Results 16 to 19 of 19
Thread: Βια
-
01-02-2020, 11:41 #16george1520Guest
- 01-02-2020, 15:49 #17
Δεν θυμάμαι αν το είχες αναφέρει στο παλιό ποστ...η αδερφή σου παίρνει κανονικά τα φάρμακα της ; Την παρακολουθεί ψυχίατρος τακτικά για να βλέπει πως πάει;
Αν βλέπεις πως οι γονείς σου δεν μπορούν να καταλάβουν πάντως και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη που πρέπει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς. Εφόσον δουλεύεις, άρα έχεις μια σχετική οικονομική ανεξαρτησία, γιατί λες οτι θα περιμένεις έναν χρόνο ακόμα και δεν φεύγεις από τώρα;
01-02-2020, 16:02 #18
Έχω δικό μου σπίτι εδώ και ξέρει που μένω. Είμαι αναπληρώτρια σε νηπιαγωγείο μέχρι τον Ιούνη. Οπότε θα κάνω τα χαρτια μ σε άλλο μέρος ν χαθώ από εδώ. Ούτε γονείς ούτε τπτ. Δεν ξέρω αν παίρνει τ χάπια. Κ σίγουρα στον γιατρό δεν τ λέει ολα
01-02-2020, 18:53 #19
δυστυχως φιλε μου αυτο υπαρχει, και οι ανθρωποι εχουνε μια περιεργη ανοχη σε τετοιους ανθρωπους. Πραγμα που ειναι λαθος αφου ο σχιζοφρενεις οταν ειναι σε κρισεις σκεφτετε κι πρατει με το ολυμπικο μερος του εγκεφαλου του δλδ φερετε σαν ζωο, αρα πρεπει να υπαρχει αντιμετοπιση σοβαρη κι οχι χαδια
Δυστυχως ο ανηψιος μου (30) εχει αυτο το προβλημα, επειδη ειναι απο διαλημενη οικογενεια ασκουσε βια στον παπου του και γςνικα στο σπιτι του.Ηταν και σοματικα υπερβολικα μυωδες, εκανε και αθλημα παλης! ηταν πολυ δυσκολο να τον τυθασεψεις με την βια!
Ολοι ,στην οικογενεια μου του ερονταν με μεγαλη ανεχια, με ανοχη! εγινε κακομαθημενος, εμαθε να ειναι υπερβολικα πολυ εξοδος σε μια οικογενεια οπου χαλασε απηστευτα ποσα για τα γουστα του! Ολοι τον ειχα στα οπα οπα, Καπωτες , υπηρξε ενα επησοδειο με εμενα κι αυτον, επειδη ειχε μαθει ολοι να του κανουν τα γουστα και τις ορεξεις του μια μερα φερθηκαι σε εμενα με πολυ προσβλητικο τροπο και μαλιστα με εφτυσε! Λογο της ηλικιας μου, ειμουν γυρο στα 26, και ετυχε εκεινη την ημερα να ειμουν ειδη νευριασμενος ! ετσι λοιπον αντεδρασα με βια! και μαλιστα αρκετη! Θυμαμαι οτι του εκανε τεραστια εκπληξη ηαντιδραση μου! πιο πολυ τον σοκαρε το οτι αντεδρασα! οτι δεν εκανα πισω δλδ παρα τα ιδια τα χτυπηματα μου στο κεφαλι του! Το αποτελλεσμα ηταν οτι απο εκεινη την ημερα και για 5- ρονια οπωτες ξεφευγε με φωναζαν να του μηλαω, να προσπαθω να τον συνετησω! οχι βεβαια με βια! Ομως μεσα του υπηρχε μεγαλη ενταση για εμενα κι καπωτες ενας γιατρος μας ειχε πει οτι υπαρουν εμωνες να με αφησει αναπηρο στο μυαλο του! Ευτηχως "νικησαι" μεσα στο μυαλο του η καλη του ψυχη και δεν μου εκανε κακο! κατι που θα του ηταν πολυ ευκολο αφου τα μετεπειτα χρονια εγω ξανα εμπλεξα με τις ουσιες αρα ειμουν πολυ πιο αδυναμος! και αυτος εκανε γυμναστικη ,ειχε γινει ακομα πιο δυνατος! αρα σε περιπτωση οπου τσακονομασταν θα με εκανε μπλε απο τις μελανιες!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή