Πίεση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 68

Thread: Πίεση

Antonis8
    Guest
    ]

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Αντωνη το 2020 ειναι καλο να πολιορκεις πολλες κοπελες γιατι κι αυτες πολιορκουν πολλους αντρες.
    Δίκιο εχεις αλλά με αυτήν κολλησα αλλά δυστυχώς μας χωρίζει και αποσταση εκτός των άλλων. Αλλά οκ, δεν είναι ότι αποκλειω να κυνηγησω κάτι άλλο, απλα γενικά οι σχέσεις δεν είναι προταιρεοτητα μου αυτή τη στιγμή, απο τη στιγμή που δεν νιώθω εγώ καλά. Εδώ στο νησί υπάρχουν ευκαιρίες για ππεριπέτειες,το καλοκαίρι κυριως, δεν έχω παραπονο,αλλά για κάτι πιο μόνιμο δεν ξέρω αν θέλω να το προσπαθησω στην παρούσα φάση.

Senior Member
    Κι εγω ετσι νιωθω - μονιμα ομως. Ωραια ειναι ομως να εχεις κοινωνικες επαφες με γυναικες και ας μην θες κατι ερωτικο απο αυτες. Ειναι φορες οταν περναω αναμεσα απο ενα τσουρμο ομορφες γυναικες που νιωθω σα να κοιταω καταματα τον ιδιο τον ηλιο. Δεν χωρανε τα ματια μου τοση ομορφια. Πιστευω οτι ειμαστε φτιαγμενοι για να ζουμε στη συντροφια πολλων γυναικων, αλλα οι κοινωνικες αντιληψεις το κανουν δυσκολο. Θελω να πω τελος παντων οτι εχω παρατηρησει στον εαυτο μου οτι γινομαι πιο λειτουργικος σε τετοια περιβαλλοντα. Νιωθω σα να αποκτα καποιο νοημα η ζωη - αντι οπως κανω συνηθως να αναρωτιεμαι γιατι υπαρχω ακομα.

Antonis8
    Guest
    Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι με πίεση 77/45 , θερμοκρασία 35.4 και παλμοί 56. Νιώθω μια θολούρα. Είμαι ξαπλωμένος. Έφαγα δύο κράκερ,την ξαναμετρησα,ανέβηκε για λίγο στο εννιά και ξαναπεσε.

Senior Member
    Αν την μετρησεις καθιστος θα ειναι καλυτερη,

Antonis8
    Guest
    Καθιστός ανεβαίνει κάπως, αλλά όχι και πολύ. Σήμερα πάλι τα ίδια όλη τη μέρα. Και τώρα έπεσε η διαστολικη στο 48 παλι. Έπαιρνα αντιισταμινικο τις τελευταίες δυο ημέρες, ίσως μου τη ρίχνει αυτό; Αν και διάβασα ότι λένε ότι τα αντιισταμινικα συνήθως αυξάνουν την πίεση. Πλακωθηκα στα αλμυρά σήμερα, ήπια και ενα σωρό υγρά, και πάλι πέφτει. Ίσως έπαθα κανένα σηπτικό σοκ ή ανέπτυξα ανεπάρκεια.

Senior Member
    Και οι παλμοι νορμαλ ή αυξημενοι; Τεσπα σημειωσε τα αυτα και πεστα στον καρδιολογο οταν τον ξαναδεις. Κρατα ενα ημερολογιο πιεσεων.

Antonis8
    Guest
    Φυσιολογικοι, ελάχιστα αυξημενοι σε κατάσταση ηρεμίας. Επαθα κρίση πανικου το πρωι γιατί είχα δυο κενωσεις και επίσης ότι υγρά πινω, τα αποβαλλω μετά απο ένα μισαωρο, θεωρώ ότι κάτι έχουν παθει τα νεφρά μου απο τη χρόνια παθηση που έχω. Ανέβηκαν 133 οι παλμοι μου,όχι πολυ, αλλά χτυπουσε πολυ δυνατά η καρδιά μου. Εντέλει ηρεμησα, αλλά αποφασισα να παω επειγοντα με ταξί για να μου κάνουν εξετάσεις γιατί νιώθω αδυναμία. Με θερμομετρησαν στην πύλη,με άφησαν να περασω, μου πήραν πιεση και ήταν 120-75,μια χαρά δηλαδή. Μου είπε η νοσοκόμα να τρωω πατατακια να ανεβαίνει. Εφαγα πατατακια χθες, στα ίδια ήταν. Εκτός κι αν φταινε τα πιεσομετρα μου, αλλά έχω δυο microlife, πόσο έξω να πεφτουν και τα δυο; Με ακροαστηκε και ο γιατρός εκεί, μου είπε οτι είμαι εντελώς ωχρος(όντως είμαι κίτρινος εδώ και μερικές μέρες) και να κάνω εξετάσεις για αναιμία ,σίγουρα λέει έχω χαμηλό σίδηρο. Προσπαθησα να εξηγησω τις ανησυχίες μου για τα νεφρά αφήνοντας υπονοιες ότι ποναω καθώς και το ότι έχω χρόνιο νόσημα, για να μου κανουν εστω μια γενικη, αλλά μπηκε περιστατικο με έμφραγμα και ο γιατρός μου είπε να ελεγξω το σίδηρο μου,να τρωω κρέας και αλμυρά και να ξαναδω τον θυροειδη μου.
    Last edited by Antonis8; 03-05-2020 at 15:22.

Antonis8
    Guest
    Με πιανει και ένας πονος δεξιά,κάτω απο το πλευρο. Μάλλον το συκώτι.

Αυριο θα κάνω τις γενικές εξετάσεις εδώ στου χωριού το εργαστήριο, αλλά μέχρι αυριο ποιος ξέρει τι θα γίνει. Δεν μπορει να είναι φυσιολογικός αυτός ο πονος. Είναι περιστασιακος βέβαια.

Senior Member
    Δε χρειαζονταν επειγοντα για ολα αυτα. Πρεπει να ελεγξεις καπως τις κρισεις πανικου. Τιποτα δε θα γινει ως αυριο. Εγω χτυπησα το κεφαλι μου και ποναω, αγορασα κολαρο αυχενα και υποφερω οσο οι αλλοι κανουν εξω βολτες με ποδηλατα. Σε νοσοκομειο δεν παω παντως.

Antonis8
    Guest
    Δεν είμαι καθόλου καλά. Η πιεση μου έφτιαξε σχετικά, αλλά πεφτει ενίοτε σε ασχετες στιγμες. Παράλληλα νιώθω περιστασιακο πόνο ψηλά δεξιά στην κοιλιά,δεν ξέρω αν ειναι το συκώτι ή στομάχι. Εχω και δέκατα , 37.1. Και παράλληλα ανορεξια, ναυτία και γενικά χαλια. Ή κολλησα τον ιό, ή είναι η αρρώστια μου που εξελίσσεται. Καμιά ηπατιτιδα; Είμαι και χλωμος/κίτρινος. Εκανα τις εξετάσεις σήμερα αλλά δεν μου τις έστειλαν (τη γενική,το σίδηρο και την καθιζηση εννοω) Σήμερα συλλεγω και τα ουρά για να παω αύριο και για τα υπόλοιπα. Παρατηρησα οτι ουρω παρα πολυ συχνα, μεχρι τωρα δωδεκα φορες και παραπανω ενω το φυσιολογικο ειναι εξι με επτα λεει το γκουγκλ. Και αυτο ειναι σημαδι μυελωματος.Θα κάνω και υπερηχο για τον πονο αυριο, αν και δεν είμαι σίγουρος οτι θα βγαλω τη νύχτα. Σκέφτομαι να πάω νοσοκομείο αν συνεχίσει. Αλλά έχω εκτεθεί τόσες φορες στον ιό και παντα πάω ασκοπα.

Junior Member
    Όλα αυτά που μας περιέγραψές τα πέρασα και εγώ ακριβώς τα ίδια. Είχα ταχυκαρδιες, μια ζεσταινομουνα και μια πάγωνα. Νόμιζα ότι κιτρινιζα, έβλεπα συνεχώς τις κόρες των ματιών μου στον καθρέφτη, πόνος δεξιά πάνω ψηλά στο ήπαρ και κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα. Τελικά έκανα ότι εξέταση σου περνάει απ το μυαλό και τελικά κατέληξα στον ψυχίατρο με γενικευμένη αγχωδη διαταραχή, ιδεοψυχαναγκασμο και κατάθλιψη. Πιστεύω δεν θα έχεις κάτι παθολογικο.

Antonis8
    Guest
    Εχω ήδη πολλά παθολογικά.

Senior Member
    Αντώνη οι υπόλοιπες αιματολογικές όπως Ανοσοκαθήλωση πότε θα βγουν? Τέλη της εβδομάδας?

Antonis8
    Guest
    Αύριο θα τις κάνω, οπότε ναι, στην καλύτερη περίπτωση θα τις έχω μέχρι Παρασκευή,αλλιώς από βδομάδας. Μου είπαν ήδη ότι τις στέλνουν Αθήνα, οπότε παίρνει κάποιες ημέρες.

Senior Member
    Εδω Αντωνη εχουν κρυφοανοιξει κατι μπαρακια και πανε και καθονται απεξω με ποτα σαν να κανουν πικνικ.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast