Αγαπημενες σειρες - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 339
    Senior Member
    (A επισης το neolithic ειναι ατακα απο τη 2η σεζον δεν το ειπα για να ακουστω αρπαγμενος οκ διευκρινισα φευγω)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Χα...

...We've had it since the Neolithic.

Που το ακυρωσαν, ακυρωσαν και κομματι της ψυχης μουυυυγιατι.
    Αχαχαχα...are u on my cluster???ποσο θεοτητα σειρα,η πιο ακριβη παραγωγη του νετφλιξ.Τουλαχιστον ομως δικαιωθηκαμε και πηραμε ενα τελος διωρο.

Παρτε να χετε τα νεουδια...person of interest,prison break ,the dark,the oa,stranger things,locke&key,westworld,the 100,homeland,altered carbon,suits,desperate housewives,elite,la casa de papel,mindhunter,unbelievable,what if,you,dead to me,how i met your mother,3%,the rain,bonfire destiny,freud,caliphate,
    The mire,bates motel,alias grace,nikita
    Επεται και συνεχεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Αχαχαχα...are u on my cluster???ποσο θεοτητα σειρα,η πιο ακριβη παραγωγη του νετφλιξ.Τουλαχιστον ομως δικαιωθηκαμε και πηραμε ενα τελος διωρο.

Παρτε να χετε τα νεουδια...person of interest,prison break ,the dark,the oa,stranger things,locke&key,westworld,the 100,homeland,altered carbon,suits,desperate housewives,elite,la casa de papel,mindhunter,unbelievable,what if,you,dead to me,how i met your mother,3%,the rain,bonfire destiny,freud,caliphate,
    The mire,bates motel,alias grace,nikita
    Επεται και συνεχεια
    Wow freeze all motor functions, we have a new number.

Σχεδον ολα η τα εχω δει η τα εχω στη λιστα, αλλα τωρα θα προσθεσω κι αλλααααθενκς. το suits το σταματησα στην 4η σεζον νομιζω γιατι αρχισαν παλι τα ωραια τους οι δημιουργοι με σεξισμο και ομοφοβικα αστεια.

Επισης Ray Donovan πρεπει να το ξαναπιασω το αφησα στην 5η.

Στο The Rain εμαθα πως ακουγονται οι Δανοι οταν μιλουν, αλλα οχι πως στη ευχη καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον.

(αστειευομαι λατρευω την προφορα.)

υγ I am Not ok With This, the kominsky method, the night manager, jessica jones την πρωτη σεζον οπωσδηποτε, χμμ τι αλλο
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Σχεδον ολα η τα εχω δει η τα εχω στη λιστα, αλλα τωρα θα προσθεσω κι αλλααααθενκς. το suits το σταματησα στην 4η σεζον νομιζω γιατι αρχισαν παλι τα ωραια τους οι δημιουργοι με σεξισμο και ομοφοβικα αστεια.

Στο The Rain εμαθα πως ακουγονται οι Δανοι οταν μιλουν, αλλα οχι πως στη ευχη καταλαβαινουν ο ενας τον αλλον.

υγ I am Not ok With This, the kominsky method, the night manager, jessica jones την πρωτη σεζον οπωσδηποτε, χμμ τι αλλο
    Freeze all motor functions....χαχαχα εισαι θεουλης...
    Dolores??? παντως την ψυχη μας βγαζουμε με τον νεο κυκλο...ελεος...to the rain να πουμε οσοι φοβουνται λογο καταστασης που ζουμε να μην το δουν...η jessica ηταν καλυτερη στον πρωτο κυκλο μετα ψιλοχαλασε...παντως ρε συ το sense8 ειναι απο τις μεγαλυτερες αγαπες μου...θελω δικο μου cluster στα αληθεια... και εννοειται αγαπημενη μου η sun...σιγουρα δεν ειναι σειρα για ομοφοβικους...

Senior Member
    Freeze all motor functions....χαχαχα εισαι θεουλης...
    Dolores??? παντως την ψυχη μας βγαζουμε με τον νεο κυκλο...ελεος...to the rain να πουμε οσοι φοβουνται λογο καταστασης που ζουμε να μην το δουν...η jessica ηταν καλυτερη στον πρωτο κυκλο μετα ψιλοχαλασε...παντως ρε συ το sense8 ειναι απο τις μεγαλυτερες αγαπες μου...θελω δικο μου cluster στα αληθεια... και εννοειται αγαπημενη μου η sun...σιγουρα δεν ειναι σειρα για ομοφοβικους...
    Χαχα ειχα γελασει πολυ που ενας φαν της σειρας το ειχε φωναξει στην Evan Rachel Wood ενω ψωνιζε στο mall. Ουτε ο δευτερος κυκλος δε μου πολυ αρεσε εκτος απο τα δυο επεισοδια που ηταν στο πνευμα του πρωτου με εμφαση την υποκειμενικοτητα του χρονου και του εεε υποκειμενου. Αυτο με το the rain εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει, χωρια που ειναι να χαλασει κι ο καιρος... Τωρα αρχισα το Travelers. Το sense8 καταφερε να αποτυπωσει τοσο καλα την ιδεα του cluster που πραγματικα δεν εχω αγαπημενο χαρακτηρα. Βασικα το cluster ειναι χαρακτηρας κι απο μονος του. Some of my best friends are Sapiens!! χαχαχ. Η εισαγωγη επισης ειναι η αγαπημενη μου δεν την εκανα σκιπ ουτε μια φορα. Τελος οι σειρες της μαρβελ κατι εχουν και ψοφανε δεν ξερω και το Daredevil πολυ δυνατα ειχε ξεκινησει οπως και το Luke Cage.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κανάλι με κριτικές σειρών,ταινιών κλπ.
    Ωραία φαση,να κάθεσαι το βραδάκι και να παρακολουθείς αυτά τα βίντεο.

https://www.youtube.com/channel/UC8A...AgLC4fWrmKte-A

Χαχα ειχα γελασει πολυ που ενας φαν της σειρας το ειχε φωναξει στην Evan Rachel Wood ενω ψωνιζε στο mall. Ουτε ο δευτερος κυκλος δε μου πολυ αρεσε εκτος απο τα δυο επεισοδια που ηταν στο πνευμα του πρωτου με εμφαση την υποκειμενικοτητα του χρονου και του εεε υποκειμενου. Αυτο με το the rain εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει, χωρια που ειναι να χαλασει κι ο καιρος... Τωρα αρχισα το Travelers. Το sense8 καταφερε να αποτυπωσει τοσο καλα την ιδεα του cluster που πραγματικα δεν εχω αγαπημενο χαρακτηρα. Βασικα το cluster ειναι χαρακτηρας κι απο μονος του. Some of my best friends are Sapiens!! χαχαχ. Η εισαγωγη επισης ειναι η αγαπημενη μου δεν την εκανα σκιπ ουτε μια φορα. Τελος οι σειρες της μαρβελ κατι εχουν και ψοφανε δεν ξερω και το Daredevil πολυ δυνατα ειχε ξεκινησει οπως και το Luke Cage.
    Ααχχ...το αγαπημενο μου...μακαρι να ειμασταν ολοι 8...και σε ποσα μερη μας ταξιδευσε...το daredavil ξεκινησε καλα κ μας τα χαλασε...οντως οι σειρες της μαρβελ ειναι λιγο cheesy... και το ironfist αογοητευτικο...πιο πολυ μ αρεσε η σειρα που επαιζαν ολοι μαζι...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εσενα σε σκεφτομουν σημερα,ειχες μερες να γραψεις!ευτυχως εδωσες το παρων!
    Ολα καλά, τώρα που κάθομαι σπίτι ξέρεις λιώνω σε σειρές [emoji14] και δεν μπαίνω και πολύ..
    Εσύ όλα καλά;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Εχω ακούσει τόσο καλά λόγια,αλλά δεν το εχω δει.
    Πρέπει να το δεις οπωσδήποτε.έχω δει 3 κύκλους σε 2 μέρες μονο αυτο σου λέω

Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ολα καλά, τώρα που κάθομαι σπίτι ξέρεις λιώνω σε σειρές [emoji14] και δεν μπαίνω και πολύ..
    Εσύ όλα καλά;
    Εε μου την σπαει ο μαλακας στην δουλεια...αν εξαιρεσουμε αυτο,καλα ειμαι...αχ κ γω θελω να λιωσωωω στις σειρες

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ που ενίοτε χαζεύω τα best of των Simpsons τι να πω?

Πες το μου και αυτό
    Guest

Ray donavan θεϊκό!! Έχω δει όλους τους κύκλους. Αγαπημένες μου seasons απο την πρώτη μεχρι την τέταρτη.. Δεν λέω αλλα μην θεωρηθεί spoiler [emoji14]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ray donavan θεϊκό!! Έχω δει όλους τους κύκλους. Αγαπημένες μου seasons απο την πρώτη μεχρι την τέταρτη.. Δεν λέω αλλα μην θεωρηθεί spoiler [emoji14]
    Οκ θα το εχω κατα νου παρακολουθωντας την 5η... περιμενοντας το plot twist thanks που μου-το-ειπες-και-αυτο

Senior Member
    Για μενα , ως παλαιοτερος , τις χαρακτηριζω ολες σκουπιδια , αλλα εχω δει στα 80s , και στα early 90s , αλλου ειδουςς τηλεοραση/σειρες , που δεν μπορω με τα λογια να περιγραψω ........ τωρα τι σας λεει ο παππους !!!

Senior Member
    Ο Κρατούμενος,Δράκουλας ,Suits...όλα από Netflix...
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

Page 7 of 23 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast