Προβλημα με ερπη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Quote Originally Posted by kafedrakos View Post
    Γιάνναρε έχεις mail να σου στείλω;
    [email protected]

Senior Member
    Οκ dude έστειλα

Quote Originally Posted by kafedrakos View Post
    Οκ dude έστειλα
    οκ.Κατι αλλο αφροδησιολογο δεν εχω στην περιοχη μου, ανδρολογος-ουρολογος κανει ετσι?

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by gianis16 View Post
    οκ.Κατι αλλο αφροδησιολογο δεν εχω στην περιοχη μου, ανδρολογος-ουρολογος κανει ετσι?
    Ναι κάνει. Άμα χρειαστείς και αφροδισιολογο θα στο πει ο ίδιος.
    Γιάννη μην το καθυστερείς άλλο, ελπίζω να έκλεισες ραντεβού. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.

Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Ναι κάνει. Άμα χρειαστείς και αφροδισιολογο θα στο πει ο ίδιος.
    Γιάννη μην το καθυστερείς άλλο, ελπίζω να έκλεισες ραντεβού. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.
    λοιπον.Διαβασααυτο το ερθρο και επεσα πανω σε αυτο που εχω παρακατω και το googlαρα και βλεπω να ταυτιζονται τα συμπτωματα.
    Κηλίδες Fordyce (Fordyce spots) Οι κηλίδες Fordyce είναι μικρά κιτρινωπά ή λευκά σημάδια στην βάλανο ή στον κορμό του πέους. Οι κηλίδες Fordyce είναι σμηγματογόνοι αδένες (μικροσκοπικοί αδένες που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας) χωρίς θύλακες τρίχας. Μπορούν επίσης να εμφανίζονται στο εσωτερικό των μάγουλων ή στα χείλη και αναπτύσσονται στο 80-95% των ενηλίκων. Οι κηλίδες Fordyce είναι γενικά αβλαβείς και δεν χρειάζονται θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr
    https://www.google.com/search?client...FgIeSkGdEnsbM:
    αμα ειναι αυτο ειναι σκετικα ακακο.

Senior Member
    Ήμουν σίγουρος!

Senior Member
    Εχω ενα προβλημα.Κατα 99% εχω ερπη γενετικων οργανων.Τι μπορει να σημενει αυτο για την σεξουαλικη ζωη μου στο μελλον?
    Είναι επίσημη διάγνωση γιατρού αυτό;

Ο έρπης είναι μια πολύ μεταδοτική ασθένεια που οφείλεται σε ιό. Δυστυχώς τα προφυλακτικά είναι ανεπαρκή γιατί ο ιός αυτός μπορεί να μεταδοθεί και με δερματική επαφή. Αν συνεχίσεις να είσαι σεξουαλικά ενεργός, είναι πολύ πιθανό ότι θα τον μεταδώσεις κι εσύ με τη σειρά σου κάποια στιγμή, όσο προσεκτικός κι αν είσαι στη χρήση προφυλακτικού. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις σωστή επικοινωνία με μια πιθανή παρτενέρ πριν κάνετε ο,τιδήποτε και να είσαι ειλικρινής. Εδώ θα διαβάσεις μερικές γενικές οδηγίες για το πώς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Όπως βλέπεις εκεί, ο έρπης είναι πάρα πολύ κοινός: πάνω από 1 στους 6 στο εύρος ηλικιών 14-49 έχει έρπη! (δεδομένα Η.Π.Α.)

ΕΙμαι 28 και εχω ελαχιστες εμπειριες δυστηχως.Ειχατε εσεις συντροφο με αυτο το προβλημα και πως το αντιμετοπισατε?ευχαριστω
    Δεν είχα ποτέ ΣΜΝ, οπότε σ' αυτό το θέμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με κάποιο τρόπο, πέρα από το να σου πω ότι πρέπει οπωσδήποτε να δεις ένα γιατρό αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Quote Originally Posted by Vox View Post
    Είναι επίσημη διάγνωση γιατρού αυτό;

Ο έρπης είναι μια πολύ μεταδοτική ασθένεια που οφείλεται σε ιό. Δυστυχώς τα προφυλακτικά είναι ανεπαρκή γιατί ο ιός αυτός μπορεί να μεταδοθεί και με δερματική επαφή. Αν συνεχίσεις να είσαι σεξουαλικά ενεργός, είναι πολύ πιθανό ότι θα τον μεταδώσεις κι εσύ με τη σειρά σου κάποια στιγμή, όσο προσεκτικός κι αν είσαι στη χρήση προφυλακτικού. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχεις σωστή επικοινωνία με μια πιθανή παρτενέρ πριν κάνετε ο,τιδήποτε και να είσαι ειλικρινής. Εδώ θα διαβάσεις μερικές γενικές οδηγίες για το πώς να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Όπως βλέπεις εκεί, ο έρπης είναι πάρα πολύ κοινός: πάνω από 1 στους 6 στο εύρος ηλικιών 14-49 έχει έρπη! (δεδομένα Η.Π.Α.)

Δεν είχα ποτέ ΣΜΝ, οπότε σ' αυτό το θέμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω με κάποιο τρόπο, πέρα από το να σου πω ότι πρέπει οπωσδήποτε να δεις ένα γιατρό αν δεν το έχεις ήδη κάνει.
    Αυριο η μεθαυριο θα παω στο γιατρο αλλα οπως ειπα παραπανω πλεον πιστευω οτι δεν εχω γιατι υπαρχουν συμπτωματα αλλως παθησεων που μοιαζουν με ΣΜΝ.Σε λιγες μερες θα σας πω.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    λοιπον.Διαβασααυτο το ερθρο και επεσα πανω σε αυτο που εχω παρακατω και το googlαρα και βλεπω να ταυτιζονται τα συμπτωματα.

https://www.google.com/search?client...FgIeSkGdEnsbM:
    αμα ειναι αυτο ειναι σκετικα ακακο.
    Διάγνωση μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει, ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε το Google.
    Σε όλες τις παθήσεις δεν εμφανίζουμε όλοι τα ίδια και όλα τα συμπτώματα.
    Μετά το ραντεβού με τον γιατρό θα είσαι σίγουρος για το τι έχεις και πως αντιμετωπίζεται.
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Page 2 of 2 FirstFirst 12