Results 16 to 22 of 22
Thread: Η Ιστορία μου
-
14-02-2009, 14:23 #16
Originally posted by GiannisG
Δεν ξερώ πως να στο εξηγήσω. Προφανώς μετά από τόσα χρόνια ππου δεν μιλάω και πολύ ίσως έχω γίνει και εγώ εντελώ ακοινώνητος-μίζερος (με αυτή την απόψη το λέω).
Απλά πιστευω πως έχεις απογοητευτεί, τόσο, ώστε ξεκινάς να κάνεις κάτι με αίσθηση απαισιοδοξίας και την βεβαιότητα πως θα είναι άλλη μια αποτυχία. Έτσι, σίγουρα έχεις αυτό το στυλ που βγάζει αμηχανία και μη σιγουριά για τον εαυτό σου. Αυτό από μόνο του χαλάει την επαφή με τους άλλους.
Πραγματικά ντρέπομαι αλλά έχω ανθρώπους στο ίντερνετ που ζουν χιλιόμετρα μακριά και τους αισθάνομαι πιο κοντά από αυτούς που συναναστρέφομαι κάθε μέρα μαζί τους.
Ξέρεις γιατί; Στο νετ δεν σε ξέρει και δεν σε βλέπει κανείς. Έχεις λοιπόν τη σιγουριά πως ακόμη και αν αποτύχεις σε μια επαφή δεν θα έχει το ίδιο τίμημα. Όσα έχεις γράψει μέχρι στιγμής δεν δείχνουν καμιά μιζέρια και αυτό που απ\' ότι φαίνεται σου λείπει είναι λίγη αισιοδοξία πως όλα θ αλλάξουν.
- 14-02-2009, 16:03 #17
Ναι προφανώς για αυτό ντρέπομαι. Δε γίνεται όσοι είναι τριγύρω μου να έχουν φίλους κι εγώ όχι.
Έλα ρε Γιάννη τώρα. Αν πας τακτικά στην σχολή σου αυτά τα δύο χρόνια που είσαι εκεί καταλαβαίνεις τι είδους \"φιλίες\" είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των σχέσεων που σχηματίζονται εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δεν θέλω τέτοιες \"φιλίες\", καλύτερα μόνος μου.
Προφανώς και έχω απελπιστεί..
Το ξέρω ότι δεν είναι αργά...19 χρονών είμαι δεν είμαι 50 αλλά εντάξει όπως και να το κάνουμε ... είναι αργα.
Είτε είναι αργά είτε όχι. Αν είναι αργά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει η κατάσταση, οπότε δεν είναι σοφό τρώμε το κεφαλάκι μας με το συγκεκριμένο θέμα. Αν πάλι δεν είναι αργά...
14-02-2009, 19:47 #18
δυστηχως η ευτυχως οι \"φιλιες\" πλεον ειναι ευκαιριακες συμφεροντολογικες επιφανειακες.Αν εισαι κουκλος-κουκλα δημοφιλης ολοι-ες σε θελουν στην παρεα αν δεν εισαι τοτε ελαχιστοι ενδιαφερονται.Την κατασταση την γνωριζεις,με λιγο τυχη και λιγο προσπαθεια απο σενα ομως μπορει να αλλαξει,οχι φοβερα πραγματα αλλα ενα καλο φιλο/η να βρεις νομιζω θα κανει τη διαφορα.
16-02-2009, 09:29 #19
Ναι προφανώς για αυτό ντρέπομαι. Δε γίνεται όσοι είναι τριγύρω μου να έχουν φίλους κι εγώ όχι.
Προφανώς και έχω απελπιστεί..
Το ξέρω ότι δεν είναι αργά...19 χρονών είμαι δεν είμαι 50 αλλά εντάξει όπως και να το κάνουμε ... είναι αργα.
Έχω την εντύπωση πως έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, το οποίο δεν ξέρω ποιό είναι, αλλά υποθέτω οτι είναι οι ζωές κάποιας μερίδας συνομηλίκων σου. Και σύμφωνα με αυτό το συγκεκριμένο μέτρο σύγκρισης μετράς και σταθμίζεις τη δική σου τη ζωή. Επειδή οι άλλοι στα 19 τους έχουν ήδη ένα κάρο φίλους εσύ αισθάνεσαι πως άργησες τραγικά...Είναι έτσι?
Ακούω πολύ καλά τη μοναξιά σου μέσα σ\' όλο αυτό. Το περιθώριο στο οποίο νιώθεις οτι είσαι, ένα περιθώριο στο οποίο σε στριμώχνουν τόσο οι άλλοι, με τη συμπεριφορά τους, όσο και η δική σου απελπισία.
Απο την άλλη, η δική μου αίσθηση είναι οτι νιώθεις σαν ασχημόπαπο μέσα στο κοπάδι των συνομηλίκων σου...γιατί δεν έχει τύχει να βρεθείς ακόμα στο κοπάδι των κύκνων, στο κοπάδι όπου ανήκεις.Μάκια...
18-02-2009, 11:31 #20
Γιάννη, καλημερα, Διαβασα το u2u σου..
ας αρχίσουμε απο κάπου. Όταν ήσουν μικρός, στο σχολείο,
ποιά ηταν η σχέση σου με τα άλλα παιδάκια? Είχες ποτέ κανεναν κολλητό? Υπήρχαν άλλα που σε κορόιδευαν κι αν ναι γιατί?
Οι γονείς σου, είναι κοινωνικοί; έχουν φίλους.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-02-2009, 11:50 #21
Επίσης, να σου πω να μην ντρέπεσαι καθόλου, εκφράσου ελεύθερα...
Εδω μέσα, ίσως να βρεις ανθρωπους που θα σε νιώσουν και θα σε καταλάβουν...
Όλα θα πάνε καλά, αρκεί να το πιστέψεις)
Ειμαστε εδω να σε ακούσουμε...
Εμενα θα με βοηθούσε να ήξερα κάποια παραπάνω στοιχεία για εσενα και τη ζωή σου, γι αυτό και σε ρώτησα τα παραπάνω.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
18-02-2009, 20:46 #22
Σκέφτηκα πολλά κατά τη διάρκεια της μέρας...
Ψυχολογία των μαζών...
Η ανάγκη σου να ανήκεις, είναι απολυτα φυσιολογική...
Το θέμα είναι οτι συχνά οι άνθρωποι απορρίπτουν το διαφορετικό ή το άγνωστο σε αυτούς ή το εναλλακτικό,λόγω φόβου...λόγω του πως έχουν μάθει να λειρουργούν και να επιλέγουν...
Μου θυμίζεις τον εαυτό μου σε διάφορες φάσεις που έχω περάσει, να νιώθω σαν το μαυρο πρόβατο, σαν να μην κολλάω με τους γύρω μου...
Αν λοιπόν λειπει η \"κόλλα\" τι κάνεις?
Εχεις σκεφτει;
Εχεις επιχειρησει κατι?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία