Results 46 to 60 of 62
Thread: Δεν έχω επιλογές?
-
10-01-2020, 14:13 #46
Εγώ βλέπω ένα άτομο χωρίς συναισθήματα σχεδόν. Μιλάς πολύ κυνικά για τους άλλους και φέρεσαι λες κι οι άλλοι είναι εκεί απλά για να ικανοποιούν τις δικές σου ανάγκες. Θέλω να μπω στο μάτι των φιλενάδων, ας βρω κάποιον να περνάω την ώρα μου. Βαριέμαι και θέλω να σκοτώσω την ώρα μου, ας βρω κάποιον να με βολέψει. Φίλες λες δεν χρειάζεσαι (προφανώς δεν εξυπηρετούν κάπου στο κοινωνικό προφιλ που έχεις στο νου σου να χτίσεις), έναν σύντροφο χρειάζεσαι...γιατί έχουν κι οι άλλες.
Θεωρώ ότι όσο κι αν θες να παρουσιάσεις τον εαυτό σου αλλιώς, στην ουσία ζεις δυστυχής. Ζεις για να μπεις στο μάτι των άλλων προφανώς γιατί έχεις πληργωθεί στο παρελθόν και έχεις νιώσει απόρριψη. Το "ψώνιο" που πλασάρεις (συγγνώμη αλλά ψώνιο είναι) μοιάζει όπως στις περισσότερες περιπτώσεις με καμουφλαρισμένο κόμπλεξ τελικά και τρομερό αίσθημα μειονεξίας.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είσαι 25 χωρίς φίλες και σχέση και δεν φταίνε πάντα και για όλα οι άλλοι, ούτε υπάρχει το τυχαίο με την έννοια που το λες. Θεωρώ ότι χρειάζεται να κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου με την βοήθεια ειδικού ώστε να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες για την ζωή σου ανεξάρτητα από τους άλλους.
- 10-01-2020, 17:18 #47
αν δεν ειναι αποτυχια στις σχεσεις το να μην εχεις ουτε μια αξια λογου, τοτε τι ειναι;
ΕΚΕΙΝΟΙ σου εδειχναν αν περνουσατε καλα; δεν ηξερες; αφου λες οτι κανεις δεν σε ενθουσιαζε, με ολους βαριοσουν, δεν ηταν αξιολογοι. ποιο ειναι το "μια χαρα";
"Ανταλλασατε ατακες και ηταν ωραιο το φλερτ"; ως αντιθεση σε τι ας πουμε; στο να καθεστε μουγγοι;
ολοι "ατακες" ανταλλασουν. αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πνευματωδεις κι ενδιαφεροντες...
εγω βλεπω οτι οι δικες σου σχεσεις γινονται απο συμβιβασμο. οχι οι αλλες... αφου μας λες οτι κανεις απο καμια σχεση επειδη βαριεσαι κι οχι επειδη σου αρεσουν οι τυποι αυτοι.... εγω ας πουμε δεν εκανα ποτε σχεση απο συμβιβασμο. μονο οταν ερωτευομουν και περνουσα και καλα. αλλιως προτιμουσα να ειμαι μονη παρα να σερνομαι με καποιον αδιαφορο για να λεω οτιε χω κι εγω σχεση.
δινεις την εντυπωση οτι το μονο που σε νοιαζει ειναι να λες οτι εχεις σχεση.
μα στο ειπα κι εγω οτι ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας η εμφανιση. αλλα εσυ οπως τα λες δειχνεις να μην βρισκεις κανεναν αλλον παραγοντα που να κοιταει ενας ανδρας για να ξεκινησει μια σχεση. σε πληροφορω οτι υπαρχουν αρκετοι αλλοι, με πρωτευουσα θεση την σεξουαλικοτητα και την προσωπικοτητα... εσυ συγκρινεσαι μονη σου με οσες γυναικες ξερεις και δεν ξερεις και μας λες οτι εισαι η καλυτερη γιατι εισαι η ομορφοτερη (κατα τηνν γνωμη σου). στα υπολοιπα πως εισαι; δεν υπαρχει μονο η εμφανιση. ασε που μπορει να το λες μονο εσυ οτι εισαι η ομορφοτερη, γιατι εχεις φαει κολλημα.
αν δεν σε ενδιαφερει να εχεις φιλους, εχεις καποιο προβλημα. δεν ξερω ομως τι. να πας σε εναν ειδικο να τα κοιταξεις ολα αυτα, μπας και βγαλεις ακρη.
αν θελεις καποιον ελευθερο, ο ελευθερος δεν θα ασχοληθει με μια δεσμευμενη. αν σερνεσαι με εναν που βαριεσαι μεχρι να βρεις κατι καλυτερο, δεν εισαι διαθεσιμη. μπορει να νοιωθεις μεσα σου διαθεσιμη, αλλα σκορπας τον χρονο σου με αλλους . επισης δινεις εικονα δεσμευμενης και δεν ασχολειται κανεις κι ας νοιωθεις εσυ κενη απο συναισθημα και ικανοποιηση.Last edited by Remedy; 10-01-2020 at 17:34.
10-01-2020, 17:22 #48
10-01-2020, 17:35 #49
10-01-2020, 18:18 #50
Εντάξει δεν βαριόμουν κιόλας ούτε καθόμουν με κάποιον που δεν γουσταρα καθόλου.
Απλά μόλις έβλεπα ότι κέρδισα το ενδιαφέρον μετά από κάποια ραντεβού βαριόμουν. Όχι από την αρχή.
Δηλαδή όποιος στα 25 του δεν έχει κάνει σοβαρή σχέση είναι αποτυχημένος? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το πιστεύουν πολλοί.
Επίσης δεν στηρίζω τη ζωή μου πάνω στους αλλους. Ο,τι θέλω το θέλω για μένα και για να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι μπορώ. Ίσως γι αυτό όταν δω ότι κατάφερα να κάνω κάτι με κάποιον μετά βαριέμαι
Το ότι φλερταραμε ωραία μου το είπαν εκείνοι, ότι έχω ωραίο μυαλό. (Δλδ όχι μόνο εμφάνιση)
Και το να έχεις φροντίσει να έχεις μια καλή εμφάνιση δείχνει και πράγματα για το χαρακτήρα. Ότι δεν επαναπαυεσαι και προσπαθείς να δείχνεις ελκυστικός για να νιώθεις όμορφα.
Δεν δίνω εικόνα δεσμευμένης αφού δεν λέω τι κανω. Όταν είχα σχέση αυτή τη σύντομη τέλος πάντων δεν του είχα αναφέρει ότι έβγαινα και με τον άλλον που λέω.
Και δεν είμαι καλύτερη από αυτές μόνο στην εμφάνιση. Θεωρώ ότι έχω πολύ περισσοτερο ενδιαφέρον σαν άνθρωπος γιατί έχω κάποια χόμπι , διαβαζω περισσότερα βιβλία και είμαι πιο ανεξαρτητοποιημενη από τους δικούς μου
10-01-2020, 18:20 #51
10-01-2020, 18:55 #52
Άρα λοιπόν αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα γιατί το κανες το θέμα εδώ; Τι θες να σου πούμε;
Αφου είσαι όμορφη, πετυχημένη, ανεξάρτητη, καλλιεργημένη, έξυπνη και ενδιαφέρουσα... τότε τι άλλο μπορούμε να σου πούμε εκτός από καλή τύχη; Μόνο η τύχη σου λείπει λοιπόν για να βρεις αυτόν που ζητάς. Ε;;;
10-01-2020, 18:59 #53
Θεωρώ πως ναι, είναι θέμα τύχης κυρίως.
Εγώ από τη μεριά μου κάνω ο,τι μπορώ για να τραβάω την προσοχή αλλά είναι θέμα κύκλων και γνωριμιών.
Είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη πως αν είχα παραπάνω γνωριμίες θα είχα ήδη κάνει κάποια αξιόλογη σχέση.
Εδώ απλά εκφράζω το παράπονο μου , δεν περίμενω κάποια λύση και δεν είναι κάτι που γίνεται κατά παραγγελία
10-01-2020, 19:03 #54
Ωραία, καλή τύχη τότε.
Μπορείς να κάνεις ένα θέμα στην ενότητα που δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς αφού δεν περιμένεις και δεν θες απαντήσεις (αφού τις έχεις ήδη τις απαντήσεις από μόνη σου).
Ετσι δεν θα ταλαιπωρείται ο κόσμος να κάθεται να μπαίνει στην διαδικασία να ασχολείται με το θέμα σου και να ψάχνει λύσεις να σου προτείνει. Εδώ στην ενότητα που έγραψες, γράφουν συνήθως άνθρωποι που περιμένουν να ακούσουν γνώμες άλλων και προτάσεις. Εσύ τα έχεις λυμένα αυτά, δεν τα χρειάζεσαι.
10-01-2020, 19:06 #55
Δεν είπα δεν θέλω απαντήσεις
Συζήτηση κάνουμε εδώ.
Το θέμα το άνοιξα για μια συμβουλή για κάτι συγκεκριμένο και κατέληξε εδώ.
Αλλα και κάποιος που δεν μπορεί να βρει λύση σε ένα φόρουμ μπορεί να γράψει εδώ για να πάρει απλά γνώμες.
Δεν απαξιώνω την γνώμη κανενός
10-01-2020, 20:11 #56
εγω μιλησα για αποτυχια στις σχεσεις και οχι για αποτυχημενο ανθρωπο.
το να μην εχεις επιτυχημενες σχεσεις (προς το παρον) δεν σε κανει αποτυχημενο ανθρωπο.
και δεν ξερω τι εννοεις "σοβαρη" σχεση. εγω μιλησα για σχεση που να σε γεμιζει, να εισαι ερωτευμενη. δεν ειπα να παντρευτεις μεχρι τα 25...
μα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. οτι θελεις μια σχεση για να αποδειξεις κατι στον εαυτο σου και στους αλλους. τις σχεσεις δεν τις κανουμε για να αποδειξουμε κατι, αλλα επειδη μας γεμιζουν εμας. δεν ειναι διαγωνισμος.. εσυ κανεις σχεσεις χωρις να ερωτευεσαι, για να αποδειξεις κατι στις φιλες σου και στον εαυτο σου. οχι επειδη γουσταρεις.
μα επανερχεσαι στο θεμα της εμφανισης και δεν εχεις τπτ αλλο να πεις για προτερηματα μιας γυναικας (η ενος ανδρα). ναι, καλα κανεις και προσεχεις την εμφανιση σου. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΟΜΩς. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ. πχ σεξουαλικοτητα, συναοσθηματα. εσυ δειχνεις να εχεις βαλει σε λογικη και μονο διεργασια το project αποκτησης μιας σχεσης και δεν λειτουργει τπτ αλλο. ουτε το συναισθημα ουτε ο ερωτισμος.
θεωρεις οτι εισαι καλυτερη απο οσες κοπελες συναντας, αλλα ισως αλλοι να διαφωνουν μαζι σου και γι αυτο προτιμανε αλλες. το να διαβαζεις και να εισαι ανεξαρτητη δεν σημαινει οτι εχεις μια ενδιαφερουσα για τους ανδρες που συναντας, προσωπικοτητα/χαρακτηρα.
οπως και να εχει, ακομα κι αν δεν εισαι κουκλαρα, με μια εμφανιση ανω του μετριου, δεν ειναι η εμφανιση σου το προβλημα σου. αλλο ειναι κι απο μακρια δεν μπορουμε να το βρουμε.
αν η "ατυχια" επιμενει, ζητα βοηθεια για να καταλαβεις τι ειναι αυτο το κατι.
10-01-2020, 20:16 #57
Μα όταν λέω ουσιαστική σχέση αυτό εννοώ κι εγώ, να υπάρχει ένα συναίσθημα. Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Για όσους έχω νιώσει έλξη δεν έχει γίνει κάτι γιατί είχαν ήδη σχέση , αν και φαινόταν να τους αρέσω.
Δεν νομίζω ότι προτιμάνε άλλες. Δεν έχει τύχει δλδ να έχει καποιος να επιλέξει ανάμεσα σε εμένα και σε άλλη για να το πούμε ότι προτιμούν άλλες από εμένα.
Νομίζω έχω και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα , έτσι μου έχουν πει άντρες που με έχουν φλερτάρει ή εχει γίνει κάτι.
Το πρόβλημα νομίζω είναι αυτό που λέω και στον τιτλο, ότι έχω περιορισμένες επιλογές.
Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι λειτουργώ λες και έχω πλάνο και δεν έχω συναίσθημα. Το παραδέχομαι απόλυτα , αλλά τι να κάνω έως ότου έρθει στη ζωή μου το συναίσθημα για κάποιον? Τι θα με συμβουλεύατε?
10-01-2020, 20:31 #58
ανθρωπινες σχεσεις να κανεις. απλες, κοινωνικες ανθρωπινες σχεσεις.
με ανδρες και με γυναικες. απο τις οποιες ωραιο θα ηταν να προκυψουν φιλιες.
εσυ βλεπεις μονο γαμπρους μπροστα σου. δεν βλεπεις αλλου ειδους ανθρωπινες σχεσεις πλην του πολυποθητου δεσμου που δεν ερχεται.
εχεις απορριψει την φιλια, γιατι δεν σε ενδιαφερει, και κανεις σχεδια πως θα βρεις τον γαμπρο.
απο τις κοινωνικες σχεσεις θα προκυψουν και οι ερωτικες.
δεν μπορω να σου πω πως θα προκυψουν συναισθηματα. γιατι δεν ξερω τι φταιει. ισως υπαρχει καποιο προβλημα. ισως να εβλεπες καποιον ειδικο.
10-01-2020, 21:06 #59
Συμβουλή και γνώμες για ποιο πράγμα; Αφού ο, τι κι αν σου λέμε εδώ το απορρίπτεις γιατι δεν δέχεσαι πως έχεις καμιά ευθύνη για όσα σου συμβαίνουν και τα αποδίδεις όλα στην θεά τύχη. Τι να κάνουμε δηλαδή;
Σου έχουν πει σχεδόν όλα τα μέλη που απάντησαν οτι η συμπεριφορά σου μοιάζει προβληματική και ότι πρέπει να δεις ειδικό για να βοηθηθείς και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να σχολιάσεις. Απλά συνεχίζεις να μας λες πόσο όμορφη είσαι και τι χάλια όλες οι άλλες.
10-01-2020, 21:16 #60george1520GuestΈστω και λίγο την βάλαμε στην διαδικασία να σκεφτεί. Νομίζω δηλαδή.. Αν θέλει να αλλάξει την ζωή της και να βάλει ανθρώπους μέσα τότε θα δώσει σημασία. Αλλιώς ας πάει παρακάτω. Δεν χρειάζεται να επιμένετε. Κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο απόλυτοι για κάτι που ότι και να τους πεις δεν αλλάζει..