Results 16 to 30 of 99
Thread: Λεμφωμα
-
15-01-2020, 23:41 #16
Εγώ σε παθολόγο θα πάω να δει τι είναι αυτό και μετά δεν ξανά ασχολούμαι με τίποτα βαρεθηκα
- 15-01-2020, 23:45 #17
15-01-2020, 23:52 #18Antonis8GuestΠροσωπικα δεν ασχοληθηκα, εγώ με καρδιολογικα συμπτωματα ασχολουμαι κατά βάση, ο γιατρός μου ανησυχησε.
16-01-2020, 00:13 #19
16-01-2020, 01:11 #20
Έχω πολλα χρόνια πρησμένους λεμφαδένες και δεν έχω ασχοληθεί.Σιγουρα δεν έχω λέμφωμα γιατι θα τα ειχα κακαρωσει..Εγω ειμαι το αντίθετο απο σενα..δε ψάχνω τπτ
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
16-01-2020, 19:44 #21
1) Να με θυμηθείς στη διαθήκη σου, αλλά επειδή θα αργήσει πολύ να διαβαστεί,
2) Άλλαξε γιατρό, είναι σε χειρότερη κατάσταση από εσένα
3) Σύνελθε επιτέλους
Να σου υπενθυμίσω μερικές μόνο από τις αρρώστειες που νομίζεις οτι έχεις τους δύο τελευταίους μήνες μόνο:
Ενδοκαρδιτιδα
Βραδυκαρδία
163 παλμοι
Εκτακτες,φόβος ανακοπης
Χαμηλη πιεση
Πονος στο στηθος
Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής
Εγκεφαλικό
Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια
POTS
Και τώρα σου έτυχε και ο τρελογιατρός. Μου θύμησες ένα φίλο μου που πρόσφατα κόλλησε μια ωραία ίωση. Είχε έντονο πονοκέφαλο και έκανε εμετό δύο φορές, τί πιο "φυσιολογικό" αν έχεις ιώση από το να κάνεις εμετούς και να έχεις πονοκέφαλο. Επειδή έχει και τα μυαλά τα δικά σου, έτρεξε σε ιδιωτική κλινική και ο γιατρός εκεί του έκανε ...μαγνητική εγκεφάλου λόγω υποψίας....εγκεφαλικής αιμορραγίας. Μπορεί να πρόκειται για τον ίδιο γιατρό που μετά από τέτοια γκάφα θα τον έδιωξαν και τώρα ήρθε στη γειτονιά σου και περιέλαβε εσένα. Έχεις μπλέξει άσχημα, όχι με το λέμφωμα, αλλά με το συγκεκριμένο γιατρό. Αυτός σου έλειπε
16-01-2020, 19:52 #22
16-01-2020, 20:11 #23
εγώ από την άλλη υποψιάζομαι μήπως αυτός ο γιατρός υπάρχει μόνο στη φαντασία του Αντώνη για να προσθέτει "κύρος" στις διαγνώσεις του. Εμένα μια ενδοκρινολόγος - καλή της ώρα- πριν 7 χρόνια με ψαχούλευε 10 λεπτά στο λαιμό με τα δάχτυλα και μου είπε οτι έχω διογκωμένους λεμφαδένες και μου είχε γράψει αιματολογικές για θυροειδή.... το να σου πει γιατρός οτι μπορεί να έχεις λέμφωμα για δύο διογκωμένους λεμφαδένες μου ακούγεται κάπως.....
16-01-2020, 20:17 #24
Και εγώ το ίδιο του είπα χθες.. Είναι πολύ υπερβολικό.. Επειδή με "ψαχουλευουν" τακτικά ενδοκρινολογος (λόγο θυρεοειδή) και μαστολογος (λόγο ιστορικού) και κανείς δεν μου έχει μιλήσει ποτέ τόσο τραγικά..
Εκτός από αυτό.. Και εξετάσεις να σου κάνει και να έχει κάποια υποψία θα το ψάξει και άλλο πριν σε "ισοπέδωσει"..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-01-2020, 00:47 #25Antonis8GuestΝικόλα είσαι προσβλητικός και κάθε άλλο παρά βοηθας αυτή τη στιγμη.
Πρωτον, όντως είχα βραδυκαρδια , έχει καταγραφει και στις εξετάσεις μου αν σε ενδιαφερει, δεύτερον όντως έχω ορθοστατικη (pots) και χαμηλή πιεση. Το ότι κάποιος ανοίγει θέματα για προβλήματα υγείας που έχει και παράλληλα έχει αγχος υγείας,δεν σημαίνει ότι είναι άξιος χλευασμου ούτε ότι αυτά τα προβλήματα είναι στη φαντασία του.
Ναι, η ενδοκαρδιτιδα είναι σταθερός φόβος μου και πολυ πιθανον να ανοιξω και στο μέλλον τετοιο τοπικ, για αυτό υπαρχει το φορουμ για υποστηριξη όταν έχουμε αναλογους φόβους.
17-01-2020, 00:52 #26Antonis8GuestΟχι, ο γιατρός δεν είναι στην φαντασία μου για δίνω "κύρος" στις "διαγνωσεις" μου. Αν θέλω να γράψω ότι φοβαμαι πως έχω κάτι, θα το γράψω χωρίς να προσπαθησω να δώσω κανένα κύρος εκτός κι αν σου δίνω την εντύπωση ότι προσπαθω να πεισω καποιον ή ότι φοβαμαι να γράψω καθαρά την απόψη μου.
Προφανώς δεν θα κατσω να αναφερω αναλυτικα όλες μου τις εξετάσεις, αλλά εχω και αναιμία και αλλα συμπτώματα που κάνουν το γιατρό να θέλει να ψάξει καποια συγκεκριμένα πραγματα.
Το ότι έχω νοσοφοβια δεν σημαίνει ότι δεν μπορει να νοσω απο κάτι σοβαρό, έχω προοδευτικη κώφωση στο ένα αυτι,έχω ορθοστατικη ταχυκαρδια,έχω αναιμία και πολλα ακόμα. Και το ότι είμαι αρρωατοφοβικος δεν σημαίνει ότι πρέπει να παω στο άλλο άκρο και να θεωρω ότι οποιος γιατρός δει το θέμα λίγο πιό σοβαρά για να αποκλεισουμε καποιες σοβαρές νόσους,είναι "τρελός και υπερβολικος" και πρεπει να βρω κάποιον που με τη δεύτερη κουβέντα θα μου πει ότι είναι "αγχος". Ο γιατρός μου ξέρει και τα ψυχιατρικα μου θέματα και το αγχος υγείας μου,προφανως κάτι είδε και θέλει να το βγάλουμε απο τη μέση με καποιες εξετάσεις,δεν βλεπω που είναι το κακο. Σιγουρα αγχωθηκα με ολα αυτά και βαζω στο μυαλό μου τα χειροτερα, αλλά δεν θεωρω ότι ο γιατρός κανει κάτι λαθος. Και για aids είναι καλό που μου έγραψε εξετάσεις και για τοξοπλασμωση κλπ.
17-01-2020, 00:54 #27
Αντώνη ο γιατρός σου είναι υπερβολικός και αυτό στο είπα εγώ και χθες.. Δηλαδή υποτίθεται ότι σε ξέρει. Ξέρει ότι φοβάσαι.. Και πάει και σου λέει ότι υποψιάζεται λέμφωμα; Εσένα σου φαίνεται λογικό; Γιατί εγώ ξέρω ότι και να είναι κάποιος "του θανατά" ο γιατρός έχει υποχρέωση να τον καθησυχάσει και όχι το αντίθετο..
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
17-01-2020, 01:02 #28Antonis8GuestΤεσπα, δεν έχει νόημα να αναλυουμε τη συμπεριφορα του γιατρού,ναι με αγχωσαν όλα αυτα, αλλά οκ, σήμερα έκανα τις αιματολογικες,βγαίνουν την Τρίτη μου είπαν,αύριο θα πάω για τον υπέρηχο και βλεπουμε.
Του είπα σήμερα ότι αγχωθηκα με όλα αυτά και μου είπε να μην αγχωνομαι και αν είναι κάτι σοβαρό,θα το βρούμε άμεσα. Τουλάχιστον θα φύγουν και αυτές οι εξετάσεις απο τη μέση,μου έγραψε και για κάποια αυτοανοσα,για τοξοπλασμωση,φυματιωση, aids. Αν βγουν όλα οκ, θα με βοηθήσει με τα αντικαταθλιπτικά μου είπε και μετά θα δούμε καποιες πιό συγκεκριμένες παθήσεις που σχετίζονται με την ορθοστατικη.
Εγώ αγχωθηκα μην μου κανει ο χαμηλός αιματοκριτης καμια επιπλοκη στην καρδια. Ζαλιζομαι κιόλας απο το πρωί.
17-01-2020, 01:20 #29
17-01-2020, 01:24 #30