Θέλω μια δεύτερη γνώμη - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 189
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα το ειπα ξεκαθαρα.
    μαλλον βαρεθηκες να διαβασεις.
    της προτεινω να απομακρυνθει.
    θελουν διαφορετικα πραγματα σε αυτην την φαση, και φυσικα δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι θα συμπλευσουν αργοτερα.
    ναι, πιστευω οτι οταν καποιος ξεκιναει μια γνωριμια, δεν ξερει αν θα θελησει σχεση η κατι πιο επιφανειακο.
    εξαιρουνται αυτοι που εχουν ηδη σχεση και το κρυβουν.
    αυτοι θελουν ξεκαθαρα μονο σεξ.
    Εχω διαβασει όλα τα σχόλια και έχω καταλάβει ότι έχουν καταλάβει και οι πιο πολλοι που τοποθετηθηκαν επι του θεματος.τέλος παντων.
    Δηλαδή εσύ όταν ξεκινας μια σχεση δεν ξέρεις αν θελεις να βρεις καποιον άντρα για να κανεις μια ουσιαστικη σχέση η αν τον θες μόνο για σεξ?και στο ξανά λέω γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι ρωτησα γιατί ξεκινας μια σχεση και όχι που θα καταληξει μετά.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by driveme View Post
    Βρε θηρία 7σελιδες σε μια μέρα;; ������Να πω κ γω τη γνώμη μου λοιπόν. Κατά τη γνώμη μου, 3 ενδεχόμενα υπάρχουν. Το πρώτο είναι να έχει άλλη κοπέλα και να κρυβεται(ψιλό χλωμό) το δεύτερο είναι να μη σε γουστάρει και πολύ για έξω κ να μη θέλει καν να μπει στο κόπο να σε γνωρίσει όρθια πάρα μόνο ξαπλωμένη. Και το το τρίτο να θέλει αποκλειστικά μόνο σεξ. Πιο πιθανό θεωρώ το δεύτερο δηλ ότι δεν σε γουστάρει κ πολύ.τωρα τι επιλογές έχεις; πρώτον μένεις και το ζεις και δεύτερον το οποίο και στο συνιστώ για να μην πληγωθεις, απλά σηκώνεσαι και φεύγεις. Είναι αλλού ο τύπος και αλλού εσύ απλά θα ήταν πιο όμορφο πιστεύω να σου ξηγηθει αλλά δεν το κάνει γιατί θα λακισεις.
    Στις δέκα θα τις τυπώσουμε και θα τις κάνουμε βιβλίο..

Θα λέγεται "αλλά λέει η θκεια μου κι άλλα ακούν τα αφτιά μου"

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Στις δέκα θα τις τυπώσουμε και τις κάνουμε βιβλίο..

Θα λέγεται "αλλά λέει η θκεια μου κι άλλα ακούν τα αφτιά μου"
    Χαχαχα ναι Γιώργο έκανε πάταγο το θέμα βλέπω!!
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Καλημέρα.
    Έχεις δίκιο.. Η κοπέλα είναι αντικειμενική και βλέπει πάνω του πράγματα που δεν της αρέσουν.
    Εγώ προσπαθώ να της πω ότι αν βλέπει από τώρα που όπως λέει είναι ενθουσιασμενη πράγματα που δεν της αρέσουν ή δεν την κάνουν να νοιώθει καλά... Όταν "φύγει" ο ενθουσιασμός;
    Α, καταλαβα τι εννοεις , μπορει ναναι κι ετσι .....

Banned
    Κάθε άποψη δεκτή ,ευχαριστώ που ασχοληθηκατε με το θέμα (παρόλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ) .Παθιαστηκατε λίγο παραπάνω ρε παιδιά όμως ????????

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ξανά πες γιατί σε χασα...
    Αναφερομαι όχι τόσο σε εσένα αλλά στην αποψη ότι κάποιος μπορεί να θέλει απλά σεξ, και λέω γενικώς οκ και σεξ να θέλει κάποιος, ειδικά με μια γυναίκα που μιλάνε κάποιες μέρες, θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να βγεις πριν για μια μπύρα πχ. Εγώ τουλάχιστον οπότε έχω βγει πιο πριν, το σεξ ήταν ωραίο σε σχεση με το να ερθει κατ ευθειαν σπιτι και να ειναι αμηχανη η να νοιώθει φθηνή. Οι άντρες νομίζω έχουμε την ψευδαίσθηση ότι αν βγούμε μια φορά θα δεσμευτούμε και λοιπές μαλακιες, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι οι γυναίκες μπορούν και αυτές ανετοτατα να βγουν να περάσουν καλά να πηδηχτουν και αν δεν θελησεις συνέχεια σε χαιρετάνε πρώτες και όλα καλά.
    Όσο για τον τύπο εδώ η έχει καμία γκόμενά η είναι του στυλ τις γράφω στα ..... και έτσι, κρυφομισογυνης. Κάτι μου λέει πάντως για το πρωτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Melina75 View Post
    Κάθε άποψη δεκτή ,ευχαριστώ που ασχοληθηκατε με το θέμα (παρόλο που δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ) .Παθιαστηκατε λίγο παραπάνω ρε παιδιά όμως ????????
    Συμβαίνει συχνά σε αυτό το φόρουμ μην ανησυχείς και νομίζω πήρες αρκετές δευτεροτριτες γνώμες για κάνα μήνα :)
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εχω διαβασει όλα τα σχόλια και έχω καταλάβει ότι έχουν καταλάβει και οι πιο πολλοι που τοποθετηθηκαν επι του θεματος.τέλος παντων.
    Δηλαδή εσύ όταν ξεκινας μια σχεση δεν ξέρεις αν θελεις να βρεις καποιον άντρα για να κανεις μια ουσιαστικη σχέση η αν τον θες μόνο για σεξ?και στο ξανά λέω γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι ρωτησα γιατί ξεκινας μια σχεση και όχι που θα καταληξει μετά.
    ΜΟΝΟ ουσιαστικες σχεσεις θελω να κανω. σεξ μπορω να βρω παντου αν ηθελα μονο σεξ, οπως και καθε γυναικα.
    αλλα ειναι αλλο πραγμα η αρχη μιας γνωριμιας κι αλλο πραγμα η αρχη μιας σχεσης.
    με το καλημερα δεν υπαρχει ποτε η αρχη μιας σχεσης. εδω δεν μιλαμε για καμια αρχη σχεσης. οι ανθρωποι μολις γνωριστηκαν.5 φορες συναντηθηκαν και δεν τα βρισκουν καν. αυτη νοιωθει αβολα και δεν θελει καν να κανουν σεξ, ενω αυτος πιεζει. δεν ξερουμε καν αν ειναι ελευθερος ο τυπος. ποια σχεση;

οταν κανω μια νεα γνωριμια , εννοειται οτι δεν την εχω στο μυαλο μου σαν την αρχη μιας σχεσης.
    δεν νοιωθω σαν σκαρτο εμπορευμα που θελω να πασαρω σε καποιον.νοιωθω πολυ καλη για κατι τετοιο..
    το αν θα ειναι αρχη σχεσης θα το αποφασισω αφου γνωρισω σχετικα τον αλλον και με κερδισει, κι αυτο δεν γινεται ποτε σε μια συναντηση. θελει αρκετες συναντησεις κι αρκετη τριβη.
    κι εννοειται οτι ποτε δεν αποφασιζω οτι θελω σχεση με καποιον αν δεν εχουμε κανει ποτε σεξ, οσο καιρο κι αν παρει αυτο να γινει.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΜΟΝΟ ουσιαστικες σχεσεις θελω να κανω. σεξ μπορω να βρω παντου αν ηθελα μονο σεξ, οπως και καθε γυναικα.
    αλλα ειναι αλλο πραγμα η αρχη μιας γνωριμιας κι αλλο πραγμα η αρχη μιας σχεσης.
    με το καλημερα δεν υπαρχει ποτε η αρχη μιας σχεσης. εδω δεν μιλαμε για καμια αρχη σχεσης. οι ανθρωποι μολις γνωριστηκαν.5 φορες συναντηθηκαν και δεν τα βρισκουν καν. αυτη νοιωθει αβολα και δεν θελει καν να κανουν σεξ, ενω αυτος πιεζει. δεν ξερουμε καν αν ειναι ελευθερος ο τυπος. ποια σχεση;

οταν κανω μια νεα γνωριμια , εννοειται οτι δεν την εχω στο μυαλο μου σαν την αρχη μιας σχεσης.
    δεν νοιωθω σαν σκαρτο εμπορευμα που θελω να πασαρω σε καποιον.νοιωθω πολυ καλη για κατι τετοιο..
    το αν θα ειναι αρχη σχεσης θα το αποφασισω αφου γνωρισω σχετικα τον αλλον και με κερδισει, κι αυτο δεν γινεται ποτε σε μια συναντηση. θελει αρκετες συναντησεις κι αρκετη τριβη.
    κι εννοειται οτι ποτε δεν αποφασιζω οτι θελω σχεση με καποιον αν δεν εχουμε κανει ποτε σεξ, οσο καιρο κι αν παρει αυτο να γινει.
    αρα καταληγουμε οτι ΜΟΝΟ ουσιαστικες σχεσεις θες να κανεις.ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΕΣ.οπως ξερει και η θεματοθετρια τι θελει.ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    και εχω και μια απορια.πως λες οτι θες ουσιαστικες σχεσεις ΜΟΝΟ ενω πιο πανω ειπες ξεκινας μια γνωριμια με λυσσαλεο σεξ?αυτα τα δυο δεν συναδουν.δηλαδη κανεις λυσσαλεο σεξ με καποιον που δεν ξερεις τιποτα γι αυτον ουτε αν ειναι ελευθερος αλλα συναμα θες ουσιαστικες σχεσεις γενικα?δεν καταλαβαινω.
    Last edited by Αποστολια; 07-01-2020 at 09:41.

Senior Member
    Εγώ πάλι ρε παιδιά μπορεί σε κάποια φάση της ζωής μου να λέω ότι γενικά θα ήθελα αυτό και το άλλο, αλλά σε μία γνωριμία τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι θέλω. Ξεκινάω και βλέπω πως θα μου βγει στην πορεία. Αν κάτι με χαλάει, πάω για άλλα, δεν κάθομαι να ψυχαναγκάζομαι μπας και... Το που θα οδηγήσει μία γνωριμία έχει να κάνει και με τον άλλο και με πολλά πράγματα, όχι με το τι έχω στο κεφάλι μου.

Senior Member
    αρα καταληγουμε οτι ΜΟΝΟ ουσιαστικες σχεσεις θες να κανεις.ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΕΣ.οπως ξερει και η θεματοθετρια τι θελει.ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    και εχω και μια απορια.πως λες οτι θες ουσιαστικες σχεσεις ΜΟΝΟ ενω πιο πανω ειπες ξεκινας μια γνωριμια με λυσσαλεο σεξ?αυτα τα δυο δεν συναδουν.δηλαδη κανεις λυσσαλεο σεξ με καποιον που δεν ξερεις τιποτα γι αυτον ουτε αν ειναι ελευθερος αλλα συναμα θες ουσιαστικες σχεσεις γενικα?δεν καταλαβαινω.
    οχι βρε παιδι μου, δεν καταλαβες.
    μαλλον δεν τα εξηγω καλα.
    ξερω, ΟΤΑΝ αποφασισω οτι μια γνωριμια θελω να γινει σχεση.
    αλλα οταν γνωριζω καποιον, που μου αρεσε εμφανισιακα ξερωγω, και βγουμε μερικες φορες, ΔΕΝ το θεωρω αρχη σχεσης. ουτε αυτο που εχει η κοπελα ειναι αρχη σχεσης. αρχη γνωριμιας ειναι.
    οταν κανω μια γνωριμια , ΟΧΙ, δενε χω στο μυαλο μου σχεση, ουτε ουσιαστικη, ουτε ανευ ουσιας. γνωριζω τον αλλον, κανω οτι μου βγει διαθεση να κανω. ΑΝ αρχισει να με ενδιαφερει για κατι παραπανω, τοτε σκεφτομαι σχεσεις και δεσμευσεις και "ουσιαστικα".
    τα καφεδακια και οι βολτες και το σεξ, ειναι στο σταδιο της γνωριμιας. δεν σημαινει οτι θελω και καλα δεσμευση με καποιον επειδη εχω κανει σεξ ... εχει τυχει πανω απο μια φορα να ξενερωσω μετα το σεξ και να μην θελω τπτ μαζι του, ενω ηταν μια χαρα ατομο, οπως εχει τυχει να μην μου αρεσει μετα απο μερικες συναντησεις ειτε εγινε σεξ ειτε δεν εγινε, ενω απο μακρια μου φαινοταν ενδιαφερων. αυτα γινονται στο σταδιο της γνωριμιας. καμια σχεση με "σχεση"...

Senior Member
    Ένα από τα βασικότερα συστατικά μιας ερωτικής σχέσης είναι το σεξ. Όταν μιλάμε για ενήλικες και για ενεργούς σεξουαλικά ανθρώπους, δεν μπορεί να θεωρούμε οτι υπάρχει σχέση χωρίς σεξ. Οπότε ναι, στην αρχή μια γνωριμίας, εφόσον υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον το σεξουαλικό κομμάτι είναι βασικό και συνήθως είναι λυσσαλέο. Αν δεν είναι λυσσαλέο στην αρχή πότε θα είναι κιόλας εδώ που τα λεμε...
    Σεξ δεν κάνεις ως αντάλλαγμα σχέσης ή αγάπης ή ενδιαφέροντος, κάνεις επειδή το γουστάρεις, επειδή σε έλκει ερωτικά ο άλλος. Το αν θα ταιριάξετε και ως άνθρωποι κι αν θα προκύψει σχέση στην συνέχεια αυτό θα φανεί αργότερα.

Οσον αφορά στην θεματοθέτρια η γνώμη μου είναι ότι με τον τύπο δεν ταιριάζουν. Σε αυτή τη φάση θέλουν διαφορετικά πράγματα και θεωρώ οτι κακώς το παλεύει. Το ένστικτο της μια χαρά την προειδοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά. Οχι επειδή εκείνος θέλει λυσσαλέο σεξ, επειδή δεν ταιριάζουν.

Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Εγώ πάλι ρε παιδιά μπορεί σε κάποια φάση της ζωής μου να λέω ότι γενικά θα ήθελα αυτό και το άλλο, αλλά σε μία γνωριμία τις περισσότερες φορές δεν ξέρω τι θέλω. Ξεκινάω και βλέπω πως θα μου βγει στην πορεία. Αν κάτι με χαλάει, πάω για άλλα, δεν κάθομαι να ψυχαναγκάζομαι μπας και... Το που θα οδηγήσει μία γνωριμία έχει να κάνει και με τον άλλο και με πολλά πράγματα, όχι με το τι έχω στο κεφάλι μου.
    ακριβως σονια το που θα οδηγησει μια γνωριμια εχει να κανει με πολλα πραγματα και ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθει.αλλα οταν ξεκινας μια γνωριμια δεν ξερεις τι θες?δεν ξερεις αν θες να κανεις μονο σεξ η αν θες μελλοντικα να δεσμευτεις αν εχει τα κριτηρια που θες ο αλλος?

Senior Member
    ακριβως σονια το που θα οδηγησει μια γνωριμια εχει να κανει με πολλα πραγματα και ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθει.αλλα οταν ξεκινας μια γνωριμια δεν ξερεις τι θες?δεν ξερεις αν θες να κανεις μονο σεξ η αν θες μελλοντικα να δεσμευτεις αν εχει τα κριτηρια που θες ο αλλος?
    οχι βρε αποστολια!! πως να ξερεις τι θες απο τον συγκεκριμενο; αφου δεν τον ξερεις τον ανθρωπο; δλδ οποιον ομορφουλη συναντησεις τον θες και για σχεση;;; εγω, οχι παντως..

george1520
    Guest
    Σε όλες τις σχέσεις έχουμε μια γενική εικόνα για το τι θέλουμε.. Το πως θα εξελιχθεί μετά έχει να κάνει με τον άλλον.

Page 7 of 13 FirstFirst ... 56789 ... LastLast