Results 181 to 195 of 198
Thread: Που και πως;
-
08-02-2020, 22:52 #181
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Φυσικά και δεν θα κάνεις παρέα με το ζόρι με άτομα που δεν σου ταιριάζουν καθόλου, από την άλλη μέχρι να βρεθεί κάποιος να σου ταιριάζει πολύ και να αναπτύξεις στενή φιλία με τον καιρό, είναι λογικό να γνωρίζεις διάφορα άτομα και να δεις πως θα πάει. Στο αρχικό σου μήνυμα πιο πάνω λες για κάποια άτομα που θες να προσεγγίσεις αλλά δεν έχεις κάνει ποτέ κάποια κίνηση. Και ότι θα ήθελες να ήσουν πιο κοινωνική και ομιλητική με τους συνανθρώπους. Ε, από κάπου πρέπει να αρχίσεις. Αν ήδη έχουν προσπαθήσει κιόλας κάποιοι συμφοιτητές να σπάσει ο πάγος μεταξύ σας, είναι μια αρχή κοινωνικοποίησης τέλοςπάντων.
Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.
- 19-02-2020, 17:45 #182
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 23
Να εξάσκησω τις κοινωνικές μου δεξιοτηρες!!, και να βελτιωθω!
Και να γινω κοινωνικη και ομιλιτικη
με αποτελεσμα συνηδειτα η ασυνηδειτα οι αλλοι να βλεπουν εμενα περισσότερο ενδιαφερον, να με προσεγιζουν.
Παντως κανω αρκετές κινησεις, προσπαθω αλλα η μοναξια μου παραμενει! Δεν αλλαξε κατι αλλα πιο σημαντικο ειναι η πρωτη παραγραφος, παραπάνω!...
Και πρεπει
(Αυτο που θα σκεφτω, αυτο να πω)
που μπορει να νιωθω πως με κομπλαρει!
Στοχος δλδ να παλεύσω κατι που με κομπλαρει!!,και να μην δινω σημασία το πως θα ακουστεί, εαν ειναι χαζο αυτο που θα πω, η το πως θα φανω. η, η.
Να προσπαθησω να αγνοήσω δλδ τις ντροπαλες σκεψεις!
Θελω παντως να συναντησω τη κοπέλα τοτε απο το σχολειο, να δωσουμε τηλεφωνα, να βγαίνουμε..
Γτ εχουμε καποια κοινα.
Νιωθω οτι εμποδιζομαι να κανω καποια απλα πραγματα που φανταζομαι,ο λογος οι γονεις μου. (χωρις) ομως να μου απαγορευουν να κανω πράγματα, με λιγα λογια δεν (νιωθω) αρκετά ελεύθερη.
Χωρις να υπάρχει ξεκαθαρος λογος,
Αλλα νιωθω ενα βάρος, σα να πρεπει να τους το πω πρωτα πριν να το κάνω, και σα να με κρινουν.
Παράδειγμά
Να πηγαινα ζηρινειο ειναι ενας αθλητικος χωρος, τα απογεύματα, για τζοκινγκ,και με στοχο κυριως να γνωριζομουν με ατομα..
Και πιστευω οτι αν εμαινα μονη σε καποιο σπιτι, θα ένιωθα Πιο ελεύθερη , και θα εκανα περισσότερα πράγματα.
Απλα λεω, δε με νοιαζει και πολυ να συζητήθει αυτο το θεμα
19-02-2020, 20:42 #183
- Join Date
- Feb 2014
- Posts
- 1,234
Κι εγώ έχω γνωρίσει πολλούς από γήπεδα, αλλά πρέπει να παίζεις κάτι, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον στο τζόκινγκ. Εγώ ας πούμε έπαιζα μπάσκετ (κυρίως) και ποδόσφαιρο. Εσύ που είσαι γυναίκα μπορείς να παίξεις και βόλευ. Το Ζηρίνειο είναι στην Κηφισιά? Δεν έχω πάει αλλά έχω πάει στο Άλσος Συγγρού που είναι προς τα εκεί.
20-02-2020, 08:15 #184
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Είναι οι γονείς σου πολύ αυστηροί και σε έχουν κομπλάρει; Έχει γίνει κάτι άλλο; Ποιά είναι τα απλά πράγματα που διστάζεις να κάνεις Gnlren;
20-02-2020, 19:36 #185
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 23
Να κανω καποιο αθλημα μαρεσει και θελω, θελει ομως να κανεις και καποια δουλεία, να εχεις το πορτοφολι σου(ωραιο πραγμα)!!.. να παιρνω λευτα απο των γονιων μου οχι!!
Το ζηρινειο ειναι μια σταση μετα τη κηφισεια, και ειναι ενας χωρος μεγαλος που εχει να κανεις αρκετα αθληματα.
Γυναικειο μπασκετ δν εχει
Δεν ειναι οι γονεις μου αυστηροι,δν το χαρακτηριζω σα προβλημα.
Απλα ειπα να γραψω ενα κομματι, μια παραγραφος για αυτο το θεμα!
Δεν μου απαγορευουν κατι. Και Με αφηνουν να βγαινω μονη μου!
Απλως ετσι νιωθω Δεν νιωθω αρκετα ελεύθερη!.
Δν υπαρχει κατι να σκεφτω, συγκεκριμένα, κατι που να θελω, αλλα να δισταζω
Εδωσα ενα παράδειγμα πιο πανω
Σε καποια περίπτωσή, ήθελα να πηγαινα πολυ σε καποιον διατροφολογο αλλα ενιωθα ενα βαρος.
Πηγα, και Με τα δικα μου λευτα πληρωσα,
Οταν Γυρισα, φωνες, και τσακομη,
Δεν γινεται ετσι Γενικά!!, σε αυτη τη περιπτωση ετσι εγινε οταν πηγα πρωτη φορα.. συνεχισα εκανα καποιες συνεδριες ακομα, κομπλέ.!
Ειμαστε γενικοτερα εμεις κλεισμενοι, δεν ειμαστε τοσο με τον κοσμο.
11-03-2020, 18:52 #186
- Join Date
- Jul 2017
- Location
- greece
- Posts
- 1,775
Πώς είσαι? τι κάνεις?
12-03-2020, 00:19 #187
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Gnlren ,ειμαι στο φορουμ λιγο πανω απο δεκα χρονια! οχι συνεχομενα βεβαια αλλα ασχολουμε καιρο κι μου αρεσει να διαβαζω τα αρθρρα ανθρωπων και ειδικα νεων .
Σημερα, μπορω να πω οτι διαβασα ενα θεμα οπου με εχει συγκινησει οσο λιγα αυτα τα τοσα χρονια! δεν ξερω αν ειναι ετσι οπως τα λες! δεν ξερω αν υπερβλεις η οχι! και δεν εχει τοσο σημασια οσο το οτι εχω συγκινηθει απο τον λογο σου, απο τα αθωα λογια σου! Δεν εχεις ουτε εκατοστο κακιας η ηλιας για καποιον συνανθρωπο σου! , σαν γραφεις αυτα που ζεις τα λες τοσο απαλα, με τοσο απλο τροπο οπου νιωθει αυτος που σε διαβαζει οτι εχεις μια ονειρικη εφιβικη αφελια! χωρις ιχνος απο κακια! παρα το οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελεις κι αναζητας να νιωσεις και να ζησεις και εσυ συναισθηματα και καταστασεις οπου ζουν αλλα παιδια γυρο σου! παρολα αυτα δεν εχεις καθολου ζηλια στα λογια, κατις που ηταν απολυτα λογικο ειδικα για μια νεα κοπελιτσα σαν εσενα! Πως γινετε αυτο το πραμα? αληθεια εισαι πραγματικη? μην εισαι καποια ηρωιδα που εχεις ξεπιδησει απο καποιο μυθηστοριμα εφιβικης κοινωνικοτητας?
Αναθεμα την κοινωνια μας! υπαρχουν τετοια λαμπερα κοσμιματα γεματα απο διαμαντια ανθρωπιας κι δεν τα περνουν χαμπαρι οι τρυγυρο? τυφλος ειναι ο κοσμος? μα!! ακομα και τυφλος να εισαι θα την ενιωθες με ολες τις αισθησεις σου αυτην την τοσο αξιολογη κοπελιτσα!
Στα μηνυματα σου, μονο τον εαυτο σου κατηγορεις που δεν εχεις παρεεςς!. ειναι απηστευτη η ταπινοτητα σου!! Θα θελα να πω μεγαλο μπραβο και συγχαρητιρια στους δυο αυτους καταπληκτικους ανθρωπους οπου καταφεραν να αγγιξουν την τελειωτιτα ως γονεις! αναθρεφοντας εσενα για κορουλα τους!
Κανε μου μια χαρη , μην νιωθεις ντροπη ,κι μην νιωσεις οτι σου κανει την χαρη οποιος γινει φιλος ,φιλη σου! διοτις το αντιθετο θα ειναι! και οποιος αυριο μεθαυριο, καταφερει και κερδισει την καρδουλα σου, θα ειναι ο πιο τυχερος ανδρας στην Αθηνα !! τετοια τυχη δεν θα την βρει ουτε σε μηθυστορηματα!
Εισαι τοσο αξιολατρευτη κοπελιτσα, τα μηνυματα σου δακρυα μου εφεραν!, δεν μπορω να χονεψω την καλοσυνη σου, νιωθω πως οτι απο στιγμη σε στιγμη θα "σπασεις" και οργη θα βγει απο μεσα σου! οργη και θα χαλασει αυτο το ονειρικο πλασμα που μαγευει σαν το διαβαζεις! μα εσυ , κρατας! κρατας και μπραβο σου! ΜΕΙΝΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!
12-03-2020, 00:23 #188
- Join Date
- Mar 2017
- Posts
- 1,489
μην ψάχνεις φίλο για να ταιριάξεις. Ψάξε παρέες να κάνετε κάποια πράγματα μαζί, καφέ, σινεμά, βόλτα κτλ, χωρίς πολλές δεσμεύσεις εμπιστοσύνης, κολλητιλικια κτλ και κάποια στιγμή θα βρεθούν και ένα δυο άτομα που θα γίνεται πιο στενοί φίλοι.
12-03-2020, 00:40 #189
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
και για να μην παρεξηγηθω πως σου την πεφτω, ΝΑΙ! θα στην επεφτα κι δεν θα με ενιαζε κι ας με εδιοχναν, κι με ελεγαν οτι ηθελαν! Αν ομως μου το επετρεπε η ηλικια μου, δυστυχως η διαφορα ηλικιας μας ειναι απαγορευτικη! Επισης η εικονα μου για εσενα ειναι μυθικη πλεον, αρα δεν υπαρχει κατι το ερωτικο! Μακαρι να ειμουν καμια 10αρια χρονια πιο νεος!, δεν με ενδιαφερει πως εισαι εμφανισιακα! αφου εσωτερικα εισαι τοσο ομορφη που δεν θα μπορουσε κανενα κι καμια σωματικη σου ατελια να με διλιασει ! Ομως η σχεση μας ειναι παππου εγγονας! αρα και οι συμβουλες μου ειναι φιλικες και νοσταλγικες!!.Να ξερεις κατις, εαν την παλεψεις, και καταφερεις να κρατησεις αυτην την λαμπροτητα του χαρακτηρος σου τοσο λαμπερη οσο σημερα ,τωτες θαυμα μεγα θα χει συντελεστει .
16-03-2020, 00:11 #190
- Join Date
- Mar 2020
- Posts
- 538
Αυτο ακριβως, μεμονομενα ειναι πιο δυσκολο να αναπτυξεις μια φιλια, εστω και επιφανειακη,το να βρεις μια παρεα 3-4-5 ατομα με τα οποια θα κανετε καποια βασικα καθημερινα πραγματα, στα οποια θα εχετε καποια κοινα μεταξυ σας,χομπι,ταινιες, γκομενικα θεματα, μεσα απο αυτες τις παρεες,καποια στιγμη θα ερθεις πιο κοντα με 1-2 ατομα, με αλλους θα απομακρυνθεις, εγω στο σχολειο θεωρουσα οτι ειχα φιλους και μολις το τελειωσα εξαφανιστηκαν σαν να μην τους ηξερα απο πριν, επρεπε εγω να κανω κινησεις να τους ψαχνω που χαθηκαν, οχι δεν παει ετσι, πρεπει και οι δυο πλευρες να δειχνουν το αναλογο ενδιαφερον.
Αισθανομουν την αναγκη να ανηκω σε μια ομαδα, παρεα,αλλα παντα περιμενα να με προσκαλεσουν και επειδη δεν γινοταν αυτο,καθομουν με τις ωρες και σκεφτομουν αν κανω κατι λαθος,ξερω ατομα που θα πιασουν φιλο στο 5λεπτο και αλλους που το παλευουν, το προσπαθουν, αλλα δεν γινεται κατι,απογοητευονται, απομονωνονται και κατηγορουν τον εαυτο τους ως κυριο υπαιτιο.
Πρωτα απο ολα, πρεπει να γνωρισεις ατομα εντος της σχολης/πανεπιστημιο που εισαι, γιατι εκει βρισκεσαι αρκετες ωρες,ντροπαλος και ταπεινος ειμαι και γω, 30 φτανω,λιγους φιλους ειχα στο σχολειο, λιγους ειχα και στη σχολη που πηγαινα, μην κανεις το λαθος να πεις, ενταξει εχω χρονο, θα ερθουν οι φιλοι καποια στιγμη απο μονοι τους, θα με προσεγγισουν οι αλλοι, πιθανον εχεις αυτο που λεμε lack of social and communication skills, θελεις αλλα δεν ξερεις τον τροπο και το πως να πας να κανεις γνωριμιες με αλλα ατομα, γιατι θα φανεις ντροπαλη και ισως δεν θελεις να το καταλαβουν οι αλλοι αυτο, η φιλια, ποσο μαλλον η διαχρονικη ειναι αρκετα δυσκολο πραγμα, ακουω καποιες φορες να αναφερουν "η κολλητη μου", "ο κολλητος μου", λες και ηταν φιλοι απο την πρωτη μερα της γεννησης τους.
Αν δειχνεις μονιμως ντροπαλη, ταπεινη, συνεσταλμενη, προσγειωμενη, που δεν ειναι κακο αυτο βεβαια, το αντιθετο, οπου και να εισαι, σε ενα γυμναστηριο, σε ενα παρτυ φοιτητων, στην ιδια την σχολη, το αποτελεσμα θα ειναι παντα το ιδιο, να μενεις μονη η να νιωθεις απο τους γυρω σου μια αδιαφορια προς το προσωπο σου. Ειναι δυσκολο σιγουρα και θα εχεις και αποτυχιες μεσα απο αυτο, δηλαδη μπορει να πας να προσεγγισεις καποια κοριτσια σε μια παρεα και καποια να μην σε γουσταρει απο εκει, να προσπαθει να σε απομακρυνει,υπαρχουν αυτα.Last edited by JohnyK33; 16-03-2020 at 00:38.
16-03-2020, 00:18 #191
- Join Date
- Aug 2009
- Location
- Terabithia Nova
- Posts
- 3,299
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
16-03-2020, 00:24 #192
- Join Date
- Aug 2009
- Location
- Terabithia Nova
- Posts
- 3,299
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-04-2020, 12:02 #193
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 23
Γεια σας, εχω καιρο να συνδεθω στο φορουμ
George panou ευχαριστω!!
Μπορει να παρακολουθης τα μηνυματα μου, μπορει εδω τα γραπτα μου φαινομενικα να ειναι αγαθα, καλα και συναισθηματικα
Αλλα εχω και αισθηματα κακιας!!!
Ειχαμε κανονιση να βγουμε με εναν ξαδερφο,
Για να γνωριστούμε αυτος, εγω και οι αδερφές μού. δεν ξέραμε ο ενας τον άλλον. χαρηκα για τη γνωριμια και ευχαριστα περασα.
Και ειπε και εκείνος οτι θελει να συνεχίσουμε να κανουμε παρεα.
Ειναι και πολυ πολυ κοινωνικος, μου ειπε Επίσης οτι θα ηθελε να βγω εγω μαζι του και με τους φιλους του, φυσικα και ηθελα.
28-04-2020, 18:21 #194
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 4,779
Γειά σου Gnlren,
Οπότε δικτυώθηκες με τον ξάδερφο και τους φίλους του; Προσπάθησε να μην χαθείτε τώρα με την καραντίνα, κράτα μια επαφή με τηλέφωνα κτλ.
28-04-2020, 18:43 #195
- Join Date
- Jul 2017
- Location
- greece
- Posts
- 1,775
κοπέλα μόνη με αντροπαρεα?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....