Νιωθω χαλια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Εν τω μεταξυ ρε γουρληδες χωρις να λεω πολλα πηγαν καλα οι συνεντευξεις και δεν το περιμενα.Πηγα χωρις προσδοκια.φινγκερς κροστ.
    Φτου-φτου, σκόρδα.

Στειλτε απλα λιγη θετικη ενεργεια.Αυτα.
    Μισό λεπτό, ανάβω τη σόμπα.

Διαβάζοντας πάντως τη συζήτηση αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα είναι μάλλον ευνοϊκά για σένα. Ειδικά βλέποντας αυτό:

Να σου πω το θετικο μονο.Οταν παω Αθηνα(λεω οταν για να το πιστεψω) θα εχω ενα εσοδο.Θα παιρνω δυο ενοικια απο το σπιτι που ζω τωρα το οποιο ειναι μεγαλο και θα χωριστει σε δυο διαμερισματα.Θα εχω δλδ τα λειτουργικα εξοδα να ανταπεξελθω.
    Οπότε υποθέτω ότι απλά ζεις μια δύσκολη περίοδο που θα περάσει. Εντάξει, βρέθηκες εκεί για κάποιο διάστημα, είδες και βίωσες άσχημα πράγματα αλλά στο βάθος της σήραγγας υπάρχει φως. Και το ότι αυτή η σκέψη σε γεμίζει με ελπίδα είναι πολύ ενθαρρυντικό. Άντε, και για Ολλανδία στο επόμενο βήμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Ποια είναι η Άση Μπίλιου;
    Η αστρολόγος
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Η αστρολόγος
    ΟΚ, δεν την έχω ακουστά. Αλλά δεν ασχολούμαι κιόλας. Ξέρεις αν έχει πει κάτι και για μένα;

Σύμφωνα με την Αση Μπιλιου θα ήμουν τρισευτυχισμενη αλλά εγώ με κατάθλιψη με βλέπω (παραδόξως και με γέλιο)

Αν πάρεις φόρα υπολόγισε τον εαυτό σου και προχώρα.
    Χαχα παιδια ειμαστε επισημα φιλοι τωρα...παμε ολοι προς Ολυμπο.Ραντεβου εκει.vox μου ελπιζω μετα απο αρκετες φαπες να πανε ολα καλα.Ναι υπαρχει φως στο τουνελ εε αλλα αντε...φινγκερς κροστ και βλεπουμεεε...η αση μπηλιου δε λεει ποτε καλο λογο για το ζωδιο μου.Δεν την συμπαθουμε λοιπον.Μονο Λιτσα Πατερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    ΟΚ, δεν την έχω ακουστά. Αλλά δεν ασχολούμαι κιόλας. Ξέρεις αν έχει πει κάτι και για μένα;
    Χαχαχα τι ζώδιο είσαι;
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Σύμφωνα με την Αση Μπιλιου θα ήμουν τρισευτυχισμενη αλλά εγώ με κατάθλιψη με βλέπω (παραδόξως και με γέλιο)

Αν πάρεις φόρα υπολόγισε τον εαυτό σου και προχώρα.
    Χαχαχα τι ζώδιο είσαι;
    Το καλυτερο φυσικααα....αιγοκερως...μην ριξτε ντοματες

Senior Member
    Το καλυτερο φυσικααα....αιγοκερως...μην ριξτε ντοματες
    Ωωχχ.. Το ζω αυτό το μαρτύριο κάθε μέρα.. Και στο φόρουμ με βρήκε;
    Μα την ξέρω εγώ την τύχη μου, και μόνη μου να τρέξω δεύτερη θα βγω

Χαχαχα...βασανα ειμαστε εεε?κουραγιο

Λοιπον...ευχειθειτε μου καλη πρωτη μερα στην δουλεια αυριο γουρληδες....εννοειται κλασσικα εχω πολυ αγχος αλλα θα προσπαθησω να το αποβαλλω.Θα λεω απο μεσα μου Χαλαραααα και ολα καλα θα πανε.Πρεπει να κοψω την μιρλα για να προσεγγιζω θετικες καταστασεις.Μου τα λεω για να τα εμπεδωσω.

Senior Member
    Χαχαχα...βασανα ειμαστε εεε?κουραγιο
    Άσε τι είστε
    Μετά που είπες ότι η κατάθλιψη ξαναχτυπά.. Η επόμενη πρόταση έπρεπε να ήταν "είμαι αιγόκερως και είμαι άνεργη".. Να καταλάβουμε και εμείς ότι έχεις κατάθλιψη καθαρά και μόνο επειδή δεν δουλεύεις
    Κόλλημα έχετε με αυτό το πράγμα..

Senior Member
    Λοιπον...ευχειθειτε μου καλη πρωτη μερα στην δουλεια αυριο γουρληδες....εννοειται κλασσικα εχω πολυ αγχος αλλα θα προσπαθησω να το αποβαλλω.Θα λεω απο μεσα μου Χαλαραααα και ολα καλα θα πανε.Πρεπει να κοψω την μιρλα για να προσεγγιζω θετικες καταστασεις.Μου τα λεω για να τα εμπεδωσω.
    Καλη αρχή και διωξε το άγχος..

Χαχαχα....εκλαψα...ναι επρεπε να το πω απο την αρχη...!

Ο αιγοκερως πρεπει παντα να δουλευει για να νιωθει χρησιμος να εχει πενταπλο αριθμο χρηματων στην τραπεζα για να νιωθει ασφαλεια,να ειναι σε ολα τελειος για να μην παθαινει καταθλιψη κτλπ...απλα τα πραγματα...χαχαχα...πλακα κανω αλλα ναι...αιγοκαιρως και ανεργος πληγη ανοιχτη...βαλε και ωροσκοπο τοξοτη μεσα και καταλαβαινεις ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση.

Senior Member
    Ο αιγοκερως πρεπει παντα να δουλευει για να νιωθει χρησιμος να εχει πενταπλο αριθμο χρηματων στην τραπεζα για να νιωθει ασφαλεια,να ειναι σε ολα τελειος για να μην παθαινει καταθλιψη κτλπ...απλα τα πραγματα...χαχαχα...πλακα κανω αλλα ναι...αιγοκαιρως και ανεργος πληγη ανοιχτη...βαλε και ωροσκοπο τοξοτη μεσα και καταλαβαινεις ποσο σοβαρη ειναι η κατασταση.
    Βάλε και ότι γεννηθήκατε για να είστε σοβαροί και κατά τα άλλα είστε πολύ γλυκά πλάσματα.
    Όσο γλυκός μπορεί να γίνει ένας αιγόκερως

Κοιτα...εγω τους αντρες αιγοκερους δεν τους συμπαθω κι ας ανηκουμε στο ιδιο ζωδιο.Τους βρισκω λιγο σεξιστες και παρτακηδες.Οσοι δεν ειστε ετσι συγνωμη.Αναφερομαι μονο σε οσους γνωριζω.Οι γυναικες αυτου του ζωδιου ειναι λιγο καλυτερες αλλα πολυ σφιγμενες και εσωστρεφης και ολα σε κουτακια και χ και τσεκ.Εμενα νομιζω με σωζει λιγο ο τοξοτης.Παντως ασε τι φαινομαστε.Παγοβουνα φαινομαστε αλλα ειναι μεχρι να νιωσουμε εμπιστοσυνη και να λιωσουμε.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast