Θέλω μια δεύτερη γνώμη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 189
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οταν λες οτι βγαινεις εναν μηνα, εννοεις οτι βγαινετε καθε μερα, μερα παρα μερα, ή οτι εχετε βγει 3 φορες μεσα σε εναν μηνα;;;

το παιδικο δεν ειναι το να μην προχωρατε, γιατι αν δεν σου βγαινει, δεν προχωρατε, ακομα κι αν ε χει περασει ενας χρονος.
    το παιδικο ειναι που θελεις να εχετε "κατι", ενω δεν προχωρατε..
    οταν εισαι ενηλικος και δεν εχεις προχωρησει σε σεξ με τον αλλον, δν εχεις απολυτως τιποτε μαζι του, δεν ξερω πως ονειρευεσαι σχεσεις ενω δεν εχετε κανει ακομα σεξ. ειναι πολυ ανωριμο αυτο. και εχει δικιο αν νοιωθει οτι τον απορριπτεις.

οσο για τον καφε, ουτε στις βολτες θα κανετε σεξ. σεξ θα κανετε στο σπιτι. επομενως δεν ειναι οτι αποφευγει τον καφε για να κανετε σεξ, αλλα οτι δεν βρισκει τον λογο να εχετε κοινες εξοδους αν δεν ξερετε ακομα αν θα εχετε κατι μαζι. επισης μας ειπες οτι στα μερη που βγαινετε εχετε κοινους γνωστους. ισως δεν θελει να σας δουν μαζι , γιατι θα δωσετε λαθος μηνυματα (οτι κατι εχετε, ενω δεν εχετε τπτ ακομα). μπορει φυσικα και να βγαινει με αλλη και να μην θελει να τον δουν μαζι σου.

δεν ειναι παραλογο που θελεις να βγειτε μαζι.
    το παραλογο ειναι οτι θελεις να δεις αν σκεφτεται "σοβαρα" ενω δεν εχετε κανει τπτ μαζι. τι σοβαρο να σκεφτεται δλδ;
    ειχες ολοκληρωμενες σχεσεις με αλλους ανδρες;
    Όντως καταλαβαίνω λάθος.. Έχεις δίκιο. Αλλά είπες εδώ.. Αλλά κατάλαβα εγώ..

Συγνώμη Μελίνα. Κατάλαβα λάθος. Ζητώ συγνώμη από όλους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Θα μιλήσω για μένα προσωπικά: Oποια κοπέλα δεν ήθελα να την εμφανίζω σε δημόσια μέρη (καφετέριες,Clubs,Εστιατόρια,C inema) και από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας το πήγαινα στο σεξουαλικό αδιαφορώντας παράλληλα να γνωρίσω και άλλες πτυχές της προσωπικότητάς της, ήταν γιατί δεν μου άρεσε εμφανισιακά σε βαθμό που να μην θέλω να την κυκλοφορώ και να με βλέπουν πολλά μάτια.
    Με λίγα λόγια,δεν έβλεπα ''μέλλον'' σε εκείνη. Θεωρώ, Μελίνα, πως έχεις αναγνώσει πολύ σωστά το θέμα που υφίσταται,και είναι ολοφάνερο πως τα θέλω σου δεν συμβαδίζουν με τα δικά του.
    Δεν είναι κακό που θέλει Sex ο τύπος. Αλλά το ότι δεν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να σε γνωρίσει παράλληλα! Μου δίδεται η εντύπωση πως αν και εφόσον ολοκληρώσεις,θα αρχίσει να εξαφανίζεται εκτός κι αν το Sex μαζί σου αποτελέσει τρομερή και πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον και θελήσει να το επαναλάβει. Αλλά κι αυτό το βλέπω με ημερομηνία λήξης. Αυτή είναι η δική μου άποψη.
    πολυ πιθανη εκδοχη. και στις βολτες τους βλεπουν αλλοι ομως, οποτε μπορει για αλλους λογους να μην θελει καφε, οπως το να εχει αλλη, η το να μην θελει να χανουν τον χρονο τους με καφεδες, ενω αυτος θελει να την ψησει για σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Όντως καταλαβαίνω λάθος.. Έχεις δίκιο. Αλλά είπες εδώ.. Αλλά κατάλαβα εγώ..

Συγνώμη Μελίνα. Κατάλαβα λάθος. Ζητώ συγνώμη από όλους..
    σιγα ρε γιωργο. δεν λυνουμε το μεσανατολικο. δεν χρειαζονται συγνωμες.
    σιγα το πραγμα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Melina75 View Post
    Ακριβώς ,δεν μπορώ και δεν θέλω γιατί ακόμα και αδιάφορος να σου είναι ο άλλος κάτι τέτοιο σε πληγώνει
    Λοιπόν από το λίγο που διάβασα τη κουβέντα .....έχω να σου πω... κάνε αυτό που νιώθεις και μην λαμβάνεις υπόψη σου κάποιους που μπορεί να σου λενε ότι είσαι προβληματική η κομπλεξικη απέναντι στο σεξ...

Καθένας εδώ έρχεται να το παίξει μάγκας και ότι κάτι είναι στη ζωή του...Άλλες πλασάρουν την επιβολή του γρήγορου και ώμου σεξ ως απελευθέρωση και δυναμισμό και λενε προβληματικό όποιον έχει διαφορετική προσέγγιση στις σχέσεις

Δεν σου ταιριάζουν αυτά τα άτομα....οπότε κοίτα να κάνεις αυτό που θες...

Πολλοί άντρες εκεί έξω θα σε κάνουν να νιώθεις ενοχη για το ότι δεν τους κάθεσαι οπότε εκείνοι θέλουν....και αυτό είναι τέχνασμα μπας και σε ρίξουν μια ώρα νωρίτερα ...Μη μασας

Αν η προσέγγιση που θες εσύ είναι να γνωρίσεις λίγο πρώτα τον άλλον .....

και εκείνος να σου δείξει δείγματα ότι σε πάει και περνάει καλά μαζί σου και έκτος κρεβατιού τότε ψάξε αυτά τα άτομα και δίνε σημασία σε αυτά.....τους άλλους προσπερνά τους

Ναι είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν το σεξ ....ωμό σεξ και δεν τους ενδιαφέρει τόσο ίσως αν θα σε ξαναδούν μετά από αυτό........μπορεί και να το κάνεις το σεξ μαζί του και να μη ξαναβγειτε γιατι μπορεί να μη θέλει σχέση η οτιδήποτε...πολύ πιθανό

Μπορεί και να προκύψει σχέση μετά απ αυτό.....Δεν ξέρω.....

Ενώ είμαι άτομο της γενιάς μου δεν ξέρω τι είδους σχέσεις προκύπτουν αποκλειστικά και μόνο μετά το σεξ ........αν είναι σχέσεις που ανταποκρίνονται σε ανθρώπους που ζητάνε βαθιά συναισθηματικές σχέσεις ή αν είναι οι κωλοσχεσεις του στυλ "τραβιομαστε για λίγους μήνες εφόσον από το κρεβάτι ξεκινήσαμε μη πάει χαμένο το νταλαβερι"

Πλέον έχει χαθεί κάθε ουσιαστική έννοια της λέξης "σχεση"
    Όλα έχουν γίνει γρήγορα και αναλωσιμα

Αν θες τη γνώμη μου ναι είναι ξενέρωτικο να βγαίνεις με τον άλλον να είσαι ενθουσιασμένη και να θες να τον γνωρίσεις και εκείνος να ψάχνει ευκαιρία να συζητάει μόνο για το σεξ ...και να μην ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο αποκλειστικά και μόνο γι αυτό

Αυτός θέλει ΜΟΝΟ σεξ και πολύ πιθανό τίποτα περισσότερο και καλά νιώθεις έτσι όπως νιώθεις.

Εσύ θες μια φυσιολογική σχέση που θα νοιάζεσαι για τον άλλον και θα περνάς καλά μαζί του και εντός αλλά ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ κρεβατιού

Από εκει κ πέρα κάνε ότι σε εκφράζει....όμως σχετικά με αυτόν μην περιμένεις και πολλά

Miliva21
    Guest
    τι της ειπαμε;
    της ειπαμε οτι θελουν διαφορετικα πραγματα, και οτι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΙΔΙΑ.
    τα αλλα τα εβγαλες απ το μυαλο σου.
    το προβλημα δεν ειναι ουτε αυτο που θελει αυτη, ουτε αυτο που θελει αυτος.
    το προβλημα ειναι οτι θελει να τον κανει να θελει αυτα που θελει η ιδια...
    ο καθενας τα δικα του θελει κι αν δεν συμπιπτουν, παμε παρακατω.
    Συγνωμη αλλά επειδή το διάβασα δεν είπες μόνο οτι καθένας θέλει διαφορετικά και καλά κάνουν που δεν επιθυμούν τα ίδια

Εδώ έβγαλες κομπλεξικη τη θεματοθετρια επειδή δεν θέλει να ενδώσει σε μια αποκλειστικά και μόνο σεξουαλική σχέση μαζί του
    ...πράγμα που φαίνεται ότι αυτός θέλει

Μη παρερμηνευεις τα λόγια της θεματοθετριας...εκείνη δήλωσε ότι θέλει μια σχέση συναισθηματική (συν το σεξ) που ο άλλος δεν θα νοιάζεται ομως μόνο πως θα τη πάει στο κρεβάτι και τίποτα άλλο...Αλλά θα περνάνε καλά και σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς....

Και εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι αν ένας άντρας θέλει να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό μαζί σου....θα σου δώσει την ευκαιρία και θα σε περιμένει ώσπου να προχωρήσετε μαζί και να ολοκληρώσετε τη σχέση σας....

Το σεξ δεν μπορεί να γίνεται κατάναγκαστικα και επδ σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο άλλος....Και υπάρχουν πατα πολλοί εκεί έξω....που μόλις σε γνωρίζουν εστιάζουν μόνο σε αυτό και σε πιέζουν

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Συγνωμη αλλά επειδή το διάβασα δεν είπες μόνο οτι καθένας θέλει διαφορετικά και καλά κάνουν που δεν επιθυμούν τα ίδια

Εδώ έβγαλες κομπλεξικη τη θεματοθετρια επειδή δεν θέλει να ενδώσει σε μια αποκλειστικά και μόνο σεξουαλική σχέση μαζί του

Μη παρερμηνευεις τα λόγια της θεματοθετριας...εκείνη δήλωσε ότι θέλει μια σχέση συναισθηματική (συν το σεξ) που ο άλλος δεν θα νοιάζεται ομως μόνο πως θα τη πάει στο κρεβάτι και τίποτα άλλο...Αλλά θα περνάνε καλά και σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς....
    Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

Senior Member

Και εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι αν ένας άντρας θέλει να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό μαζί σου....θα σου δώσει την ευκαιρία και θα σε περιμένει ώσπου να προχωρήσετε μαζί και να ολοκληρώσετε τη σχέση σας....

Το σεξ δεν μπορεί να γίνεται κατάναγκαστικα και επδ σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο άλλος....Και υπάρχουν πατα πολλοί εκεί έξω....που μόλις σε γνωρίζουν εστιάζουν μόνο σε αυτό και σε πιέζουν
    εσυ παρερμηνευεις αυτα που ειπαμε.
    το συμπλεγμα ή παιδικοτητα, δεν ειναι το να θελει καποιος συναισθηματικη σχεση με εναν αλλον, ΟΥΤΕ το να μην θελει συντομα μετα την γνωριμια να κανει σεξ.
    αλλα το να θελει ο αλλος να δηλωσει τις προθεσεις του για την γνωριμια τους ΠΡΙΝ γνωριστουν.

και γνωριμια ειναι και η συναισθηματικη και η σεξουαλικη. και τα δυο μαζι. ειτε γινουν σε 3 μερες, ειτε γινουν σε 3 χρονια.

ΟΧΙ μονο η παρεα.κανεις δεν μιλησε για "ωμο σεξ", το να κανεις σεξ οποτε το επιθυμεις, δεν το κανει "ωμο". ωμο το κανει μονο τα συμπλεγματα του καθενος..

κανεις δεν ειπε στην κοπελα οτι κακως δεν θελει σεξ.
    πολυ καλως δεν θελει σεξ και ο αλλος πολυ καλως , θελει.

οσο για το τελευταιο σχολιο σου "το οποιος σε θελει ουσιαστικα.." κλπ,
    θα σε περιμενει οποιος αρεσκεται σε αυτο που ζει μαζι σου, οχι οποιος σε θελει "ουσιαστικα". μια χαρα ουσιαστικο ειναι και το σεξ. αλλα δικαιωμα σου να μην το θελεις και δικαιωμα του να το θελει.

αν ο αλλος το θελει, το δεχεται σαν απορριψη η σαν δουλεμα το να φασωνεσαι μαζι του και να μην προχωρας.
    το ξαναλεω, οτι εξαιρουνται οσοι δεν ε χουν κανει ποτε σεξ απο ΟΛΑ τα παραπανω γιατι εκεινοι εχουν αλλους ρυθμους, κι αν εχουν περασει τα χρονια, αλλα θεματα που δεν το κανουν πλεον..

Miliva21
    Guest
    εσυ παρερμηνευεις αυτα που ειπαμε.
    το συμπλεγμα ή παιδικοτητα, δεν ειναι το να θελει καποιος συναισθηματικη σχεση με εναν αλλον, ΟΥΤΕ το να μην θελει συντομα μετα την γνωριμια να κανει σεξ.
    αλλα το να θελει ο αλλος να δηλωσει τις προθεσεις του για την γνωριμια τους ΠΡΙΝ γνωριστουν.

και γνωριμια ειναι και η συναισθηματικη και η σεξουαλικη. και τα δυο μαζι. ειτε γινουν σε 3 μερες, ειτε γινουν σε 3 χρονια.

ΟΧΙ μονο η παρεα.κανεις δεν μιλησε για "ωμο σεξ", το να κανεις σεξ οποτε το επιθυμεις, δεν το κανει "ωμο". ωμο το κανει μονο τα συμπλεγματα του καθενος..

κανεις δεν ειπε στην κοπελα οτι κακως δεν θελει σεξ.
    πολυ καλως δεν θελει σεξ και ο αλλος πολυ καλως , θελει.

οσο για το τελευταιο σχολιο σου "το οποιος σε θελει ουσιαστικα.." κλπ,
    θα σε περιμενει οποιος αρεσκεται σε αυτο που ζει μαζι σου, οχι οποιος σε θελει "ουσιαστικα". μια χαρα ουσιαστικο ειναι και το σεξ. αλλα δικαιωμα σου να μην το θελεις και δικαιωμα του να το θελει.

αν ο αλλος το θελει, το δεχεται σαν απορριψη η σαν δουλεμα το να φασωνεσαι μαζι του και να μην προχωρας.
    το ξαναλεω, οτι εξαιρουνται οσοι δεν ε χουν κανει ποτε σεξ απο ΟΛΑ τα παραπανω γιατι εκεινοι εχουν αλλους ρυθμους, κι αν εχουν περασει τα χρονια, αλλα θεματα που δεν το κανουν πλεον..
    Δεν νομίζω ότι η θεματοθετρια ζήτησε από τον τύπο να της ξεκαθαρίσει ντε και καλά αν θέλει να κάνει σχέση μαζί της

Αυτό που γράφει είναι ότι της αρέσει και θέλει να τον γνωρίσει και νοιάζεται για κάτι παραπάνω μαζί του........Και ζήτησε μια γνώμη για να καταλάβει που αποσκοπεί η μέχρι τώρα συμπεριφορά του

Και εκεί που αποσκοπεί έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι ειναι πρώτον το σεξ χωρίς να ξέρουμε αν θέλει κάτι περισσότερο από αυτό

Εννοείται ότι αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να της πει "θέλω να κάνουμε σχέση" και εκείνη να προχωρήσει μαζί του και να την αφήσει μετά...πολλά γίνονται...

Ούτε πρέπει να κάνει κάτι η θεματοθετρια που δεν είναι έτοιμη να κάνει...μόνο και μόνο για να τον πείσει να είναι μαζί της ούτε νομίζω ότι αυτό ήταν διατεθειμένη να κάνει

Νομίζω άδικα περιπλεκουμε το θέμα

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι η θεματοθετρια ζήτησε από τον τύπο να της ξεκαθαρίσει ντε και καλά αν θέλει να κάνει σχέση μαζί της

Αυτό που γράφει είναι ότι της αρέσει και θέλει να τον γνωρίσει και νοιάζεται για κάτι παραπάνω μαζί του........Και ζήτησε μια γνώμη για να καταλάβει που αποσκοπεί η μέχρι τώρα συμπεριφορά του

Και εκεί που αποσκοπεί έχουμε συμφωνήσει όλοι ότι ειναι πρώτον το σεξ χωρίς να ξέρουμε αν θέλει κάτι περισσότερο από αυτό

Εννοείται ότι αυτός θα μπορούσε κάλλιστα να της πει "θέλω να κάνουμε σχέση" και εκείνη να προχωρήσει μαζί του και να την αφήσει μετά...πολλά γίνονται...

Ούτε πρέπει να κάνει κάτι η θεματοθετρια που δεν είναι έτοιμη να κάνει...μόνο και μόνο για να τον πείσει να είναι μαζί της ούτε νομίζω ότι αυτό ήταν διατεθειμένη να κάνει

Νομίζω άδικα περιπλεκουμε το θέμα
    εσυ το περιπλεκεις το θεμα και με κατηγορεις για πραγματα που δεν ειπα και πρεπει να λαβεις μια απαντηση.

δεν το ζητησε απο τον τυπο.
    με εμας το συζητησε, αν την βλεπει σοβαρα, οταν φερεται, οπως φερεται.

κι εγω της λεω οτι ΔΕΝ μπορει ουτε αυτη ουτε εκεινος να μιλανε για "σοβαρα" η για προθεση σχεσης η για οτιδηποτε παρακαατω, αν δεν προχωρησει η γνωριμια τους απο ολες τις αποψεις (και την σεξουαλικη φυσικα).
    και η γνωριμια δεν φαινεται να εχει προχωρησει, γιατι δεν θελουν τα ιδια πραγματα προς το παρον..

δεν υπαρχει κατι πιο λαθος απο το να κανεις σεξ με το ζορι, η για να φανεις ακομπλεξαριστος η εμπειρος, αλλα οταν φασωνεσαι με καποιον και δεν προχωρας, ενω λες οτι θελεις να εισαι μαζι του, λογικο να απομακρυνθει γιατι νομιζει οτι τον δουλευεις.

Senior Member

...
    βρες μου σε ποιο σημειο μιλησα για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σεξουαλικη σχεση και σε ποιο σημειο της ειπα να "ενδωσει" η εστω να κανει σεξ ενω δεν το θελει!!
    και μονο που χρησιμοποιειτε την λεξη "ενδωσει" κι εσυ και η κοπελα, δειχνετε οτι θεωρειτε το σεξ μια παραχωρηση της γυναικας προς τον ανδρα και οχι μια δικη της επιθυμια.
    λες και οι γυναικες δεν ικανοποιουντια με το σεξ, αλλα το κανουν για χαρη...

Miliva21
    Guest
    εσυ το περιπλεκεις το θεμα και με κατηγορεις για πραγματα που δεν ειπα και πρεπει να λαβεις μια απαντηση.

δεν το ζητησε απο τον τυπο.
    με εμας το συζητησε, αν την βλεπει σοβαρα, οταν φερεται, οπως φερεται.

κι εγω της λεω οτι ΔΕΝ μπορει ουτε αυτη ουτε εκεινος να μιλανε για "σοβαρα" η για προθεση σχεσης η για οτιδηποτε παρακαατω, αν δεν προχωρησει η γνωριμια τους απο ολες τις αποψεις (και την σεξουαλικη φυσικα).
    και η γνωριμια δεν φαινεται να εχει προχωρησει, γιατι δεν θελουν τα ιδια πραγματα προς το παρον..

δεν υπαρχει κατι πιο λαθος απο το να κανεις σεξ με το ζορι, η για να φανεις ακομπλεξαριστος η εμπειρος, αλλα οταν φασωνεσαι με καποιον και δεν προχωρας, ενω λες οτι θελεις να εισαι μαζι του, λογικο να απομακρυνθει γιατι νομιζει οτι τον δουλευεις.
    Άρα ο όρος συμπλεγματικη που ανέφερες παραπέμπει στο γεγονός ότι η θεματοθετρια θα ήθελε να ξέρει αν και εκείνος ενδιαφέρεται τόσο όσο εκείνη γι αυτόν....Και δεν την βλέπει απλά σαν μια περιπέτεια της βραδιάς

Και πάλι ρωτάω γιατί να θεωρείται κόμπλεξ...;;;; Θέλει το αυτονόητο
    ..... να ξέρει δλδ αν ο τύπος τη βλέπει ως μια ξεπετα γιατί εκείνη ήδη έχει αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν....

Πόσες γυναίκες έχουν έρθει εδώ στο φόρουμ απογοητευμένες γιατί πολλοί άντρες εκεί έξω της αντιμετώπισαν ως τις ξεπετες της μιας βραδιάς και πλήγωσαν τα αισθήματα τους...;

Και μη μου πεις ότι αυτο δεν συμβαίνει...

Έξω υπάρχουν πολλοί άντρες που θα υποσχεθούν τα πάντα και θα εκμεταλλευθούν τα παντα για να αποσπασουν λίγο σεξ ....αν εσένα δεν σου έτυχε αυτο...δεν σημαίνει ότι Δεν υπάρχει!

Επίσης για διάβασε το προηγούμενο θέμα της κοπέλας να δεις ότι ήδη είχε μπλεξει με εναν που δεν την υπολόγιζε....
    Λογικό να είναι καχύποπτη από δω και πέρα

Επίσης....το πως βλέπει ο καθένας τις ερωτικές σχέσεις είναι καθαρά υποκειμενικό

Εσύ μπορεί να έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ότι η ιδανική σχέση ειναι αυτή που πας και κάνεις σεξ με τον άλλον... με το καλημέρα χωρίς να υπάρχει αύριο ...χωρίς να σε νοιάζει τπτ άλλο....παρα μονο αν έχει προσόντα ο σύντροφός και αν μπορεί να σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι......

Δικαίωμα σου αλλά αυτό δεν καταλήγει πάντα στο να είναι και δυο άνθρωποι μαζί

Άλλος αντίθετα μπορεί την ιδανική σχέση να την έχει στο μυαλό του ως αυτήν που θα επενδύσει λίγο από τον χρόνο του να γνωρίσει τον άλλον...μα βγουν να πιουν έναν καφέ....να ανταλλάξουν δυο κουβέντες να γελάσουν και μετά αν τα βρίσκουν στην επικοινωνία να πανε και στο κρεβάτι...

Αυτό τι σημαίνει;; ότι οι πρώτοι είναι εξυπνάκηδες ένω οι δεύτεροι κομπλεξικοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    Άρα ο όρος συμπλεγματικη που ανέφερες παραπέμπει στο γεγονός ότι η θεματοθετρια θα ήθελε να ξέρει αν και εκείνος ενδιαφέρεται τόσο όσο εκείνη γι αυτόν....Και δεν την βλέπει απλά σαν μια περιπέτεια της βραδιάς

Και πάλι ρωτάω γιατί να θεωρείται κόμπλεξ...;;;; Θέλει το αυτονόητο
    ..... να ξέρει δλδ αν ο τύπος τη βλέπει ως μια ξεπετα γιατί εκείνη ήδη έχει αναπτύξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν....

Πόσες γυναίκες έχουν έρθει εδώ στο φόρουμ απογοητευμένες γιατί πολλοί άντρες εκεί έξω της αντιμετώπισαν ως τις ξεπετες της μιας βραδιάς και πλήγωσαν τα αισθήματα τους...;

Και μη μου πεις ότι αυτο δεν συμβαίνει...

Έξω υπάρχουν πολλοί άντρες που θα υποσχεθούν τα πάντα και θα εκμεταλλευθούν τα παντα για να αποσπασουν λίγο σεξ ....αν εσένα δεν σου έτυχε αυτο...δεν σημαίνει ότι Δεν υπάρχει!

Επίσης για διάβασε το προηγούμενο θέμα της κοπέλας να δεις ότι ήδη είχε μπλεξει με εναν που δεν την υπολόγιζε....
    Λογικό να είναι καχύποπτη από δω και πέρα

Επίσης....το πως βλέπει ο καθένας τις ερωτικές σχέσεις είναι καθαρά υποκειμενικό

Εσύ μπορεί να έχεις φτιάξει στο μυαλό σου ότι η ιδανική σχέση ειναι αυτή που πας και κάνεις σεξ με τον άλλον... με το καλημέρα χωρίς να υπάρχει αύριο ...χωρίς να σε νοιάζει τπτ άλλο....παρα μονο αν έχει προσόντα ο σύντροφός και αν μπορεί να σε ικανοποιήσει στο κρεβάτι......

Δικαίωμα σου αλλά αυτό δεν καταλήγει πάντα στο να είναι και δυο άνθρωποι μαζί

Άλλος αντίθετα μπορεί την ιδανική σχέση να την έχει στο μυαλό του ως αυτήν που θα επενδύσει λίγο από τον χρόνο του να γνωρίσει τον άλλον...μα βγουν να πιουν έναν καφέ....να ανταλλάξουν δυο κουβέντες να γελάσουν και μετά αν τα βρίσκουν στην επικοινωνία να πανε και στο κρεβάτι...

Αυτό τι σημαίνει;; ότι οι πρώτοι είναι εξυπνάκηδες ένω οι δεύτεροι κομπλεξικοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    οχι, δεν ειναι αυτονοητο να ξερει ο αλλος τι ειδους σχεση θα εχετε, σε 5 συναντησεις κι ενω δεν εχετε κανει καν σεξ...
    το αυτονοητο ειναι να ξερει τι σχεση θελει οταν γνωριστειτε καλα...

το να θελεις να το μαθεις ειναι λογικο, αλλα δεν το ξερει ο αλλος για να σου το πει...
    και να σου το πει, ψεματα θα πει, γιατι οταν γνωριστειτε καλα, μπορει να ξενερωσει.
    η μπορει να ξεκινησει ξεροντας οτι θελει μονο σεξ, ενω οταν γνωριστειτε καλα να ανακαλυψει οτι θελει πολλα παραπανω.

ΝΑΙ, πολλες γυναικες εχουν απογοητευθει απο την αντιμετωπιση τους απο τους ανδρες. τι σχεση εχει αυτο; αυτο σημαινει οτι μπορουμε να ξερουμε πριν ακομα γνωριστουμε καλα, τι θελουμε απο τους αλλους;

οι ανδρες που υποσχονται ψεματα και στο τελος την κοπανανε, υπαρχουν επειδη υπαρχουν γυναικες που θελουν να κανουν σχεση πριν γνωριστουν καλα με καποιον. υποσχονται σχεση, ενω οταν γνωριστουν καλυτερα, ξενερωνουν. κακως υποσχονται δηλαδη.

φυσικα και ειναι λογικο να ειναι καχυποπτη αν πληγωθηκε. αλλο αυτο .

ποτε δεν εχω κανει σχεση χωρις να εχω κοινες δραστηριοτητες, εκδρομες ,εξοδους, να εχουμε κοινο χιουμορ κλπ με τον αλλον. εγω εχω στο μυαλο μου σαν ιδανικη την σχεση οπου περναω καλα σε ολα με τον αλλον. δεν εξαιρω ομως το σεξ, ουτε υφισταται ερωτικη σχεση χωρις το σεξ, μονο με καφεδες για μενα..

το θεμα ειναι οτι εδω δεν εχει γινει τπτ απο αυτα ωστε να συζηταμε αν υπαρχει η οχι, προοπτικη σχεσης.

οχι, δεν ειναι αυτονοητο να ξερει ο αλλος τι ειδους σχεση θα εχετε, σε 5 συναντησεις κι ενω δεν εχετε κανει καν σεξ...
    το αυτονοητο ειναι να ξερει τι σχεση θελει οταν γνωριστειτε καλα...

το να θελεις να το μαθεις ειναι λογικο, αλλα δεν το ξερει ο αλλος για να σου το πει...
    και να σου το πει, ψεματα θα πει, γιατι οταν γνωριστειτε καλα, μπορει να ξενερωσει.
    η μπορει να ξεκινησει ξεροντας οτι θελει μονο σεξ, ενω οταν γνωριστειτε καλα να ανακαλυψει οτι θελει πολλα παραπανω.

ΝΑΙ, πολλες γυναικες εχουν απογοητευθει απο την αντιμετωπιση τους απο τους ανδρες. τι σχεση εχει αυτο; αυτο σημαινει οτι μπορουμε να ξερουμε πριν ακομα γνωριστουμε καλα, τι θελουμε απο τους αλλους;

οι ανδρες που υποσχονται ψεματα και στο τελος την κοπανανε, υπαρχουν επειδη υπαρχουν γυναικες που θελουν να κανουν σχεση πριν γνωριστουν καλα με καποιον. υποσχονται σχεση, ενω οταν γνωριστουν καλυτερα, ξενερωνουν. κακως υποσχονται δηλαδη.

φυσικα και ειναι λογικο να ειναι καχυποπτη αν πληγωθηκε. αλλο αυτο .

ποτε δεν εχω κανει σχεση χωρις να εχω κοινες δραστηριοτητες, εκδρομες ,εξοδους, να εχουμε κοινο χιουμορ κλπ με τον αλλον. εγω εχω στο μυαλο μου σαν ιδανικη την σχεση οπου περναω καλα σε ολα με τον αλλον. δεν εξαιρω ομως το σεξ, ουτε υφισταται ερωτικη σχεση χωρις το σεξ, μονο με καφεδες για μενα..

το θεμα ειναι οτι εδω δεν εχει γινει τπτ απο αυτα ωστε να συζηταμε αν υπαρχει η οχι, προοπτικη σχεσης.
    Εγω δεν έχω καταλαβει ακόμη τον τρόπο που σκεφτεσαι.η μάλλον τι προτείνεις στην θεματοθετρια να κάνει μιας και ζήτησε την γνώμη μας.δηλαδή οκ έκανε μια γνωριμία.Πως πρεπει να εξελιχθει?ο άλλος μπορεί να θέλει πολύ χρόνο να καταλάβει αν θέλει σχέση.αυτό είναι κατανοητο.αλλα και αυτη τι πρέπει να κάνει?Να συμφωνησει ότι όσο καιρό κάνουν σεξ για να καταλάβει ο άλλος τι θέλει να την κρυβει και να μην την κυκλοφορει δημοσια?ζηταει τα αυτονόητα η κοπελα.δηλαδή νομιζεις ότι ο άντρας όταν ξεκιναει κάτι με κάποια δεν έχει καποιους στόχους στο μυαλό του?νομιζεις δεν ξέρει σε τι φάση βρίσκεται κι αν θέλει μόνο σεξ η κατι παραπανω?τώρα πως θα εξελιχθεί είναι άλλο θέμα και καθορίζεται από πολλους παράγοντες.

Senior Member
    Βρε θηρία 7σελιδες σε μια μέρα;; ������Να πω κ γω τη γνώμη μου λοιπόν. Κατά τη γνώμη μου, 3 ενδεχόμενα υπάρχουν. Το πρώτο είναι να έχει άλλη κοπέλα και να κρυβεται(ψιλό χλωμό) το δεύτερο είναι να μη σε γουστάρει και πολύ για έξω κ να μη θέλει καν να μπει στο κόπο να σε γνωρίσει όρθια πάρα μόνο ξαπλωμένη. Και το το τρίτο να θέλει αποκλειστικά μόνο σεξ. Πιο πιθανό θεωρώ το δεύτερο δηλ ότι δεν σε γουστάρει κ πολύ.τωρα τι επιλογές έχεις; πρώτον μένεις και το ζεις και δεύτερον το οποίο και στο συνιστώ για να μην πληγωθεις, απλά σηκώνεσαι και φεύγεις. Είναι αλλού ο τύπος και αλλού εσύ απλά θα ήταν πιο όμορφο πιστεύω να σου ξηγηθει αλλά δεν το κάνει γιατί θα λακισεις.
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εγω δεν έχω καταλαβει ακόμη τον τρόπο που σκεφτεσαι.η μάλλον τι προτείνεις στην θεματοθετρια να κάνει μιας και ζήτησε την γνώμη μας.δηλαδή οκ έκανε μια γνωριμία.Πως πρεπει να εξελιχθει?ο άλλος μπορεί να θέλει πολύ χρόνο να καταλάβει αν θέλει σχέση.αυτό είναι κατανοητο.αλλα και αυτη τι πρέπει να κάνει?Να συμφωνησει ότι όσο καιρό κάνουν σεξ για να καταλάβει ο άλλος τι θέλει να την κρυβει και να μην την κυκλοφορει δημοσια?ζηταει τα αυτονόητα η κοπελα.δηλαδή νομιζεις ότι ο άντρας όταν ξεκιναει κάτι με κάποια δεν έχει καποιους στόχους στο μυαλό του?νομιζεις δεν ξέρει σε τι φάση βρίσκεται κι αν θέλει μόνο σεξ η κατι παραπανω?τώρα πως θα εξελιχθεί είναι άλλο θέμα και καθορίζεται από πολλους παράγοντες.
    μα το ειπα ξεκαθαρα.
    μαλλον βαρεθηκες να διαβασεις.
    της προτεινω να απομακρυνθει.
    θελουν διαφορετικα πραγματα σε αυτην την φαση, και φυσικα δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι θα συμπλευσουν αργοτερα.
    ναι, πιστευω οτι οταν καποιος ξεκιναει μια γνωριμια, δεν ξερει αν θα θελησει σχεση η κατι πιο επιφανειακο.
    εξαιρουνται αυτοι που εχουν ηδη σχεση και το κρυβουν.
    αυτοι θελουν ξεκαθαρα μονο σεξ.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 45678 ... LastLast