Οταν χωριζουν οι γονεις τι γινεται με τα παιδια?? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Senior Member
    pennoula, vgirl, dodi, χρειαζομαι την γνωμη σας σε ενα θεμα που με απασχολει σε σχεση με πολυ κοντινο μου ζευγαρι, που χωρισε πριν 4-5 μηνες.

το ζευγαρι αυτο ειναι κουμπαροι μου, με παντρεψαν και μου βαφτισαν το μωρο.

Ο χωρισμος τους ειναι επεισοδιακος, αν και αναμενομενος. Το ειχα ξανα αναφερει το θεμα σε αλλο topic.
    Αυτος θεωρει οτι η γυναικα του ασχολιοταν με μαγειες υψηλου επιπεδου (μην φρικαρετε) και οτι 25 χρονια τον κραταγε με μαγεια να μην βλεπει τα στραβα!!
    Αρχισε να γυρναει ολους τους παπαδες και τα μεντιουμ για να ξεμαγευτει και η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως.

Σε ολη αυτη την ιστορια υπαρχουν 2 παιδια μεγαλα 18 και 26 χρονων.
    Να συνεχισω;
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Originally posted by pennoula_v
    Οταν χωριζουν οι γονεις τι γινεται με τα παιδια??
    Pennoula_V, δεν είναι μυστικό πως τα παιδιά χωρισμένων γονέων πολλαπλασιάζονται με τα χρόνια και με την εξέλιξη/παρακμή της κοινωνίας.

Το θέμα είναι να αναλογιστεί ο καθένας ότι η δημιουργία ζωής είναι η απόλυτη πράξη της ανθρώπινης ύπαρξης......Καθώς και οτι σε τέτοια θέματα δεν φταίνε μόνο οι δύο γόνοι. Η κοινωνία έχει μεγαλύτερη ευθύνη ως κατευθυντήριος μοχλός και η εύκολη παγίδα είναι να πιστέψει κάποιος πως φταίει μόνο εκείνος ή/και ο άλλος γόνος.

Senior Member
    Επεστρεψα!!για λιγο βεβαια,αλλα δεν εχω ιντερνετ πια!! boubourina μου τι να πω??ειναι λιγο εξωπραγματικα αυτα που ακουω για το κοντινο σου ζευγαρι(αν κ απαντησα 2 μηνες αργοτερα)
    Ηθελα απλα να πω,πως εγιναν αλλαγες στην ζωη μου καλες....Καταρχην εχω βρει δουλεια κ ετσι καταφερα να ειμαι σχετικα ανεξαρτητη!!Βρηκα εναν ανθρωπο που μαζι του ηρεμησα και εχω αρχισει να σχεδιαζω προγραμμα για το πως θα οργανωθω με την σχολη μου!!Τρεχω με χιλια,ναι μεν κουραζομαι απιστευτα αλλα θελω να πιστευω πως θα αντεξω κια θα βγω νικητρια!!
    Οσο για τον πατερα μου ναι μεν ακομα με ενοχλει η αδιαφορια του αλλα μπορει να παει να πνιγειι,δεν ηταν αξιος για τιποτα τελικαα

Senior Member
    penoulav, χαιρομαι παρα πολυ για σενα πραγματικα. Ενιωσα μεσα απο το μηνυμα σου να βγαινει νεα πνοη!
    Εισαι σε καλο δρομο και ευχομαι καθε επιπλεον αλλαγη να ειναι προς την κατευθυνση της ευτυχιας σου και της ολοκληρωσης σου.
    Ασε πισω σου οποιαδηποτε κατασταση σε τελματωνε μεχρι σημερα και συνεχισε στο δρομο που μονη σου πολυ σωστα χαραζεις.

Θελω να ακουσω και αλλα καλα σου νεα!!!!!!!!!!!!!
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Ειναι στιγμες που με παιρνει απο κατω πως δεν θα τα καταφερω αλλα με την βοηθεια καποιων ατομων το ξεπερναω...Μπαινω σε εναν δυσκολο δρομο αλλα προσπαθω να πιστευω σε μενα οσο πιο πολυ μπορω...Δυστυχως δεν μπορω να μπαινω συχνα γιατι δεν εχω ιντερνετ!!
    Αλλο καλο νεο,ασχετο με ολη την υποθεση αλλα νομιζω ερωτευτηκα και αυτη ηταν μια σιγουρα νεα πνοη και μια καλη επιρροη για μενα!!Καποτε καποιος μου ειχε πει πως οταν στα ερωτικα μας ειμαστε ευτυχισμενοι ολες οι δυσκολιες μοιαζουν πιο ευκολες!!μαλλον ειχε δικιο!!

Εσεις ειστε καλα??ευχομαι ναι κ τωρα που καλοκαιριασε να το ευχαριστηθειτε κ με το παραπανω!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123