Results 46 to 60 of 98
Thread: Θέση και έκτακτες συστολες
-
04-02-2020, 00:06 #46
Αφου καναμε ολες αυτες τις εξετάσεις (σεναν απο τους καλυτερους πηγα κατεβηκα αθηνα γιαναυτον το λόγο στον ευαγγελισμο) η απαντηση που πηρα ειναι οτι δε προκλήθηκε η ταχυαρρυθμια αυτη με την μελέτη ούτε κ στα τεστ κοποσεως κ ηαγνητικη μ ηταν καθαρη
Καθαρη καθαρη απάντηση δεν πήρα.. Μ ειπαν οτι κανω μια δικη μου αποκλειστική αρρυθμια(ακου να δεις λεω ισως ειμαι εξωγήινη) κ οτι αν θέλω το μονο που μενει ειναι να κανω γονιδιακο ελεγχο ο οποιος κοστιζει αρκετα... Κ οτι κ με αυτό παλι μπορει να μη βρουμε απαντηση γιατιντα γονιδια συνεχώς μεταλλασονται.. Τρεχα γυρευε δλδ
Όποτε είπα όχι κ μ ειπαν ότι είμαι ελεύθερη να ζησω όπως πριν.. Με αυτο...
Φυσικα κ μενα αυτηβη απαντηση να ειμαι ειλικρινής δε μου φτανει κ ουτε με. Γιατρεύει εζω σχεδον καθε μερα έκτακτες κ διαφορά περίεργα στους χτυπους που με τρομοκράτουν αλλες φορες λιγο το ελέγχω αλλες φορες ειναι πραγματικά πολυ ιδιαιτερες αρρυθμιες που αυτόματα νομιζω θα μεινω στον τοπο
Γιατι δεν Εχεις βαλει ομως holder κ τσαμπα τυραννιεσαι με ερωτηματικα
- 04-02-2020, 00:11 #47
Θα βάλω και αν δω ότι κάτι δεν πάει καλά θα πάω σε έναν αρρυθμιολογο πολύ καλό που έχω βρει..Καρδιολόγο ήμουν στην αναζήτηση,βρήκα έναν επίσης πολύ καλό ,απλά εγώ καθησυχαστηκα με τον πρώτο που μου είπε ότι δεν έχω απολύτως τίποτα και ότι η καρδιά μου ειναι μια χαρά και να κοιτάξω να λύσω τον άγχος μου με κάποιον ψυχίατρο,αυτό μου είπε..
Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.
04-02-2020, 01:17 #48
Ετσι μ λέγανε κ μενα
Να βαλεις κ ελπιζω να σου πιασουν αυτο που νιωθεις κ να βγαλεις ακρη.. Φυδικα κ εύχομαι να ναι απλα κ μονο εκτακτες απο αγχος κ να λυσεις το θεμα σου ητε με ψυχαναλυση ητε με οποιονδηποτε αλλο τροπο... Να μην ειναι θεμα κατδιολογικο δλδ αλλα αφου σε ζορίσει κ σε ανησυχεί αυτο που παθαινεις ψαξτο τοσο οσο θα σε κανει να ηρεμήσεις... Οσο αυτο ειναι εφικτο βεβαια
04-02-2020, 02:27 #49
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι παλιότερα που δεν με ένοιαζε ο θάνατος δεν έδινα σημασία όχι σε καρδιά,αλλά σε τίποτα που μου συνέβαινε...Τωρα όμως που φοβάμαι σκαλίζω μονίμως πραγματα...και γιατί πονάω εκεί και γιατί εδώ...άτιμο πράγμα να σε παιζει έτσι το μυαλο..Από τότε που άρχισα να ανησυχώ για όλα τότε άρχισαν τα παρατράγουδα.
04-02-2020, 18:21 #50
Καλα ναι ισχύει κ γω εχω αγχώδη διαταραχη αρρωστοφοβια κ κρισεις πανικου τις δουλεψα πολύ με γνωσιακη ψυχοθεραπεια κ με βοήθησε πολυ κ ο βητα αναστολες που παιρνω και δεν ανεβαζω σφιξεις με το παραμικρο πλεον..
Παρόλα ταυτα πρωτα ειχα τις αρρυθμιες κ μετα τον φοβο..
04-02-2020, 21:38 #51Antonis8GuestΚι εγώ νιώθω περίεργους χτύπους που δεν έχουν επιβεβαιωθεί με χολτερ. Έχω βάλει τέσσερα μέχρι τώρα, τρία 24ωρα και ένα 48ωρο. Θέλω να βάλω παραπάνω μέρες αλλά μου κάνει δερματίτιδα συνήθως.
Σήμερα δεν είμαι καθόλου καλά. Χθες δεν κοιμήθηκα από το άγχος για το μαντου και σήμερα νιώθω ενα βάρος και δύσπνοια.
04-02-2020, 22:18 #52
Βάρος και δύσπνοια είναι γιατί δεν κοιμηθηκες καλά.Εγω παντως σήμερα που δεν έφαγα γλυκό δεν μου έκανε πεταρισματα..η σοκολάτα με πειράζει πολύ τελικα..Αντώνη να σε ρωτήσω φυλλικό οξύ παίρνεις?
04-02-2020, 22:24 #53Antonis8GuestΝαι, μου συμβαίνει όταν δεν κοιμάμαι καλά αλλά ήταν από χθες το βράδυ που ένιωθα αστάθεια και αδυναμία. Φοβάμαι μήπως έχει πέσει κι άλλο ο αιματοκρίτης μου. Πήγα σήμερα βέβαια στο γιατρό μου και με είδε. Ειχα υπόταση και ζαλιζομουν και με με πιάνει και ενας πόνος αριστερά κοντά
στον ώμο, αλλά όταν πιέζω δεν πονάω άρα μάλλον δεν είναι μυϊκό και έχω αγχωθει. Ο γιατρός εξετασε και την κοιλιά μου μήπως είναι από την σπλήνα και αντανακλά εκεί αλλά ήταν οκ.
Χθες πήγα στο ιατρείο του χωριού και έκανα καρδιογράφημα. Ήταν οκ.
Φυλλικό οξύ μου είχε πει η ενδοκρινολόγος να παίρνω επειδή είχα υψηλή ομοκυστεΐνη και το φυλλικο τη ρίχνει. Μου είχε γράψει σίδηρο και φυλλικό οξύ μαζί σε χάπια, πήρα ένα και με πείραξε οπότε το σταμάτησα και ξεκίνησα κάτι ηλεκτρολύτες με βιταμίνες (μαγνήσιο , b12, καλλιο κ.ά) που έχουν και φυλλικό οξύ μέσα. Δεν ξέρω αν κάνουν καλή απορρόφηση αλλά η ομοκυστεΐνη μου έπεσε. Τελευταία φορά που είδα το φυλλικό οξύ σε εξετάσεις ήταν πριν δύο βδομάδες. Ήταν σχετικά προς τα κάτω από ότι σε άλλες εξετάσεις μου οπότε θα συνεχίσω να παίρνω και ίσως πω στο γιατρό μου να μου γράψει κάποιο. Μου είχε προτείνει το φιλισιν. Το έχω αγοράσει αλλά δεν το δοκίμασα. Θα το ξαναδώ σε κανένα μήνα γιατί ίσως χρειαστεί να πάρω και βιταμίνη d που έχω στα κατώτερα φυσιολογικά.
04-02-2020, 22:36 #54
Και εγώ έχω χαμηλό αιματοκρίτη,στο 28 περίπου ..και φεριτινη 7...Να ξέρεις ότι ο χαμηλός αιματοκρίτης παίζει πολύ ρόλο με αυτά που μας κάνει η καρδια..όσο να πεις στα άτομα με αναιμία η στίγμα η καρδιά λειτουργεί πιο πολύ για να οξυγονοθουν τα όργανα...Γι'αυτό και οι πολλές έκτακτες και τα πλακωματα..Και εγώ άρχισα σίδηρο ,έναν πρωτεϊνικό που είναι πάρα πολύ καλός και μου τον ανεβάζει αμέσως αλλά παίρνω και ένα φελισιν το πρωί γιατί το φολλικο οξύ είναι ότι πρέπει για την καρδιά,ασπίδα.Πρεπει να καταναλώνεις κόκκινο κρέας,αν δεν σου αρέσει δοκίμασε να τρως περισσότερα λιπαρά ψαρια.
04-02-2020, 22:39 #55Antonis8GuestΑ πολύ χαμηλός κι εσύ. Πού οφείλεται η δική σου αναιμία; Γιατί σε μένα δεν έχει βρεθεί κάτι ακόμα. Θα κανω πλακάκι και ηλεκτροφόρηση που θέλει ο γιατρός,αλλά μέχρι τώρα δεν είχα ανεπάρκεια σε σίδηρο κλπ για να μου προκαλεί αναιμία.
Έκτακτες εγώ δεν έχω πάρα πολλές αλλά κάνει γενικά περίεργα η καρδιά μου με πλακωματα όπως λες και την ορθοστατική ταχυκαρδία που έπαθα.
Κρέας κόκκινο δεν τρώω πολυ είναι η αλήθεια,θα αρχίσω να τρώω σολομό που μου αρέσει.
Το φυλισιν σου κάνει καμιά παρενέργεια;
04-02-2020, 22:48 #56
Το φελισιν δεν κάνει καμία απολύτως παρενεργεια.Το έπαιρνα και όταν ήμουν έγκυος φαντάσου.Ειναι απόλυτα ασφαλές..Το στίγμα το κληρονομησα από την μάνα μου..Στίγμα δρεπανοκυτταρικης αναιμίας.Στην εγκυμοσύνη μου είχε φτάσει 23 αλλά σώθηκα με τον σίδηρο που μου είχε δώσει ο γιατρός μου.Σολωμο πρόσεξε από πού θα παρεις,μόνο φρέσκο και όχι ιχθυοκαλλιεργειας.Ειναι το πιο τοξικό ψάρι αν πάρεις ιχθυοκαλλιέργειας και μπορεί να σου κάνει θέματα.
04-02-2020, 22:51 #57Antonis8GuestΑ δεν το ήξερα. Και πώς θα ξέρω ότι είναι φρέσκο ή ιχθυοκαλλιέργειας; Τι θέματα; Γιατί έχω ξαναμαγειρεψει και νομίζω ήταν κατεψυγμένος, λες να έπαθα τίποτα;
Το φιλισιν μάλλον θα το αρχίσω κι εγώ. Παίρνεις κάτι άλλο; Μαγνήσιο κλπ;
04-02-2020, 22:55 #58
Το αναγράφουν οι συσκευασίες.Προτιμησε από κάποιο ιχθυοπωλειο που είναι της ωρας τα ψάρια τους.Θα τους ρωτήσεις κιόλας.Και εγώ έχω φάει κατεψυγμένο πολλές φορές.Αλλα πλέον ούτε να τα δω.Γενικα μην προτιμάς κατεψυγμένα ψάρια.Μονο φρέσκα..και επειδή εδώ Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις ολοφρεσκο σολωμό και καλο,καλύτερα να προτιμάς την πέστροφα που είναι και αυτό λιπαρό ψάρι.Ο μπαμπάς μου ήταν ψαρας και κάτι ξέρω..Παίρνω μαγνήσιο που και που,όταν δεν μπορώ να κοιμηθώ.
04-02-2020, 22:59 #59Antonis8GuestΟκ,θα το έχω υπόψη. Σολομό έτρωγα πολύ πέρυσι,στον ατμό,λόγω της οισοφαγίτιδας, αλλά θα δοκιμάσω και πέστροφα μήπως μου αρέσει εξίσου.
04-02-2020, 23:06 #60
Σαρδελα φρεσκια παιδια. Ο Σολωμος εχει βαρεα μεταλλα, αν και ειναι νοστιμος. Τη σαρδελα για να καταλαβεις οτι ειναι καλη παρατηρεις α) τα ματιαπου πρεπει να ειναι διαφανη και οχι θολα β) το σωμα να ειναι σφιχτο και λειο σαν νεας γυναικας και να μην εχει χαλαρωσει, ξελεπιαστει και ξεκοιλιαστει.
Γινεται ωραια στο ταψι με σκορδο και μυρωδικα ή φιλεταρισμενη στη σχαρα με χοντροκοκκο αλατι για πιο λαιτ.