Results 61 to 75 of 99
Thread: Λεμφωμα
-
18-01-2020, 12:15 #61
- 18-01-2020, 12:18 #62george1520Guest
Αντώνη δεν με υποχρεώνει κανένας να μπαίνω στο θέμα σου και να σχολιάζω. Δεν με πληρώνει κανένας για να βοηθάω. Το κάνω γιατί θέλω.
Πρόσεξε τον τρόπο που μου μιλάς γιατί εγώ έχω επιβιώσει σε πολύ άσχημες συνθήκες.. Και όχι επειδή είμαι καλουλης. Η ευγένεια μου και η υπομονή μου έχουν τα όρια τους.
Το γεγονός ότι ο άλλος μπορεί να δει κάποια πράγματα που εσύ που τα βιώνεις δεν τα βλέπεις δεν σημαίνει ότι έχει άδικο. Αν δεν μπορείς να δεις ότι θέλω να σε βοηθήσω. Αγνόησε με.. Αλλά υφακι σε μένα δεν θα πουλάς..
Καλο υπόλοιπο στην μέρα σου
18-01-2020, 12:18 #63
Αντώνη
Κάθε μέρα σου απαντάω σε ότι ξέρω (γιατρός δεν είμαι) αλλά.. Για όλους μας εδώ μέσα είναι σημαντικός ο εαυτός μας. Δεν είσαι ο μόνος. Και όλοι έχουμε πράγματα ακόμα να κάνουμε. Και όχι απλά αυτό αλλά μερικοί από μας δεν έχουμε καν το δικαίωμα να πεθάνουμε γιατί υπάρχουν άνθρωποι ή πράγματα που εξαρτώνται από μας..
Ο Γιώργος έχει δίκιο και το βλέπω και εγώ ότι προσπαθεί να σε ταρακουνήσει. Δεν σου λέει να αρνηθείς το πρόβλημα που έχεις αλλά να μάθεις να ζεις με αυτό όσο καλύτερα μπορείς και ειδικά να μην "φυτέψεις" άλλα προβλήματα..
Όσο για το θάνατο, ας φοβηθούμε όταν έρθει (αν φοβηθούμε) γιατί δεν είναι λογικό να ζει κάποιος με το φόβο του θανάτου.. Γιατί τότε απλά δεν ζεις..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
18-01-2020, 12:27 #64
Παντως Αντωνη καλο να ειναι να εισαι προετοιμασνενος για το ενδεχομενο να μην υπαρχει συγκεκριμενη θεραπεια για την ορθοστατικη σου. Το οποιο σημαινει οτι δε μπορεις να βασιζεις τα παντα στην επιλυση της. Θα πρεπει απλα να προχωρησεις με το προβλημα βοηθωντας τον οργανισμο σου να το ξεπερασει μονος του, με ασκηση, βιταμινες κλπ. Ευχομαι βεβαια να φτασουν στην αιτια οι γιατροι.
18-01-2020, 12:28 #65Antonis8GuestΕκεινος ξεκινησε με τα "και να παθεις κάτι τι εγινε" για αυτο και του απάντησα ότι ίσως για κεινον δεν έγινε κάτι, για μένα έγινε ομως.
Ρε παιδιά με δουλευετε; Προφανως δεν έχετε διαβάσει αναλυτικά τα θέματα μου. Παμε παλι: είχα αρρωστοφοβια που είχε ως πηγη την βραδυκαρδια και την υποταση μου. Το ξεπερασα και πέντε μήνες μετα επιδεινωθηκε το χρονιο πρόβλημα που έχω στο γαστρεντερικό και παραλληλα ανεπτυξα ένα σύνδρομο που λέγεται ορθοστατικη ταχυκαρδία, δηλαδή με το που στεκεσαι οι παλμοι σου πανε 120+ και ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο στο περπατημα. Ο πρωτος μήνας που το επαθα ήταν πολυ δυσκολος,στην πορεια κατάφερα να περιορισω καπως τα συμπτωματα και πλεόν εχω γυρισει σχεδόν κανονικά στις δραστηριοτητες μου. Ποιος σας είπε ότι δεν μαθαινω να ζω με αυτό; Παραλληλα όμως το ψαχνω και εξακολουθεί να με αγχωνει. Είναι μια καινούργια κατάσταση και τεράστιο σοκ στον οργανισμο μου,είναι πολυ λογικό να μου παίρνει χρονο.
Το αν είναι φυσιολογικό ή όχι να φοβομαστε το θανατο,εξαρτάται απο τη φιλοσοφία του καθενός.
Τωρα είχα κάποια συμπτώματα που έκαναν το γιατρό μου να μου γράψει κάποιες εξετάσεις και οπως είναι λογικό αγχωθηκα, άνοιξα θέμα για να μοιραστω τους φόβους μου και ακούω τα ίδια και τα ίδια χωρίς να διαβάζει κανεις την προσωπικη μου εμπειρια.
18-01-2020, 12:31 #66Antonis8GuestΠροσπαθω και έχω κανει προοδους σε αυτο. Αλλά επειδη είναι καινουργιο σχετικα (ππέντε μηνες) οφειλουμε να αποκλεισουμε καποια σοβαρά νοσήματα με καποιες εξετάσεις. Περιμενω τα αποτελεσματα την άλλη εβδομάδα,μετά ξεκιναω τα αντικαταθλιπτικά μηπως βοηθήσουν στη διαχείρηση όλου αυτου και παράλληλα θα κάνουμε μερικές ακόμα εξετάσεις. Αν δεν βρεθεί κάτι, απλως θα το αποδεχτω και θα κάνω ότι μπορω να το εξαφανισω με άλλους τροπους. Αλλά τώρα να μου πεις "πηγαινε γυμναστήριο" ε δεν θα πάω,γιατί ακόμα δεν ξέρω αν είναι ασφαλες.
18-01-2020, 12:33 #67
Αντώνη πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι δεν τα εννοείς αυτά που λες περί ψυχοθεραπειας κτλ..
Όλοι εδώ προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε, εσύ έχεις δει τον τρόπο που μιλάς τώρα;
Δηλαδή ποια ακριβώς είναι η γνώμη σου για εμάς που κάνουμε ψυχοθεραπεία;
Γιατί απ ότι κατάλαβα μας έχεις στην κατηγορία "δεν ξέρετε την τύφλα σας"..
Εσύ δεν αγχώνεσαι με το παραμικρο! Εσύ αγχώνεσαι για όλα!Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
18-01-2020, 12:34 #68Antonis8Guest
18-01-2020, 12:35 #69george1520GuestΓιώργο με λένε.. Όχι "εκείνος"..
Στο φόρουμ γιατί μπαίνεις; Τι ζητάς από τα άλλα μέλη;
Κι αν κάποιος έχει μια διαφορετική άποψη.. Αν κάποιος βλέπει από άλλη οπτική γωνία ένα δικό σου πρόβλημα είναι λάθος; Θέλει το κακό σου ή προσπαθεί να σε βγάλει τρελό; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρεις κάτι.. Υπάρχουν οι τρόποι που ξέρεις αλλά και οι τρόποι που ξέρει ο άλλος που θέλει να σου το προσφέρει.. Δεν σημαίνει ότι είναι λάθος.. Θα έμπαινα εδώ να σου πω εξυπνάδες; Γιατί; Το έχω κάνει κάπου αλλού;;
18-01-2020, 12:36 #70Antonis8Guest
Η ψυχοθεραπεια δεν βοηθάει τους παντες,εμένα προσωπικά δεν με βοηθαει. Δεν θα εκφραστω για την εμπειρια καποιου άλλου, ο καθένας είναι,διαφορετικος. Απλως εμένα μέχρι τώρα δεν με έχει βοηθήσει καθολου. Δεν έχω καμία γνώμη για αυτους που κάνουν ψυχοθεραπεία,τον εαυτό μου κοιταω. Θεωρώ ότι η αγωγή θα με βοηθησει πολυ περισσότερο στη διαχείρηση.
18-01-2020, 12:40 #71Antonis8GuestΠολλοι έχουν διαφορετικη απόψη, και η Αννα τα ίδια μου λέει,δεν με προσεβαλε όμως.
Το είπα εκατό φορες ρε φιλε,υποστηριξη ζηταω, αυτό ακριβώς δηλαδή που υποτιθεται ότι προσφέρει το φόρουμ. Ξέρω και μόνος μου ότι έχω υποχονδριαση ,λχ για τους ηλιοσπορους ναι, αγχωθηκα λόγω υοοχονδριασης και για να μην παίρνω τηλ το γιατρό το γράφω εδώ να ανακουφιστω απο τη φοβια. Που είναι το κακό; Αλλά βραδυκαρδια όντως είχα,οπως και υποταση,οπως και pots κλπ κλπ και ακριβώς επειδη έχω άγχος υγειας,όλα αυτά με αγχωνουν περισσότερο!
Αν κάποιος έχει επιφυλαξεις,ας ρωτησει με ωραίο τροπο αν με διαγνωσε με αυτά ο γιατρός μου.
18-01-2020, 12:41 #72
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
18-01-2020, 12:43 #73Antonis8GuestΔεν διαβασα καμια αλήθεια απο τον Γιωργο,διάβασα κλισέ που γράφονται σε όλα τα θέματα χωρις να διαβάζει την ουσια της εκαστοτε ξεχωριστης εμπειριας.
Εγώ φταιω που ο γιατρός υποψιαστηκε αυτό που υποψιαστηκε; Θα με κατηγορησετε και για αυτό; Εγω έχω καρδιοφοβια,δεν με πειραζει το λεμφωμα, μακαρι να ήταν η αιτία της ορθοστατικης το λεμφωμα,να γιατρευομουν.
18-01-2020, 12:44 #74
Η αγωγή θα σε βοηθήσει να το κοιμιζεις Αντώνη το πρόβλημα και όχι να το λύσεις..
Τώρα εγώ θα έπρεπε να σου πω ότι είσαι παντογνωστης στα φάρμακα γιατί έτσι χαρακτήρισες τον Γιώργο που κάνει ψυχοθεραπεία (και όλους εμάς που κάνουμε)..
Η ψυχοθεραπεία εσένα δεν σε βοήθησε γιατί ΔΕΝ ΔΈΧΕΣΑΙ βοήθεια..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
18-01-2020, 12:47 #75george1520GuestΣου είπα και πριν να μιλάς καλύτερα.. Αν θες ανθρώπους να σου χαϊδεύουν τα αφτιά τότε συγνώμη που μπήκα στο θέμα σου.. Δεν ειναι του χαρακτήρα μου να βλέπω τον άλλον να βασανίζεται και να του λέω "μπράβο συνέχισε έτσι.. Προχώρα.. Θες βοήθεια για να γίνεις χειρότερα ;"
Τελειωσε η συζήτηση με ότι αφορά εμένα και εσένα. Μείνε να κλαιγεσαι. Κάνε ότι θες..