Που και πως; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 198
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εδώ ειρωνευτηκες. Δεν έκανα αναφορα όμως.

Ας κάνουν ότι θέλουν. Έχω απλα ξενερώσει..
    Δεν θα σου ξανά απαντησω.. Καλή συνέχεια στην μέρα σου
    ας μην μου ξαναπαντησεις

Senior Member
    @Gnlren
    τι κάνεις, πως είσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gnlren View Post
    Καθομαι η καθημερινότητα είναι τα ιδια και τα ίδια καθισιο- σπίτι,
    Δεν κανω κάτι,
    Ονειροπόλο, κανω εσωτερικές σκέψεις. Βαρεμάρα
    Οπως ειπα φιλιες δεν εχω καθόλου...
    τώρα τελευταία επικεντρονομε και πρέπει στο διάβασμα για το καλο του μέλλουν μου, και τα αλλα τα βάζω στη ακρη.
    Και μακάρι να μη τα αφήσω.
    Περιέγραψα τη καθημερινότητα μου...
    Η ασχολία μου πήγαινα γυμναστήριο
    Παλιότερα πολυ συχνά,
    Το παλεύω με τη διατροφή μου, ανοιγο
    Το κινητό μου έτσι άσκοπα καί
    Τσεκαρω τα sites γνωριμιών- τις συνομιλίες που και εκει βαριέμαι και δεν βρίσκω κάτι τόσο ενδιαφέρον...
    Στο θεμα της μοναξιάς
    Εχω στο μυαλό μου ότι ούτος η αλλιώς χωρίς να τό πολύ σκέφτομαι, να προσεγγίσω άτομα αν νιώθω ότι θελω.
    Γεια σου, αυτά είναι χαρακτηριστικά εσωστρεφών ανθρώπων, οπότε αυτό δείχνει πως δε χρειάζεται να κάνεις ό,τι διαφημίζεται στην κοινωνία και το κάνουν οι περισσότεροι (δηλαδή οι εξωστρεφείς, με πάρτι, καθημερινές εξόδους, πολλές παρέες κλπ). Εσύ θέλεις λίγους και καλούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Γεια σου, αυτά είναι χαρακτηριστικά εσωστρεφών ανθρώπων, οπότε αυτό δείχνει πως δε χρειάζεται να κάνεις ό,τι διαφημίζεται στην κοινωνία και το κάνουν οι περισσότεροι (δηλαδή οι εξωστρεφείς, με πάρτι, καθημερινές εξόδους, πολλές παρέες κλπ). Εσύ θέλεις λίγους και καλούς.

το θέμα είναι ότι που τους βρίσκεις άραγε τους λίγους και καλούς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Για να τους βρεις του λίγους και καλούς πρέπει να κάνεις προσπάθειες όμως, δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατοι. Άρα μέχρι να τους βρεις πρέπει να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις. Αν κάθεσαι μέσα στο σπίτι και βλέπεις σειρές από το πρωί ως το βράδυ ας πούμε, πως είναι δυνατόν να γνωρίσεις νέα άτομα; Αν δεν γνωρίσεις νέα άτομα, πως θα ανακαλύψεις μέσα σε αυτά κάποιον που ταιριάζεις και πως θα αναπτύξεις φιλία μαζί του;
    Αν δεν συνηθίζεις να πας σε πάρτυ ας πούμε και βρεθείς μία μέρα εκεί, που ξέρεις αν όλοι είναι party animals ή αν για κάποιους είναι μία σπάνια έξοδος; Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις σβάρνα όλα τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις κάθε μέρα, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις αν θες να γνωρίσεις κόσμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Για να τους βρεις του λίγους και καλούς πρέπει να κάνεις προσπάθειες όμως, δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατοι. Άρα μέχρι να τους βρεις πρέπει να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις. Αν κάθεσαι μέσα στο σπίτι και βλέπεις σειρές από το πρωί ως το βράδυ ας πούμε, πως είναι δυνατόν να γνωρίσεις νέα άτομα; Αν δεν γνωρίσεις νέα άτομα, πως θα ανακαλύψεις μέσα σε αυτά κάποιον που ταιριάζεις και πως θα αναπτύξεις φιλία μαζί του;
    Αν δεν συνηθίζεις να πας σε πάρτυ ας πούμε και βρεθείς μία μέρα εκεί, που ξέρεις αν όλοι είναι party animals ή αν για κάποιους είναι μία σπάνια έξοδος; Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις σβάρνα όλα τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις κάθε μέρα, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις αν θες να γνωρίσεις κόσμο.
    πρεπει να θελουν και οι αλλοι να κανουν γνωριμια οχι μονο η κοπελα εδω
    τα παρτυ ειναι λιγο ριψοκινδυνα δεν ξερεις τι μπορει να συμβει,να σου ριξουν τιποτα στο ποτο και να γινουν μετα τα πραγματα ποιο δυσκολο

Senior Member
    Το μπάνιο είναι επικίνδυνο, μπορεί να πατήσεις τίποτα νερά και σαπούνια, να πέσεις να σκοτωθείς. Μην ξανακάνεις μπάνιο.

Τώρα πλάκα κάνεις Πάνο, έτσι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gnlren View Post
    Θελω πρώτα να κανω τη τέλεια διατροφή,πρώτα να ξερω τους τρόπους για να επιτυχω το στόχο μου, να τα κατανοήσω. Και αφού τα κατανοησω θα ξεκινήσω και τό γυμναστήριο. Γιατί κουραστικά, θελω ενδειξης πρώτα για καλα αποτέλεσματα στη διατροφή. Περισσότερο σημαντική είναι η διατροφή απο ότι γυμναστικη αλλα ΜΗ τά πολύλιγο γιατί τό παω σε εντελώς διαφορετικό θέμα
    Θα ανοίξω θέμα και για αυτο.
    Πάντως Καθόμουν διαρκείας 2 ώρες με μουσικουλα, και πήγαινα 3-4 τή εμβομαδα
    Αλλα ο καθένας έκανε και κοίταζε τη δουλειά τού
    Να βγω εξω και ειδικά μόνη να παω που; Να γνωρισω πως;
    Όπως λέει καί ο τίτλος
    εγω, δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι εξ αρχης αποκλειεις τον χωρο της σχολης σου.
    η σχολη ειναι ο πιο καταλληλος χωρος για παρεες και φιλιες, κατ αρχην γιατι με τα ατομα εχεις απο την αρχη καποια κοινα στοιχεια, ενδιαφεροντα, καποιο βασικο επιπεδο κοινων γνωσεων, γνωριζεστε εστω και λιγο ωστε να μην ψαχνεις πως ν ανοιξεις κουβεντα, κλπ.
    δλδ με το να λες να συναντησεις εξω, αγνωστους, βαζεις απο μονη σου παραγοντες δυσκολιας πολυ μεγαλυτερους που δεν μπορουν να ξεπερασουν ουτε ανετα ατομα, ποσο μαλλον ενα συνεσταλμενο.
    η διατροφη και η γυμναστικη ειναι τελειως ασχετα με το αν εχεις φιλους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Το μπάνιο είναι επικίνδυνο, μπορεί να πατήσεις τίποτα νερά και σαπούνια, να πέσεις να σκοτωθείς. Μην ξανακάνεις μπάνιο.

Τώρα πλάκα κάνεις Πάνο, έτσι;
    άλλο το ένα και άλλο το άλλο

Senior Member
    Ξεκίνα να παίζεις παιχνίδια στο PC. Είσαι και κοπέλα, θα πέσουν τσούρμο όλοι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Almalexia View Post
    Ξεκίνα να παίζεις παιχνίδια στο PC. Είσαι και κοπέλα, θα πέσουν τσούρμο όλοι
    δεν είναι και λύση αυτή

Junior Member
    Για ψυχολόγοι πού μου πρότειναν κάποιοι εδώ, σε εμενα στη δική μου περίπτωση
    Δεν άλλαξε τίποτα, καί (ειδικά)το τονίζω! Εαν είναι κάτι έτσι Πίο δικο μας, πιο αλλόκοτο, Πίο εσωτερικό, να ακούγετε ηλίθιο αλλα να μας βασανίζει Γιατί όλοι λίγο η πολύ κάτι εσωτερικές σκέψεις, όλοι έχουμε κάτι να μας προβληματίζει
    Δεν ξέρω άμα ισχύει αυτό.
    Δεν δινω πολυ έμφαση σε αυτο
    περα αυτο,
    Και εγώ πού ήμουν τότε ποιο αλλόκοτη, δύσκολη, ήμουν καί στη (εφηβεία) το τονίζω, απο μια ψυχολογο έφυγα με πολύ κακη ψυχολογία...
    Ας πουμε να κάνει μια πιο γενική, καί πες το πιο φυσιολογική ερώτηση μπορεί να βοηθηθεί, οπως χώρισα..
    Άλλο
    Θέμα
    Και να διορθώσω εγώ εδω κάτι, πού προσπεραθηκε.
    Μη νομίζετε-φανταζεστε ότι εγώ είχα βάλει στόχο να προσεγγίσω περαστικούς ανθρώπους τού δρόμου!!,
    Δεν είχα αναφερθεί, στο να στέκομαι,
    Καί νά προσέγγιζα εναν περαστικό του δρόμου, όχι, λάθος είχα γράψει.
    Σε χώρους!!, Και οποτε δω αφορμή,
    Να κάνω κίνηση, κατά προτίμηση να μην είναι σε κίνηση..
    Αλλα καί στο ίδιο χώρο να είμαστε, όπως καφετέρια, δεν είναι λίγο πες τό περίεργο, να πεταγα κάτι άσχετο, για να τούς προσέγγιζα;;...
    Και κάτι άλλο
    Που γινόταν εδώ, κάποιες σύγκρουσης,
    Δεν παιρνω κανένος το μέρος απλα θα πω.
    Καί γνωριμία να προεκύπτε εδώ, γιατί όχι..
    Αλλα δεν θα με ενδιαφερε συνομιλία ερωτικού-πονηρου περιεχόμενο, θά ήταν εκνευριστικο!! Αφού φαίνεται εξαρχής.
    τό θέμα πού δημιούργησα δεν ταιριάζει
    Με τό άλλο θέμα...

Τά παιδιά τής σχολής δεν τα αποκλειω,
    Δεν τούς βάζω χ, έχει καί κάτι ενδιαφέρον με το μάτι!, Μίλαω πού καί πού με κάποια άτομα, μία κουβέντα, αλλά δεν είναι αρκετό!!.
    Με κάποιον να έχουμε κάποιο κοινο ενδιαφέρον όχι.
    Μπορεί έτσι να φαίνεται ότι τά αποκλειω, πάντως είμαι χαλαρή κάθε φορά, δεν βάζω ζορη σε κάτι πού με κομπλαρει, όπως να πάρω μέρος σέ κάποια συζήτηση ενώ να νιώθω ότι θέλω..
    Απλός καί εκτός σχολής, μηπος προεκύπτε κάτι καλό!!
    Απλός Αναρωτιομουν μωρέ βγες έξω να γνωρίσεις κόσμο, πού λένε...

Τά ακουστικα πάει είχαν εξαφανίστει, δεν ξέρω τί απογιναν, καλύτερα, θετικό αυτό, αντί για τί μιση ώρα ακούγοντας μουσική στο λεωφορείο, καί νά φαντάζομαι φανταστικά πράγματα,
    Τώρα χωρίς αυτά ανοίγο κανένα βιβλίο.

Senior Member
    Είναι κρίμα νέα παιδιά που θα έπρεπε να έχετε τόλμη και περιέργεια, και γιατί όχι, το αίσθημα του ρίσκου και της αμφισβήτησης του κατεστημένου να φοβάστε τόσο πολύ τους πειραματισμούς. Δεν σας είπε κανείς να πειραματιστείτε με ναρκωτικά, να δοκιμάσετε καινούριους τρόπους και χώρους κοινωνικοποίησης σας προτείναμε.

Πως να πεις δύο κουβέντες σε μία καφετέρια ή σε κάποιον ανοιχτό χώρο, πως να πας σε πάρτυ μη και σου ρίξουν κάτι στο ποτό, συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά σαν να ακούω καμιά γιαγιά 100 χρονών ακούγεστε. Δεν λέμε να πάει η κοινή λογική περίπατο, πάντα να έχετε κοινή λογική και να ακούτε τι σας λέει το ένστικτό σας σε μία κατάσταση ή γνωριμία, αλλά όχι και να φοβάστε τη σκιά σας!

ΥΓ: Το βιβλίο στο λεωφορείο ή κάπου αλλού λειτουργεί λίγο-πολύ σαν τα ακουστικά από άποψη κοινωνικοποίησης. Μπορεί κάποιος να σε ρωτήσει τι ακούς/τι διαβάζεις, αλλά αυτό έχει μάλλον λίγες πιθανότητες, είναι σαν να στέλνεις σήμα να μην σου μιλήσει/μη σε ενοχλήσει κάνεις.

Senior Member
    @ Sonia αυτή είναι οι κοινωνία μας να φοβόμαστε και τις σκιές

@gnlren θα ήθελες να μιλήσουμε?

Senior Member
    Εννοείται μην πας σε ψυχολόγο, πεταμένα λεφτά! Κάνε κάποιο σεμινάριο επαγγελματικό ή ξεκίνα κάποιο χόμπι (όχι το γυμναστήριο, μπορείς να κάνεις ας πούμε ξένη γλώσσα, πινγκ πονγκ, σκάκι, βόλευ, πιλάτες κλπ). Αλλά θα μπορούσες να πιάσεις κουβέντα και στο γυμναστήριο, τουλάχιστον με το άτομο που είναι στην υποδοχή ή με κάποιο γυμναστή.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast