Που και πως; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 198
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δεν το νομιζω,καποιο λαθος εχεις κανει,και αν εχω γραψει θα το εγραψα για καποιον γνωστο που ηθελε να μαθει

δεν σου επιτρεπω να μου μιλας ετσι
    αυτο ρωτουσες αν ειναι σωστο,να το κανεις την πρωτη φορα εκει.Ουτε εγω σου επιτρεπω να με εκθετεις ετσι,αλλα το κανεις.Και αυτο παιζει να στο ειχα πει και σε προσωπικο μηνυμα,οταν συζητουσαμε.Ειναι σωστο λοιπον να πω και γω αυτα που μου εστελνες για τη δηθεν σχεση που λες οτι ειχες?.Παιδια δεν ειχε ποτε κοπελα απλα συζητουσε με μια στο ινσταγκραμ που εμενε αρκετα μακρυα απο την πολη του,και τελικα δε βρεθηκαν ποτε.Επισης ουτε βιντεοκληση ειχαν κανει,(δε ξερουμε καν αν ηταν ριαλ το προφιλ).Ειδες ποσο ωραιο ειναι τωρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μήπως θα ήταν καλύτερο να σταματήσει αυτό;; πέσαμε όλοι πάνω στο pano19 ......
    Κανείς δεν ξέρει αν έχει καλές η κακες προθέσεις .......

Εγώ δεν είδα πουθενά να έχει κακη πρόθεση (Αν θέλει να μιλήσει ερωτικά και να γνωριστεί με τη θεματοθετρια δικαίωμα τους)

Δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε κανέναν η να βγάζουμε συμπεράσματα για ένα μέλος επδ είχε απορίες για κάποια θέματα και έχει ανεβάσει θέματα σε μια συγκεκριμένη θεματική ....

Εγώ απλώς είπα ότι δε μου άρεσε πλ ο τρόπος που χρησιμοποίησε για να πείσει τη θέματοθετρια και αυτό είναι όλο

οπως ειπα δεν ειναι ερωτικες η προθεσεις μου!
    γιατι τι ειχε ο τροπος μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by fuego21 View Post
    αυτο ρωτουσες αν ειναι σωστο,να το κανεις την πρωτη φορα εκει.Ουτε εγω σου επιτρεπω να με εκθετεις ετσι,αλλα το κανεις.Και αυτο παιζει να στο ειχα πει και σε προσωπικο μηνυμα,οταν συζητουσαμε.Ειναι σωστο λοιπον να πω και γω αυτα που μου εστελνες για τη δηθεν σχεση που λες οτι ειχες?.Παιδια δεν ειχε ποτε κοπελα απλα συζητουσε με μια στο ινσταγκραμ που εμενε αρκετα μακρυα απο την πολη του,και τελικα δε βρεθηκαν ποτε.Επισης ουτε βιντεοκληση ειχαν κανει,(δε ξερουμε καν αν ηταν ριαλ το προφιλ).Ειδες ποσο ωραιο ειναι τωρα?

για την δηθεν,αστο να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα,και δεν θα δωσω αναφορα σε κανεναν για τα προσωπικα μου και ποσον μαλλον σε εσενα
    που πας με ιεροδουλες

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    για την δηθεν,αστο να το ξερω εγω καλυτερα απο εσενα,και δεν θα δωσω αναφορα σε κανεναν για τα προσωπικα μου και ποσον μαλλον σε εσενα
    που πας με ιεροδουλες
    δεν εχεις καν προσωπικα για να δωσεις αναφορα,θες να πεις δηλαδη οτι δε συζητουσαμε μεσω τσατ?Εγω παντως τα εχω ακομη τα μηνυματα που μου εστελνες,εσυ ζησε στις αυταπατες σου.Και χιλιες φορες να πηγαινω επι πληρωμη παρα να καταντησω σαν εσενα, συνεχεια με τη παλαμη στο χερι να παρακαλαω μια ανωνυμη να μου δωσει λιγη σημασια μεσω τσατ,επειδη ειμαι ανυπαρκτος και με εχουν ολες στο γραψιμο.Και σταματα να φερνεις σε δημοσια τσατ πραγματα που εχουν ειπωθει μεσω ιδιωτικου,αυτα μονο οι γυναικουλες τα κανουν.

george1520
    Guest
    Παιδιά το έχετε κάνει το θέμα...
    πρώτο είναι δημόσιο φόρουμ όσοι θέλουν να μαλωσουν, να βρίσουν κτλ ας το κάνουν τσατ
    Δεύτερο το να ρίχνετε λάσπη ο ένας τον άλλον δεν θα καταφέρετε κάτι.. Πέρα του ότι κάνετε μεγαλύτερο ένα θέμα.
    τρίτο εγώ πανό πιστεύω ότι ήθελες να συζητήσεις μαζί της γιατί το μυαλό σου το έχεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα.. Ενώ η κοπέλα είπε ξεκάθαρα ότι θέλει είναι ένα φιλο. Πραγματικο!! Να τον βλέπει, να βγαίνει εξω κτλ.
    τέταρτο το ερωτικό σε ένα φόρουμ θα προκύψει με τον χρόνο. Από την στιγμή που άνοιξε ένα θέμα και ρώτα κάποια πράγματα να είναι σε θέση να κάνει διάλογο. Εγώ προσωπικά έχω μπει και σχολίασα για να την βοηθήσω. Τωρα αν την ικανοποιεί να μιλήσει μαζί σου με προσωπικά μηνύματα ας το κάνει. Απλά να ξέρει και τι θέλεις από αυτήν..
    Πέμπτο και τελευταίο.. Πανό.. Αν δεν είσαι τρολ τότε είναι καιρός να αρχίσεις να λύνεις τα θέματα σου όπως κάνουμε όλοι εδώ..

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 05-02-2020 at 17:17.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 05-02-2020 at 17:18.

Senior Member
    και τι σημαίνει ότι αυτά που έγραφα ήταν για εμένα ή θα τα εφαρμοζα
    πες ότι θες, γραμμένο σε έχω

μου το είχες πει και μην το αλλάζεις!

τέτοιους χαρακτήρες σαν και εσένα βλέπω και δεν κάνω παρέες

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Last edited by Aeon; 05-02-2020 at 17:19.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 05-02-2020 at 17:20.

Senior Member
    κάποιος διαχειριστής να επέμβει
    το έχετε βαρέσει διάλυση εδώ μέσα

Junior Member
    κάποιες φορές, καποιες μερες νιώθω κάπως περιεργα, πιο εσωστρεφής,πιο συνεσταλμενη που αυτο είναι λογο, αιτιο της μοναξιας,
    Ενω Κάποιες αλλες μερες αισθάνομαι περισοτερο με αυτοπεποίθηση, με πιο άνεση
    Miliva πως χαρακτηριζεις τη κοινωνική φοβια; γιατί εγω με τον εαυτο μου τα εχω εντάξει!.
    προσπαθω, κυριως σκεφτομαι να βρω καποια αφορμη να κανω κινήσει να προσεγισω, να μιλισω με καποιον στη σχολη, αλλα δεν ειναι αρκετη η προσπαθεια.
    Γενικα εκει
    Που και που μου μιλανε κάποιοι, λεμε και καλημερα, και αργοτερα μπορεί κατι να προκύψει,
    Fuego21 Για το αμα εχω εφαρμόση αυτα που μου είπαν,
    Οχι ακόμα, αλλα θα προσπαθησω με αυτα που μου ειπαν τα μελη εδω και βοηθηθηκα μάλλον ψυχολογικά.
    Αυτό που θα μπορουσε και τώρα να εκτελεσω ειναι να ξανα ξεκινήσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο, η να βγω βολτα μονη μου, να μπω σε εναν χωρο οπως στα public, που εκει μ'αρεσει ο χωρος , και τα προϊόντα που έχει.
    Αν και δεν νομιζω οτι θα πραγματοποιηθεί!! Το πιο πιθανον αυτο ειναι!!!.
    Στη σχολη προσπαθω, αλλα δεν ειναι αρκετό, πρεπει να κινιθω σε κάτι που με κομπλαρει!!
    Αραγε αν δουν εμενα ανοιχτη και πιο ευδιαθετη λετε να με προσεγγισουν;;
    Μην σπαταλατε αλλες σελιδες με συγκρουσης παιδια.

Senior Member
    Αν είσαι ανοιχτή και ευδιάθετη, φυσικά και είναι πιθανότερο να σε προσεγγίζουν οι συμφοιτητές σου και γενικότερα οι άνθρωποι. Γιατί είναι κάτι που σε κομπλάρει; Νομίζω στα προηγούμενα μηνύματα κάπου έγραψες ότι δεν έχετε ίδια ενδιαφέροντα. Πως είσαι σίγουρη; Γενικά εκτός από το γυμναστήριο τι σου αρέσει να κάνεις στην καθημερινότητά σου; Μπορείς να πιαστείς από κάποια κουβέντα περι μουσικής ή ενός βιβλίου ή φυσικά για τους καθηγητές και τα μαθήματα, δεν μπορεί να μην έχεις ούτε ένα κοινό.

Πολλά public έχουν και καφέ, αλλά και στο κατάστημα μέσα αν δεις κάποιον άνθρωπο χαλαρό μπορείς να τον ρωτήσεις κάτι, π.χ. για το κινητό που κοιτάει ή τον αποχυμωτή που ψώνισε ή οτιδήποτε τέλοςπάντων. Από κοπέλα σε κοπέλα για να σπάσει ο πάγος συνήθως πιάνει και κάποιο σχόλιο τύπου "Πολύ ωραία τα σκουλαρήκια που φοράς, αν δεν γίνομαι αδιάκριτη που τα βρήκες/είναι από ασήμι;" . Δεν πάει να πει ότι αυτομάτως θα γίνεις κολλητή με τον άλλο ή ότι μια συζήτηση θα έχει σώνει και καλά συνέχεια,αλλά εξασκείς τις κοινωνικές σου δεξιότητες και κάποια στιγμή θα προκύψουν και οι γνωριμίες και οι στενότερες φιλίες.

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast