Που και πως; - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 198
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Gnlren View Post
    κάποιες φορές, καποιες μερες νιώθω κάπως περιεργα, πιο εσωστρεφής,πιο συνεσταλμενη που αυτο είναι λογο, αιτιο της μοναξιας,
    Ενω Κάποιες αλλες μερες αισθάνομαι περισοτερο με αυτοπεποίθηση, με πιο άνεση
    Miliva πως χαρακτηριζεις τη κοινωνική φοβια; γιατί εγω με τον εαυτο μου τα εχω εντάξει!.
    προσπαθω, κυριως σκεφτομαι να βρω καποια αφορμη να κανω κινήσει να προσεγισω, να μιλισω με καποιον στη σχολη, αλλα δεν ειναι αρκετη η προσπαθεια.
    Γενικα εκει
    Που και που μου μιλανε κάποιοι, λεμε και καλημερα, και αργοτερα μπορεί κατι να προκύψει,
    Fuego21 Για το αμα εχω εφαρμόση αυτα που μου είπαν,
    Οχι ακόμα, αλλα θα προσπαθησω με αυτα που μου ειπαν τα μελη εδω και βοηθηθηκα μάλλον ψυχολογικά.
    Αυτό που θα μπορουσε και τώρα να εκτελεσω ειναι να ξανα ξεκινήσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο, η να βγω βολτα μονη μου, να μπω σε εναν χωρο οπως στα public, που εκει μ'αρεσει ο χωρος , και τα προϊόντα που έχει.
    Αν και δεν νομιζω οτι θα πραγματοποιηθεί!! Το πιο πιθανον αυτο ειναι!!!.
    Στη σχολη προσπαθω, αλλα δεν ειναι αρκετό, πρεπει να κινιθω σε κάτι που με κομπλαρει!!
    Αραγε αν δουν εμενα ανοιχτη και πιο ευδιαθετη λετε να με προσεγγισουν;;
    Μην σπαταλατε αλλες σελιδες με συγκρουσης παιδια.
    Ποιες μέρες νιωθεις εσωστρεφής και ποιες καλύτερα; κράτα ημερολόγιο και δες ........σε ποιες περιστάσεις νιώθεις έτσι

Κοινωνική φοβία είναι να θες να έχεις σχέσεις να θες να μιλάς σε ανθρώπους και να είσαι ανοικτή Αλλά να μην μπορείς να επικοινωνήσεις με άλλα άτομα γιατί φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου μήπως σε απορριψουν η μήπως κοροϊδέψουν η επικρίνουν αυτό που θα πεις......

Είσαι μαζεμένη όταν είσαι με κόσμο γτ σκέφτεσαι κάθε στιγμή πως φαίνεσαι στους άλλους και δεν μπορείς να είσαι σχετικά αυθόρμητη

Μπορεί να έχεις μια συστολή αλλα μην τα ρίχνεις όλα στον εαυτό σου !

Παίζει ρόλο και τι άτομα έχεις γυρω σου αν ταιριάζετε και αν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί σου και γενικότερα με αυτούς που είναι τριγύρω τους ........

Δεν σημαίνει πως αν είσαι πρόσχαρος και γενικά ομιλητικος θα γίνουν όλοι φίλοι σου

Μπορεί να μην έχετε κοινα με τους συνομηλίκους σου αυτούς που έχεις γνωρίσει..... να μην σε νοιάζουν αυτά που κουβεντιάζουν οπότε να μη θες και να μιλήσεις

Γενικότερα ζούμε σε αντικοινωνικές κοινωνίες.......το ίντερνετ και τα κινητά έχουν εισβάλει και όλοι οι νέοι είναι μπροστά από μια οθόνη.....οι σχέσεις εφήμερες και συμφεροντολογικες.....αυτές είναι αληθείες....

Και στις ηλικίες μετεφηβικες παίζουν πολύ λάθος πρότυπα και γενικά ένα life style που αν δεν σε εμπνέει δεν μπορείς να το ακολουθήσεις!

Οποτε δεν φταις εξολοκλήρου εσύ .....

Εσύ κοίτα να γίνεσαι καλύτερη για σένα και ολα θα τα βρεις πως θα τα διαχειριστείς

Senior Member
    Θελω κάποια φιλια να ταιριαξω!!
    Τελιωσα το σχολειο
    Σπουδάζω τωρα, 18 ειμαι.
    Φιλιες δεν εχω καθόλου.
    Και είμαι πολυ αντικοινωνικη.
    Αλλα και συνεσταλμενη, ντροπαλή.
    Και Εχω καποια ερωτηματα
    Που και πως μπορω να γνωρισω ατομα εκτος σχολης μου μονη μου;;;
    Και απο το ιντερνετ δοκιμασα, αλλα δεν υπαρχει κατι τοσο ενδιαφέρον, βαριέμαι...
    Υπάρχουν κάποια ορισμένα άτομα που κάπως
    να θελω να τους προσεγγισω, αλλα δεν εκανα καμια κινηση...
    Θα ηθελα πάντως να ημουν πιο κοινωνικη, πιο ομηλιτικη με ανεση,
    Με τους συνανθρώπους...
    Πανεπιστημιο πας; Εχει διαφορες αφισες εκει η σχολη για δραστηριοτητες, ομαδες κλπ. Πηγαινε γραψου σε 2-3 ειδικα αν εχουν πολλα αγορια.

Junior Member
    Αντε να δούμε να τα εφαρμοσω,
    Τουλάχιστον να εξασκισω τις κοινωνικες μου δεξιοτητες!!!, γιατί πολυ πιο πιθανον ειναι να με απποριψουν!!

Οπότε ειχα τη αφορμη και θελησα να συμμετηχα και εγω, να συζητησω,
    Καπως κομπλαρωμαι , αναφέρομαι
    Σε κάποιες περιπτώσεις ας πουμε
    Που βρισκομαστε μεσα στη ταξη εγω και καποια παιδια καθιστοί, τους ακουω να συζητανε, κι εγω είμαι γυρισμενη προς αυτους , κι δεν εχω το θάρρος να σηκωθω να μεταφερθω απέναντι με τους αλλους
    Να κατσω διπλα τους να ποιασουμε κουβεντα.

κάποιες φορες στα διαλλειματα που μαζευονται ολοι μαζι παρεα, νιώθω οτι δεν θελω να συναναστραφω,να στεκομαι ,και να πάρω μερος οποτε τους προσπερναω

Και σημειωνω και τονιζω
    δεν θα ήθελα να κινιθω σε κάτι που δεν θελω.
    Θελω να κινιθω σε κάτι που θελω , οποτε νιώσω τη αφορμή αλλα και που να με κομπλαρει.

Δεν ξερω αμα εχω κοινωνικη φοβια , ετσι όπως το περιγραφής μπορεί ναι.

Ξεχασα να πω οτι ειναι και καποια αλλη περιπτώση ,
    ήθελα να μάθαινα κατι απο μια
    γυναίκα μαθητρια στη σχολη, κατι το οποίο ειχαμε συζήτηση, και μου ειχε πρότεινει κατι, αλλα δεν το καταλαβα, το θεμα μας ηταν σχετικα για το που θα δουλευα, και μου προτινε καλύτερα για επαρχία για κάποιον λόγο
    Με ενδιαφέρει αυτο το θεμα , αλλα να μην αλλάζω θεμα.
    Και αντι να την πλησιασω ευθεως και να την ρωτησω περιμενω να πλησιασουμε η μια την άλλη, η εκεινη σε εμένα...

Miliva21 δεν νομίζω οτι ειναι σε περίπτωσης αυτο, αυτο ειναι καπως σαν τη διαθεση που διαφοροποιηται,αλλαζει.
    Θα πω για τη ιδια περιπτωση που καθημερινα επισκεφτομαι εναν φούρνο και αγοραζω κάτι απο εκει και καθομαι , κάποιες μερες
    Εκεί , μου ειναι πιο αβολο, και αμηχανα να κοιτάξω τον φούρναρη στα μάτια , και κάποιες αλλες μέρες νιώθω πιο ανετα να τον κοιτάξω κι στις κινήσεις,

Αλλα Για να είναι πιο αλιθοφανες για αυτα που νιωθω και σας γραφω εδω, καλύτερα θα τα καταγραφο εδω στο
    φορουμ τη ιδια στιγμη στη σχολη, η κάπου αλλου θα σημειωνω κι θα εκφραζομαι με καλύτερη ακρίβεια .

Παντως Εψαξα στο ιντερνετ οτι υπάρχουν ομοιοπαθητικα φάρμακα κατα της ντροπαλοτητας, αλλα θα πρεπει να σου συστηση ο γιατρός ο ομοιοπαθητικος το καταλληλο για εσενα...

Miliva21
    Guest
    Αντε να δούμε να τα εφαρμοσω,
    Τουλάχιστον να εξασκισω τις κοινωνικες μου δεξιοτητες!!!, γιατί πολυ πιο πιθανον ειναι να με απποριψουν!!

Οπότε ειχα τη αφορμη και θελησα να συμμετηχα και εγω, να συζητησω,
    Καπως κομπλαρωμαι , αναφέρομαι
    Σε κάποιες περιπτώσεις ας πουμε
    Που βρισκομαστε μεσα στη ταξη εγω και καποια παιδια καθιστοί, τους ακουω να συζητανε, κι εγω είμαι γυρισμενη προς αυτους , κι δεν εχω το θάρρος να σηκωθω να μεταφερθω απέναντι με τους αλλους
    Να κατσω διπλα τους να ποιασουμε κουβεντα.

κάποιες φορες στα διαλλειματα που μαζευονται ολοι μαζι παρεα, νιώθω οτι δεν θελω να συναναστραφω,να στεκομαι ,και να πάρω μερος οποτε τους προσπερναω

Και σημειωνω και τονιζω
    δεν θα ήθελα να κινιθω σε κάτι που δεν θελω.
    Θελω να κινιθω σε κάτι που θελω , οποτε νιώσω τη αφορμή αλλα και που να με κομπλαρει.

Δεν ξερω αμα εχω κοινωνικη φοβια , ετσι όπως το περιγραφής μπορεί ναι.

Ξεχασα να πω οτι ειναι και καποια αλλη περιπτώση ,
    ήθελα να μάθαινα κατι απο μια
    γυναίκα μαθητρια στη σχολη, κατι το οποίο ειχαμε συζήτηση, και μου ειχε πρότεινει κατι, αλλα δεν το καταλαβα, το θεμα μας ηταν σχετικα για το που θα δουλευα, και μου προτινε καλύτερα για επαρχία για κάποιον λόγο
    Με ενδιαφέρει αυτο το θεμα , αλλα να μην αλλάζω θεμα.
    Και αντι να την πλησιασω ευθεως και να την ρωτησω περιμενω να πλησιασουμε η μια την άλλη, η εκεινη σε εμένα...

Miliva21 δεν νομίζω οτι ειναι σε περίπτωσης αυτο, αυτο ειναι καπως σαν τη διαθεση που διαφοροποιηται,αλλαζει.
    Θα πω για τη ιδια περιπτωση που καθημερινα επισκεφτομαι εναν φούρνο και αγοραζω κάτι απο εκει και καθομαι , κάποιες μερες
    Εκεί , μου ειναι πιο αβολο, και αμηχανα να κοιτάξω τον φούρναρη στα μάτια , και κάποιες αλλες μέρες νιώθω πιο ανετα να τον κοιτάξω κι στις κινήσεις,

Αλλα Για να είναι πιο αλιθοφανες για αυτα που νιωθω και σας γραφω εδω, καλύτερα θα τα καταγραφο εδω στο
    φορουμ τη ιδια στιγμη στη σχολη, η κάπου αλλου θα σημειωνω κι θα εκφραζομαι με καλύτερη ακρίβεια .

Παντως Εψαξα στο ιντερνετ οτι υπάρχουν ομοιοπαθητικα φάρμακα κατα της ντροπαλοτητας, αλλα θα πρεπει να σου συστηση ο γιατρός ο ομοιοπαθητικος το καταλληλο για εσενα...
    Ε όχι και να πάρεις χάπια βρε κοπέλα μου επειδή είσαι ντροπαλή......Δεν είναι άρρωστια ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα είναι

Είπαμε δεν μπορείς να πας να μιλήσεις με αυτή τη παρέα επειδή μπορεί να μην σου αρέσουν αυτά που κουβεντιάζουν....

Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους....

Πήγαινε κάτσε αν το θες τόσο πολύ δίπλα τους και μη μιλάς στην αρχή μόνο ακου......Μετά άμα πουν κάτι πέτα και εσύ καμία γνώμη

Εξάλλου μην τα ρίχνεις στον εαυτό σου....αν υπήρχε έστω και ένα άτομο να έρθει να σε χαιρετήσει και να σε βάλει στη παρέα...να είναι ανοικτό προς εσένα και να σε κάνει να νιώθεις άνετα τότε θα σε βοηθούσε αρκετά για να σε "χωσει" στη παρέα........

Άρα δεν είναι δικό σου φταίξιμο μόνο.......

Υποθέτω ότι και που πας και κάθεσαι μαζί τους κανένας δεν σου δίνει συνήθως τοσο σημασία....Ούτε σου απευθύνονται ούτε σε ρωτάνε κάτι ..........έπεσα μέσα....;;;;

Ίσως ναι....γτ είπαμε είναι και σκατοκοινωνια! Δεν φταις εσύ για αυτο που είσαι αλλα φταίει ο τρόπος που αντιμετωπίζει η κοινωνία αυτό που είσαι.....

Και η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν έχει την ευαισθησία να πλησιάσει ένα ντροπαλό άτομο και να το κάνει να νιώσει άνετα.....
    Αν είσαι κλειστός συνήθως δεν σου πολύ δίνουν σημασία κ σε επικρίνουν κιόλας για να νιώσουν και καλύτεροι.... αυτό είναι άσχημο και το έχω βιώσει και εγώ πολύ παλιότερα....

Αλλά ξέρεις κάτι;; κανένας δεν είναι πιο έξυπνος από σένα....
    Πάω στοίχημα ότι αν εκφράσεις τις απόψεις σου τα λες πολύ καλύτερα από τους χαχαμπούχες που μαζεύονται και πετάνε κοτσάνες για να περάσει η ώρα!!

Έτσι είναι τα πράγματα κορίτσι! Όπως σου τα λέω...
    Επειδή ειμαι μαζί δεν σημαίνει ότι είναι σωστοτεροι η καλύτεροι!!!

Banned
    κατα την γνωμη μου πρεπει να σκεφτουμε και την εικονα που δεχωντει οι αλλοι γυρο σου! διοτις και αυτοι μικρα παιδια ειναι, καποιος που ειναι 18 χρονων ,δυσκολα θα μηλησει σε καποια που δεν του δινει σημασια ουτε με νευμα! Εαν δλδ δεν τους κοιτας, δεν τους μηλας, τους αποφευγεις και προσπαθεις συνεχως να εισαι μακρια απο τα πηγαδακια οπου κανουν στο κενο των μαθηματων ειναι και για αυτους κατι σαν φοβος! Μπορει να τρομαζουν να σε πλησιασουν, δεν ξερουν τι χαρακτηρα εχεις! Ουτε εμεις ξερουμε πως εισαι,απο εδω ,ειναι ευκολο να τα λεμε ,αλλα εαν η εικονα σου ειναι ενος ατομου με μαυρα ρουχα, φρικ κουρεματα και προφιλ ,με κλειστα χρωματα ! και με πολυ σοβαρο και αποτρεπτικο βλεμα πως θα σε πλησιασουν τα κορητσακια οπου μπορει να εχουν ερθει απο ενα μακρινο χωριουδακι οπου ολη μερα οι γωνεις τους τους λενε να προσεχουν τις παρεες τους!
    Παντα, οταν αναφερομαστε σε θεματα κοινωνικα πρεπει να βαζουμε στο μυαλο μας το πως θα νιωσει ο αλλος απεναντι μας! δεν σε ξερουν!! οπως εισαι κι εσυ ντροπαλη ειναι και αυτα! και αν καποια ειναι πιο κοινωνικα, μιλανε η εχουν παρεες , και αυτα φοβουντε! απλα εχουν την ανεση του λογου , μπορουν δλδ να διαχωριζουν τις φοβιες τους απο την κατασταση της κουβεντας!

Junior Member
    Miliva 12
    Εντάξει με καποιους χαιρετιομαστε
    Τωρα για τη παρεα..
    Ειχα παει καποιες φορες και στεκομουν και ακουγα τις κουβεντες που εκανε η παρέα,
    Και χωρίς να το (υποτιμο) μιλανε με ενα στυλ λες και κρατανε τσιγαρο,
    Καταλαβαινεις, σαν μεγαλομενοι
    Σίγουρα δεν μου εκανε κατι ενδιαφέρον σε αυτα που ελεγαν.
    δεν μου διναν σημασια ηθελες αυτή τη απάντηση
    (Γενικα δεν λεω οτι έχουν αδικο, η οτι δεν τους παω , η οτι τους υποτιμω,η , η, η)
    Τιποτα , χαλαρα, κανονικότητα, χωρίς κακιες !!

Αλλα με προσέγγιζαν καποιες φορές , κι παραπονιοταν μια μα γιατι δεν πηγαινα στη παρέα τους και έβλεπε που καθόμουν μονη, ισως έτσι ηθελα.
    η, η ιδια μου είπε εαν θελω να παω μαζι της κυλικειο, πηγα χωρίς να ήθελα.
    Η μου ζήτησαν κι εάν εχω κάποιο social media για συνομιλια, απάντησα την αλήθεια οτι δεν εχω.

Πανω κατω σας δινω να καταλαβετε.

Τα ενδιαφεροντα των παιδιών δεν τα ξέρω..

Miliva21
    Guest
    Miliva 12
    Τωρα για τη παρεα..
    Ειχα παει καποιες φορες και στεκομουν και ακουγα τις κουβεντες που εκανε η παρέα,
    (Γενικα δεν λεω οτι έχουν αδικο, η οτι δεν τους παω , η οτι τους υποτιμω,η , η, η)

Αλλα με προσέγγιζαν καποιες φορές , κι παραπονιοταν μια μα γιατι δεν πηγαινα στη παρέα τους και έβλεπε που καθόμουν μονη, ισως έτσι ηθελα.
    Η μου ζήτησαν κι εάν εχω κάποιο social media για συνομιλια, απάντησα την αλήθεια οτι δεν εχω.

Πανω κατω σας δινω να καταλαβετε.

Τα ενδιαφεροντα των παιδιών δεν τα ξέρω..
    Ε άρα σε έχουν προσεγγίσει.......Εσύ μάλλον είσαι πολύ κλειστή......Δεν σε σνομπαρουν η κάτι τέτοιο.....
    Ντάξει πόσες κινήσεις να κάνουν;;; άμα σου λένε ότι δεν πας και σε κοιτάζουν να είσαι και μακριά δεν θα σε πιάσουν με το χεράκι να σε πάνε......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    κατα την γνωμη μου πρεπει να σκεφτουμε και την εικονα που δεχωντει οι αλλοι γυρο σου! διοτις και αυτοι μικρα παιδια ειναι, καποιος που ειναι 18 χρονων ,δυσκολα θα μηλησει σε καποια που δεν του δινει σημασια ουτε με νευμα! Εαν δλδ δεν τους κοιτας, δεν τους μηλας, τους αποφευγεις και προσπαθεις συνεχως να εισαι μακρια απο τα πηγαδακια οπου κανουν στο κενο των μαθηματων ειναι και για αυτους κατι σαν φοβος! Μπορει να τρομαζουν να σε πλησιασουν, δεν ξερουν τι χαρακτηρα εχεις! Ουτε εμεις ξερουμε πως εισαι,απο εδω ,ειναι ευκολο να τα λεμε ,αλλα εαν η εικονα σου ειναι ενος ατομου με μαυρα ρουχα, φρικ κουρεματα και προφιλ ,με κλειστα χρωματα ! και με πολυ σοβαρο και αποτρεπτικο βλεμα πως θα σε πλησιασουν τα κορητσακια οπου μπορει να εχουν ερθει απο ενα μακρινο χωριουδακι οπου ολη μερα οι γωνεις τους τους λενε να προσεχουν τις παρεες τους!
    Παντα, οταν αναφερομαστε σε θεματα κοινωνικα πρεπει να βαζουμε στο μυαλο μας το πως θα νιωσει ο αλλος απεναντι μας! δεν σε ξερουν!! οπως εισαι κι εσυ ντροπαλη ειναι και αυτα! και αν καποια ειναι πιο κοινωνικα, μιλανε η εχουν παρεες , και αυτα φοβουντε! απλα εχουν την ανεση του λογου , μπορουν δλδ να διαχωριζουν τις φοβιες τους απο την κατασταση της κουβεντας!
    Οι περιπτώσεις είναι τρεις αν είσαι πολύ εσωστρεφής και κλειστος άνθρωπος

Να μην σου μιλάνε επειδή σε σνομπαρουν και σε θεωρούν κατωτερο λόγω συστολής

Να μη σου μιλάνε επειδή δείχνεις ότι δεν τους θέλεις...και νομίζουν ότι είσαι παράξενος η αντικοινωνικός η αδιάφορος

Και να μην σου μιλάνε επειδή είναι και αυτοί nerd ....ντρέπονται το ίδιο η και περισσότερο ...Ναι και αυτό συμβαίνει

Παλιά νόμιζα ότι ο κόσμος είναι πιο σίγουρος για τον εαυτό του από ότι εγώ.....
    Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι οι ντροπαλοί είναι περισσότεροι από όσο πίστευα ...
    Και ότι αυτοί που νόμιζα πως τα έχουν καλά με τον εαυτό τους δεν τα έχουν καθόλου.....

Κουβαλάει πολύ κόμπλεξ ο κόσμος.....θα το αντιληφθείς και εσύ....

Πολυ λίγοι είναι αυτοί που έχουν υγιή αυτοπεποιθηση και είναι ακομπεξαριστοι

Senior Member
    Miliva 12
    Τωρα για τη παρεα..

.
    Αυτό είναι το και καλά μάγκικο στυλ της εφηβείας. Πρώτο έτος είσαι? Μου κάνει εντύπωση που έχουν αυτό το στυλ τα κορίτσια τόσο πολύ, νόμιζα ότι κυρίως τα αγόρια το έχουν. Το έφαγα στη μάπα κυρίως στο στρατό. Πάντως να ξέρεις ότι αυτό μειώνεται όσο περνάνε τα χρόνια.
    Τώρα, αν σε προσκαλούν και εσύ δεν πας, δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Εγώ ευτυχώς κόλλησα με 2 άτομα από το πρώτο έτος και στη συνέχεια καθόμουν με αυτούς.

Banned
    Σαν πολυ μεγαλητερος σου θα σου πω οτι οι περιπτωεις που λες ειναι οχι τρεις αλλα εκατον τρεις!!
    Απο τα λεγομενα σου τα παιδια εκαναν αρκετες κινησεις να σου μηλησουν, να σε προσεγγησουν!Τι περιμενεις δλδ?
    Προσσπαθησαι να αλλαξεις κοσμοθεωρεια οσον αφορα τις κοινωνικες σου συναλλαγες και την κοινωνικοτητα σου, πριν να ειναι πολυαργα! Στο λεω με αγαπη και με ειλικρινεια ! Συγγεκριμενα ,εσυ παρα το οτι σου κανουν ποσες κινησεις ,εσυ απο αυτα που λες δεν σου αρεσουν η παρεα τους! αρα για πιο λογο παραπονιεσαι? Λες οτι νιωθεις ασχημα που εισαι μονη αλλα ταυτοχρωνα δεν σου αρεσει η παρεα που κανουν, οτι το παιζουν μεγαλοι! Τωτες δεν εχει νοημα καθολου η κουβεντα και το θεμα αυτο! για πιο λογο να κανεις παρεα με καποια ατομα που δεν ειναι ενδιαφερον για εσενα? Οταν βρεις καποια ατομα ενδιαφερον τωτες να κανεις παρεα! απλα τα πραματα.Ομως το να εχεις παραπωνο που δεν σε ενοχλουν για παρεα θα ελεγα οτι δειχνει καπως κακομαθημενου νοοτροποια! Ειναι πολυ εγωιστικο να περιμενει ο ενας να τον προσεγγιζουν συνεχως οι πολλοι, να σε παρακαλαν δλδ για να τους κανεις παρεα?
    Αληθεια, μπες στην θεση τους! και αυτο να το κανεις παντα στην ζωη σου, να προσπαθεις να αλλαζεις για λιγο θεση και ρολους! Εσυ δεν κανεις κινησεις να τους προσεγγησεις, αυτοι κανουν και δειξαν ολη την καλη διαθεση!
    Παντος να ξερεις κατι, οτι σε λιγες μερες, οπου οι παρεες αρχιζουν και δενουν, οπου ξεκαθαριζουν ποιοι κανουν παρεα με ποιους, διοτις ετσι γινεται στα σχολεια και στις σχολες γενικα συνηθως εσυ,εαν δεν εχεις "κολησει" σε καποια παρεα θα μηνεις "στην απεξω" και θα ειναι πολυ δυσκολο μετα να μπεις στην παρεα τους! διοτις τωτες θα σε βλεπουν αυτοι περιεργα!
    Αληθεια εχεις σκεφτει το τι μπορει να λενε αυτοι, τι μπορει να νομιζουν αυτοι για σενα? Στο ξανα λεω, εαν θες παρεα κανε τους τωρα διοτις σε λιγο θα ειναι πολυ αργα! δεν θα μπορεις να ενσοματωθεις και θα σε βλεπουν με περιεργο ματι! Εκτως αν ειναι καθαρη αποφαση σου οτι δεν τεριαζετε και ολα καλα! Ευχομαι να μην γραψεις θεμα καποια μερα οπου θα λες το ποσο μετανοιωσες που καπωτες σε προσεγγιζαν και πλεον δε σου μηλαν και εισαι μονη σου!

Senior Member
    Είναι από τις ελάχιστες φορές που συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που γράφει ο Γιώργος Πάνου. Κατ' αρχήν μπορεί κάποιοι να το παίζουν μεγάλοι, μπορεί επίσης και κάποιοι σε κάποια πράγματα να είναι "μεγάλοι" κι ας σου κάνει εντύπωση εσένα. Να έχουν ζήσει περισσότερα ή να είναι πιο ξεβγαλμένοι σε κάποιους τομείς κι εσένα να σου κάνει εντύπωση και να νομίζεις ότι το κάνουν για φιγούρα και δεν μιλάνε αυθόρμητα. Σίγουρα μπορεί να το κάνουν και για φιγούρα κάποιοι, αλλά μπορεί και όχι.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι αφού ήδη έχουν κάνει κάποιες απλές κινήσεις να σε προσεγγίσουν πρέπει να είσαι αρνητική και να βγάζεις συμπεράσματα από μία πρώτη εικόνα.

Είναι αυτό που σου έγραψα πριν κάποιες σελίδες, ότι μπορεί άτομα που αρχικά σου φαινόταν ότι δεν ταιριάζεις και δεν είχες τίποτα κοινό, στην πορεία να αποδειχτεί ότι έχετε περισσότερα κοινά από ότι νόμιζες ή να δεθείτε για κάποιο άλλο λόγο και να γίνεται καλοί φίλοι. Ή να κάνετε παρέα σε συγκεκριμένες φάσεις. Ποτέ μην προκαταβάλεις καταστάσεις.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι ωραία είναι να ονειρευόμαστε ότι θα βρούμε έναν κολλητό, την αδερφή ψυχή μας που θα καταλαβαινόμαστε πάντα θα περνάμε μαζί όλη μας τη μέρα και θα κάνουμε μαζί ένα σωρό πράγματα και συζητήσεις, ωστόσο αυτό σπάνια συμβαίνει. Συνήθως είναι διαφορετικοί άνθρωποι που μας συμπληρώνουν και μας ταιριάζουν σε διαφορετικές εκφάνσεις της ζωής μας. Μπορεί μα κάποια από αυτά τα παιδιά να ανακαλύψεις ότι π.χ. δεν σου πολυταιριάζουν να τους λες τα εσώψυχά σου, αλλά ότι ευχαριστιέσαι τις συζητήσεις σας σχετικά με τους καθηγητές ή για το τάδε ή το δείνα αντικείμενο. Με άλλον μπορεί να αισθάνεσαι πιο άνετα να μιλάς για ταινίες ή για τις επαγγελματικές προοπτικές σας. Άλλος μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν σου πολυταιριάζει σαν χαρακτήρας αλλά του αρέσει το σκάκι όπως και σε εσένα και να βρισκόσαστε να παίζετε 2 φορές την εβδομάδα (λέμε τώρα).

Μην κρίνεις τους ανθρώπους από πριν, δώστους μία ευκαιρία. Διότι μπορεί να μην τους υποτιμάς όπως λες ή οτιδήποτε, αλλά έχεις από τα πριν αποφασίσει ότι μάλλον δεν σου ταιριάζουν και δεν έχουν ενδιαφέρον. Δώσε χρόνο να τους γνωρίσεις και να δεις αν είναι έτσι.

Junior Member
    (Δεν εχω να πω κάτι μαζι τους, ετσι νιωθω) με τη παρεα εκει που μαζευονται, και με καποια παιδια της ταξης, με καποιους περισότερο με καποιους λιγότερο, απο την αλλη υπάρχουν κάποιοι που φαινομενικα να ειναι πιο ενδιαφέρον
    Αλλα στο οτι να μιλαω με ολους , να τύχει να πουμε και καποια κουβέντα,
    ε και λιγη παρέα αν συμβεί σύμφωνο απόλυτα!
    Δλδ τι μου προτεινετε να κανω; να κανω παρεα, και να προσεγγιζω
    Με τα ατομα που δεν μου πολυ ενδιαφερουν/θελω;
    Παντως Θα ξανα σταθω στη παρεα τους
    Θα προσπαθησω γενικα να ειμαι πιο κοινωνικη..
    Και να προσεγγιζω
    ΜΕ περισοτερη εμφαση, κυρίως στα παιδιά που φαινομενικα κάπως να λεω θα μπορούσε!

Κατι αλλο.
    Οπως ας πουμε και στα σαιτ γνωριμιων
    Υπαρχουν καποια ατομα,κυρίως κορίτσια που με κάποια με τραβανε περισότερο και με καποια αλλα ετσι και ετσι αναλογος με βαση κυριως τη εικονα, το στυλ τους, αλλα και με τα ενδιαφεροντα τους,

Τωρα δεν παμε σχολη για μια εμβομαδα λογο ξεκουρασης , και ξεκιναμε το δ Εξαμηνο
    Τωρα φετος τελιωνω τη σχολη.

Εντάξει η ντροπαλοτητα δεν είναι αρρωστια οπως λες , αλλα και γιατί ας πουμε να μην επισκεφτω καποιον ομοιοπαθητικο, να του πω, και να μου δωσει καποιο φαρμακο κατα της ντροπαλοτητας;;

Miliva21
    Guest
    (Δεν εχω να πω κάτι μαζι τους, ετσι νιωθω) με τη παρεα εκει που μαζευονται, και με καποια παιδια της ταξης, με καποιους περισότερο με καποιους λιγότερο, απο την αλλη υπάρχουν κάποιοι που φαινομενικα να ειναι πιο ενδιαφέρον
    Αλλα στο οτι να μιλαω με ολους , να τύχει να πουμε και καποια κουβέντα,
    ε και λιγη παρέα αν συμβεί σύμφωνο απόλυτα!
    Δλδ τι μου προτεινετε να κανω; να κανω παρεα, και να προσεγγιζω
    Με τα ατομα που δεν μου πολυ ενδιαφερουν/θελω;
    Παντως Θα ξανα σταθω στη παρεα τους
    Θα προσπαθησω γενικα να ειμαι πιο κοινωνικη..
    Και να προσεγγιζω
    ΜΕ περισοτερη εμφαση, κυρίως στα παιδιά που φαινομενικα κάπως να λεω θα μπορούσε!

Κατι αλλο.
    Οπως ας πουμε και στα σαιτ γνωριμιων
    Υπαρχουν καποια ατομα,κυρίως κορίτσια που με κάποια με τραβανε περισότερο και με καποια αλλα ετσι και ετσι αναλογος με βαση κυριως τη εικονα, το στυλ τους, αλλα και με τα ενδιαφεροντα τους,

Τωρα δεν παμε σχολη για μια εμβομαδα λογο ξεκουρασης , και ξεκιναμε το δ Εξαμηνο
    Τωρα φετος τελιωνω τη σχολη.

Εντάξει η ντροπαλοτητα δεν είναι αρρωστια οπως λες , αλλα και γιατί ας πουμε να μην επισκεφτω καποιον ομοιοπαθητικο, να του πω, και να μου δωσει καποιο φαρμακο κατα της ντροπαλοτητας;;
    Άμα θες να σκορπάς τα λεφτά σου και να επιβαρυνεις τον οργανισμό σου με χάπια που δεν χρειάζεσαι και να είσαι εξαρτημένη μετά δοκίμασε το

Πώς γίνεται να είσαι 18 και να τελειώνεις το δεύτερο έτος της σχολής;

Μην πιέζεσαι να κάνεις με άτομα που δεν σου αρέσουν η δεν ταιριάζεις παρέα....
    Κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή κοινωνική ζωή...

Άλλοι θέλουν λίγους και καλούς....να ταιριάζουν δλδ αρκετά

Και άλλοι είναι ανοικτοι και κάνουν παρέα με πολλούς .....(Χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κολλητοί η ότι ταιριάζουν η μοιράζονται τα πάντα)

Οπότε ξεκαθάρισε εσύ τι στυλ είσαι

Από ότι γράφεις πάντως δεν σε κόβω να έχεις το στυλ του κάνω παρέα με τους πάντες

Μάλλον κολλητή ψάχνεις που να τα μοιράζεσαι όλα μαζί της και να ταιριάζετε...Αλλά αυτό να ξέρεις είναι δύσκολο.....
    Δεν υπάρχουν αδερφές ψυχές που θα μοιάζουμε σε όλα....Θα ταιριάζουμε....Θα τα λέμε όλα.......Θα έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα κτλ κτλ

Κάθε άνθρωπος έχει κάτι ξεχωριστό να σου δωσει.....

Αν είσαι επιλεκτική και θες να έχεις κοινα αρκετά με τους αλλους ...και γενικά έχεις και κάποιες απαιτήσεις είναι λογικό να μην έχεις πόλους φίλους....

Και άλλο φίλοι άλλο παρεες....

Senior Member
    αν θεσ να κοντρολαρεισ κατι παιρνεισ αγωγη αν δε θεσ μην παιρνεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    να μιλησουμε κ λιγο αμα εισαι απο θεσ θα σου πουν οι φιλοι σου αφου παρεισ αγωγη τι συμπληρωματα να παρεισ αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast