Results 31 to 45 of 154
Thread: Βρογχίτιδα και αιμοπτυση
-
12-01-2020, 22:52 #31Antonis8Guest
Μονο το πρωί και το βράδυ τη μετραω την πιεση πλεον, εκτός κι αν νιώθω ζάλη στο μεταξύ.
Με το οξυμετρο κυκλοφορω παντου και το αποτελεσμα ειναι οτι μου έπεσε και το εχασα. Το παλιο που εχω αργει πολυ να βγάλει μέτρηση και δείχνει ο,τι να 'ναι καποιες φορές. Αλλά ούτε τον καρδιογραφο τσεπης θέλω να παίρνω παντού γιατί τις προαλλες μου επεσε και παραλίγο να σπάσει. Και περίμενα δυο μήνες να μου τον στείλουν.
- 12-01-2020, 22:54 #32
12-01-2020, 22:57 #33Antonis8GuestΑν δεν είχα αυτά τα όργανα,θα ετρεχα στα επειγοντα συνεχεια με αυτές τις ταχυπαλμιες. Οποτε καλύτερα να ξέρω τι μου γίνεται. Το πιεσομετρο με αγχωνει οποτε δεν τη μετραω συνέχεια,μονο το πρωί που κάνω γενικές μετρησεις με όλα τα όργανα πριν σηκωθω απο το κρεβατι και το βράδυ πριν κοιμηθω.
Θέλω να πάρω και ενα μηχάνημα για ζαχαρο γιατι στην καμπυλη είχα ελαφρώς υψηλή ινσουλινη και καποιες φορες νιωθω ότι πέφτει.
12-01-2020, 22:57 #34
Παλιά οι οφθαλμίατροι έλεγαν πως οι διαθλαστικές ανωμαλίες αποκτούνται μέχρι τα 20. Και πως σε μεγαλύτερες ηλικίες ψάξτε για υποκείμενο νόσο σοβαρή! Για αυτό μου έκανε εντύπωση που μου εμφανίστηκε στα 36-37.
Βέβαια η γιατρός μου είπε πως αυτές ήταν 'παλιές'' απόψεις και πλέον δεν υποστηρίζονται επιστημονικά.Φυσικά το επιβεβαίωσα και από τον Dr.Google και κάπως ηρέμησα!
Ναι Αντώνη ενημέρωσε μας αύριο για τις εξελίξεις στο μέτωπο!
12-01-2020, 23:28 #35
Τόσο κραυγαλέος τιτλος για ενα αγγείο που έσπασε.Μονο εσυ τα κανεις αυτα Αντώνη εδω μεσα.Μου εχει τύχει απο εμετούς να παθαίνω ριξη φαρυγγα και να φεύγουν κομμάτια..Τι τίτλο θα έβαζες άραγε στη θέση μου; "Πεθαίνω κάντε μου τρισαγια;'
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
13-01-2020, 00:24 #36
13-01-2020, 12:48 #37ntintiGuestΠεραστικά Αντώνη σε εσένα και στο υπόλοιπο πληθυσμό αυτή την εποχή που οι βροχιτιδες πάνε και έρχονται. Να ξέρεις πάντως ότι όταν είσαι άρρωστος και ταχυκαρδίες να μην έχεις τις αποκτάς γιατί ο οργανισμός παλεύει να καταπολεμήσει τις ιώσεις και σε συνδιασμο με κακή διατροφή λόγω μειωμένης όρεξης μέχρι που λυποθυμας κιόλας .....οποτε εσυ ενα παραπανω ,ηρεμησε φαε πολυ καλα και αυτα που πρεπει και όλα καλα !
13-01-2020, 15:16 #38Antonis8GuestΠαιδια ο γιατρός μου λέει οτι δεν έχω βρογχίτιδα,ότι είναι λοιμωξη του ανώτερου αναπνευστικού, δηλαδή στο λαιμο, και μπορει να έχω πνευμονια ή φυματιωση και θέλει να κάνω τεστ αυριο προληπτικα. Μου έγραψε εξετάσεις πτυελων,ουρων και ακτινογραφία θωρακος και παράλληλα θέλει να κάνω το μαντου αύριο για φυματιωση. Εμένα με ανησυχεί ότι ο γιατρός χθες στα επειγοντα είπε ότι κάτι είδε στον ένα πνευμονα στην ακτινογραφία και ότι είναι βρογχίτιδα. Αλλά ο γιατρός μου λέει ότι δεν έχω βρογχίτιδα. Αρα κάτι άλλο ειναι. Και συνεχιζω να έχω πτυελα με αίμα.
13-01-2020, 15:26 #39
13-01-2020, 16:23 #40Antonis8GuestΑυριο θα πάω για τις εξετάσεις,σήμερα μου έγραψε αντιβιωση.
Το μαντου είναι τεστ που κάνουν για φυματίωση,το εμβόλιο ναι,το έχω κάνει.
Θεωρώ πως είναι λίγο υπερβολικος ο γιατρόςπου εμμένει στη φυματίωση. Μου το λέει εδώ και ένα μηνα χωρίς να έχω καποιο σύμπτωμα,επειδη είχαν φουσκωσει δυο λεμφαδενες στο λαιμο. Τεσπα,θα παω να το κανω,εμένα με ανησυχεί που χθες ο γιατρός στα επειγοντα κάτι είδε στον ένα πνευμονα και ειπε ότι είναι βρογχίτιδα. Ο γιατρός μου λέει σήμερα αποκλειεται να είδε βρογχίτιδα στην ακτινογραφία,είτε δεν καταλαβε τι είδε,είτε κάτι άλλο ειναι. Και φοβαμαι μηπως έχω κάτι οξύ σοβαρο. Εχω ξανακάνει πριν τρεις μήνες ακτινογραφία θώρακα,ήταν καθαρη. Αλλά μηπως εχω κάτι οξύ τώρα και το μπερδεψε ο γιατρός με βρογχίτιδα;
13-01-2020, 16:37 #41
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
13-01-2020, 16:41 #42Antonis8GuestΕνα νοσοκομείο έχουμε στη Ροδο,εκεί πηγα. Δεν έχουν ξεχωριστές ειδικοτητες,σε βλεπουν είτε στο χειρουργικο είτε στο παθολογικο και αν χρειαστεί πας στις κλινικές να σε δει καποιος γιατρος ειδικότητας. Με πήραν πάνω να με δει ο ωρλ χθες και απο κει και περα είδε ο παθολογος την ακτινογραφία. Ναι,χαμος γινοταν, απλα την είχε ανοιχτη μπροστα μου στον υπολογιστή και τον ρωτησα,βλεπετε κάτι στην ακτινογραφία; Και μου λέει όχι, βρογχίτιδα στον έναν πνεύμονα μονο. Αρα κάτι είδε στον έναν πνεύμονα που ο γιατρός μου λέει ότι αποκλεειται να είναι βρογχίτιδα. Τι άλλο οξύ μπορει να είναι; Και έχω την εντυπωση ότι ειναι στον αριστερό, ίσως κάτι παιζει με την καρδια.
Επισης ,στην κλινική εξέταση σήμερα, πονεσα την σπλήνα μου και μου έχει ξανασυμβει να ποναω. Αλλά έχουμε κανει υπερηχο. Δεν φαίνονται όλα στον υπερηχο βεβαια.
13-01-2020, 16:55 #43
13-01-2020, 16:56 #44Antonis8GuestΟι προηγουμενες ακτίνες που έκανα ήταν παντα καθαρες. Κάτι παίζει. Αίμα έχετε κι εσείς σε πτυελα στο κρυωμα;
13-01-2020, 17:10 #45