ΦΟΒΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Junior Member

ΦΟΒΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά!
    Τωρα που μπηκε το 2020, πήρα την μεγαλη αποφαση να κανω το βημα που φοβόμουν. Εχω δυο κρεατοελιές στο πρόσωπο και πάντα ήθελα να τις βγάλω. Τωρα έκλεισα ραντεβού σε πλασικόχειρουργό να το κάνουμε επιτελους. Οσο πλησιάζει η μέρα τόσο τρεμω περισσότερο. Εχει κανείς άλλος εμπειρία απο κρεατοελια? Ξερετε αν θα το κάνει αμεσως ή απλά θα το συζητησουμε κ θα το κανει την επόμενη φορά? Θα ειναι με λειζερ? Θα πονεσει? πφφφφ φοβαμαι πολύ αλλά πρεπει να το κανω...

Senior Member
    Αναισθητική θα σου κάνει ένεση και μετά θα σου κάνει το Laser. 5 λεπτά η κρεατοελιά χρονικά. Απλά θα σου μυρίζει σαν καμένο δέρμα κατά την διάρκεια αλλά εσύ λόγω αναισθησίας δεν θα πονάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Stavros View Post
    Αναισθητική θα σου κάνει ένεση και μετά θα σου κάνει το Laser. 5 λεπτά η κρεατοελιά χρονικά. Απλά θα σου μυρίζει σαν καμένο δέρμα κατά την διάρκεια αλλά εσύ λόγω αναισθησίας δεν θα πονάς.
    Ντομπρα εντελώς :D

Πέρα από την πλάκα.. Λογικά σίγουρα κάνουν αναισθησία σε όλα πλέον..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Πήγαμε πρόσφατα με τον σύζυγο της αδερφής μου σε έναν Γενικό Χειρουργό που τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με ήπιες αιθητικές επεμβάσεις όπως αφαιρέσεις σπίλων κτλ...
    Του έκανε ένεση, σε 2 λεπτά ξεκίνησε την εφαμρογή του Laser και σε 5 λεπτά είχε τελειώσει. Ναι,εγώ που ήμουν απέξω και τον κοιτούσα, μύριζε έντονα το καμένο δέρμα! Αλλά εκείνος δεν πονούσε καθόλου.
    Υπάρχει και η περίπτωση του πατέρα μου βέβαια που όταν ερωτήθηκε πριν 2 χρόνια από τον ίδιο χειρουργό για το αν αντέχει τον πόνο και εκείνος του απάντησε καταφατικά, δέχτηκε να κάνει Laser χωρίς καν αναισθησία.
    Αλλά στο 99% των περιπτώσεων κάνουν αναισθητική ένεση.

Junior Member
    Δηλαδή απο οτι καταλαβαινω το laser ειναι σιγουρο. Ακόμα κι αν ειναι πεταχτή κρεατοελιά...? Δεν θυμαμαι αν εχω κανει ανασιθητικη ενεση, ποναει αυτο? οσο να πεις ειναι μια ενεση....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    Δηλαδή απο οτι καταλαβαινω το laser ειναι σιγουρο. Ακόμα κι αν ειναι πεταχτή κρεατοελιά...? Δεν θυμαμαι αν εχω κανει ανασιθητικη ενεση, ποναει αυτο? οσο να πεις ειναι μια ενεση....
    Έχεις κάνει γενικά οποιαδήποτε ένεση; Πονάει το ίδιο..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Έχεις κάνει γενικά οποιαδήποτε ένεση; Πονάει το ίδιο..
    χμμμμ κατι εμβολια παλια αλλα τα θυμαμαι λιγο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    χμμμμ κατι εμβολια παλια αλλα τα θυμαμαι λιγο....
    Εντάξει στιγμιαίο είναι δεν πονάει τόσο πολύ..

Senior Member
    Έχω αφαιρέσει δυσπλαστικό σπίλο αλλά με αναισθητική και νυστέρι. Όταν υπάρχει έστω και 0.1% υπόψια κακοήθειας η αφαίρεση γίνεται πάντα με νυστέρι σε υγιή χειρουργικά όρια ώστε να μπορεί να αποσταλεί για βιοψία.
    Με Laser δεν υπάρχει δυνατότητα βιοψίας.
    Οι κρεατοελιές που υπάρχουν για χρόνια είναι σχεδόν πάντα καλοήθεις οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί Laser.

george1520
    Guest
    Αν είναι κοντά στο μάτι τις καίνε... Λίγα λεπτά διαρκεί

Senior Member
    εγώ έκανα καυτηρίαση στο σαγόνι για κάτι κερατάκια που είχαν βγει και κρέμονταν, χωρίς αναισθησία, δεν πόνεσα καθόλου. Απλά μύριζε ...ψητό κοτόπουλο. Άλλη φορά λόγω κύστης με απόστημα κάτω από το αυτί ο χειρούργος πήρε το νυστέρι και το άνοιξε χωρίς ένεση. Δεν πόνεσε. Μετά έκανα ένεση επειδή έπρεπε να σκάψει πιο βαθιά. Δεν κατάλαβα τίποτα. Μην φοβάσαι!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    εγώ έκανα καυτηρίαση στο σαγόνι για κάτι κερατάκια που είχαν βγει και κρέμονταν, χωρίς αναισθησία, δεν πόνεσα καθόλου. Απλά μύριζε ...ψητό κοτόπουλο. Άλλη φορά λόγω κύστης με απόστημα κάτω από το αυτί ο χειρούργος πήρε το νυστέρι και το άνοιξε χωρίς ένεση. Δεν πόνεσε. Μετά έκανα ένεση επειδή έπρεπε να σκάψει πιο βαθιά. Δεν κατάλαβα τίποτα. Μην φοβάσαι!
    Ανατρίχιασα. Σε λίγο θα σου κόψουν και το κεφάλι και δεν θα νιωσεις τίποτα εσύ..
    Δεν είμαστε όλοι ανθεκτικοί στο πόνο. Εσύ το τερμάτισες.. Με μια ένεση θα είναι μια χαρά..

Junior Member
    Παιδια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα σχόλια. Η αλήθεια είναι οτι τρεμω γιατι ειναι και στο προσωπο και δεν θέλω να γίνει καμια μαλακία. Δηλαδή αν μου το κάνει σήμερα μπαμ μπαμ μετα πως θα είμαι? παιζει να ειμαι πρησμένη? γιατι αυριο εχω κ καποια γενεθλια κ δεν θελω να ειμαι χαλια... αν ειναι να του με δει μονο κ να του πω να κλεισουμε εκ νεου ενα ραντεβου να το κάνει.

george1520
    Guest
    Εγώ είμαι της άποψης όταν έχουμε κάτι να κάνουμε.. Να το κάνουμε την ίδια ώρα να φεύγει. Η αναμονή πλάθει σενάρια σε σημείο που μας κόβονται τα πόδια.
    Δεν θα κάνει ζημιά. Απλά ένα μικρό σημαδάκι για λίγες μέρες. Θα βάζεις κάτι πάνω και τέλος.

Senior Member
    Βρε Πεταλουδα , τιποτα δεν ειναι, εχω βγαλει μαζεμενες ολες τις ελιες μου , με καυτηριασμο, εσενα θα ου κανειμια ενεση αναισθητικη κατω απ την κρεατοελια , και μετα λειζερ ..... μην ανησυχεις καθολου, ειναι απλη ρουτινα για εναν δερματολογο .......θα εισαι μετα απλα χωρις τις 2 ελιες , ουτε πρηζεσαι, ουτε κατι αλλο......

Page 1 of 3 123 LastLast