Βρογχίτιδα και αιμοπτυση - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 154
    Antonis8
    Guest
    Λοιπον, οπως ειπα ξεχορτιαραζα κάτι χόρτα στην αυλη. Σε καποια φάση ακουμπησα μια τσουκνίδα κατά λαθος. Αρχισε τώρα να με καίει λίγο το χέρι μου,δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απο αυτο όμως. Και αν είναι απο αυτό,μήπως κάνω αλλεργική αντιδραση; Γιατί ενιωσα παράλληλα και μια ενόχληση στη γλώσσα,σαν να έχω φουσκαλα,ενώ δεν έχω κατι. Φοβαμαι μήπως πρηζεται. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο να τον ρωτησω μηπως πρεπει να παρω αντισταμινικο και μου είπε αν δεν έχω φαγούρα ,να μην πάρω. Φαγούρα δεν έχω προς το παρον,αλλά ενιωσα πριν καμία ώρα το λαιμό μου να με φαγουριζει εσωτερικα. Μήπως κάνω καποια καθυστερημενη αλλεργική αντιδραση; Γιατί και στο καθαρτικο της κολονοσκοπησης που έκανα αλλεργία,την παρουσιασα 30 ώρες μετά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Λοιπον, οπως ειπα ξεχορτιαραζα κάτι χόρτα στην αυλη. Σε καποια φάση ακουμπησα μια τσουκνίδα κατά λαθος. Αρχισε τώρα να με καίει λίγο το χέρι μου,δεν είμαι σίγουρος ότι είναι απο αυτο όμως. Και αν είναι απο αυτό,μήπως κάνω αλλεργική αντιδραση; Γιατί ενιωσα παράλληλα και μια ενόχληση στη γλώσσα,σαν να έχω φουσκαλα,ενώ δεν έχω κατι. Φοβαμαι μήπως πρηζεται. Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο να τον ρωτησω μηπως πρεπει να παρω αντισταμινικο και μου είπε αν δεν έχω φαγούρα ,να μην πάρω. Φαγούρα δεν έχω προς το παρον,αλλά ενιωσα πριν καμία ώρα το λαιμό μου να με φαγουριζει εσωτερικα. Μήπως κάνω καποια καθυστερημενη αλλεργική αντιδραση; Γιατί και στο καθαρτικο της κολονοσκοπησης που έκανα αλλεργία,την παρουσιασα 30 ώρες μετά.
    Ο γιατρός παντός πολύ υπομονή μπράβο!!!Κάνε αυτό που σου είπε ο γιατρός αν αργότερα έχεις φαγούρα πάρε απλά το γιατρό σου.Επειδη ανχωθηκεσ στην ιδέα ότι μπορεί να σαι πιάσει η αλλεργία νομίζεις τώρα ότι σε ξύνει ο λαιμός

Antonis8
    Guest
    Δεν έχω φαγούρα τώρα αλλά ξαφνικά μουδιασε το δεξί μου χερι. Κάτι δεν πάει καλά. Λέω να πάρω ζαναξ αλλά σκέφτομαι μήπως είναι κάτι άλλο και παθω εγκεφαλικο

Senior Member
    [QUOTE=Antonis8;1090399]Δεν έχω φαγούρα τώρα αλλά ξαφνικά μουδιασε το δεξί μου χερι. Κάτι δεν πάει καλά. Λέω να πάρω ζαναξ αλλά σκέφτομαι μήπως είναι κάτι άλλο και παθω

Το εγκεφαλικό με την φαγούρα που κολλάει;;; χαχαχαχα πάρε ζαναξ και ξεκινά αντικαταθλιπτικά οπωσδήποτε

Antonis8
    Guest
    Με τη φαγούρα δεν κολλάει,με το μουδιασμα κολλαει. Είναι το χερι που έκανα όλες τις δοκιμες με τον αυνανισμο,ίσως το κουρασα.
    Τώρα μου περασε κι αυτο ,αλλά επανήλθε η φαγούρα. Στα ποδια κυρίως. Πήρα 1/4 ζαναξ γιατι έχω και χαμηλη πιεση αυτές τις μερες και δεν κάνει να παίρνω κανονικη δοση.

Φοβαμαι μήπως με πιασει έντονη φαγούρα παλι όπως την ημέρα που είχα παθει την αλλεργικη αντίδραση. Αλλά κυ φαίνεται τραβηγμενο να παθω λόγω της τσουκνιδας.

Θα τα ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικά όταν βγουν όλες οι εξετάσεις και δω ότι δεν έχω κατι άμεσα σοβαρο.

Senior Member
    Οταν φύγει απο τη μέση το λεμφωμα και οι κακοηθειες αιματος,θα ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικά. Προς το παρον φοβαμαι να τα αρχισω λ. Και επισης ειμαι βέβαιος ότι θα μου κάνουν την ταχυπαλμια χειροτερη.
    οκ... στο ειπε γιατρος αυτο η μονος σου πηρες αυτη την αποφαση?

να μην εισαι βεβαιος οτι θα σου κανουν ταχυπαλμια...! εγω παντως ειχα νορμαλ παλμους με τα αντικαταθλιπτικα αλλα αυξημενη πιεση στο 15 με 9 καθημερινα.....! οταν τα εκοψα ειχα 12 με 7 και ο γιατρος ελεγε δεν ειναι απο τα αντικαταθλιπτικα και οτι ειναι απο τον καφε.... και ελεγα να κοψω τους καφεδες.... πινω 9 καφεδες την ημερα και μπορει και παραπανω μερικες φορες... παρολαυτα η πιεση μου ειναι παντα σταθερη...!με τα αντικατα8λιπτικα ομως οχι δεν ειναι σταθερη...... και γιαυτο λεει ο γιατρος να κοψω μαχαιρι τον καφε...... δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησω τον καφε.....! η καφεινη για μενα κανει καλο στην υγεια και ειναι εχει πολλα αντιοξειδωτικά... σε αλλους μπορει να μην κανει καλο..... αλλα εγω αν δεν πιω καφε ειμαι χαλια γιατι μου φερνει υπνο το cipralex....... γιαυτο το περνω αργα το βραδυ και μεσα σε 30λεπτα ειναι λες και εχω παρει μεγαλη δοση xanax..... απλα δεν μπορω να ανοιξω τα ματια μου....... μια φορα το πηρα πρωι και ημουν στην δουλεια και ειχα την εσθηση σα να εχω πυρετο...... απαισιο...... παρολαυτα αν το περνω βραδυ και κοιμαμε κανενα θεμα.... το πρωι ειμαι καλα...!!!!

Senior Member
    Με τη φαγούρα δεν κολλάει,με το μουδιασμα κολλαει. Είναι το χερι που έκανα όλες τις δοκιμες με τον αυνανισμο,ίσως το κουρασα.
    Τώρα μου περασε κι αυτο ,αλλά επανήλθε η φαγούρα. Στα ποδια κυρίως. Πήρα 1/4 ζαναξ γιατι έχω και χαμηλη πιεση αυτές τις μερες και δεν κάνει να παίρνω κανονικη δοση.

Φοβαμαι μήπως με πιασει έντονη φαγούρα παλι όπως την ημέρα που είχα παθει την αλλεργικη αντίδραση. Αλλά κυ φαίνεται τραβηγμενο να παθω λόγω της τσουκνιδας.

Θα τα ξεκινησω τα αντικαταθλιπτικά όταν βγουν όλες οι εξετάσεις και δω ότι δεν έχω κατι άμεσα σοβαρο.
    η τσουκνιδα φταιει αυξανει την libito.... χαχαχα

καλα ρε συ Αντωνη ολα τα περιεργα σε εσενα....!!!! αλλα δεν εισαι ο μονος στον κοσμο που του συμβενουν διαφορα...! δες εμενα για παραδειγμα τι εχω... αλλα δεν μιλαω...... καθε μερα ζω αυτη την κατασταση....

εγω πριν λιγο μουδιασε το ποδι μου πολυ εντονα και δεν μπορουσα να πατησω κατω... φρικαρα αλλα λεω στον ευατο μου οκ θα περασει... οτι και να μου συμβει δεν θα πανικοβληθω...! ετσι μετα απο 5λεπτα περασε...! γενικα ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να υποφερεις με αδυναμια στην μια μερια χερι-ποδι... γενικα καθημερινα το ζω αυτο....... και η εξετασεις μου ειναι καλες... περα απο αυξημενο crp... στο 13 εδω και μηνες....! το LDH ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα πλεον που ειχε φτασει 800 και τα ενζυμα στο ηπαρ διχνουν φυσιολογικα...

μονο ελαχιστα αυξημενο ασβεστιο εχω και κρεατινη...!

το crp η παθολογος μου ειπε οτι ειναι απο το θυροιδη που εχω...

Senior Member

Μα δεν έχει σχέση αντικαταθλιπτικά παίρνουν και άρρωστοι άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας.Εγω πάντως είχα ταχυκαρδίες και έκτακτες πριν τα ξεκινήσω όταν τα ξεκίνησα σταμάτησαν όλα και ηρέμησα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Krisi View Post
    Μα δεν έχει σχέση αντικαταθλιπτικά παίρνουν και άρρωστοι άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας.Εγω πάντως είχα ταχυκαρδίες και έκτακτες πριν τα ξεκινήσω όταν τα ξεκίνησα σταμάτησαν όλα και ηρέμησα
    H Κρίση σταμάτησε να έχει Κρίσεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    H Κρίση σταμάτησε να έχει Κρίσεις!
    Εγώ kristi ήθελα για nickname Αλλά ξέχασα το t χαχα.Ετσι Όπως το λες πάνε οι κρίσεις

Senior Member
    Βρε Αντώνη τι μας έχεις κάνει χθες είδα στο όνειρο μου ότι ένας αδένας μου πριστηκε και ο γιατροσ μου ειπε εχω λεμφωμα....τραγικο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Krisi View Post
    Εγώ kristi ήθελα για nickname Αλλά ξέχασα το t χαχα.Ετσι Όπως το λες πάνε οι κρίσεις
    Στείλε εδώ PM και ζήτα του να σου αλλάξει το Nickname σε αυτό που επιθυμείς.

Senior Member
    [QUOTE=Stavros;1090524]Στείλε εδώ PM και ζήτα του να σου αλλάξει το Nickname

Δεν πειράζει βολεύομαι και έτσι Ευχαριστώ

Senior Member
    με εστειλε νευρολογος σε ρευματολογο και ο ρευματολογος σε χειρουργο νευρολογο.... σε περιπτωση που παθω ξανα αυτο το μουδιασμα στο χερι-ποδι-κεφαλι να παω αμεσα νοσοκομειο........ μου ειπε πρεπει να γινει Οσφυονωτιαία παρακέντηση............ δεν υπαρχει περιπτωση να παω τωρα σε νοσοκομειο ολοι με γριπη ειναι............. σοβαρα να μπλεξω σε αυτη την ταλαιπωρια δεν υπαρχει....... και αν ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα? δεν ξερω ρε γαμωτο χτες μουδιασα παρα πολυ εντονα για κανα 5λεπτο και δεν μπορουσα να περπατησω....! πραγματικα αυτο εγινε...! σημερα νιοθω ενα πονοκεφαλο και γενικα ενα εντονο φουντωμα σε ολο το σωμα αλλα πιο πολυ στο προσωπο....... το αστειο θα ειναι ολα αυτα να τα εχω παθει απο το xanax..... που ειναι και το πιο πιθανο...... ειναι τωρα πολυ τραβιγμενο να παω νοσοκομειο ετσι....... ασχετα αν ειναι πολυ σοβαρα τα συμτωματα που εχω.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    με εστειλε νευρολογος σε ρευματολογο και ο ρευματολογος σε χειρουργο νευρολογο.... σε περιπτωση που παθω ξανα αυτο το μουδιασμα στο χερι-ποδι-κεφαλι να παω αμεσα νοσοκομειο........ μου ειπε πρεπει να γινει Οσφυονωτιαία παρακέντηση............ δεν υπαρχει περιπτωση να παω τωρα σε νοσοκομειο ολοι με γριπη ειναι............. σοβαρα να μπλεξω σε αυτη την ταλαιπωρια δεν υπαρχει....... και αν ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα? δεν ξερω ρε γαμωτο χτες μουδιασα παρα πολυ εντονα για κανα 5λεπτο και δεν μπορουσα να περπατησω....! πραγματικα αυτο εγινε...! σημερα νιοθω ενα πονοκεφαλο και γενικα ενα εντονο φουντωμα σε ολο το σωμα αλλα πιο πολυ στο προσωπο....... το αστειο θα ειναι ολα αυτα να τα εχω παθει απο το xanax..... που ειναι και το πιο πιθανο...... ειναι τωρα πολυ τραβιγμενο να παω νοσοκομειο ετσι....... ασχετα αν ειναι πολυ σοβαρα τα συμτωματα που εχω.......
    Να Κάνεις ότι σου είπε ο γιατρός σου θα λεγα αυτός ξέρει καλύτερα από μας

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast