Results 1 to 8 of 8
Thread: Ξαφνικό έντονο φτερούγισμα
-
03-02-2020, 20:44 #1
Ξαφνικό έντονο φτερούγισμα
Με αφήνει το ένα ,άλλο με βρήκε τώρα...Και ναι,αυτό με έκανε και τα έχασα!Και εκεί που είμαι ξαπλωμένη και έχω ηρεμήσει αυτές τις μέρες από τις πολύ εντονες έκτακτες συστολές που είχα,όχι τελειως περδικι αλλά πολύ καλύτερα τελοσπαντων ξαφνικά εκεί που είναι ήρεμοι οι χτύποι της καρδιάς μου βαραω ένα φτερούγισμα με 6-7 χτύπους μαζεμένους σε έντονο Ρυθμό!!Κάνω να πιάσω τον καρπό μου,δεν προλαβαίνω να δω,ειχε περάσει και είχε επανέλθει ο ρυθμος στα κανονικά ..τι γίνεται ρε παιδιά?Τριπλεξ έκανα,εκτός από την πρόπτωση μιτροειδους δεν μου βρήκε κάτι άλλο..Τι σκ@@@ μου έρχεται καμια ανακοπη?Αχ θα τρελαθώ ...μια χθες και μια σήμερα μου έτυχε και οι δύο φορές όσο ήμουν ξαπλωμένη...Παναγία μου και έχω και παιδί..Να την η κρίση με πιάνει..
Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.
- 03-02-2020, 23:36 #2
Δεν σου έρχεται καμια ανακοπή. Τίποτα δεν σου ερχόταν, μέχρι που πανικοβλήθηκες και σου έρχεται τώρα κρίση πανικού. Πρέπει να μάθεις να τα βλέπεις όλα αυτά αρντάν.
03-02-2020, 23:48 #3
Σε ευχαριστώ για την απάντηση,ειναι όαση μέσα στην απελπισία μου χαχαχαχα..κάνω και εγώ βλακείες όμως ,εδώ και δύο μέρες έχω φάει ένα σωρό σοκολάτες και αφού με πειράζει τι την θέλω ρε γαμωτο ,τέλος δεν θα ξαναφαω παλι..
04-02-2020, 00:15 #4
θα βγαλει φτερα η καρδια μου με αυτα που ακουω καλε... χαχαχα
χαλαρωσε και απολαυσε τα ψυχωσωματικα........! αυτο μου ειχε πει η ψυχολογος μου.......
04-02-2020, 00:17 #5
04-02-2020, 00:37 #6
Χαχαχαχαχαχαχ αν έχω φάει αυτές τις δύο μέρες,ξεκοιλιαστηκα...δεν έφαγα στις γιορτές για να πέσω με τα μούτρα τώρα!!Αχ μην μου λες για βάφλες..Με παγωτό,Μερέντα και μπισκότα...Παναγία μου..Διάβαζα πριν ενα άρθρο για έναν κύριο που μένει στο Τσερνόμπιλ,δεν έφυγε ποτέ από την πόλη του παρ'ολο την ραδιενέργεια και τα σχετικά και έχει φτάσει 90 χρόνων τώρα..μου έμεινε μια φράση που διάβασα ότι η αδερφή του και ο γαμπρός του έφυγαν από την πόλη και εν τέλει πεθαναν από το άγχος και εγώ λέει που είμαι μόνος εδώ είμαι χαλαρός γιατί κάνω τις βόλτες μου και τραγουδάω..Γιατί να μην είχα λίγη από την ξεγνοιασιά αυτή γιατί...������
04-02-2020, 01:10 #7
χαχαχα δεν θα σου πω κακως...! θα σου πω μπραβο και ας ειναι λαθος....! κανω και εγω κατι τετοια περιεργα... χαχαχαχα
καποια στιγμη ολοι θα πεθανουμε.....!!! η ψυχοθεραπευτρια μου.......... μου ειχε πει να ζεις καθε μερα σα να ειναι η τελευταια σου...!!! της λεω αν ειναι να ζω σα να ειναι η τελευταια μερα μου θα τρωω καθε μερα donuts και θα πεθανω καπια μερα maybe..... στο επομενο ραντεβου δεν κανω πλακα θα παρω καμια 20αρια donuts και θα παω για ψυχοθεραπεια...!!!!!! ετσι γιατι θελει τρελα η ζωη...!!!!!! :P
04-02-2020, 02:20 #8
Θέλω και εγώ να αρχίσω ψυχοθεραπεία.. οπωσδήποτε,έχω πολλά να βγάλω από μέσα μου...γιατί όλα μου έχουν γίνει ψυχοσωματικά...και με τρομάζουν πολύ γιατί είμαι μαμά και τρελαίνομαι στην σκέψη ότι μπορεί να πάθω κάτι και να αφήσω το παιδί μου..Αυτή η σκέψη μπορεί να με σκοτωσει στην κυριολεξία και όχι μόνο αυτή η σκέψη,αλλά πολλές...Ας πάω πάλι στον καρδιολόγο για αρχή και μετά ίσως βρω το θάρρος να πάω και σε ψυχολόγο..θα δείξει..