Results 31 to 34 of 34
Thread: Κριση αγχους απο ελλειψη παρεας
-
05-03-2020, 16:50 #31
Ναι μοναδική λύση είναι ν σταματήσει να τον καλομαθαινει ο πατέρας μ κ να φύγει Ελλάδα στην μάνα του η οποία δν θελει υποχρεώσεις αλλά αυτός κάθεται εδώ γιατί κάνει ότι γουστάρει ενώ Ελλάδα τον βρίζει η άλλη ν πει για δουλειά η θα του βάλει αστυνομία ν φύγει !
Εδώ κάθεται δν δουλεύει δν σπουδάζει απλά αράζει σε ένα δωμάτιο κ έχει υπηρέτρια τον πατέρα μ μαζί με την γκομενα του η οποία δν τον θελει κ την φέρνει με το ζόρι. κ προκαλεί πρόβλημα με τα ψυχολογικά του συνεχώς
Αν δν είναι εδώ είμαι ήρεμη κ μπορώ ν μεγαλώσω το παιδι μ όμως ο πατέρας μ δν λέει να το κατλαβει όποτε θυσιάζει εμένα για εκείνον -ο λόγος π έφυγα κ έμπλεξα με ένα ηλιθιο άντρα ήταν για να ξεφύγω από αυτούς αλλά πάλι γύρισα!
Εγώ δν έχω π να πάω αυτή την στιγμή απλά κάθομαι κ υπομένω αυτά κ φοβάμαι για το παιδι μ γιατί είναι κ βίαιοι πολλές φορές όμως δν έχω π να πάω! Δεν έχω βοήθεια καθόλου !
- 05-03-2020, 16:55 #32
Κ καταρχάς θεωρεις σωστο να κακοποιεί κάποιος την αδερφή του να την καταστρέφει να την χτύπαει κ ν την βρίζει να της παίρνει τ λευτα να κάνει σεξ κ να τσιρίζει με γκομενες; Είναι σεβασμος αυτος πιστευεις ; Κ χωρις ναρκωτικά το ίδιο είναι έτσι έμαθε από μικρος ! K εμένα π με πέταξαν έγκυο κ τόσο καιρό με πέταγαν ποιος θα με βοηθήσει ;κανεις!! Πάντα να βοηθάω εγώ τον καθένα κ να ζουνε την ζωάρα τους-Δν ξέρω είμαι σε απελπιστική θέση
05-03-2020, 16:59 #33george1520Guest
05-03-2020, 17:12 #34
Δν κάνει τίποτα ο πατέρας μου .κ τ ν κάνω εγώ ; Είμαι πιο αδύναμη δν μπορώ ν τ βάλω μαζί του-πχ εγώ όταν γυρνούσα από δουλειά εβριζε κ με χτύπαγε κάτω στο πάτωμα
Πήρα αστυνομία αλλά δν το συνέχισα δν μ αφήνει ο πατέρας μ τον έχει γύρω από το μικρό του δαχτυλάκι τον κάνει ότι θελει !
Μπαμπα πρωινό
Μπαμπα δώσε λευτα
Μπαμπα θα σε γ@@@σω αν δν μ δώσεις λευτα η αν δν έχεις λευτα πες στην αδερφή μ την π....να ν δώσει - καθόλου σεβασμό απλά -δν γίνεται κάτι ! Ο πατέρας μ δν πατάει πόδι του το λένε όλοι δν κατλβαινει