Που και πως; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 198
    Junior Member
    Καταλαβα Γιώργο έτσι!!
    Εαν γίνετε αν μπορείς στείλε ιδιωτικό μύνημα τό email σου, κάπως με κάποιον τρόπο να ανταλλάξουμε email δεν γίνετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gnlren View Post
    Καταλαβα Γιώργο έτσι!!
    Εαν γίνετε αν μπορείς στείλε ιδιωτικό μύνημα τό email σου, κάπως με κάποιον τρόπο να ανταλλάξουμε email δεν γίνετε;
    δεν γίνεται πρέπει να συμπληρώσεις 50 μηνύματα

Junior Member
    Πάντως θα βγω κάποια βολτα εξω μόνη μου, κάποια στιγμή.
    Και αν βρω τη αφορμή, κάποια καλή ευκαιρία θά προσπαθήσω να κάνω κίνηση.
    Πάντως καί εγώ είμαι επιλεκτική.
    Τι άλλες συμβουλές μου προτείνετε;
    Τί ιδέες;

george1520
    Guest
    Τί ιδέες;
    Δεν χρειάζεται να είσαι επιλεκτικη. Δώσε ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους. Όλοι έχουν κάτι να δώσουν. Με κάποιους ταιριάζουμε, με άλλους πάλι όχι. Για να καταλάβεις όπως αν ταιριάζεις και να απορρίψεις κάτι θα πρέπει πρώτα να το "δοκιμάσεις".

Σκέψου ότι πας μια βόλτα για να χαλαρώσεις. Δεν πας αποκλειστικά για να μιλήσεις δεξιά κι αριστερά. Μπορεί να μην σου βγει, μπορεί να μην βρεις την ευκαιρία, χίλια μπορεί.. Και θα το πάρεις σαν αποτυχία και δεν θα το ρισκάρεις ξανά.

Senior Member
    Τί ιδέες;
    και καλα κανεις που εισαι επιλεκτικη αλλα ως καποιο οριο
    καθε αρχη ειναι και δυσκολη

Miliva21
    Guest
    Τί ιδέες;
    Τι εννοείς ότι θα βγεις μόνη; και που θα τη κάνεις τη κίνηση;; στους περαστικούς δεν μπορείς να πιάσεις φιλίες....

Ξεκινά καλύτερα από μια ομάδα είτε αυτό είναι σχολή είτε χορός είτε μια ξένη γλώσσα......
    Θα απογοητευτείς αν πας να πιάσεις φίλους στο δρόμο....Δεν γίνονται τόσο εύκολα οι σχέσεις με αγνώστους ανθρώπους.

Γιατί στη σχολή σου δεν θες να κάνεις παρεες;;;; φοβασαι να προσεγγίσεις τους συμφοιτητές σου;
    Μήπως στο παρελθόν είχες υποστεί κάποια στιγμή μπουλινγκ από τους συμμαθητές στο σχολείο;;;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τι εννοείς ότι θα βγεις μόνη; και που θα τη κάνεις τη κίνηση;; στους περαστικούς δεν μπορείς να πιάσεις φιλίες....

Ξεκινά καλύτερα από μια ομάδα είτε αυτό είναι σχολή είτε χορός είτε μια ξένη γλώσσα......
    Θα απογοητευτείς αν πας να πιάσεις φίλους στο δρόμο....Δεν γίνονται τόσο εύκολα οι σχέσεις με αγνώστους ανθρώπους.

Γιατί στη σχολή σου δεν θες να κάνεις παρεες;;;; φοβασαι να προσεγγίσεις τους συμφοιτητές σου;
    Μήπως στο παρελθόν είχες υποστεί κάποια στιγμή μπουλινγκ από τους συμμαθητές στο σχολείο;;;
    Γιατί όχι?

Μήπως εγώ είμαι πολύ κοινωνικός? Αν βρεις μια αφορμή να μιλήσεις? Γιατί όχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γιατί όχι?

με αγνωστους,ετσι στα καλα καθουμενα?εισαι σοβαρος?

πες τις να πηγαινει στα παρκα το βραδυ μονη

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    με αγνωστους,ετσι στα καλα καθουμενα?εισαι σοβαρος?

πες τις να πηγαινει στα παρκα το βραδυ μονη
    Πανό.. Διάβασε τι είπα... Ενώ να μιλήσει εδώ μαζί σου είνακ ασφαλής ε;

Εγώ σου είπα αν βρεις την ευκαιρία να ανοίξεις συζήτηση καλώς. Δεν θα πας όμως για αυτό ακριβώς τον λόγο γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βγει όπως θες..
    Δεν είχα ποτέ θέμα με φιλίες οπότε ίσως να σου πρότεινα τον δρόμο με τις περισσότερες αποτυχίες..
    Καλύτερα κάνε αυτό που σου προτεινε πιο πάνω.. Που είναι ο πιο εύκολο.. Προσπέρασε αυτό που πρότεινα εγώ..

Senior Member
    Πανό.. Διάβασε τι είπα... Ενώ να μιλήσει εδώ μαζί σου είνακ ασφαλής ε;

Εγώ σου είπα αν βρεις την ευκαιρία να ανοίξεις συζήτηση καλώς. Δεν θα πας όμως για αυτό ακριβώς τον λόγο γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην βγει όπως θες..
    Δεν είχα ποτέ θέμα με φιλίες οπότε ίσως να σου πρότεινα τον δρόμο με τις περισσότερες αποτυχίες..
    Καλύτερα κάνε αυτό που σου προτεινε πιο πάνω.. Που είναι ο πιο εύκολο.. Προσπέρασε αυτό που πρότεινα εγώ..
    τωρα ξεσυμφωνησα!
    θα μιλησουμε οχι να βρεθουμε

ασεμας ρε γιωργο με τις ιδεες σου

george1520
    Guest
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 28-01-2020 at 12:31.

Miliva21
    Guest
    Γιατί όχι?

Γιατί όχι!

Καταρχάς όλοι στο δρόμο δεν έχουν καλές προθέσεις.......Και πρέπει να είσαι και έμπειρος και λίγο για να προστατεύεσαι από τις κακοτοπιές....

Εδώ το κοριτσάκι είναι μόνο 18 και έχει ελλείμματα στη συναναστροφή με τους αλλους....ειναι σχετικά αβγαλτο.....

Έπειτα αν περιμένει κάνεις να πιασει φιλίες από τον δρόμο θα απογοητευτεί πολύ εύκολα............

Τι θα κάνει θα μοιράζει το τηλέφωνο της δεξιά και αριστερά....; Ποιος θα κάτσει να σε γνωρίσει εσένα κατα μεσης του δρόμου και να πει....Α μωρέ καλό παιδι φαίνεται ότι είναι ...ας την κάνω κολλητή μιας που δεν είχα άλλη.....!

Δεν γίνονται έτσι εύκολα.....
    Στη γειτονιά και στο δρόμο αν θέλει να μιλάει να το κάνει....ας πιάσει κουβέντα με τον μανάβη με τον μπακάλη εκεί που ψωνίζει......
    Αντί να πει ένα ξερό Καλημέρα ας ξεκινήσει να μιλάει και λίγο παραπάνω....να επικοινωνεί με τους ανθρώπους γύρω τους.....

Περισσοτερο για να εξασκηθεί και να μειώσει τη συστολή.......
    Να γίνει πιο επικοινωνιακή για να βοηθηθεί η ίδια...

Αλλά όχι με στόχο να κάνει φίλους τους περαστικούς.........

Διάβασα ότι η κοπελα πάει γυμναστήριο......αν θες να γνωρίσεις κόσμο από εκεί πας στα ομαδικά προγράμματα και από κουβέντα που θα πιάσεις για καμία άσκηση πχ μπορεί να δημιουργηθεί μια συναναστροφή και έπειτα μια φιλία

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πας με τα ακουστικά στα αυτιά ....κάνεις δεν θα έρθει να σου μιλήσει από μόνος του

Senior Member
    Εσύ όλη μέρα μας λες για το πουλί σου. Ήρθε εδώ ένας άνθρωπος να πει για ένα θέμα του.. Ότι θέλει ένα άνθρωπο δίπλα του. Για φι λι α. Και εσύ βρήκες ευκαιρία να το εκμεταλευτεις.. Για ποιο λόγο? Ααα ναι.. Για το πουλάκι σου.. Οπότε Σταμάτα να κάνεις πως νοιάζεσαι..

Καλη συνέχεια στην μέρα σου
    αντε ρε αντιμιλας

δεν θα χαλασσεις το θεμα τι κοπελας,την κατανοω και ειμαι και εγω στην θεση τις
    δεν θελω να εκμεταλευτω αλλα αφου εχουμε τις ιδιες ιδιεταιροτητες,γιατι να μην γνωριστουμε

george1520
    Guest
    Γιατί όχι!

Καταρχάς όλοι στο δρόμο δεν έχουν καλές προθέσεις.......Και πρέπει να είσαι και έμπειρος και λίγο για να προστατεύεσαι από τις κακοτοπιές....

Εδώ το κοριτσάκι είναι μόνο 18 και έχει ελλείμματα στη συναναστροφή με τους αλλους....ειναι σχετικά αβγαλτο.....

Έπειτα αν περιμένει κάνεις να πιασει φιλίες από τον δρόμο θα απογοητευτεί πολύ εύκολα............

Τι θα κάνει θα μοιράζει το τηλέφωνο της δεξιά και αριστερά....; Ποιος θα κάτσει να σε γνωρίσει εσένα κατα μεσης του δρόμου και να πει....Α μωρέ καλό παιδι φαίνεται ότι είναι ...ας την κάνω κολλητή μιας που δεν είχα άλλη.....!

Στη γειτονιά και στο δρόμο αν θέλει να μιλάει να το κάνει....ας πιάσει κουβέντα με τον μανάβη με τον μπακάλη εκεί που ψωνίζει......
    Αντί να πει ένα ξερό Καλημέρα ας ξεκινήσει να μιλάει και λίγο παραπάνω....να επικοινωνεί με τους ανθρώπους γύρω τους.....

Διάβασα ότι η κοπελα πάει γυμναστήριο......αν θες να γνωρίσεις κόσμο από εκεί πας στα ομαδικά προγράμματα και από κουβέντα που θα πιάσεις για καμία άσκηση πχ μπορεί να δημιουργηθεί μια συναναστροφή και έπειτα μια φιλία

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πας με τα ακουστικά στα αυτιά ....κάνεις δεν θα έρθει να σου μιλήσει από μόνος του
    Δεν πάει πλέον..

Αλλά ναι έχεις δίκιο όσο αφορά το κομμάτι που λες.. Οπότε πάω πάσο. Ας ακολουθήσει αυτό που λες εσύ..

Senior Member
    Γιατί όχι!

μπραβο σου καλα τα λες,ο αλλος δεν καταλαβαινει τιποτα,δεν ξερει σε τι κοσμο ζουμε

ξερεις και στο γυμναστηριο δυσκολο να πιασεις κουβεντα αν εισαι απορροφημενος στην ασκηση

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast