Results 136 to 150 of 154
Thread: Βρογχίτιδα και αιμοπτυση
-
29-01-2020, 22:25 #136
Παντα οτι μου ελεγε ο γιατρος εκανα...... αλλα νομιζω ειναι πολυ χαζω να τρεχω βραδιατικα σε νοσοκομειο........ να κολησω καμια γριπη και να τρεχω μετα? αστο καλυτερα....... οτι ειναι να γινει θα γινει....... ο ψυχιατρος λεει οτι ειναι ανχος και τσαμπα τρεχω σε γιατρους............ αλλα αν ηταν ανχος θα ηρεμουσα πιστευω τωρα γιατι ειχα παρει xanax...... σοβαρα δεν ξερω τι ακριβως συμβενει...! παντως ειχα αναψει καλοριφερ στο σπιτι και με ενοχλει τρελα η ζεστη....... ζεματαω........ λες και εχω 38C πυρετο...... αν πραγματικα ολα αυτα ειναι ανχος τι να πω.......
- 29-01-2020, 22:51 #137
29-01-2020, 23:15 #138
η γενικες παντως ειναι αψογες...! περα απο τον θυροιδη που εχω hashimoto... και δεν περνω την αγωγη...... μεγαλο λαθος.... εγω παλι μπορω να κοιμηθω μια χαρα... δεν ειχα καλο υπνο χθες με αποτελεσμα σημερα να νυσταζω... παντως τωρα μουδιασε παλι η γλωσσα μου και με ενοχλει...! ειναι κατι πιο πολυ σαν ξυροστοστομια και μου προκαλει ενα περιεργο μουδιασμα... ο ενδοκρινολογος παντως λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση ο θυροιηδης να βγαλει συμτωματα...... κατι που πιστευω πως ειναι λαθος... το hashimoto αν το εχεις χρονια χωρις θεραπεια μπορει να κανει πολλα περιεργα.......... προσπαθω να μην ανχονωμαι...! πηρα μισο xanax τωρα και εφαγα λιγο και εκτος απο το μουδιασμα/ξυροστομια δεν ξερω τι στο καλο ειναι αυτο... μου εφυγε αυτο το εσθημα καψιματος..... αρα μαλλον εχω τρελο ανχος........
να σου πω την αληθεια και στο νοσοκομειο να παω αν με δουνε θα μου κανουν απλα καπιες γενικες εξετασεις και θα μου πουνε οτι ειμαι καλα...! πολλες φορες οταν λεμε αυτα που νιοθουμε σε γιατρος μπορει να τους φανουν περα απο το ανχος και σοβαρα προβληματα.... πολλες φορες εξαλου το κρυφο ανχος μπορει να φτασει σε σημειο να νιωθεις οτι οντως εχεις κατι σοβαρο...! ειναι τυχαιο δηλαδη που με το που πηρα μισο xanax
θα ξεκινησω απο αυριο καθημερινα οποσδηποτε το χαπι του θυροιδη...! θα παρω και το cipralex kai ελπιζω να δω αποτελεσμα........ σε λιγο καιρο....
29-01-2020, 23:24 #139
29-01-2020, 23:41 #140
το xanax και γενικα η βενζοδιαζεπινες ειναι πολυ εθιστικα φαρμακα....! για την ακριβεια ειναι ναρκωτικα...... η μακροπροθεσμες συνεπειες ειναι ασταθεια και διαταραχες στην ομιλια..... και οχι μονο....... εγω αυτα τα 2 επαθα..... αλλα ειναι δυσκολο.......! γιαυτο και δεν παω νοσοκομειο...... γιατι ξερω οτι απο το xanax τα επαθα αυτα....... :/
29-01-2020, 23:55 #141
Θυμάμαι τις πρώτες φορές που πήρα κάτι παρόμοιο με ζαναξ εδώ εξωτερικό που μένω μου το δώσανε για ανχοσ η γιατρός με πήρε χαμπάρι και μου έδωσε 2 χάπια τα πήρα και ξαφνικά οτι ανχοσ είχα οτι άσχημες σκέψεις φύγανε μέχρι το επόμενο πρωί και άλλες 3 μέρες που πήρα τα ίδια.Τι σε κάνει ένα χάπι.
30-01-2020, 00:44 #142
to xanax ειναι απο τα καλυτερα και απο τα πιο αποτελεσματικα φαρμακα και ταυτοχρονα πιο δυνατο απο ολα τα αλλα ηρεμηστικα... αν το περνεις μια στο τοσο δεν κανει εθισμο...! εγω που το περνω καθημερινα για αρκετα χρονια..... ναι ακομα με πιανει στο κοματι του ανχος.... με κανει να μην σκευτομαι τα χειροτερα οτι και αν εχω... μου βγαζει μια θετικη ενεργεια αλλα οταν φευγει η δραση ειναι ενα μαρτυριο........ σε κανει να εχεις ανχος περισσοτερο... με αποτελεσμα μερικα ατομα να αυξανουν την δοση.... εγω το μονο καλο που εχω κανει ειναι οτι δεν εκανα αυξηση στην δοση... ασχετα που μερικες μερες μπορει να παρω 0.25 παραπανω...!
30-01-2020, 14:32 #143Antonis8GuestΠηγα στο γιατρο που με εβλεπε πριν απο αυτόν που με βλεπει τώρα. Ειπε ότι η αναιμία τον ανησυχεί και εκεινον αλλά θεωρεί υπερβολη το λεμφωμα και τη φυματίωση. Αλλά συμφωνεί να δω το θέμα με αιματολογο.
30-01-2020, 14:55 #144
30-01-2020, 16:23 #145
Εδω που τα λέμε ειναι λίγο υπερβολή το λέμφωμα και η φυματίωση... ας μην σκεφτόμαστε τόσο σοβαρά όμως πρόβλημα υγείας... Για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ότι υπάρχει καποιο προβλημα οπως ειπε και ο γιατρος σου ενας αιματολογος πρεπει να σου κανει κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις... Το θεμα είναι ξέρεις καποιον καλο αιματολογο; Ρωτα και τον γιατρο σου αν γνωρίζει κάποιον αν εισαι απο Αθήνα αν θέλεις στειλε μου πμ να σου πω σε εναν καλο αιματολογο που πηγενα παλιά ειναι σε ιδιοτικο νοσοκομείο ομως... Δεν ξερω αν σε καλύπτει καπια ιδιοτικη ασφαλεια κλπ... Το θέμα ειναι οτι ειναι καλος αιματολογος... Και είσαι σίγουρος οτι αυτο που θα σου πει θα ισχύει.. αλλα υπάρχουν εξίσου καλη γιατροι και σε δημόσια γιαυτο σου ειπα να ρωτήσεις και και τον γιατρο σου... Απλα τωρα με της ίωσης που κυκλοφορούν λιγο δύσκολο να εισαι σε ενα δημόσιο νοσοκομείο εδω που τα λεμε...
30-01-2020, 16:49 #146Antonis8GuestΕίναι χαμηλός πολυ. Και επειδη παλαιότερα δεν έκανα τόσο συχνά εξετασεις, στις τελευταιες που έκανα πριν με πιασει η έντονη αρρωστοφοβια και τα θέματα με το στομαχι, ήταν φυσιολογικός ο αιματοκριτης μου. Για αυτό ψαχνουμε μηπως συμβαίνει κάτι και σχετίζεται και με την ορθοστατικη.
Ο πατερας μου έχει και αυτός χαμηλό αλλά εκείνος έχει το στίγμα,εγώ δεν το έχω.
30-01-2020, 16:51 #147Antonis8GuestΔυστυχώς μενω Ρόδο φιλε και έχουμε μονο την επιλογη του νοσοκομειου ,δεν έχουμε έξω αιματολογους, αναγκαστικά θα κλεισω εκεί.
Φυματίωση ούτε εγώ πιστευω ότι εχω, ο γιατρός έχει κολλησει, αλλά οκ, θα κάνω και το μαντου να του φύγει η ιδέα. Αν και ο άλλος γιατρός λέει ότι είναι τζαπα κοπος γιατί μπορεί να βγει ψευδώς θετικό γιατί έχω κανει το εμβόλιο (αυτό που μας κάνουν στο σχολείο) και δεν είμαι μεγάλος σε ηλικια άρα μπορει να βγει ψευδώς θετικό λόγω του εμβολίου.Last edited by Antonis8; 30-01-2020 at 18:31.
30-01-2020, 18:05 #148
30-01-2020, 18:26 #149Antonis8GuestΟ πιο χαμηλός που έχω δει είναι στο 34,9. Τώρα ήμουν παλι γύρω στο 35,4 καπου εκει. Αυτές οι τιμες που λες είναι φυσιολογικες, η αιμοσφαρινη μου είναι μια μονάδα χαμηλη και το ευρος αιμοπεταλιων επίσης μια μονάδα κατω. Εναν χρόνο τώρα παρομοιες τιμες εχω. Και επειδη τότε ξεκίνησε και το θεμα με το στομαχι, ο γιατρός σήμερα μου είπε ότι είναι πιο πιθανο να έχω μικρές αιμορραγίες στο στομαχι, παρά καποια κακοηθεια.
Εχω κανει γαστροσκοπηση δυο φορες,η πιο προσφατη περυσι. Ειχα γαστριτιδα και οισοφαγιτιδα,χωρίς ελικοβακτηριδιο. Κολονοσκοπηση καθαρη.
30-01-2020, 18:44 #150ntintiGuestΒρε συ Αντώνη ποιος γιατρός σου είπε ότι μπορεί να έχεις μικρή αιμορραγία από το στομάχι και δεν σε έστειλε αμέσως νοσοκομείο????
Ξέρεις τι επικυνδινο είναι αν το είχες γαστροραργία.....καταρχήν θα είχες αίμα στακοπρανα και δεν θα μπορούσες ούτε ένα βήμα να κάνεις από την εξάντληση ....
Είχε ο άντρας μου το ελικοβακτηριδιο ,έκανε θεραπεία αλλά επειδή δεν πήγε να ξανακάνει το τεστ να δει αν έφυγε ,βλέπεις είναι στο άλλο άκρο με τους γιατρούς δεν τους θέλει καθόλου,έπαθε γαστροραγία ......2 μέρες είχε αίμα και δεν μου το έλεγε και ένα πρωί όπως σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο τον μάζευα γιατί λιποθύμησε ......τοτε μου το είπε ....πήρα τηλ το γιατρό και με είπε άμεσα νοσοκομείο όπου νοσηλευτικαμε 1 εβδομάδα .........
Στα λέω όλα αυτά γιατί να δεις ότι αν όντως έχεις κάτι ο οργανισμός αντιδρά αμέσως ......