βοηθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: βοηθεια

Member

βοηθεια

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΑΤΙ ΕΜΜΟΝΕΣ......ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ?ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ....

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΤΙ ΕΚΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ......

ΠΧ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ???ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......
    ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΝΕ ΕΥΑΤΟΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ....
    ΟΛΟ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ......

Senior Member
    επειδή δεν έχω καταλάβει καλά τι παθαίνεις; κάποιου είδους αμνησία.δεν θυμάσαι πράγματα ή νομίζεις πως πιέζεσαι να μην θυμάσαι πράγματα;
    τον εαυτό σου γιατί τον κατηγορείς και τον ενοχοποιείς;πιστεύεις πως κάνεις κάτι λάθος;
    προσπάθησε να το συζητήσεις με κάποιον γνωστό σου σαν αρχή έτσι απλά για να το βγάλεις από μέσα σου και να σου πει μια γνώμη.αν δεις πως δεν ησυχάζεις τότε δες έναν ειδικό, αν νομίζεις ότι το χρειάζεσαι βέβαια και πως θα σε βοηθήσει αυτό.
    μην κάνεις το λάθος όμως και απομακρύνεσαι όπως λες από τους δικούς σου ανθρώπους.
    να είσαι καλά τώρα και για πάντα.