Results 31 to 45 of 59
Thread: όταν ο γάμος νεκρώνεται
-
24-01-2020, 12:18 #31
Πως εχουν κοινό σημείο ρε Γιώργο αφου ο τυπος την απατουσε απο πριν????? την απατουσε για χρονια πριν κ απλα η θεματοθετρια δεν τον ειχε παρει χαμπαρι κ το εμαθε οταν αρρωστησε.. τι σχεση εχουν οι δυο ιστοριες????
εδω δεν μιλαμε καν για απατη. Η θεματοθετρια δηλωνει απλα την αναγκη της να ζησει αφου εκανε υπομονη 6 ολοκληρα χρονια!!!!! Δηλωνει μαλιστα πως θελει να του σταθει ως φιλη αλλα εχει ξενερωσει γιατι δεν μπορει να ξεχασει τα μνμ που ειδε που αντάλλασε με αλλους ΑΝΤΡΕΣ!!!
- 24-01-2020, 13:00 #32
ελη στα 53 θελει ερωτεσ με τι με 40χρονουσ με 50χρονουσ με τι η γυναικα μου βρηκε συνταξιουχο ετων 71 καταλαβεσ γτ μιλατε τσαμπα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-01-2020, 13:06 #33
Ένας λόγος παραπάνω που βρίσκω λάθος την κινήσει της να χωρίσει...
Η θεματοθετρια υπεθεσε ότι την απατούσε από χρόνια πριν.αλλα λογικό ήταν να το υπόθεση τη στιγμή που έγινε μια φορά μια απιστία ποιος μας λέει ότι δεν έχει ξανά γίνει και στο παρελθόν...κάπως έτσι θαμαι ότι είχε εξελιχθεί η συζήτηση.για το θέμα της κυρίας Ιφιγένειας..
Έχουν πολλά κοινά τα δύο θέματα και τα δύο έχουν να κάνουν με παντρεμένα ζευγάρια 30 ετών..στην μια περίπτωση είχαμε απιστία από άνδρα
Στην άλλη περίπτωση έχουμε έναν άρρωστο άνδρα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα συζηγικα καθήκοντα.
Με αποτέλεσμα η θεματοθετρια να σκέφτεται να χωρίσει για να βρει αλλού παρηγοριά..η μόνη διαφορά είναι ότι στη μια περίπτωση ήταν άρρωστη η γυναίκα και στην αλλη περίπτωση είναι άρρωστος ένας άνδρας.
στο θέμα της Ιφιγένειας ο άνδρας είχε ορέξεις για σεξ και κατά κεραυνωθηκε καταπατήθηκε γι'αυτό πως έχει ορέξεις αφού η γυναίκα του υποφέρει...
Ενώ εδώ έχει ορέξεις η γυναίκα τη στιγμή που ο άνδρας έχει σοβαρά θέματα υγείας και επίσης υποφέρει.αλλα δεν κατακεραυνώθηκε καθολου του εναντίον βρήκε και την απόλυτη κατανόηση..
Επισεις δεν είναι το μοναδικό θεμα που βλέπω να γίνεται αυτό...
Εδώ έχω πετύχει θέμα που η γυναίκα ήθελε να την κάνει με τον γκόμενο μετά από δέκα χρόνια γάμου και αν θυμάμαι καλά είχε και τρια παιδιά..
Μπήκε εδώ άνοιξε το θέμα και τελευταία στιγμή στραβωσε το θέμα με το γκόμενο και έμεινε η κυρία με της βαλίτσες στο χέρι και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να γυρίσει στον άνδρα της σκεφτομενη τα παιδιά και ότι ήταν σωστός άνδρας ο άνδρας της...
Και όλες είχαν κολλήσει στο τι την οδήγησε σε αυτό το σημείο να το κάνει και όχι με αυτό που έκανε..κοινώς την χτύπησαν με το γάντι μην τυχόν και πονέσει..
Αναρωτιέμαι τι αντιμετωπίσει θα είχε αν ήταν άνδρας και τα έλεγε αυτά??
Τέλος πάντων πλέον δεν έχει νόημα να τα συζητάμε αυτα όπως είπε και ένα μέλος πιο πάνω μάλλον η θεματοθετρια πήρε ήδη της αποφάσεις της καλώς η κακώς..
Εγώ απτήν μεριά μου εύχομαι περαστικά στον άνδρα της θεματοθετριας και καλή συνέχεια και στην ίδια σε ότι επιλογή και αν κάνει..
Και αν είπα και πέντε πράγματα παραπάνω δεν το έκανα ούτε από κακία ούτε από τίποτα..το μόνο που θέλω όπως και όλοι μας εξάλλου είναι να βοηθήσω..
Γιατί πραγματικά είναι πολύ κρίμα να διαλύονται οικογένειες μετά από 30 χρόνια γάμου..
24-01-2020, 13:58 #34
η θεματοθετρια εχει σοβαρο συναιστηματικο προβλημα αν και ο συζυγος πολυ σοβαροτερα προβληματα υγειας.......
για να στο γραψω πιο χοντρα εισαι τοσο παλαβη που ο αντρας σου πεθαινει και εσυ σκεφτεσαι πως θα ζησεις τα υπολοιπα χρονια σου.
αν δεν το γνωριζεις, αμα θελέι σου δινει διαζυγιο αν και πιστευω οτι το αξιζεις.
μακαρι να σου τυχουν και εσενα τετοια προβληματα κανεις δεν θα σε λυπηθει
24-01-2020, 14:20 #35ntintiGuestΌλα αυτά κατανοητά και αν νοιώθεις εσύ ότι έχεις το θάρρος και την ψυχική ανάγκη να φύγεις απ'όλο αυτό και να ζήσεις από εδώ και πέρα όπως θες καν τω ....
Εγώ πάντως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μετά από 28 χρονια γάμου Μ τον άντρα μου και σίγουρα με παιδιά και άλλες ωραίες στιγμές που έχουμε περάσει μαζί, να τον εγκαταλείπω σε μια φάση της ζωής του γιατί πολύ απλά αρρώστησε και η αρρώστια του δεν με αφεινει να απολαύσω το σεξ μαζί του......
Γιατί για αρρώστια μηλαμε ,είτε στην φάση με την στύση είτε στην δεύτερη φάση που διαγνώστηκε με άνοια και μπορεί αυτή η βλάβη στον εγκέφαλο να δικαιολογεί και την όλη του στάση αυτά τα χρόνια...
Δεν μπορώ να διανοηθώ τον ευατο μου ο άνθρωπος μου να περνάει ζορια και εγώ να μην είμαι δίπλα του...
25-01-2020, 08:03 #36
Το πολύ λάθος που έκανε η θεματοθέτρια είναι που είχαν ήδη προβλήματα, ο σύζυγος φάνηκε πολύ αδιάφορος και δεν βρίσκαν λύσεις για χρόνια και δεν έφυγε νωρίτερα. Και τώρα που προέκυψε αυτό το σοβαρό θέμα υγείας κατά κάποιο τρόπο "χάνει το δίκιο της" στα μάτια μερικών, διότι φαίνεται ότι παρατάει τον σύζυγο μόλις αυτός αρρώστησε σοβαρά. Δεν είναι έτσι όμως, έχουν προηγηθεί κι άλλα και απλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Αν όλα ήταν αρμονικά και καλά ως τώρα μπορεί και να μην τον χώριζε. Την αλήθεια της αυτή την ξέρει όμως και μην της ρίχνετε μερικοί το ανάθεμα τόσο εύκολα.
Επίσης μου κάνει μεγάλη εντύπωση που λέτε ότι να, ο σύζυγος ξαφνικά γουστάρει άντρες λόγω ασθένειας. Κι έτσι να είναι, που χλωμό το κόβω, τι θα γίνει δηλαδή; Έχει μείνει η άλλη αγάμητη 6 χρόνια, εκείνου δεν του σηκώνεται και πετάει χαρταετό, τώρα να τον βοηθήσει να φιάξει το πρόβλημα για να πηγαίνει να πηδάει τον Μανόλη τον μανάβη κι εκείνη να του κρατάει το φανάρι επειδή είναι άρρωστος και να πιάσει αράχνες το μ*νί της; Συγγνώμη που τα λέω λίγο χύμα, αλλά μερικοί αυτό σαν να προτείνετε.
25-01-2020, 09:41 #37
Καμία φορά χρειάζεται αυτό το χύμα γιατί δεν μπορούμε να εκφράσουμε αλλιώς..οπότε οκ..όχι δεν της προτείναμε τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις ούτε να πιάσει φανάρι στο άνδρα της όταν αυτός θα πηδάει το Μανώλη ούτε να πιάνει αράχνες το τέτοιο της..
Μιας και είπαμε να μιλήσουμε χύμα θα τα πω και εγώ λίγο χύμα..
Ο άνδρας της κυρίας πρώτα από όλα δεν μπορεί να πηδήξει.αλλα ακόμα και αν μπορούσε θέλει να πηδήξει τον Μανώλη επειδή έχει το πρόβλημα του εγκεφάλου..
Πιο πριν δεν έδωσε καθόλου τέτοια δείγματα και ήταν και καλώς εραστής σύμφωνα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΟΘΕΤΡΙΑΣ...όταν αρρώστησε και έπαθε αυτό με το κεφάλι ..ξαφνικά του ήρθε να πηδήξει άνδρες..γι'αυτό λέμε ότι μάλλον οφείλεται στο πρόβλημα στο κεφάλι...και αυτό που λες ότι να τον βοηθήσει να γίνει καλά για να πηδήξει τον Μανώλη και αυτή να κρατάει φανάρι όχι..γιατί απλούστατα άμα γίνει καλά ελπίζουμε ότι θα έρθει ης στην οροτερα κατάσταση που ήταν και θα θέλει να πηδήξει την γυναίκα του να δει και αυτή λίγη χαρά..αυτό προτείνουμε...και ούτε σι άλλος όταν είμαστε παντρεμένοι με έναν άνθρωπο επι 28 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΗ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ και πάλι σύμφωνα με τα λεγόμενα της θεματοθετριας έτσι..
Δεν τον αφήνουμε τελευταία στιγμή επειδή αρρώστησε.
Οφείλουμε να είμαστε κοντά του...
Να σου αντιστρέψω την ερώτηση
Είσαι με τον άνδρα σου 28 χρόνια..παράδειγμα λέω μην φρικαρεις και μην παρεξηγιεσαι...
Μετά από 28 χρόνια παθαινης γυναικολογικά προβλήματα και δεν μπορείς να κάνεις σεξ η δεν σου επιτρέπουν να κάνεις σεξ..(Θεός φυλάξει)
Στο καπάκι βρίσκουν οι γιατροί ότι έχεις και σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι...και εξ αιτίας αυτού του προβλήματος είτε έγινες αγενείς είτε έγινες ένας δύσκολος άνθρωπος είτε γουσταρης τη γειτόνισσα σου τη Μαρία..
Θα σου άρεσε μετά από 28 χρόνια γάμου να σε εγκατέλειπε ο άνδρας σου σκεφτόμενος μόνο της καύλες του και τον εαυτουλη του???
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΟΛΥ βάλε το χέρι στην καρδιά σου και δώσε μια ειλικρινή απάντηση..με το χέρι στη καρδιά όμως.Last edited by giorgos35; 25-01-2020 at 10:08.
25-01-2020, 12:12 #38
Μα δεν είναι στο καπάκι το ένα πρόβλημα με το άλλο Γιώργο. Το πρώτο έχει εμφανιστεί μία εξαετία πριν. Σε αυτά τα 6 χρόνια ο άντρας της δεν ενδιαφέρθηκε για την ικανοποίηση της γυναίκας του, να βρουν κάποιες λύσεις μαζί, είτε αυτού καθεαυτού στο θέμα της στύσης είτε στο μεταξυ να προσπαθήσει να καλύψει τις ανάγκες της με άλλους τρόπους. Αν προσωπικά ήμουν καλά με τον σύντροφό μου και είχα κάποιο θέμα και δεν μπορούσε να γίνει διείσδυση η κάτι, θα κοιτούσα να βρω άλλες λύσεις στο σεξ και να ικανοποιώ τον σύντροφό μου και να ενδιαφέρομαι για αυτόν. Το σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση.
25-01-2020, 13:18 #39
Οκ συμφωνεί το σεξ δεν γίνεται μόνο με τη διείσδυση στο κόλπο υπάρχουν και άλλη τρόποι ένας άνθρωπος να κάνει σεξ...αυτό όμως θα το βλέπεις εσύ έτσι απτή πλευρά σου..αν τον άνδρα σου δεν τον καλυπτε αυτά τα υποκατάστατα????
Οκ φταίει και αυτός που δεν ενδιαφέρθηκε για της ανάγκες της γυναίκας του δεν λέμε όχι...είπαμε αν δεν ποτίσεις το χωράφι σου θα βρεθεί άλλος να στο ποτίσει . ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση και μπράβο της φυσικά η γυναίκα δεν βρήκα άλλον(ακόμα)..
Ναι αλλά όλα αυτά τα προβλήματα υγείας που υπάρχουν σήμερα με την πάροδο του χρόνου μπορεί να θεραπεύονται...εντάξει δεν λέμε ότι θα ξανά γίνει ο άνδρας της 30 χρόνων όπως και η ίδια δεν θα ξανά γίνει 28 χρόνων..αλλά τουλάχιστον θα είναι πολύ καλύτερα..
Η επιστήμη κάνει θαύματα σήμερα...έκανε υπομονή 6 χρόνια..ας κάνει υπομονή λίγο ακόμα ας πάρει τον άνδρα της να πάνε στιυς γιατρούς να αναζητήσουν λύση στο πρόβλημα τους..αυτό λέμε..σήμερα μπορεί αυτή η κατάσταση να μοιάζει με τραγικά αλλά σε ένα χρόνο από τώρα μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα και για τους δύο...και έτσι να αποφευχθεί ο χωρισμός και η διάλυση ενός ζευγαριού που μετράνε σχεδόν 30 χρόνια γάμου....
Και έπειτα αγαπητή φίλη Σόνια...όλα τα ζευγάρια δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα??ποιο ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μες στη σχέση του??
Είτε οικονομικά είτε υγείας είτε επικοινωνιακά πάντα υπάρχουν προβλήματα...ποιος είπε ότι ένας γάμος δεν έχει τα προβλήματα του...??
Έχει και τα καλά έχει και τα άσχημα..αυτό το ξέρουμε όλοι μας...
Φυσικά και 58 γυναίκα θα θέλει έρωτα με τον άνδρα της λογικό ειναι...δεν την κατηγορουμε γι'αυτό και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει γι'αυτό αλίμονο...τον άνδρα της το ξανά λέω φταίει έχει νέα γυναίκα και δεν την φροντίζει όπως πρέπει..αλλά για να το σκεφτεί αυτό πρέπει και ο εγκέφαλος να λειτουργεί σωστά.αν δεν λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος είναι άστα..
Το πρόβλημα με το σεξ προϋπήρχε όταν ο σύντροφός της κυρίας έπαθε στυτικο πρόβλημα και δεν έψαξε για λύση...όλοι η άνδρες λίγο πολύ στην αρχή τέτοιου προβλήματος δεν ψάχνουμε λύση γιατί απλούστατα δεν θέλουμε να δεχτούμε ότι έχουμε πρόβλημα εκεί..
Δεχόμαστε ότι μπορεί να έχουμε πρόβλημα παντού οκ.
Αλλά όχι εκεί..
Εγώ στην αρχή όταν έπαθε στυτικο πρόβλημα ξέρεις πόσο αρνητικός ειμουνα στο να παραδεχτώ ότι έχω στυτικο πρόβλημα??και πόσο περισσότερο εγωιστής ειμουνα??έλεγα ...ΕΓΩ Ο ΓΙΏΡΓΟΣ??ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΜΟΥΝ ΤΑΥΡΟΣ
..ΜΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...
Πάρα πολύ πληγώθηκαν όταν πια είδα ότι έπεσε σε χειμερία νάρκη ο τίγρης μου...έτοιμος να πάθω κατάθλιψη ειμουνα χωριά η ανασφάλειες που με είχανε πιάσει και μιλάμε για τρομερές ανασφάλειες σε βαθμό να γίνομαι υπέρ κουραστικός...
Τέλος πάντων...ούτε σι άλλος τζάμπα μιλάμε..η θεματοθετρια δεν περνει καν θέση...που σημενει ότι είναι αποφασισμένη να χωρίσει..
25-01-2020, 13:25 #40
Σκέψου και το άλλο αν έχουνε και παιδιά λέμε τώρα δεν ξέρω υπόθεση κάνουμε ..εάν έχουν παιδιά τη θα πει στα παιδιά η θεματοθετρια??
Χωρίζω απτό πατέρα σας γιατί τα τελευταία έξι έτη δεν μου κάνει σεξ??και έχω σαλταρη η γυναίκα..
Και χωρίζω με σκοπό να γνωρίσω κάποιον άλλον άνθρωπο που θα με ικανοποιη σε αυτό το θέμα??
Γιατί τα παιδιά θα ρωτήσουν..στάνταρ..γιατί ρε μάνα θέλεις να χωρίσεις με το μπαμπά??
25-01-2020, 13:45 #41
Όλα εύκολα τα βρισκουμε έξω από τον χορό. Βρήκαμε τώρα εμείς εδώ την απάντηση οτι α ο άντρας της γουστάρει τον μπαμπη επειδή έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο....πού το ξέρεις βρε γιώργο;;;; Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι πάντα δεν γούσταρε άντρες και απλά είχε καταπιεσμένο αυτό το κομμάτι της σεξουαλικότητας του και τώρα με την ασθένεια έτυχε και του βγήκε περισσότερο; Ο πρώτος θα είναι ή ο τελευταίος που παντρεύτηκε έκανε οικογένεια και παιδιά και κρυφά ονειρεύοταν ή πήγαινε με άντρες; Εγώ προσωπικά και μόνο με την υποψία αυτή δεν θα μπορούσα να ζήσω με αυτόν τον άνθρωπο. Θα είχα ξενερώσει αυτομάτως.
Επίσης οι ασθένεις που έχουν να κάνουν με τον εγκέφαλο και αλλάζουν ή παραμορφώνουν τον χαρακτήρα του άλλου, με συγχωρείτε αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να τις διαχειριστεί κανείς. Δεν είναι το ίδιο ο άνθρωπος σου να έχει μια σοβαρή ασθένεια αλλά να είναι αυτός που ερωτεύτηκες και αγάπησες, να συνεχίζει να σου δείχνει πως νοιάζεται, πως σε αγαπά κι ας μη μπορεί να σε πηδήξει και το ίδιο να μην τον αναγνωρίζεις πια και να νιώθεις πως ζεις με έναν ξένο!!! Ο οποίος ξένος γουστάρει και τον μπάμπη κιόλας και σε έχει χεσμένη. Μη τρελαθούμε δηλαδή... και πέφτουμε να φάμε μια γυναίκα η οποία ούτε γκόμενο βρήκε και να το παίζει καλή σύζυγος στην κοινωνία, ούτε τον παράτησε απτην πρώτη στιγμή αλλά έμεινε μαζίι του 6 ολόκληρα χρόνια!!! Δεν ξέρω κατά πόσο θεραπεύεται το πρόβλημα στον εγκέφαλο, η άνοια δεν θεραπεύεται, χειροτερεύει συνεχώς. Τις της λέμε; Να κάτσει να παριστάνει υποκριτικά την μητέρα τερέζα ενώ μέσα της ονειρεύεται άλλα;
Εισαι σίγουρος Γιώργο πως τα παιδιά της θα τα βαλουν με την μάνα αν τους πει ότι τον έπιασε να αποκαλεί μωρό μου έναν άλλον άντρα; Εγώ αν ήμουν κόρη τους θα θελα η μάνα μου να του σταθεί ως άνθρωπος, να τον φροντίσει όσο μπορεί αλλά να συνεχίσει την ζωή της.
25-01-2020, 14:14 #42
6 ολόκληρα χρόνια έκατσε του στάθηκε οκ είπαμε μπράβο της..αλλά μετάνιωσε ακόμα και γι'αυτό τα 6 χρόνια που του στάθηκε...η ίδια το ομολόγησε..
Αυτό και μόνο τα λέει όλα..δηλαδή αν πριν από 6 χρόνια σκεφτόταν το ίδιο με το σήμερα θα τον είχε εγκατάλειψη απτή πρώτη μέρα κι όλας...
Να σταθεί δίπλα στον άρρωστο πρώην άνδρα της πως??
Ενώ συνεχίζει τη ζωή της με κάποιον άλλον..
Συγγνώμη λίγο να το αναλύσουμε αυτό γιατί ει άι ακριβώς το ίδιο υποκριτικό με αυτό που κατακρίνεις.
Δηλαδή αυτή θα είναι με τον χ γκόμενο θα κάνει τη ζωή της οκ..αλλά πώς ακριβώς θα σταθεί και θα στηρίξει τον πρώην??
Θα τελείωση το σεξ με τον νυν..θα ετοιμαστεί θα πάει στον πρώην να του πει τι ακριβώς ρε συ Ελισάβετ??
Πάρα πολύ στεναχωριέμαι αυτή τη στιγμή που πονάς??
Πάρα πολύ λυπάμαι που έπαθες κάμψη πέους και έχει τρομερό πόνο ακόμα και αν κάνεις θεραπείες??
Είμαι δίπλα σου σε ότι χρειαστείς???
Πόσο υποκριτικό είναι βρε Ελισάβετ..αυτό είναι ακόμα πιο υποκριτικό απτό να παριστάνουν την ευτυχησμενη οικογένεια..
Άρα ας αφήσουμε αυτό που λέει ότι θα του σταθεί δίπλα του αφού χωρίσει και μετά γιατί όλοι ξέρουμε ότι το λέει μόνο και μόνο για να πει κάτι..
Δηλαδή τι ακριβώς θα έλεγες εσύ στη μαμά σου.??
Οκ μαμά έχεις δίκιο που ο μπαμπάς δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του οκ κάτσε δίπλα του να τον στηρίζεις αλλά ταυτόχρονα κοίτα και τη ζωή σου??
Πώς ακριβώς μπορεί να τα κάνει και τα δύο??
Θα χωρίσει απτό μπαμπά σου ως γυναίκα του αλλά θα του σταθεί ως πως??ως φίλη??πόσο πιο υποκριτικό πια?και εσύ πώς ακριβώς θα πεις στη μαμά σου δηλαδή να κοιτάξει τη ζωή της??γιατί το θέμα έχει να κάνει με σεξ.
Οκ μαμά πάνε πιάσει γκόμενο και έλα μετά επίσκεψη ως φίλη στο σπίτι του μπαμπά να παριστάνεις ότι λυπάσαι και από πάνω??
Όταν ένας άνθρωπος έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο μπορεί να κάνει και τα πιο απίθανα πράγματα το έχω δει με τα μάτια μου αυτό σε πάρα πολύ κοντινούς φίλους.και από προσωπική εμπειρία στο στρατό..
Ένα αξιωματικός μοίραζε ποινολογια στους φαντάρους επειδή ένας εξ αυτών ήταν δύο πόντους πιο κοντός απτους άλλους και όχι δεν ήταν ρατσιστής ούτε ήθελε ο άνθρωπος να κάνει καψωνια όπως νομίζαμε και εμείς..
Καλημέρα του έλεγες σε έβαζε ποινολογιο..μετά από καιρό μάθαμε την αλήθεια..ο άνθρωπος είχε όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα ήταν σε δύσκολο σημείο όπου δεν μπορούσε να γίνει χειρουργείο..εμείς που δεν τα ξέραμε φυσικά όλα αυτά τον είχαμε βγαλη ρατσιστή σχιζοφρενή διδάκτορα και άλλα τέτοια επίθετα..μετά μάθαμε την αλήθεια...και πριν αρρωστηση μόνο τέτοιος άνθρωπος δεν ήταν...παντρεμένος και με μια κόρη..
Η μαμά ενός φίλο μου έπαθε ψυχολογικά συν το ότι εχει κακή αιμάτωση του εγκεφάλου...μια μέρα φώναξε την αστυνομία ισχυριζόμενη ότι ο μεγάλος της γιος της έκλεψε τα χρυσαφικά....το θέμα είναι ότι αυτή η γυναίκα δεν είχε ποτέ χρυσαφικά..ήρθε η αστυνομία έπιασε τον μεγάλο γιο και ο άνθρωπος έδειξε τα χαρτιά απτό γιατρό είπε και η γειτονιά ότι η γυναίκα έχει πρόβλημα και έτσι τον άφησαν.φαντασου ότι θα τον έβαζε στη φυλακή τζάμπα και βερεσε..και όχι ποτέ δεν είχε ποτέ μαλώσει αυτή η γυναίκα με τα παιδιά της μια ζωή είχαν άριστες σχέσης και τα παιδιά της στέκονται όσο δεν φαντάζεσαι..και μπορώ να πω άπειρα τέτοια παραδείγματα..τι θέλω να πω ???
Όταν ένας άνθρωπος έχει πρόβλημα στο κεφάλι δεν ξέρεις πως θα του βγει αυτό ...θα του βγει με το να βλέπει παντού κλέφτες? θα του βγει με το να βλέπει παντού εραστές της γυναίκας του??
Θα του λες καλημέρα και θα βρεις το μπελά σου??
Κανείς δεν ξέρει είναι ανάλογα με τον οργανισμό και τον άνθρωπο...δεν είμαι γιατρός αλλά όταν το πρόβλημα είναι στο κεφάλι πολλά μπορούν να συμβούν και χωρίς αυτή η άνθρωποι που το παθανε να σημενει ότι ήταν κρυφοί γκέι η κλέφτες η ρατσιστές η οτιδήποτε άλλο..
Μετά από 28 ολόκληρα χρόνια γάμου ομολογουμένως και απτήν ίδια ότι ο άνδρας της ήταν καλώς εραστης ξαφνικά να προκύψει ότι ήταν κρυφός γκέι και μάλιστα η γυναίκα του δεν κατάλαβε ποτέ τίποτα δεν υποψιάστηκε ποτέ τίποτα μετά από 28 ολόκληρα χρόνια το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο...και όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο ακόμα και σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και η γυναίκα..δεν είναι δυνατόν να ζεις με έναν άνδρα ολόκληρα 28 χρόνια και να μην καταλάβεις τίποτα ...σημενει ότι δεν ξέρεις καθόλου τον άνθρωπο σου..και για να μην τον ξέρεις καθόλου άρα δεν νιαζοσουνα καθόλου...
25-01-2020, 14:31 #43
Εσύ τότε πήγαινες και ασχολιόσουν με τις ώρες στον υπολογιστή; Δεν έκανες ποτέ τρυφερή κίνηση και την απέφευγες την γυναίκα σου; Και για πόσο; Χάθηκε αυτόματα η οικειότητα και το συναίσθημα μεταξύ σας; Δεν νομίζω, λες ότι γινόσουν κουραστικός, αλλά επικοινωνούσες και συνέχιζες να της φέρεσαι σαν γυναίκα σου και άτομο με αισθήματα, όχι σαν το ντουβάρι! Η θεματοθέτρια λέει ότι ήταν στην κοσμάρα του και δεν της πρόσφερε ούτε ένα χάδι. Αυτά Γιώργο δεν χάνονται από τη μία μέρα στην άλλη από κάποιο θέμα υγείας, ότι και να λες. Αλλά κι έτσι να είναι, αν κάποιος έχει πλέον ξενερώσει εντελώς θα ζήσει ψυχαναγκασμένος για το υπόλοιπο της ζωής του για την τιμή των όπλων;
25-01-2020, 14:35 #44
Μετάνιωσε και πολύ δίκαια, διότι πίστευε ότι θα έβλεπε και από τη μεριά του κάποια προσπάθεια και τώρα βλέπει ότι ήταν μάταιο. Δεν δείχνει ότι δεν νοιαζόταν, αλλά το αντίθετο. Απλά τώρα οι αντοχές της εξαντλήθηκαν και έχει χάσει κάθε ελπίδα αυτός να αλλάξει. Το μεγάλο χτύπημα ήταν που καβλάντιζε με κάποιον άντρα, όχι το ότι έχει ασθένεια στον εγκέφαλο.
25-01-2020, 16:16 #45
Έχεις χάσει το θέμα Γιώργο. Το θέτεις πολύ απλά οτι τον αφήνει γιατί δεν μπορεί να κάνει σεξ αλλά δεν είναι καθόλου αυτό. Το σεξ είναι βασικότατο κομμάτι μιας ερωτικής σχέσης αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εδώ η θεματοθέτρια λέει ότι χάθηκε κάθε έννοια τρυφερότητας ή ενδιαφέροντος μεταξύ τους, δεν την άγγιζε, δεν την χαιδεύε, σκεφτόταν μόνο τον εαυτό του και καβλάντιζε στο ιντερνετ ο άνθρωπος! Κι αυτό δεν γινόταν για ένα μήνα και δυο και πέντε αλλά για 6 ολόκληρα χρόνια! Προφανώς αν δεν τον αγαπούσε θα την είχε κάνει πολύ νωρίτερα. Ακριβώς επειδή τον αγαπούσε έμεινε και έφτασε να ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ και η ίδια πράγμα το οποίο προσπερνάς συνεχώς σα να μην συμβαίνει τίποτα. Αρρώστησε η γυναίκα! Πόση άλλη υπομονή να κάνει;
Ζευγάρια που χωρίζουν αλλά δεν σφάζονται και συνεχίζει να στέκεται ο ένας στον άλλον δεν έχεις δει; Αν έχει άνοια ο άνθρωπος σε μερικά χρόνια θα χρειαστεί άμεση βοήθεια, θα χρειάστει άνθρωπο να τον φροντίζει, ακόμα και γυναίκα να βάλουν να τον προσέχει ή να φιλοξενηθεί κάπου χρειάζεται να υπάρχει κάποιος δικός του που να επιβλέπει και να φροντίζει όλα να είναι καλά. Πού είναι η υποκρισία; Οτι θέλει να σταθεί ανθρώπινα στον άντρα που έζησε μαζί του μια ζωή; Και δεν είναι υποκρισία να παραμένει με έναν άνθρωπο που μιλάει στο νετ με άντρες;;;; Έχεις ιδέα πόσο ξενερωτικό είναι αυτό για μια γυναίκα; Για όποιο λόγο κι αν γίνεται, ακόμα κι αν οφείλεται στην άνοια του. Τελειώνει κάθε ιδέα ερωτισμού στο δευτερόλεπτο.