Ημερολογιο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 207
    Αν σκεφτεσαι ετσι Αντα δεν βοηθας κι εσυ ομως.Τιποτα δεν μενει,ειτε καλο ειτε ασχημο.Εγω την εχω δει να φευγει αλλα προσπαθησα πολυ,δεν εφυγε επειδη την αφησα.Ακολουθησα καποια βηματα.Αυτο με το τρεμουλο ειναι ψυχολογικο.Πρεπει να σημειωνεις ποτε σε πιανει και πως προκαλειται για να σταματησει.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Λοιπον,αποφασισα να ανοιξω αυτο ποστ για να καταγραφω και να τσεκαρω την προοδο που κανω η τις υποτροπες μου.Εκλεισα μια βδομαδα στην δουλεια.Ζοριστηκα αλλα σιγα σιγα αρχιζω και πιανω το νοημα.Παιρνω ενα ζαναξ το πρωι και μαγνησιο για ειμαι χαλαρη.Προσπαθω να τρωω πρωινο για ενεργεια.Στοχος μου να επικεντρωθω μονο στην δουλεια για να την μαθω,να βρω ρυθμους κτλπ.Οσους μου προκαλουν αρνητικη ενεργεια προσπαθω να τους αποφευγω για να μην επηρεαστω.Εχω τασεις απομονωσης.Θελω να επικεντρωθω μονο εκει.Μονο να μαθω την δουλεια.Για αυτο τον μηνα μονο αυτο με ενδιαφερει.Αυτη την βδομαδα ειχα πολυ αγχος και με επιαναν αρνητικες σκεψεις αλλα το παλευα.Το μονο κακο αρχισα να καπνιζω πολυ παλι αλλα θελω να πιστευω ειναι μεχρι να νιωσω ασφαλεια να βρω ρυθμους κτλπ.
    Μπράβο.. Σιγά σιγά θα προσαρμοστεις και θα ηρεμήσεις τελείως.. Τελικά πάντα πριν να κάνουμε μια αρχή αγχωνομαστε άδικα.. Όταν μας συμβαίνει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μπράβο.. Σιγά σιγά θα προσαρμοστεις και θα ηρεμήσεις τελείως.. Τελικά πάντα πριν να κάνουμε μια αρχή αγχωνομαστε άδικα.. Όταν μας συμβαίνει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
    Ξερεις τι; Μου ειχαν τυχει τοσα πραγματα αρνητικα σε αυτο τον τομεα που η αληθεια ειχα χασει την πιστη μου και το αγχος ειχε παρει φωτια.Εφαγα και μια ωραια απογοητευση απο εναν "φιλο" που ειχα κανει εδω στο νησι και μετα απο μια σεζον με πιεση,στρες,δωδεκαωρα καπου ισωπεδωθηκα.Τωρα ναι συμφωνω με αυτο που λες.Ειναι αυτο που λες,οταν προσαρμοστω θα ηρεμησω τελειως.Το παω βημα βημα μερα με την μερα.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Πολύ με φοβίζει η κατάθλιψη. Επειδή ξέρω ότι αν έρθει.. Φτιάξε της καφέ γιατί ήρθε για να μείνει..
    Όταν είμαι λειτουργική και μπορώ να βγω να δουλέψω να πάω για περπάτημα όλα φεύγουν!Δεν περιμένεις μόνο από τα χάπια να σου τη διώξουν.Οταν ομως πονάς και είσαι αναγκασμένη να είσαι κλεισμενη μέσα σε ένα σπίτι τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.
    Πιστεψε με το τρέμουλο και κάποιες κρίσης πανικού πλέον τις διαχειρίζομαι το μόνο που δεν μπορώ είναι ο πόνος.

Senior Member
    Αν σκεφτεσαι ετσι Αντα δεν βοηθας κι εσυ ομως.Τιποτα δεν μενει,ειτε καλο ειτε ασχημο.Εγω την εχω δει να φευγει αλλα προσπαθησα πολυ,δεν εφυγε επειδη την αφησα.Ακολουθησα καποια βηματα.Αυτο με το τρεμουλο ειναι ψυχολογικο.Πρεπει να σημειωνεις ποτε σε πιανει και πως προκαλειται για να σταματησει.
    Δεν μπορώ να το προσδιορίσω γιατί τις περισσότερες φορές με πιάνει στον ύπνο. Και είναι παντού όχι μόνο στα χέρια. Θα είναι σπάνιο να με πιάσει όταν είμαι ξύπνια. Με έχει πιάσει μόνο δυο φορές στις οποίες ήμουν παρούσα σε καυγά (τσακωθηκαν άλλοι, δεν είχε σχέση με εμένα)
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Όταν είμαι λειτουργική και μπορώ να βγω να δουλέψω να πάω για περπάτημα όλα φεύγουν!Δεν περιμένεις μόνο από τα χάπια να σου τη διώξουν.Οταν ομως πονάς και είσαι αναγκασμένη να είσαι κλεισμενη μέσα σε ένα σπίτι τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.
    Πιστεψε με το τρέμουλο και κάποιες κρίσης πανικού πλέον τις διαχειρίζομαι το μόνο που δεν μπορώ είναι ο πόνος.
    Καλά σίγουρα δεν το μπορείς τον πόνο και ούτε θα περάσει χωρίς φάρμακα γιατί δεν είναι ψυχολογικό όλο αυτό. Το πρόβλημα είναι στο πόδι σου..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Σου δινει κπ παυσιπονο??τωρα δλδ πρεπει να μεινεις κπ διαστημα σπιτι?

Δεν μπορώ να το προσδιορίσω γιατί τις περισσότερες φορές με πιάνει στον ύπνο. Και είναι παντού όχι μόνο στα χέρια. Θα είναι σπάνιο να με πιάσει όταν είμαι ξύπνια. Με έχει πιάσει μόνο δυο φορές στις οποίες ήμουν παρούσα σε καυγά (τσακωθηκαν άλλοι, δεν είχε σχέση με εμένα)
    Παντως σε καποιον να μιλησεις να σε βοηθησει.Το τελευταιο που ειπες παντως με παραπεμπει σε μετατραυματικο στρες.Μην το αφησεις,θα σε βρισω :)

Senior Member
    Παντως σε καποιον να μιλησεις να σε βοηθησει.Το τελευταιο που ειπες παντως με παραπεμπει σε μετατραυματικο στρες.Μην το αφησεις,θα σε βρισω :)
    Χαχαχα βρισε με μπας και πάρω μπρος :)
    Ναι θα το πω στον ψυχολόγο μου..

Χαχαχα βρισε με μπας και πάρω μπρος :)
    Ναι θα το πω στον ψυχολόγο μου..
    Σε βριζω!ναι να το πεις!!

Senior Member
    Σε βριζω!ναι να το πεις!!
    Χαχαχα το "σε βρίζω" είναι βρισιά;

ntinti
    Guest
    Σου δινει κπ παυσιπονο??τωρα δλδ πρεπει να μεινεις κπ διαστημα σπιτι?
    Παυσίπονα πέρνεις τον πρώτο καιρό και είναι βαριά δεν μπορείς να τα πέρνεις συνέχεια .......
    Η βλάβη είναι στο νεύρο λόγο της ισχυρής πίεσης που ασκούσε η κήλη πριν το χειρουργείο...
    Το κακό με τον νευροπαθητικο πόνο είναι ότι όταν σε πιάσει το νεύρο έχει μνήμη και μπορεί τα συμπτώματα μέχρι να περάσουν να κάνουν από 3 έως 6 μήνες...
    Ευτυχώς όχι πηγαίνω κανονικά στο γραφείο ,παίρνω τον πόνο μου και πάω που λέω εγώ ....
    Προσπαθώ να κάνω το πρόγραμμα μου όσο γίνεται γιατί αλλιώς όσο κάθεσαι και το σκέφτεσαι όλα χειροτερεύουν....
    Άλλωστε οι οδηγίες και της ψυχολόγου μου και του φυσιοθεραπευτή μου είναι να μην σταματάς την καθημερινότητα σου όταν σου εμφανίζεται κάποιο στρεσογονο γεγονός ....

Παυσίπονα πέρνεις τον πρώτο καιρό και είναι βαριά δεν μπορείς να τα πέρνεις συνέχεια .......
    Η βλάβη είναι στο νεύρο λόγο της ισχυρής πίεσης που ασκούσε η κήλη πριν το χειρουργείο...
    Το κακό με τον νευροπαθητικο πόνο είναι ότι όταν σε πιάσει το νεύρο έχει μνήμη και μπορεί τα συμπτώματα μέχρι να περάσουν να κάνουν από 3 έως 6 μήνες...
    Ευτυχώς όχι πηγαίνω κανονικά στο γραφείο ,παίρνω τον πόνο μου και πάω που λέω εγώ ....
    Προσπαθώ να κάνω το πρόγραμμα μου όσο γίνεται γιατί αλλιώς όσο κάθεσαι και το σκέφτεσαι όλα χειροτερεύουν....
    Άλλωστε οι οδηγίες και της ψυχολόγου μου και του φυσιοθεραπευτή μου είναι να μην σταματάς την καθημερινότητα σου όταν σου εμφανίζεται κάποιο στρεσογονο γεγονός ....
    Για τον πονο δεν μπορω να πω κατι...ελπιζω να περασει συντομα.Παντως ευτυχως που μπορεις να πας γραφειο,πολυ σημαντικο.Αυτο που σου παν θα το κρατησω να το θυμαμαι.

Καλημερα.Το boss μου την ψιλοσπαει αλλα θα κανω απλα την δουλεια μου και θα κανω την κινεζα.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Καλημερα.Το boss μου την ψιλοσπαει αλλα θα κανω απλα την δουλεια μου και θα κανω την κινεζα.
    Welcome to my world ::) :) :)

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast