Αγαπημενες σειρες - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 339
    george1520
    Guest
    Εγώ είμαι στο 5.. Σιγά σιγά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Τελικα δεν το ειδα ακομα...χαζευα γιουτουμπ χθες,σημερα θα τελειωσω το unorthodox ( καλο) και μετα εχω ορεξη για ταινια...παιδια σημερα ειναι η πρωτη μερα μετα απο τοσο καιρο που θελω να βολταρω αλλα εχει σκατοκαιρο...αναρωτιεμαι αν θα κανω γουρουνια στο σουπερμαρκετ με δρακουλινια σημερα...μια ζωη την εχουμε λεω...
    Κι εγω χθες βραδυ εναν πελωριο σακο με δρακουλινια σκεφτομουν. α κι εναν μικροτερο τσιπς κυμματιστα βαρβεκιου η κατι αναλογο.

Πηγα να γραψω "μεσα στο μυαλο μου εισαι", αλλα αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι η καραντινα μεσα σε ολων μας μπρρρ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Τελικα δεν τα αγορασα.Λεω μιας και δουλευω να προσεξω την διατροφη μου.Στην τελικη μ αρεσουν τα εναλλακτικα σνακς μου,συγχιστηκα ομως με δυο μουλαρες που εμ δεν φορουδαν μασκες εμ δημιουργησαν ουρες γιατι ειχαν φορτωσει ενα καροτσι με τροφιμα για τρεις μηνες.Απορω με κατι τετοιους...δεν νιωθουν ντροπηηηη;;;

ntinti
    Guest
    Εγώ πάλι ένα επεισόδιο βλέπω και μετά δεν μπορώ τα παρατάω .....
    Θα κάνω κάνα 2 μηνο να τελειώσω αυτό που βλέπω και να πιάσω το άλλο....

Παρέα παντα με τα Αγαπημένα μου σποράκια ,δρακουλινια πακοτινια απαγορεύονται μετά δινοπαθει το στομάχι μου....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγώ πάλι ένα επεισόδιο βλέπω και μετά δεν μπορώ τα παρατάω .....
    Θα κάνω κάνα 2 μηνο να τελειώσω αυτό που βλέπω και να πιάσω το άλλο....

Παρέα παντα με τα Αγαπημένα μου σποράκια ,δρακουλινια πακοτινια απαγορεύονται μετά δινοπαθει το στομάχι μου....
    Και εγώ παρέα με αυτά που λές..Δεν τα αφήνω από το χέρι μου
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Τελικα δεν τα αγορασα.Λεω μιας και δουλευω να προσεξω την διατροφη μου.Στην τελικη μ αρεσουν τα εναλλακτικα σνακς μου,συγχιστηκα ομως με δυο μουλαρες που εμ δεν φορουδαν μασκες εμ δημιουργησαν ουρες γιατι ειχαν φορτωσει ενα καροτσι με τροφιμα για τρεις μηνες.Απορω με κατι τετοιους...δεν νιωθουν ντροπηηηη;;;
    Εξορμησεις εκανα κι εγω σε σουπερ γιατι να την χτιζω λιγη λιγη την καραντινα απλα αδυνατο για λογους πρακτικους, αλλα οχι και για τριων μηνων προμηθειες καθε φορα, και ειμαι και ενας ανθρωπος. Επιπλεον απαραβατα δεν πηγαινα αν δεν ειχα συμπληρωσει 6 μερες σε απομονωση χωρις κανενα συμπτωμα. Αυτα εκ των ων ουκ ανευ θα 'πρεπε να' ναι αλλα ναι τα γνωστα
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Εξορμησεις εκανα κι εγω σε σουπερ γιατι να την χτιζω λιγη λιγη την καραντινα απλα αδυνατο για λογους πρακτικους, αλλα οχι και για τριων μηνων προμηθειες καθε φορα, και ειμαι και ενας ανθρωπος. Επιπλεον απαραβατα δεν πηγαινα αν δεν ειχα συμπληρωσει 6 μερες σε απομονωση χωρις κανενα συμπτωμα. Αυτα εκ των ων ουκ ανευ θα 'πρεπε να' ναι αλλα ναι τα γνωστα
    Και να μην εχουμε συμπτωματα δεν εχει σημασια,η μασκα επιβαλλεται αφου υπαρχουν ασυμπτωματικοι φορεις.Γενικα το το θεωρω γαιδουρια να ψωνιζουν καποιοι για εναν λοχο και να στερουν απο τους υπολοιπους βασικα αγαθα.Κι αν θελουν να μην υπαρχει συνωστισμος καλυτερα να απαγορευσουν πλεον τα καροτσια.
    Κοριτσια σας κανω εικονα με τα δρακουλινια στο χερι...χαχαχα

Senior Member
    Και να μην εχουμε συμπτωματα δεν εχει σημασια,η μασκα επιβαλλεται αφου υπαρχουν ασυμπτωματικοι φορεις.Γενικα το το θεωρω γαιδουρια να ψωνιζουν καποιοι για εναν λοχο και να στερουν απο τους υπολοιπους βασικα αγαθα.Κι αν θελουν να μην υπαρχει συνωστισμος καλυτερα να απαγορευσουν πλεον τα καροτσια.
    Χαχαχα κάνε εδώ εικόνα..Εγώ με δρακουλινια και m&m's στο χέρι και να τρώω συνέχεια..Με δύο παιδιά γύρο μου που δεν τρώνε τέτοια πράγματα.. Άντε βρες ποιος είναι πιο παιδί χαχαχα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Ρε δεν υπάρχουν οι τύποι έχει δυο εβδομάδες δεν μπορώ να βρω σπόρια τι διανοηστε???άλλοι δεν βρίσκουν χαρτιά υγείας και εδώ σε έμενα δεν εχουν σπόρια, αλευρι γα κέικ σνακ γαριδακια ολα τα ραφια αδεια...τι στο καλο και στο πατάρι έβαλαν τριφιμα

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Χαχαχα κάνε εδώ εικόνα..Εγώ με δρακουλινια και m&m's στο χέρι και να τρώω συνέχεια..Με δύο παιδιά γύρο μου που δεν τρώνε τέτοια πράγματα.. Άντε βρες ποιος είναι πιο παιδί χαχαχα
    Αχαχα...παντως νομιζω εσυ κι η Ντιντη πρεπει να δειτε το νοικοκυρες σε απογνωση...!!!Ειδικα μαθηματα διαπαιδαγωγησης απο Γκαμπριελ Σολις...πολυ γελιοο

ntinti
    Guest
    Εγω πια ημουνα που ημουνα υστερο με την καθαριότητα τώρα άστα να πάνε .....
    Τώρα ξεκίνησα οργάνωση στα ντουλάπια της κουζίνας....
    Κάποια φάση σήμερα επιασα τον ευατο μου να βάζω στη σειρά μέχρι και τα κουταλάκια του γλυκού ....
    Με κοιτάει ο συζηξ και μου λέει ντυσου να σε πάω μια βόλτα με το αυτοκίνητο γιατί μέχρι και τις οδοντογλυφίδες θα πιάσεις να βάλεις στην σειρά....

Senior Member
    Μεσα σε 6 μερες εχουν εκδηλωθει τα συμπτωματα γιατι τοσο ειναι ο χρονος επωασης... Αν μετα απο τοσες μερες γνησιας αυτοαπομονωσης βγεις εξω δεν εχεις κατι να μεταδωσεις και απουσια μασκας μονο να κολλησεις υπαρχει κινδυνος. Στο σουπερ ομως μπορουσα να προσεχω ετσι κι αλλιως.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αχαχα...παντως νομιζω εσυ κι η Ντιντη πρεπει να δειτε το νοικοκυρες σε απογνωση...!!!Ειδικα μαθηματα διαπαιδαγωγησης απο Γκαμπριελ Σολις...πολυ γελιοο
    Εva Longoria!Εγκρίνω!

Senior Member
    Χαχαχα εγώ το έχω δει

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ρε δεν υπάρχουν οι τύποι έχει δυο εβδομάδες δεν μπορώ να βρω σπόρια τι διανοηστε???άλλοι δεν βρίσκουν χαρτιά υγείας και εδώ σε έμενα δεν εχουν σπόρια, αλευρι γα κέικ σνακ γαριδακια ολα τα ραφια αδεια...τι στο καλο και στο πατάρι έβαλαν τριφιμα
    Και εδώ το ίδιο..Ούτε σπόρια και λείπουν και τα περισσότερα πράγματα που παίρνω για το μωρό..Άστα να πάνε

Page 14 of 23 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast