Μεθυση , χαπια και ερωτας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    δεν μπορεί να χαλαρώσει την καταλαβαίνω απόλυτα.θέλει κάθε λεπτό και στιγμή να το περνάει μαζί του να ξέρει τι κάνει με ποιον είναι με ποιον μιλάει.
    είναι σαν μια οργανική ανάγκη που δεν μπορείς να την ορίσεις.πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στην αρχή ίσως αργότερα ξεθωριάζουν λίγο τα πράγματα και βλέπεις πιο ξεκάθαρα αλλά τώρα δεν μπορείς να δεις τίποτα πέραν από το πρόσωπό του.
    Ισως αργοτερα ξεθωριάζουν?
    Ναι καλά.....
    Βασικα το ποτε θα δουμε πιο ξεκαθαρα την όλη κατάσταση, ειναι καθαρα δικη μας υποθεση..
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Originally posted by λίτσα
    αυτό είναι το σωστό και έτσι πρέπει να γίνεται για να κρατιούνται οι ισορροπίες αλλά στην αρχή αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις.
    μιλάω γιατί το έχω κάνει αυτό το λάθος και σε πολύ πιο έντονο βαθμό......
    άστα ας μην ξύνω πληγές.......
    το θέμα είναι πως την φίλη μας την έχει πάρει από κάτω φοβάται μήπως τον έχασε και πρέπει να αναπτερωθεί το ηθικό της, για αυτό της είπα πως δεν παρατάμε τα όνειρά μας στην πρώτη δυσκολία..
    Αχ Λιτσακι μου
    τελικα
    εμεις οι δυο εχουμε κοινα
    Δεν μπορεις να μαθεις πως είναι να κρατας τις ισοσσοπιες αν δεν τις χασεις πρωτα...

Ακομα κι αυτο που γινεται, γινεται για καλό,
    αρκει η φίλη μας η Μαριω να το αξιοποιησει σωστα.

Μια καλή ευκαιρία για να μαθεις
    1. Να ΒΛΕΠΕΙΣ περα απο τα συναισθηματα σου
    2. Να αυτοκυριαρχείσαι μπροστα σε μια μεγάλη σου ορμη.

Μαθηματα ζωης ειναι αυτα Μαρακι μου.

Banned
    Originally posted by maria...

απο εκει κ περα στραβωσα ασχημα κ τον καλουσα καθε ενα δευτερολεπτο αχαχαχ

εισαι αντροδιωχτης.

Senior Member
    ναι γιαυτο κανονισα κ γω να βρω δουλεια σιντομα για να του δειξω οτι δεν εξατριεται η ζωη μου απο την παρουσια του.και να ασχολουμε με κατι να ξεχνιεμαι.ολη μερα καθομαι λολ.
    θα του ζητησω συγνωμη και θα γινω οπως πρωτα.δεν εκανα κατι το ασυνχωριτο.
    Μαρία,
    νομιζω οτι το \"όπως πρωτα\" αναφερεται στην πλευρα εκεινη του εαυτου σου που βρίσκεται υπό έλεγχο..προσεχει..φαινεται ψυχραιμη, αυτοκυριαρχημενη, σιγουρη. Το αντιλαμβανομαι σωστα;
    Νομιζω οτι μετα το σκηνικο του εδειξες μια αλλη πλευρα σου,
    που βρισκεται στο άλλο άκρο. Σε παρομοιες στιγμες, εχω αυτοχαρακτηρισει τον εαυτο μου ως \"υστερικη\"... Πλήρης απουσία ελεγχου, παρορμητισμος και επιμονη υστερια να παρω εστω κιενα σημαδι απο τον αλλο... πεισμα, θολωμα.

Σαν να εκτεθηκες, σαν να φοβασαι, μηπως τωρα που ειδε κι αυτη την ασυγκρατητη πλευρα σου, ξενερωσει...?

Senior Member
    μακαρι να με σινχορσει.στο μεθηση του εγραψα ενα σωρο ψεματα οτι ειμαι απιστη κλπ αχαχ
    Εχεις το ακαταλογιστο
    Μην αγχωνεσαι κουκλα μου,
    απλα αυτός εχει γίνει το αγχολυτικό σου,
    εχεις εθιστει σε αυτον, στην παρουσια του....

Στο χερι σου ειναι να παρεις αποστασεις απο αυτη την εξη σου!
    Θα τα καταφερεις, κι ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    Originally posted by weird
    ναι γιαυτο κανονισα κ γω να βρω δουλεια σιντομα για να του δειξω οτι δεν εξατριεται η ζωη μου απο την παρουσια του.και να ασχολουμε με κατι να ξεχνιεμαι.ολη μερα καθομαι λολ.
    Μαρία,
    νομιζω οτι το \"όπως πρωτα\" αναφερεται στην πλευρα εκεινη του εαυτου σου που βρίσκεται υπό έλεγχο..προσεχει..φαινεται ψυχραιμη, αυτοκυριαρχημενη, σιγουρη. Το αντιλαμβανομαι σωστα;
    που βρισκεται στο άλλο άκρο. Σε παρομοιες στιγμες, εχω αυτοχαρακτηρισει τον εαυτο μου ως \"υστερικη\"... Πλήρης απουσία ελεγχου, παρορμητισμος και επιμονη υστερια να παρω εστω κιενα σημαδι απο τον αλλο... πεισμα, θολωμα.

Σαν να εκτεθηκες, σαν να φοβασαι, μηπως τωρα που ειδε κι αυτη την ασυγκρατητη πλευρα σου, ξενερωσει...?

Φοβαμαι οτι δεν θα του αρεσε αυτος ο εαυτος μου.νταξη μεθυσα τι να λεγα?ανθρωπινα λαθη ειναι αυτα,δεν σκοτωσα και κανεναν.μονο να τον νιωθω κοντα μου ηθελα.ειμαι ερωτευμενη μαζι του,ειχα να ερωτευτω 5 χρονια.με εχει συγλονισει

Senior Member
    Originally posted by weird
    Μαρία,

Φοβαμαι οτι δεν θα του αρεσε αυτος ο εαυτος μου.νταξη μεθυσα τι να λεγα?ανθρωπινα λαθη ειναι αυτα,δεν σκοτωσα και κανεναν.μονο να τον νιωθω κοντα μου ηθελα.ειμαι ερωτευμενη μαζι του,ειχα να ερωτευτω 5 χρονια.με εχει συγλονισει
    ¨

Κι ειναι υπέροχο που ζεις κατι τόσο δυνατο!!!
    Αν οχι όλες, οι περισσότερες τα χουμε κανει βρε μαρια.. αυτο ειναι ο ερωτας, μια ακρότητα.
    Σε φερνει σε επαφη, με τα πιο ακραια κομματια σου, τις περιοχες οπου εχεις τον λιγοτερο ελεγχο..

Senior Member
    ευχομαι τουλαχιστον να κανει να παρω το βραδινο ζαναξ μετα το χθεσηνο μεθυσι γιατι περνω την γιατρο κ δεν το σηκωνει.δεν ειμαι καλα ειμαι στην τσιτα και πηρα το ζαναξ να ηρεμησω .μου ειπε αυτο τον καιρο να παρω για καμια 10αρα μερες το βραδι ζαναξ 0.25 και το φοβαμαι το ατιμο.μ χει καρφωθει η ιδεα οτι μπορει με το ζαναξ να παθω εφραγμα.

Senior Member
    α!μου στειλε μνμτα ο καλος μου τι κανω.αλλα καπως προστιχα.αντι να ρωτησει τι κανω εγω π.χ ρωτησε τι κανει το μουν__ι του.

Senior Member
    ευχομαι τουλαχιστον να κανει να παρω το βραδινο ζαναξ μετα το χθεσηνο μεθυσι γιατι περνω την γιατρο κ δεν το σηκωνει.δεν ειμαι καλα ειμαι στην τσιτα και πηρα το ζαναξ να ηρεμησω .μου ειπε αυτο τον καιρο να παρω για καμια 10αρα μερες το βραδι ζαναξ 0.25 και το φοβαμαι το ατιμο.μ χει καρφωθει η ιδεα οτι μπορει με το ζαναξ να παθω εφραγμα.
    Ειναι απλα μια ιδεα
    Μην της δινεις τόση σημασια
    και τόση εξουσία.

Senior Member
    δλδ σιγουρα θα ηρεμησω τωρα με το ζαναξ?εχω σφικτει οι μυες μ και δεν μπορω να ανασανω.

Banned

το μουν__ι του.

καλε?
    κρεμαλα παιζουμε?

Senior Member
    δεν ειμαι καλα θα κανω εμετο το ζαναξ.

Senior Member
    δλδ σιγουρα θα ηρεμησω τωρα με το ζαναξ?εχω σφικτει οι μυες μ και δεν μπορω να ανασανω.
    maraki γι αυτο δεν στα εδωσε η γιατρος σου; για να ηρεμησεις...

Senior Member
    Συνελθε.
    Ηρεμησε.
    Κι ολα θα πανε καλα...
    Αστο να δρασει το καημενο.΄

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast