Θέλω μια δεύτερη γνώμη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 189
    Senior Member
    Ε, αφού την πληγώνει και είναι σε άλλο μήκος κύματος, ας το κόψει με τον τύπο και να μην κάθεται να φασώνεται μαζι του στα σπίτια τους.

Banned
    Ρε παιδιά εγώ θέλω : γνωριμία στους υπόλοιπους τομείς + σεξ να συμβαίνουν παράλληλα ...ούτε το ένα ούτε το άλλο μόνο του αποκομμένο .Τώρα το ότι στο πρώτο πρώτο ραντεβού το να μην θέλω κατευθείαν σεξ αλλά να δω με ΠΟΙΟΝ θα το κάνω δεν μου φαίνεται τελείως παράλογο και αν έβγαινε και από την πρώτη μέρα δεν θα ήταν επίσης κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Μα γιατί δεν αφήνετε λίγο στην άκρη τη λέξη "σχέση". Η κοπέλα λέει ότι σε πληγώνει αυτό που δείχνει τόσο ωμά ότι τη βλέπει σαν κομμάτι κρέας. (εκείνη είπε σε πληγώνει, εγώ λέω είναι εντελώς προσβλητικό)
    μα αυτο, αρκει απο μονο του!!!
    γιατι καθεται, αν την προσβαλει η συμπεριφορα του;
    η γνωμη μου ειναι οτι καθεται γιατι ελπιζει να μπορεσει να αποκτησει μια σχεση με εναν ανδρα που δειχνει να θελει κατι εντελως διαφορετικο απο αυτην.
    επομενως, γιατι επιμενει και δεν φευγει;
    κι αυτος φυσιολογικα πραγματα θελει κι αυτη φυσιολογικα προσβαλεται αφου δεν θελει.
    και συγνωμη, αλλα αν ηθελε σεξ μαζι του, θα σημαινε οτι τον βλεπει "σαν ενα κομματι κρεας";
    γιατι εκχυδαιζετε τις επιθυμιες των ανθρωπων;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Melina75 View Post
    Ρε παιδιά εγώ θέλω : γνωριμία στους υπόλοιπους τομείς + σεξ να συμβαίνουν παράλληλα ...ούτε το ένα ούτε το άλλο μόνο του αποκομμένο .Τώρα το ότι στο πρώτο πρώτο ραντεβού το να μην θέλω κατευθείαν σεξ αλλά να δω με ΠΟΙΟΝ θα το κάνω δεν μου φαίνεται τελείως παράλογο και αν έβγαινε και από την πρώτη μέρα δεν θα ήταν επίσης κακό.
    Μελίνα.. Και στο δέκατο ραντεβού να κάνεις σεξ... Είναι επιλογή σου.. Αυτό είναι κομμάτι σου. Μην σε επηρεάζουν οι γνώμες των άλλων. Απλά αν αυτός θέλει τώρα σεξ, στην άκρη και πας στον επόμενο. Δεν θέλετε τα ίδια ή τα θέλετε με διαφορετική σειρά.

Senior Member
    Μελίνα το ίδιο λέμε. Αλλά λέμε επίσης ότι τον τύπο τον ενδιαφέρει το σεξ +το σεξ.
    Αυτά.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Ε ναι αυτό είναι μάλλον δεν χρειάζεται να υπεραναλυουμε αλλο

Senior Member
    ουτε κακο ουτε παραλογο ειναι αυτο που λες οτι θελεις.
    αλλα αυτο που δειχνεις, ειναι οτι δεν θελεις σεξ.
    αυτος εχει δειξει ξεκαθαρα οτι θελει αμεσα, σεξ, χωρις να ξερουμε αν θα θελησει κατι αλλο.
    επομενως γιατι καθεσαι αν δεν θελεις;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ουτε κακο ουτε παραλογο ειναι αυτο που λες οτι θελεις.
    αλλα αυτο που δειχνεις, ειναι οτι δεν θελεις σεξ.
    αυτος εχει δειξει ξεκαθαρα οτι θελει αμεσα, σεξ, χωρις να ξερουμε αν θα θελησει κατι αλλο.
    επομενως γιατι καθεσαι αν δεν θελεις;
    Δεν είπε ότι δεν θέλει σεξ... Μα γιατί αλλαζετε αυτά που λέει και λέτε αυτά που καταλαβαίνετε. Είπε δεν θέλει πρώτα σεξ ή ότι θέλει να γίνονται παράλληλα..

Εδώ μέσα θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ειμαι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει πολλά.. Το έχω αποδειξει σε όλα τα θέματα που σχολίασα.. Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω την συζήτηση αλλα είδα τι της είπατε όσο αφορά το σεξ και δεν μου άρεσε.. Αυτή είπε πως αυτός έδειξε πως στο μυαλό του έχει μόνο το σεξ.. Και η κοπέλα θέλει πρώτα να τον γνωρίσει. Δεν είπε τίποτα άλλο όσο αφορά το σεξ. Ούτε αν είναι προτεραιότητα της, ούτε ότι το σιχαίνεται... Το κομμάτι που λες σε αυτό το ποστ εγώ προσωπικά δεν το είδα κάπου στα λόγια της..

Την γνώμη μου την είπα. Αν είναι λάθος Μελίνα πέταξε την... Αυτααααα
    τι της ειπαμε;
    της ειπαμε οτι θελουν διαφορετικα πραγματα, και οτι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΙΔΙΑ.
    τα αλλα τα εβγαλες απ το μυαλο σου.
    το προβλημα δεν ειναι ουτε αυτο που θελει αυτη, ουτε αυτο που θελει αυτος.
    το προβλημα ειναι οτι θελει να τον κανει να θελει αυτα που θελει η ιδια...
    ο καθενας τα δικα του θελει κι αν δεν συμπιπτουν, παμε παρακατω.

Senior Member
    Ε, κι αυτός θέλει σεξ τώρα και ΄οχι παράλληλα, άρα δεν κάνουνε μαζί χωρίο. Απλά είναι τα πράγματα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι της ειπαμε;
    της ειπαμε οτι θελουν διαφορετικα πραγματα, και οτι ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕΞ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΙΔΙΑ.
    τα αλλα τα εβγαλες απ το μυαλο σου.
    το προβλημα δεν ειναι ουτε αυτο που θελει αυτη, ουτε αυτο που θελει αυτος.
    το προβλημα ειναι οτι θελει να τον κανει να θελει αυτα που θελει η ιδια...
    ο καθενας τα δικα του θελει κι αν δεν συμπιπτουν, παμε παρακατω.
    Δεν έχω βγάλει τίποτα από το μυαλό μου. Και είναι μια φράση που λες σε πολλούς εδώ μέσα..
    Είναι καλό να συζητάμε και να λέμε απόψεις αλλά όχι να φτάσουμε σε σημείο να προσβάλλουμε τον άλλον. Και θεωρώ πως σαν άνθρωπος έχω καλή αντίληψη και ξέρω να μιλήσω. Είναι ένα θέμα που δεν με αφορά. Είδα κάτι που θεώρησα λάθος.. Το σχολίασα. Δεν θα συνεχίσω την συζήτηση. Απλά χαλάρωσε λίγο ε.. Δεν γίνεται να έχεις πάντα δίκιο..

Senior Member
    Δεν είπε ότι δεν θέλει σεξ... Μα γιατί αλλαζετε αυτά που λέει και λέτε αυτά που καταλαβαίνετε. Είπε δεν θέλει πρώτα σεξ ή ότι θέλει να γίνονται παράλληλα..

Εδώ μέσα θα ξεχάσω κι αυτά που ξέρω..
    αντε παλι...
    για timing μιλαμε γιωργο...
    δεν θελει ΤΩΡΑ που θελει αυτος.
    μπορει να θελησει, μπορει να θελησει και σε 5 χρονια. δικαιωμα της.

και δικο του δικαιωμα , να παει παρακατω αν ξενερωνει να φασωνονται χωρις να προχωρανε.
    γιατι φασωνονται, δεν ειναι οτι μιλανε για ποιηση...

Senior Member
    Όπως το παρουσίασες Γιώργο είναι σαν να παρερμήνευσες το λόγια μας, σαν να την προτρέψαμε να κάνει κάτι με τον τύπο ενώ δεν θέλει. Δεν είπαμε όμως αυτό.Και εσύ και εμείς της είπαμε αν δεν της βγαίνει και κάτι την χαλάει να πάει παρακάτω.

Senior Member
    Θα μιλήσω για μένα προσωπικά: Oποια κοπέλα δεν ήθελα να την εμφανίζω σε δημόσια μέρη (καφετέριες,Clubs,Εστιατόρια,C inema) και από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας το πήγαινα στο σεξουαλικό αδιαφορώντας παράλληλα να γνωρίσω και άλλες πτυχές της προσωπικότητάς της, ήταν γιατί δεν μου άρεσε εμφανισιακά σε βαθμό που να μην θέλω να την κυκλοφορώ και να με βλέπουν πολλά μάτια.
    Με λίγα λόγια,δεν έβλεπα ''μέλλον'' σε εκείνη. Θεωρώ, Μελίνα, πως έχεις αναγνώσει πολύ σωστά το θέμα που υφίσταται,και είναι ολοφάνερο πως τα θέλω σου δεν συμβαδίζουν με τα δικά του.
    Δεν είναι κακό που θέλει Sex ο τύπος. Αλλά το ότι δεν δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον να σε γνωρίσει παράλληλα! Μου δίδεται η εντύπωση πως αν και εφόσον ολοκληρώσεις,θα αρχίσει να εξαφανίζεται εκτός κι αν το Sex μαζί σου αποτελέσει τρομερή και πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον και θελήσει να το επαναλάβει. Αλλά κι αυτό το βλέπω με ημερομηνία λήξης. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Senior Member
    Δεν έχω βγάλει τίποτα από το μυαλό μου. Και είναι μια φράση που λες σε πολλούς εδώ μέσα..
    Είναι καλό να συζητάμε και να λέμε απόψεις αλλά όχι να φτάσουμε σε σημείο να προσβάλλουμε τον άλλον. Και θεωρώ πως σαν άνθρωπος έχω καλή αντίληψη και ξέρω να μιλήσω. Είναι ένα θέμα που δεν με αφορά. Είδα κάτι που θεώρησα λάθος.. Το σχολίασα. Δεν θα συνεχίσω την συζήτηση. Απλά χαλάρωσε λίγο ε.. Δεν γίνεται να έχεις πάντα δίκιο..
    εσυ να χαλαρωσεις (λιγο).
    δεν σε κρινω σαν ανθρωπο. μιλω για τις απαντησεις σου στο συγκεκριμενο θεμα οπου απο το πουθενα, μας επιτεθηκες.
    αν λες κατι διαστρεβλωνοντας αυτο που ειπαμε και χιλιοεξηγησαμε, φυσικα και το εβγαλες απο το μυαλο σου!! γιατι να σε προσβαλει;;;
    δηλαδη, να προσβληθω κι εγω που διαστρεβλωνεις τα τοσο ξεκαθαρα λογια μου;
    οχι δεν θα προσβληθω, προσβλησου μονος σου...

πες την αποψη σου χωρις να αναφερεσαι στις δικες μας, αν δεν θες απαντηση.
    αφου τις διαστρεβλωνεις και δεν καταλαβαινεις τι λεμε, φυσικα και θα απαντησω. πως να γινει τωρα;;

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast