοπελες, η εμφανιση τους ηταν ικανοποιητικη για την αρχικη προσεγγιση.
    μετα την προσεγγιση ομως, θα μεινουν για τον χαρακτηρα, την προσωπικοτητα, τον αισθησιασμο την ενσυναισθηση, και οποιες αλλες ιδιοτητες τους ελκουν!!
    ποιος σου ειπε οτι εισαι καλυτερη απο αυτες τις κοπελες, ακομα κι αν δεχτουμε οτι εισαι ωραιοτερη;;; μπορει να ειναι πολυ καλυτερες σου και να μην τις αλλαζαν οσο κι αν προσπαθουσες.
    αν ηταν να ειναι οι σχεσεις μια διαρκης πασαρελα και τα φιαχναμε παντα με τον ωραιοτερο που γνωριζαμε, σχεσεις θα ειχαν μονο τα μοντελα...

το οτι με τοση μανια επιμενεις να μιλας για την εμφανιση και των αλλων και την δικια σου, δειχνει οτι θελεις να περιορισεις το θεμα των σχεσεων στο κριτηριο αυτο και μονο, το οποιο μαλιστα στο μυαλο σου ειναι αντικειμενικο και το κατεχεις (ενω στην πραγματικοτητα ουτε καν αυτο ισχυει, γιατι ειναι υποκειμενικο σε μεγαλο βαθμο).
    μαλλον επειδη θελεις να βγαλεις καθε πιθανη ευθυνη απο πανω σου για την αποτυχια σου στις σχεσεις και να το ριξεις εν ολιγοις στην "ατυχια " σου...
    δλδ "εγω την διαιτα μου την εκανα , κοπίασα και εγινα κουκλαρα. δε πα να μην ξερω τι να πω σε μια παρεα, δε πα να μαι βαρετη, καχυποπτη, ερριστικη, να μην εχω χιουμορ, να πεταω βατραχια, να μην μου αρεσει το σεξ, ειμαι η καλυτερη αφου αδυνατισα" (δεν λεω οτι κανεις ολα τα παραπανω, αλλα δεν ξερουμε ουτε οτι δεν τα κανεις. δλδ υπαρχουν πολλα θεματα που μπορει να απωθουν, περα απο μια κακη εμφανιση).

πολυ ωραια κανεις κι εχεις μια ομορφη εμφανιση. ενα το κρατουμενο λοιπον. θα σε προσεγγισουν αρκετοι ανδρες.
    γοητευτικη προσωπικοτητα εχεις; εισαι πνευματωσης; εισαι εξυπνη; , εισαι αισθαντικη, σεξουαλικη, κλπ;
    θα μου πεις, μα ολα αυτα πρεπει να ειμαι; δεν ξερω ποσα απο αυτα πρεπει να εισαι. η εμφανιση δεν φτανει παντως για ομορφες σχεσεις. πρεπει να εισαι, οσα ψαχνει ο αλλος. ο οποιοσδηποτε αλλος.
    εσυ, δεν ψαχνεις να βρεις που χωλαινεις. θεωρεις δεδομενο οτι αφου αδυνατισες, δεν υπαρχει τπτ αλλο που σε χωριζει απο μια ομορφη σχεση, παρα η ατυχια...
    και απο τις φιλιες τι σε χωριζει; μαλλον η ατυχια παλι να υποθεσω..
    οκ, σου φερθηκαν πολυ περιεργα 2-3 φιλες.
    λες δουλευεις, πιθανα και να σπουδασες. νεα κοπελα εισαι. γιατι δεν εχεις αλλες φιλες που σου κανουν, αφου οι συγκεκριμενες σε απογοητευσαν;;;
    να σου πω γιατι.
    για τον ιδιο λογο που δεν τα καταφερνεις με τους ανδρες.
    δλδ, γι καποιον λογο ΕΚΤΟΣ της ατυχιας. ψαξε να τον βρεις.

οσο για το αρχικο ερωτημα, αν ο φιλος του φιλου ειναι απαγορευτικος, θεωρω μπορεις μια χαρα να τον παρεις τηλεφωνο αφου στο εδωσε ο ιδιος και χαρηκε τοσο με την συναντηση σας. σιγα την σχεση. και συντομη και πλατωνικη και πριν απο 2 χρονια. εσυ δεν εχεις τπτ πλεον με τον πρωην. αυτος να σκεφτει αν υπαρχει θεμα, που ειναι κολλητος του.

να σου εντοπισω αλλο ενα θεμα που δεν σκεφτεσαι σωστα.
    σου ειπαν ηδη εδω, οτι πιθανως συζητας εσυ το θεμα της μη ολοκληρωσης και λες οτι ασχολουνται ολοι. και ειπες οχι.
    εδω μας λες οτι ο φιλος φιλου σιγουρα ξερει για τις (μη) εμπειριες σου. απο που να το ξερει μπρε;;; απο το οτι δεν ξερουν να ειχες αλλες σχεσεις πριν 2 χρονια;;; κι αν ειχες, θα τους εδινες λογαριασμο;;;
    κι αν εστω το ηξεραν οτι δεν ειχες τπτ πριν 2 χρονια, θα μυρισει τα νυχια του αυτος οτι δεν ειχες τπτ και τα προηγουμενα 2 χρονια, 25 χρονων γυναικα;;; τιποτε δεν ξερει.
    ειναι στο δικο σου το μυαλο ενα μονιμο θεμα αυτο κι εχεις την εντυπωση οτι ολοι το ξερουν .
    αν τον γουσταρεις λοιπον, παρτον. δεν χανεις τπτ..

να σου πω επισης οτι ενας αλλος λογος που δεν κανεις γνωριμιες ειναι το οτι βγαινεις με αυτον που δεν γουσταρεις κι ετσι εισαι και απασχολημενη και γινεται γνωστο οτι εισαι δεσμευμενη. εσυ το ξερεις οτι δεν τον θελεις. οι αλλοι που σε βλεπουν μαζι του, δεν το ξερουν. αν βαριεσαι και δεν ε χεις τι να κανεις, πλεξε κανενα πουλοβερ. μην σερνεσαι με καποιον που δεν θελεις.
    Δεν θα έλεγα ότι έχω αποτυχίες στις σχέσεις.
    Απλά δεν έχω κάνει κάποια αξία λόγου.
    Αυτές τις σύντομες που είχα τις τελείωσα εγώ από δική μου επιλογή γιατί δεν μου άρεσαν αυτά τα αγόρια , παρά μόνο εμφανισιακά και σαν παρέα. Δεν ένιωθα κάτι να με ιντριγκάρει παραπάνω. Μια χαρά μου έδειχναν ότι περνούσαμε, ανταλλαζαμε και ατάκες και το φλερτ ήταν ωραίο άρα δεν τίθεται θέμα ότι δεν ξέρω να μιλήσω ή να φλερτάρω. Μου έχουν πει μάλιστα το αντίθετο

Δεν λέω ότι είναι το παν η εμφάνιση αλλά στην γυναίκα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να σε θέλει ο άλλος πραγματικά. Το πραγματικά το τονίζω γιατί οι περισσότερες σχέσεις βλέπω ότι γίνονται από συμβιβασμό.

Φίλες δεν με ενδιαφέρει να κάνω.
    Απλά θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον να με ιντριγκάρει και να είναι ελεύθερος. Αυτό . Δεν λέω ούτε ότι όλοι είναι άχρηστοι ούτε τίποτα. Δεν μου έχει συμβεί αυτό.

Senior Member
    Δεν θα έλεγα ότι έχω αποτυχίες στις σχέσεις.
    Απλά δεν έχω κάνει κάποια αξία λόγου.
    Αυτές τις σύντομες που είχα τις τελείωσα εγώ από δική μου επιλογή γιατί δεν μου άρεσαν αυτά τα αγόρια , παρά μόνο εμφανισιακά και σαν παρέα. Δεν ένιωθα κάτι να με ιντριγκάρει παραπάνω. Μια χαρά μου έδειχναν ότι περνούσαμε, ανταλλαζαμε και ατάκες και το φλερτ ήταν ωραίο άρα δεν τίθεται θέμα ότι δεν ξέρω να μιλήσω ή να φλερτάρω. Μου έχουν πει μάλιστα το αντίθετο

Δεν λέω ότι είναι το παν η εμφάνιση αλλά στην γυναίκα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να σε θέλει ο άλλος πραγματικά. Το πραγματικά το τονίζω γιατί οι περισσότερες σχέσεις βλέπω ότι γίνονται από συμβιβασμό.

Φίλες δεν με ενδιαφέρει να κάνω.
    Απλά θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον να με ιντριγκάρει και να είναι ελεύθερος. Αυτό . Δεν λέω ούτε ότι όλοι είναι άχρηστοι ούτε τίποτα. Δεν μου έχει συμβεί αυτό.
    Είσαι σίγουρη ότι κάποιος αγαπάει "πραγματικά" μια γυναίκα βασισμένος στην εμφάνισή της;
    Όταν βρεις αυτόν που θα σε ιντριγκαρει, τι θα κάνεις όταν τελειώσει το ιντριγκαρισμα; Γιατί θα καταλαγιάσει κάποια στιγμή..
    Και γιατί πιστεύεις ότι η ζωή σου είναι καλύτερη χωρίς φιλίες;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast