Έκτακτες φοβάμαι πολύ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Member

Έκτακτες φοβάμαι πολύ

Γεια σας.Την τελευταία βδομάδα έχω αρκετές έκτακτες συστολές μαζί με ταχυκαρδία πράγμα το οποίο με τρομάζει παρα πολύ.Τωρα ας πούμε έχω νιώσει 4-5 εκτακτες σε διάστημα μισης ωρας.Κινδυνευω από τις έκτακτες;Να πω επίσης ότι είχα και κάτι τσιμπηματάκια στην καρδιά μου κατά περιόδους την βδομάδα αυτή.Ειμαι πολύ νέα και με είδαν δυο καρδιολόγοι πριν 5 και 3 μήνες...μου είπαν ότι είμαι μια χαρά.Να ανησυχήσω ρε παιδιά;Έχω τρομάξει πολύ.Το χειρότερο είναι ότι οι έκτακτες και οι ταχυπαλμιες με πιάνουν όταν είμαι τελείως μα τελείως ήρεμη

Senior Member
    όχι, κατηγορηματικά, δεν κινδυνεύεις από τις έκτακτες, ειδικά αφού οι καρδιολόγοι δεν βρήκαν κάτι. Συμβαίνει να σε πιάσουν όταν χαλαρώνεις, μετά από κάποια ένταση, άγχος κλπ.... είναι ένας τρόπος που το σώμα ξεσπάει. Μην τρομάζεις αν συνεχίσεις να τις νιώθεις, φτιάξε ένα χαμομήλι με μια κουταλιά μέλι

Senior Member
    τα ιδια περναω κι εγω... εδω και 10 μερες συμπτωματα στο στηθος.... στο τεστ κοπωσεως που μου εκαναν τελικα επειδη παραπονιομουν για την συνεχεια των ενοχλησεων, φανηκαν καποιες pvcs οπως τις εγραψε ο γιατρος, ο οποιος μου ειπε να μην ασχοληθω καν με αυτες ειναι λογω στρες... οποτε κανε αυτο που ειπε ο νικολας, οσο μπορεις ξεχασε το, να σε ξεχασει και αυτο...

Senior Member
    Οι έκτακτες είναι αθώες.Εγω είχα 1444 σε μια μέρα και πρίν λίγο καιρο που έβαλα χολτερ 2 ημερών μου έβγαλε μόνο 4.δυστυχως αναγκαστικά θα ξαναπάω σε 3 μήνες να ξαναβαλω χολτερ αναγκαστικά χωρίς να πολυψηνομαι.Μη φοβάσαι πάντως δεν είναι κάτι.Εγω παλιά είχα απειρες
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Junior Member
    Έτσι γίνεται πάντα. Όταν ηρεμείς τότε έρχονται οι έκτακτες. Εγώ την λύση την βρήκα με ομοιοπαθητικο φάρμακο. Έχω γράψει και σε άλλα 2 post εδώ για αυτό το θέμα γιατί θέλω ο κόσμος να βρει την υγεία του από αυτές τις κατεστραμμένες έκτακτες συστολές.

Εδώ και 3 μήνες που παίρνω το φάρμακο αυτό 1 φορά την βδομάδα, οι έκτακτες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Όχι εντελώς αλλά έχουν μειωθεί πάρα πολύ.

Senior Member
    Παρούσα!! Από τις έκτακτες ξεκινάνε όλα μου τα προβλήματα. Αυτές έχουν καταστρέψει την καθημερινότητα μου. Δεν είσαι μόνη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pdomazin View Post
    Έτσι γίνεται πάντα. Όταν ηρεμείς τότε έρχονται οι έκτακτες. Εγώ την λύση την βρήκα με ομοιοπαθητικο φάρμακο. Έχω γράψει και σε άλλα 2 post εδώ για αυτό το θέμα γιατί θέλω ο κόσμος να βρει την υγεία του από αυτές τις κατεστραμμένες έκτακτες συστολές.

Εδώ και 3 μήνες που παίρνω το φάρμακο αυτό 1 φορά την βδομάδα, οι έκτακτες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Όχι εντελώς αλλά έχουν μειωθεί πάρα πολύ.
    Πας σε ομοιοπαθητικό?Είναι καλός?Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι?Αν δεν δω και εγώ αποτελέσματα από τα φάρμακα σκέφτομαι πολύ σοβαρά τον ομοιοπαθητικό γιατί ακούω πολλούς ανθρώπους που πάνε και είναι και πολυ καλά μπορώ να πω