Βοήθεια!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    Λογικό.. Μήπως τότε να έκανες μια προσπάθεια να βοηθήσεις τον εαυτό σου; Και αν πάλι νιώθεις το ίδιο το ξανασκεφτεσαι..Γιατί έτσι κι αλλιώς ο ειδικός από μόνος του δεν μπορεί να σε βοηθήσει αν εσύ δεν δουλεύεις με τον εαυτό σου..
    Το παλεύω καθημερινα..

george1520
    Guest
    Τι εννοείς με την φραση "το παλεύω"? Τι κάνεις ακριβώς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι εννοείς με την φραση "το παλεύω"? Τι κάνεις ακριβώς;
    προσπαθω να μην μεινω αδρανης... νιωθω ενοχες οτι σε ολα οσα μου εχουν παει στραβα φταιω εγω..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Lizakirg View Post
    προσπαθω να μην μεινω αδρανης... νιωθω ενοχες οτι σε ολα οσα μου εχουν παει στραβα φταιω εγω..
    Δεν φταίμε εμείς για όλα.. Φταίμε μόνο για την συμπεριφορά μας. Που και εκεί κάποτε κάνουμε και πράγματα χωρίς να σκεφτούμε. Το θέμα είναι να έρθουμε μετά να τα διορθώσουμε..
    Σε ρώτησα κάτι πιο πριν. Στην δουλειά.. Δεν έχεις παρέες; ή δεν υπάρχουν άτομα να πεις δύο κουβέντες;

Senior Member
    Δεν φταίμε εμείς για όλα.. Φταίμε μόνο για την συμπεριφορά μας. Που και εκεί κάποτε κάνουμε και πράγματα χωρίς να σκεφτούμε. Το θέμα είναι να έρθουμε μετά να τα διορθώσουμε..
    Σε ρώτησα κάτι πιο πριν. Στην δουλειά.. Δεν έχεις παρέες; ή δεν υπάρχουν άτομα να πεις δύο κουβέντες;
    Απ την δουλεια που εργαζομουν εχω κρατησει επαφες αλλα ειναι μακρυα απ δω..προσπαθω εστω να πηγαινω 1 φορα το μηνα..

george1520
    Guest
    Απ την δουλεια που εργαζομουν εχω κρατησει επαφες αλλα ειναι μακρυα απ δω..προσπαθω εστω να πηγαινω 1 φορα το μηνα..
    Εκεί που είσαι δεν μπορείς να βγεις έξω? Να γνωρίσεις κόσμο?

Senior Member
    Εκεί που είσαι δεν μπορείς να βγεις έξω? Να γνωρίσεις κόσμο?
    εδω οχι δεν μπορω

Banned
    Γειά σας είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχω κλειδωθεί στο μπάνιο και κλαίω δεν ξέρω τι άλλο να κανω.. Δεν αντέχω δεν έχω υποστήριξη από πουθενά!! Κλαιω για να νιώσω καλύτερα αλλά είμαι πολύ χάλια
    ε ναι το εκανα αυτο παλιοτερα αρκετα συχνα αρα θα ειναι κατι που βλεπουμε στην εποχη αυτη αν σκεφτω αναλογη φαση ηθελες να κανεις κατι και δε σου βγηκε δε μπορω να το προσδιορησω επ ακριβως αλλα θα εχουν μια ταση οι ανθρωποι της εποχης αυτης να λενε απο μεσα τους αλλα και απ εξω τους αλλα σα να τους μιλα το πρεπει και το συναισθημα

Page 2 of 2 FirstFirst 12