Results 1 to 15 of 45
Thread: μπαισεξουαλ
-
08-12-2015, 23:15 #1
μπαισεξουαλ
χαιρετω τα μελη του φορουμ!!! θα γραψω κι εγω κατι που με απασχολει. ειμαι κοπελα,19 χρονων και ειμαι bisexual. για οσους δεν ξερουν,αυτο σημαινει οτι μου αρεσουν και τα αγορια και τα κοριτσια. απο αγορια δεν εχω παραπονο,εχω κανει σχεσεις και γενικα υπαρχει ζητηση απο αυτα. εδω θα σημειωσω πως δεν εχω πει σε κανεναν για τις σεξουαλικες προτημισεις μου,παρολο που εκαναν την εμφανιση τους απο το γυμνασιο. τοσο καιρο το κραταω κρυφο δηλαδη. ολοι λογικα πιστευουν το "φυσιολογικο",οτι ειμαι τελειως στρειτ. και φυσικα,δεν εχω κανει ποτε τιποτα με κοπελα,ουτε φιλι. δυνατα συναισθηματα για κοπελα δεν ειχα ξανανιωσει,μεχρι πριν λιγες βδομαδες για μια απ τη σχολη μου,με την οποια εχουμε γνωριστει,εχουμε ανταλλαξει λιγες κουβεντες,τυπικες. ας πουμε, σημερα την ειδα και μου κοπηκαν τα ποδια,ξερετε το συναισθημα. σε αυτο που θελω να ζητησω τη συμβουλη σας ειναι αν να κανω κινηση η οχι? η κοπελα δεν εχει δωσει καμια αφορμη,και φαινεται στρειτ. αλλα τη θελω. γενικα,ειμαι εμφανισιμη, απ οσο μου λενε,γιατι εγω δεν εχω τοσο μεγαλη αυτοπεποιθηση για να το πιστευω αυτο. τελος παντων, αν κανω κινηση φοβαμαι οτι θα με απορριψει, γιατι αν ειναι στρειτ λογικο να το κανει. και ειμαστε και στο ιδιο κλιμακιο. οποτε θα ειναι δυσκολα τα πραγματα που θα τη βλεπω καθε μερα,ειδικα αν μιλησει και σε καποια συμφοιτητρια για το συμβαν. απ την αλλη,πιστευω γνωριζετε πως νιωθεις οταν θες καποιον. θελεις απεγνωσμενα να γινει κατι μεταξυ σας! τι να κανω λετε?
- 08-12-2015, 23:41 #2
πιαστην καλη φιλη.κανετε καλη παρεα.μπορει να στο πει αν εχει τετοιεσ τασεις η να τη ψαρεψεις εσυ.αν αποφευγει τελειως να πει μια βραδια πυο θα κοιμηθειτε μαζι στο ιδιο σπιτι οπως συνηθιζουν οι φοιτητες κ θα εχετε πιει λιγο παραπανω δοκιαμσε να τη φιλησεις.αν δε θελει θα πεις πως εφταιγε το αλκοολ.κ αν ειναι κ φιλη δε θα σε κανει βουκινο
08-12-2015, 23:41 #3
μαλον δε συμφαιρει να πεις κατι γιατι δε ξερεις πως θα αντιδρασει κ η ειδηση μπορει να ταξιδεψει απο αυτι σε αυτι..
εχει σημασια μεν να κρατας πραγματα για σενα κ να μην φοβουνται οι αλλοι να σου μηλισουν αλλα ακομα κ αν αυτο το κανεις δεν ειναι ευκολο να τους πεισεις να μιλησουν ανοιχτα....
μαλον πρεπει να συνηθισεις να συνενοησαι με συνθηματα αλλα μη βλεπεις το θεμα πονηρα οπιαδηποτε σχεση για να κρατησει πρεπει να σαι πρωτα φιλος κ μετα οτιδηποτε αλλο η ερωτικη σχεση δεν ειναι σιγουρο αν θα κρατησει η οχι κ για ποσο διαστημα μπορει καπια στιγμη να λειξει κ επειδη εχω ακουσει κ ιστοριες ____________________ πρεπει να μαθεις τη τεχνη πως να κρατας ανθρωπους κοντα σου γιατι αν δε κρατας ανθρωπους κοντα σου τα υπολυπα δεν εχουν κανενα νοημα οτι κ αν κανειςLast edited by αλεξανδρος_77; 09-12-2015 at 00:08.
08-12-2015, 23:44 #4
Σε ενοχλεί τόσο πολύ να είσαι out στη σχολή;Nέα κοπέλα είσαι δεν βλέπω τον λόγο γιατί αυτό να είναι τροχοπέδι...Λέω go for it.Μίλησε της,εξάλλου ακόμα και να μην ανταποκριθεί πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις το ''βάπτισμα του πυρός''.Και γω είχα ερωτευτεί στρέητ φίλους ,την άκουσα καλά πολλές φορές.Φυσικά το δικό μου απόσταγμα εμπειρίας είναι πως εαν γνωρίζεις με σιγουριά πως ο άλλος είναι στρέητ τότε καλό είναι να το διαχειρίζεσαι με προσοχή.Ακόμα και να το πεις είναι σοφό να έχεις χαμηλές προσδοκίες.Η δική σου περίπτωση είναι αλλιώς με την έννοια πως δεν είσαι σίγουρη για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.Σιγουρέψου λοιπόν :)
08-12-2015, 23:58 #5
Την πλησιαζεις και προσπαθεις να πιασεις φιλια για αρχη.. Απο εκει θα καταλαβεις για το πως σκεφτεται - τι επιλογες εχει, και αν σου επιτρεπεται θα προχωρησεις. Ουτε καν μην σκεφτεις να της μιλησεις ανοιχτα γιατι θα εκτεθεις και ειναι κριμα.
Το οτι εισαι εμφανισιμη δεν λεει απολυτως τιποτα αν αυτη ειναι στρειτ.
09-12-2015, 00:07 #6
Πραγματικά αυτό το ''θα εκτεθείς'' πιάνει στη ρίζα του τις αντιλήψεις και τον κοινωνικό συντηρητισμό της ελληνικής κοινωνίας γύρω από τις ομόφυλες σχέσεις.Δεν θα εκτεθεί.Θα εκφράσει με ώριμο τρόπο το πως αισθάνεται για κάποια άλλη γυναίκα.Καταλαβαίνω την εσωτερικευμενή ομοφοβία που ενδεχομένως να νιώθει και η ίδια αλλά έλεος.Είναι νέα γυναίκα και πρέπει κάποια στιγμή να διεκδικήσει γνήσια το ποιά είναι έστω και σκοντάφτοντας κάποιες φορές σε στρέητ άτομα.Έτσι είναι η ζωή.Εντάξει καταλαβαίνω πως δεν είναι όλοι ανοιχτά γκέι όπως εγώ και πως σαφώς υπάρχουν περιορισμοί στο πως εκλαμβάνει ο καθένας τις ομόφυλες έλξεις του ή σε σχέση με τις περιστάσεις του αλλά πραγματικά αυτό το ''θα εκτεθείς'' , ''θα το μάθουν'' κοκ είναι αφόρητο.Ε και;Aς το μάθουν.Το 10-20% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι LGBT ας συνέλθουμε λίγο και ας προσπαθήσουμε με θάρρος να βοηθήσουμε στην κοινωνική του κανονικοποίηση διότι όσο είμαστε στο κρύψιμο και σε λοιπά φοβικά και ενοχικά τόσο θα έχουμε πολλαπλά προβλήματα για την LGBT κοινότητα.
09-12-2015, 00:12 #7
δε μου φαινετε καλη ιδεα αυτη να τη φηλισει ξαφνικα μπορει να της ερθει ταμπλας κ να μινει ξερη κ δε το βρισκω τοσο ρομαντικο..
θα ηταν προτημοτερο να κατσικωθει διπλα της πολυ κοντα για να δει τι θα κανει αν δε θελει σιγουρα θα παει πιο περα αλλα αν θελει θα γειρει σαν καλαμια..
09-12-2015, 00:14 #8
Προσωπικά δεν λέω να την φιλήσει στο ξαφνικό.Αυτό είναι στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.Να της μιλήσει προτείνω.Με ήρεμο,ώριμο και ευγενικό τρόπο.Οκ στη χειρότερη δεν ανταποκρίνεται και την ''κουτσομπολεύει'' μετά σε άλλο κόσμο.Οκ φτηνό από μέρους της αλλά μέσα στη ζωή είναι αυτά.Από κάπου πρέπει να κάνει την αρχή.
09-12-2015, 00:17 #9
Εγω ειπα απλα την γνωμη μου στο θεμα της κοπελας , ακριβως το ιδιο θα απαντουσα ενδεχομενως και σε εναν στρειτ . Το βρισκεις γοητευτικο το go for it χωρις να εχεις ιδεα ο αλλος τι ειναι ? αν ειναι δεσμευμενος , αν ειναι γκει ? αν ειναι μπαι? αν ειναι στρειτ ? Εσυ δλδ ορμας σε οποιον σε γοητευει χωρις να σκεφτεις ? Δεν εκτιθεσαι αν θα χτυπησεις λαθος πορτα ? Χωρις αυτο να σημαινει οτι αναφερομαι σε γκει/στρειτ , γενικοτερα μιλαω.
09-12-2015, 00:21 #10
09-12-2015, 00:28 #11
Με πολυ προσοχη σε διαβασα και οσο σε διαβαζω ανατριχιαζω.. Γραφεις απο τον καναπε σου "επαναστατικα" τσιτατα , μετα λες "εεε και αμα την κουτσομπολευει σε αλλο κοσμο , συμβαινουν και αυτα" , χωρις να σκεφτεσαι πως θα ειναι η επομενη μερα της κοπελας ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ μετα την ηρεμη και συγκροτημενη εκθεση της.
Φιλικα τα παραπανω ειλικρινα χωρις καμια διαθεση για διενεξη . Επι του θεματος δεν εχω να πω κατι αλλο , οτι ειπα παραπανω. Εγω ετσι θα εκανα.
09-12-2015, 00:34 #12
καλησπερα κι απο μενα,
λοιπον εγω δε ξερω αν ειμαι μπαισεξουαλ, εχω κανει σχεσεις με αντρες, με κοπελες οχι, απλα εχω ερωτευθει-κολησει με μερικες.με μια που τολμησα να της το πω εφαγα τα μουτρα μου γιατι ηταν στρειτ και καναμε 10 μηνες να ξαναμιλησουμε (ημασταν κολητες).θα σε συμβουλευα να μαθεις πρωτα αν ειναι στρειτ ή οχι και μετα να δεις τι θα κανεις
09-12-2015, 00:40 #13
Nαι ,τα γράφω τα ''επαναστατικά τσιτάτα'' επειδή και γω τα πέρασα.Δεν πέθανα επειδή δυο-τρία ακοινώνητα μπάζα κοτσομπόλευαν οτι μου αρέσουν οι άνδρες.Δεν λέω οτι όλοι είμαστε το ίδιο αλλά ακόμα και αυτό να της συμβεί,όπως τονίζω συνέβει και σε μένα δεν είναι το τέλος του κόσμου.Την παροτρύνω να κυνηγήσει το ποιά είναι χωρίς να σκέφτεται φοβικά.Μέσα στη ζωή είναι αυτά.Καλώς ή κακώς οι διακρίσεις,το κουτσομπολιό και όλα τα παρεμφερή είναι ζητήματα απέναντι στα οποία είμαστε ανοιχτοί και ευάλωτοι ιδιαίτερα οι LGBT αλλά όχι σε σημείο που να φοβόμαστε να ζήσουμε τη ζωή μας.Αυτό έλειπε δηλαδή.
09-12-2015, 00:40 #14
εγω μπορει να το ρισκαρα να εκτεθω σ αυτη αλλα αυτο που δε θα ηθελα ειναι να φτασει ολο αυτο στα αυτια αλλων κ να εμφανιστει κανενας ασχετος μετα να μου πει τιποτα περιεργο αυτο θα με πειραζε περισσοτερο
θα ηταν εξυπνο μεν να μη κουτσομπολευαν τους γνωστους τους ολοι αλλα δε ξερεις κ τι θα συμβει
οι ασχετοι ειναι το θεμα που αυτη μπορει κ να μη γνωριζει καν..
τους αγνωστους σε παιρνει περισσοτερο να τους σχολιαζεις γιατι δεν ειναι καν φιλοι σου...
09-12-2015, 00:45 #15
Καλησπερα Κυρία μου. Ελπιζω πως η αποψη μου να σε βοηθησει. Το προβλημα σου ειναι τελειως φυσιολογικο. Ειναι μεσα στην ανθρωπινη φυση. Θεωρω πως ειτε εισαι στρειτ ειτε εισαι γκει είτε bisexual, ο τροπος του να προσεγγιζεις καποιον-α που σου αρεσει ειναι πανω κατω ο ιδιος. Δεν ειμαι υπερ της αποψης να πας και να προσπαθησεις κατευθειαν να κανεις κινηση, ειδικα στη περιπτωση σου που θα τη βλεπεις καθε μερα την κοπελα αυτην. Αποψη μου ειναι να την προσεγγισεις και να την κανεις να νιωσει πανω απ΄ ολα οικειοτητα μαζι σου και μην πας αιντε και οτι γινει. Γενικα το να κερδιζεις την εμπιστοσυνη απο τους αλλους ανθρωπους και να νιωθουν ανετα μαζι σου θεωρω πως ειναι κατι πολυ σημαντικο. Τωρα εφοσον το καταφερεις αυτο, καλο ειναι ευγενικα να της ζητησεις να βγειτε για κανεναν καφε και αν δεν θες να φας ακυρο, πετα και μια δικαιολογια τυπου να συζητησετε για 1 θεμα π.χ για 1 σχολή(κατι θα σκεφτεις). Αμα τελικα τωρα βγειτε, εκει καλο ειναι να κανεις μια γενικη συζητηση και να προσπαθησεις να φερεις τη συζητηση εκει που τη θες. Για μενα καλυτερο πραγμα απο την ειληκρινεια μεταξυ των ανθρωπων, ειδικα σε μια τετοια εποχη που ζουμε δεν υπαρχει. Και στην τελικη, αν εσυ της ξεδιπλωσεις τα συναισθηματα σου και της ανοιξεις την καρδια σου και αυτη το κοροιδεψει ή σε κουτσομπολευσει με τις φιλες της, στη τελικη θα καταλαβεις οτι δεν αξιζε να ειναι μαζι σου. Βεβαια σε ολα αυτα παιζει σημαντικο βαθμο το πως θα της μιλησεις της κοπελας. Ελπιζω να σε βοηθησα και να βρεις το κουραγιο να της μιλησεις :)
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία